Fraude bij het CDA, Hugo moest de leider worden voor de Astrazeneca deal

Dit is niet het jaar voor het voeren van campagnes. Stel de Tweede  Kamerverkiezingen uit
Als er nog een kabinet komt, wat niet zeker is, verkiezingen ook niet, wie namelijk per decreet gaat regeren kan oneindig in een ‘noodsituatie’ verder regeren. De tweede man de Jonge kan ons nog lang het leven zuur gaan maken!

Er is de laatste tijd al veel geschreven over de partijleider van het CDA, Hugo de Jonge, een jongen met weinig opleiding (PABO-basisschool leraar), veel praatjes en modegek, moet nu het CDA gaan leiden in deze ‘zware-tijden’, als je niet beter zou weten, zou je denken dat het de persoonlijke vriend van Mark Rutte is, die in hem een ja-knikker gevonden heeft om het Corona (KI plan) door te voeren en dat lukt aardig, al is de CDA verkiezing met fraude gebeurd, maar dat mag de pret niet drukken! Niet zo belangrijk in deze pseudo-corona tijden! Belangrijk is de vaccinatie van Astrazenca, waar ik eerder over schreef!

Ik steek het niet onder stoelen of banken, Pieter Omzigt is gewoon de beste kandidaat en had de leider moeten worden. Hij was het die bij ons in Enschede naar debatavonden over Syrië kwam. Hij is het die echte mensenrechten schendingen zoals de dood van de Maltese journaliste Daphne Caruana aankaarte bij de VN. Tijdens mijn eigen tijd bij de SP (een verloren partij) waren er zeker verschillen, maar hij is gewoon de meest “menselijke” politici van het CDA en misschien wel van de hele 2e kamer. Ook heeft hij een gedegen opleiding en straalt rust uit. Hij gaat met mensen in gesprek en zoals ik al eerder shreef hebben we mensen zoals hij hard nodig in deze PsyOp Covid-19 tijden.

Volgens de reguliere media en natuurlijk het CDA zelf:

Er zijn geen “grove onregelmatigheden” ontdekt bij de CDA-lijsttrekkersverkiezing tussen minister Hugo de Jonge en Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt op 15 juli. Dat staat in een woensdagavond gepubliceerd onderzoek dat de partij na veel vragen heeft laten uitvoeren door een onafhankelijke, externe partij.
Op 15 juli won minister van Volksgezondheid De Jonge de strijd om het CDA-lijsttrekkerschap nipt van Kamerlid Pieter Omtzigt. De Jonge kreeg nog geen 51 procent van de door de CDA-leden uitgebrachte stemmen.
Stemde Omtzigts vrouw toch op De Jonge?
Hier is in het onderzoek, dat is uitgevoerd door CGI, specifiek naar gekeken. Volgens de onderzoekers zijn er “geen technische fouten” die deze meldingen kunnen verklaren. Er wordt zelfs geconcludeerd dat in alle zes de gevallen de stem hetzelfde is als de gemelde bevestiging.
Daarmee wordt eigenlijk geconcludeerd dat Omtzigts vrouw per ongeluk op De Jonge heeft gestemd. Dat gaat er bij Omtzigt niet in. Via Twitter laat hij weten dat de zes verwisselingen voor hem “het mysterie van de verkiezingen” blijven.

Pieter Omtzigt heeft geretweetAyfer Koç@Ayfer_Koc·Ik moet er niet aan denken om op een andere man te stemmen dan @PieterOmtzigt

Ps: ik vertrouw dat mijn vrouw – die als rots in de branding voor mij is – op mij gestemd heeft. Die zes verwisselingen blijven voor mij dus het mysterie van de verkiezingen

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *