In September gaat het gebeuren – het begin van de “Great Reset”

Amerikaanse verkiezingen voor november 2020, COVID19, The Great ...
In september gaat de eerste fase van de “GREAT RESET” gebeuren, als aangekondigd in 2018, door Klaus Schwab van het ‘World Economic Forum’ (WEF)

September wordt een moeilijke maand, nog erger dan de lockdown die we hadden. De big reset van de wereldeconomie gaat gebeuren fase 1. Het leven zoals we het kenden zal nooit meer zijn.

De wereld gaat overgenomen worden (wij de bevolking) door KI (Kunstmatige Intelligentie), de COVID-19 (Corona) psyop of liever gezegd zoals het nu naar nieuwe ontwikkelingen uitziet, het grote ‘sociale experiment’ was het doel om dit plan te verwezenlijken, helaas is er weinig tijd over, om dit ‘duivels’ plan van de ‘schaduw-regering’ nog te kunnen stoppen.

De aanwijzingen

Er zijn genoeg aanwijzingen als je zoekt. Alle EU landen van noord naar zuid en oost naar west gaan in september ‘speciale’ maatregelen nemen, aan de grenzen. Besmettingen worden kunstmatig hooggehouden (propaganda door hun betaalde media). De burgerbevolking wordt nu al onderdrukt.

Premier Rutte kondigde vorig jaar al in zijn ‘speeches’ aan dat 2020 een moeilijk jaar zou worden, hij wist het…

President Trump was niet op de hoogte, zodat Fauchi, met microfoon aan, hem in het oor fluisterde, dat het een ‘experiment is COVID-19’.

Er komen veel berichten naar buiten via reguliere en/ook alternatieve media, hieronder een greep uit de berichten;

Euroweeklynews: https://www.euroweeklynews.com/2020/08/09/spain-set-to-lockdown-friday-the-18th-september-with-three-phase-system-closing-borders-with-france-portugal/ : Spain’s government led by Prime Minister Pedro Sanchez is set to LOCKDOWN Spain again on Friday 18th September 2020.

https://www.swisscouncil.swiss/post/swiss-council-congress-2020-verschoben-auf-freitag-18-september-2020: Swiss Council Congress 2020 verschoben auf Freitag, 18. September 2020

Zelfs propaganda media als de BBC maken er melding van: https://www.bbc.com/news/explainers-53640249

De volgende video is van een ‘burgerjournalist’, die aanwezig was bij de bespreking van de Duitse politici en hoofd van de Bundeswehr, ze dachten dat hij geen Duits sprak: Undercover – Hamudi Ebalz, voor zijn rapport een bericht van de Oostenrijkse TV ZIB (Zeit In Bild nieuws):

https://www.youtube.com/watch?v=JSHMB0fSv6A
Mocht het verwijderd worden van YouTube: https://www.bitchute.com/video/0S5kyus0yQPY/

Het probleem is dat wij geen inzicht hebben in de plannen van deze lieden, maar op de ene of ander manier kondigen zij het altijd aan! Als je goed genoeg zoekt vindt je het (event 201, WEF, WHO)!

Klaus Schwab, deze ‘vreselijke’ man vertelt aan CNBC dat ‘ze’ nog niet weten hoe het experiment en de implementatie gaat verlopen in NOVEMBER: Hij vertelt ons dat veel en veel meer mensen werkeloos gaan worden, maar ja dat is nou eenmaal zo. Daarna ratelt hij met zijn Duitse-Engels accent over medische voorzieningen en een ‘gerechte’ wereld. Een ‘gerechte wereld, waar waarschijnlijk miljoenen omkomen van honger, omdat ze geen baan meer hebben! Geloof en dat soort zaken passen niet in deze nieuwe ‘reset’ !

https://www.youtube.com/watch?v=5eSrr1L3ic0
Met Nederlandse ondertiteling dank aan Commonsense TV

Dit gaat echt gebeuren, ze zeggen het zelf. Wij de bevolking zullen (als we dat al hadden) geen macht meer hebben, het wordt een 1-wereld regering, hij zegt het zelf! Het probleem is nog Rusland, maar daar werken ze aan denk maar aan Wit-Rusland, Navalny, Skripall. De regering van president Poetin vecht op dit moment tegen de geïnfiltreerde zogenaamde ‘liberale’ stromingen in zijn regering. Mijn angst is dat ze Rusland te veel provoceren en er een ‘echte’ oorlog komt. Maar misschien is dit nodig….!

China is al over naar KI, ze werken samen met de John Hopkins Universiteit, de Rockefellers, de Bill en Belinda Gates Foundation, het Social Credit System, is onder supervisie van wat ze en de wereld nu nog een Communistische partij noemen. Maar uiteindelijk zal het wereldsysteem overgaan in een technocratische totalitaire wereld.

We gaan moeilijke tijden tegemoet, probeer je zo goed als het kan voor te bereiden, al is dat lastig! Heb geen hoop op politici, de helft heeft het niet door en de andere helft is machteloos of werkt mee!

[dntplgn]  

Loading

2 thoughts on “In September gaat het gebeuren – het begin van de “Great Reset”

  1. Ik blijf erop staan: de volkeren van deze planeet moeten in opstand komen en alle nationale regeringen omverwerpen, in de zin van “volkeren aller landen verenigt u”. Een onmogelijke taak? Nee hoor! Bang voor wat of wie? Voor de militairen die de overheden inzetten om dat te voorkomen? Zullen die “moordenaars” in uniformen het echt durven om miljoenen burgers af te slachten om een stelletje duivelaanbidders van dienst te zijn om daarna zelf slaven te worden van een satanische sekte? Kom op volkeren, wees niet bang. Het is beter om te sterven in plaats van uw kinderen op te offeren aan Baal. Een goed begin is een half werk. Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *