De EU is failliet daarom het nieuwe Corona beleid

Nieuwsbrief De Hofvijver, 16 december 2013
Europese economen zoeken een alternatief economisch beleid in Europa: De COVID-19-crisis – een keerpunt voor het Europese project, een nieuwe economie, zonder consensus van het volk!

Eigenlijk waren Europa en ook de VS al failliet in 2019, de Corona crisis was een goede aanleiding om d.m.v. een PsyOp-virus, het niet aan de Europese bevolking te hoeven vertellen, een “godsgeschenk” voor de elite.

Zoals we allemaal afgelopen week konden zien is de zogenaamde #plandemie, al weer voorbij in China.

Groot zwembadfeest georganiseerd in coronavrij Wuhan
Een foto van een waterpark in Wuhan, China baarde deze week opzien op sociale media. Vele honderden mensen vieren zij aan zij feest in een zwembad. Dat deden ze zónder 1,5 meter afstand en zónder mondkapjes.

Het virus, ik ga niet bestrijden dat er geen virus was, is lang niet zo erg als er gezegd wordt, maar omdat Europa en de VS al sinds 2019 eigenlijk failliet zijn, is het een goede gelegenheid, om de totale macht naar je toe te trekken en met alle corrupte instanties, zoals het WHO, WEF en IMF een nieuwe economie neer te zetten, de KI (kunstmatige Intelligentie) of wel genoemd industriële 4.0., zonder toestemming of referendum van het volk! De bevolking wordt dan afgekocht met een soort basisinkomen, alle vrijheden zijn weg, culturele, godsdienstige (zingen is gevaarlijk) en vrijheid voor kleine ondernemingen, een superstaat met KI!

Natuurlijk kan dat niet zonder geld, dus wat doe je? Je laat jezelf sponsoren door de rijkste mannen van de wereld, Gates voor een vaccinatie (dan loopt de beurs nog een beetje door de Big Pharma industrie). Soros voor Black Lives Matter en andere gesponsorde groepen zoals Future for Friday (klimaat), allemaal afleidings- manoeuvres voor de failliete corrupte superstaat de EU.

In Nederland zijn tekenen van het faillissement al te zien: de Toeslagen affaire, die gewoon niet uitbetaald zijn. De bonussen voor zorgmedewerkers die misschien, volgens het #dreamteam-corona, Hugo de Jonge, wel voor de kerst worden uitbetaald. De fraude bij de verkiezing tussen Pieter Omtzigt en Hugo de Jonge (lijsttrekker CDA). Het failliete AHOY-hallen complex (Rotterdam), wat omgebouwd werd tot een CORONA pandemie complex (nooit gebruikt).

Mensen in Duitsland hebben het door, artsen hebben het door, in alle landen van de EU zijn zij nu verenigd in https://www.xn--rzte-fr-aufklrung-pqbn68b.de/, ÄRZTE-FÜR-AUFKLÄRUNG, ongeveer 700 artsen wereldwijd hebben zich aangesloten om de Coronoa-hoax boodschap te verspreiden.

Internationale wissenschaftliche Konferenz der ÄRZTE-FÜR-AUFKLÄRUNG, Budapest, 21.08.2020

Daarom zijn in mijn ogen en die van de ongeveer verwachte 10 miljoen burgers, die zaterdag 29 augustus, a.s., naar Berlijn komen, de politieke elite totaal corrupt en crimineel, om je eigen bevolking zo de vrijheid te ontnemen, nog nooit vertoond in de huidige naoorlogse geschiedenis!

De bevolking in Duitsland heeft het door, m.n. burgers in voormalig Oost-Duitsland, zij hadden net als wij nu, geen reisvrijheid, afluistermethoden van de STASI, waar net als nu je buurman, of erger nog je, je eigen familie moest aangeven, belletjes gaan rinkelen in Duitsland. In Nederland mag je met niet met meer dan 6 personen in je eigen huis, zei Rutte. Prostitutie mag wel (de Nederlandse staat ontvangt belasting) en Black Lives Matter demonstraties geen probleem (Soros). Nu de Duitse Jens Spahn (minister van Volksgezonheid zo’n Hugo type ook net zo eng) alvast het carnaval gaat verbieden voor volgend jaar, dit is iets bijna “heilig na het bier” voor de Duitsers, is er nog meer woede en onbegrip!

De reguliere media en politiek doet er alles aan om ons als “gekkies – complotdenkers en idioten neer te zetten, pijnlijk voor al die virologen die niet meedoen met de hoax, maar dat is propaganda – hybride – oorlogsvoering op de eigen bevolking. Daar moeten we ons niets van aantrekken, zo gaat dat in oorlogen, de tegenstander wordt van alles en nog wat de schuld gegeven, gelukkig nog net geen kampen of doodvonissen!

Tijdens deze ‘schijnvertoning’ probeert de elite krampachtig een oorlog met Rusland uit te lokken, Belarus 53 miljoen Euro niet bestaand (virtueel) geld van de EU naar ondoorzichtige mensenrechten organisaties, Navalny – Duitsland geeft asiel, o zo voorspelbaar en ziekelijk machtsvertoon gedrag! Macht maakt blind en hoe meer macht en geld hoe corrupter. Europa zal uiteindelijk deze lieden moeten afzetten en berechten voor crimineel gedrag inzake corruptie en misdaden tegen haar eigen bevolking. Dit had in 2015 al moeten gebeuren na deelname aan de ‘slachtings-oorlog’ in Syrië .

Wie kan kom Zaterdag 29 Augustus naar Berlijn, Duitsland, voor een nieuw Europa, zonder corruptie, zonder het grote geld, zonder Gates, Soros en alle andere gevaarlijk idioten uit de VS. Zonder oorlogen, want deze huidige elite heeft zich niet alleen schuldig gemaakt aan corruptie en misdaden tegen haar eigen bevolking, maar ook tegenover de Libische, Syrische, Afghaanse, Irakese, Palestijnen, Malinezen, Vietnamezen en ga zo maar door. Het is tijd voor een nieuw begin zonder deze corrupte lieden!

https://www.youtube.com/watch?v=c5PHzZuI3a4&fbclid=IwAR0yvKXi5qxffGPY-gZBvdLJqBqILOQ7llSagNz9X7OyNhtrjaycC6JqT_8&app=deskto

[dntplgn]  

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *