Loekasjenko: “De WHO wilde ons omkopen”

Vindt je het een goed Artikel? Help mij in de lucht te blijven en onderzoek te doen, door al 1 euro te storten op bank: NL30 ABNA 0895 2288 31 PayPal kan ook op : paypal.me/SonjavandenEnde Bedankt!

Loekasjenko: De WHO wilde ons omkopen, ze eisten een lockdown van de economie van het land. De nieuws site (TV zender) Bełsat (Belta) beweert dat de WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie, president Loekasjenko 92 miljoen dollar had aangeboden voor de invoering van beperkingen zoals in Italië, een totale lockdown voor de bevolking en ineenstorting van de economie. Volgens Loekasjenko heeft hij en zijn regering dit geweigerd.

De video met de uitspraken van Loekasjenko:

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=taNfLACfk1I&fbclid=IwAR3kV-gqcsOVhTIf5Obd1tWyyPg7ffEr_Ut6HGlspnmy5vGGGdBeyVYTgck&app=desktop

Nadat Loekasjenko en zijn regering dit geweigerd hadden: Bood, een paar weken later het Internationaal Monetair Fonds (IMF), een agentschap van de Verenigde Naties, een nog groter bedrag. Het bod hiervoor bleek tien keer groter te zijn. Loekasjenko weigerde en zei: “We zullen niet dansen naar de pijpen van het WHO en IMF.” Geciteerd door het Wit-Russische Agentschap Belsat (Belta):” we zullen geen Lockdown invoeren en het land kapot maken voor een pandemie die geen pandemie is”. Wit-Rusland heeft zijn economie dan ook niet gesloten en organiseerde zelfs een overwinningsparade op 9 mei . Toch is de epidemische situatie in Wit-Rusland beter dan in veel andere landen waar de zogenaamde lockdown is toegepast.

Ook is het natuurlijk verdacht dat na deze uitspraken, de “revolutie” begon. Maar deze “color-revolutie” zoals men dat noemt, is al lang in de pijpleiding. Nederland is een van de grootste sponsoren. Via de Nederlandse ambassade in Minsk is het volgende te lezen:

https://oneworld.press/?module=articles&action=view&id=1533

Volgens de Nederlandse website Netherlandsandyou.com, geïnitieerd door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken, “Mensenrechten zijn een hoeksteen van het buitenlands beleid van Nederland”. Ze vormen de basis van de menselijke waardigheid en vrijheid, en zijn als zodanig van vitaal belang voor de ontwikkeling van democratie, de rechtsstaat en voor de economische vooruitgang van welke staat dan ook.

Nederland is ervan overtuigd dat een dynamische ontwikkeling van een levendig, modern en energiek maatschappelijk middenveld essentieel is voor de kwaliteit van de democratie, economische ontwikkeling en de vooruitgang van de beschaving in Wit-Rusland. Om de ontwikkeling van het maatschappelijk middenveld en de democratie wereldwijd te ondersteunen, heeft Nederland twee programma’s opgezet: het Mensenrechtenfonds en het Nederlands Fonds voor Regionaal Partnerschap – Matra (NFRP – MATRA). Beide programma’s staan ​​open voor aanvragen uit Wit-Rusland. Aanvragers wordt aangeraden de volgende informatie aandachtig te lezen over de vereisten om financiering te verkrijgen van het Nederlands Fonds voor Regionaal Partnerschap – Matra (NFRP – MATRA) en het Mensenrechtenfonds. De Nederlandse Ambassade kent in principe € 50.000 aan subsidies toe. De Nederlandse Ambassade behoudt zich het recht voor om in uitzonderlijke gevallen hogere beurzen toe te kennen.

De Nederlandse Staatskrant (NRC) komt met de volgende kop op 14 Augustus j.l.:

s Werelds eerste corona-opstand: Na 26 jaar alleenheerschappij moest het er een keer van komen. Zondag zeiden miljoenen Wit-Russen per stembus dat ze dictator Loekasjenko weg wilden hebben; sindsdien protesteren tienduizenden op straat tegen de flagrante vervalsing van de uitslag. Hoe dit zal eindigen – voor Wit-Rusland, voor Rusland en Europa – is onzeker.

Dit zegt veel over de pandemie, die geen echte pandemie schijnt te zijn, in ieder geval in Wit-Rusland maar ook in Zweden hebben ze er weinig last van!

[dntplgn]  

Loading

2 thoughts on “Loekasjenko: “De WHO wilde ons omkopen”

  1. Stef Blok heeft niets geleerd van “de schenking van €25.000.000” aan pickup’s. Deze zijn door “gematigde terroristen” gebruikt in Syrië & Irak.

    Toen ik die lelijke kop van hem zag op tv, dacht ik “nope, niet weer”. Gelukkig stond het geluid op “0” (vind ik ook van hem).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *