De toespraak van Robert F. Kennedy Jr.: een historische dag in Berlijn – 29.08.2020

Robert F. Kennedy Jr.
Het was een historische dag gisteren in Berlijn toen Robert F. Kennedy Jr. in 1962 op dezelfde plaats sprak als zijn oom John F. Kennedy. JFK en de vader van Robert F. Kennedy Jr, Robert F. Kennedy Sr., de broer van JFK, werden vermoord, waarschijnlijk door de “deep-state”, waar we tot op de dag vandaag nog mee te maken hebben, de poppetjes veranderen, onze vrijheid is weg en kapitaal is de ‘god’ van de ‘deep-state’!

Zaterdag 29 augustus 2020 moet in de geschiedenisboeken staan ​​als een historische dag voor de ‘vrijheid’ van Europa. We moeten het in een bredere context zien. De COVID-19 lockdown en harde maatregelen zijn de laatste dingen die nodig waren om duizenden op de been te krijgen. Europa, ook Duitsland, is verwikkeld in veel oorlogen in het Midden-Oosten. Ook kwamen er in 2015 veel vluchtelingen naar Duitsland, ongeveer een miljoen of meer, die trouwens nog steeds komen. Veel Duitsers kunnen er niet meer tegen. Alle beperkingen vanwege een pandemie die niet bewezen is, de toenemende criminaliteit in de grote steden vanwege Arabische clans, vluchtelingen en nu rebelleert de jeugd in veel steden die hebben geen enkel perspectief, vanwege de zogenaamde COVID-19-pandemie. Het is genoeg met de COVID-19-leugens! Ook was het recht om te demonstreren een probleem, en hoe komt het dat Duitsland en trouwens de hele EU, demonstraties in Wit-Rusland steunt zonder te spreken over maskers en hygiënevoorschriften? Ook de leugens van de EU, de enorme leugens in de MSM dat alle demonstranten nazi’s of ‘Reichsburgers’ zijn, moeten worden ontkracht. Het merendeel van de demonstranten zijn NORMAAL (niet gek zoals de media beweert), goed gehoorzame burgers die genoeg hebben van de leugenachtige Corona-politiek. COVID-19 is gepolitiseerd en ver voorbij de realiteit van een pandemie!

Ook zou Europa en vooral Duitsland, zich rot moeten schamen voor het niet verwelkomen van de neef van een belangrijke Amerikaanse president, John F. Kennedy, die werd vermoord, zoals zijn broer Robert F. Kennedy Sr. Robert F. Kennedy Jr. kwam via een uitnodiging van ‘ärtze fur äufklarung‘ aan in Duitsland en hield een historische toespraak die de burgers van Europa de moed gaf om voor echte vrijheid te vechten!

Toespraak Robert F. Kennedy Jr., Berlijn op 29 augustus 2020

ICH BIN EIN BERLINER

https://www.youtube.com/watch?v=-u3H3PvebBU

“De kranten in de VS beweren dat ik naar Berlijn ben gekomen om met 5000 nazi’s te spreken en wanneer ik terugkom, zullen ze schrijven dat ik met 8000 nazi’s heb gesproken. Maar als ik naar de menigte kijk, zie ik geen nazi’s. Ik zie mensen die echte democratie en vrijheid willen! Mensen willen leiders die niet tegen hen liegen! Leiders die geen regels en maatregelen invoeren om de bevolking te willen beheersen. We willen gezondheids functionarissen die geen financiële band hebben met de ‘Big Pharma’. We willen gezondheids functionarissen die voor onze kinderen en ons zorgen, maar niet voor de regeringen en ‘Big Pharma Companies’!

Ik kijk naar deze menigte en zie alle vlaggen van Europa! Ik zie mensen van elke kleur, elke religie en elke politieke partij. Het enige wat ze vragen, is menselijke waardigheid, de gezondheid van kinderen en politieke vrijheid, wat het tegenovergestelde is van het nazisme.

Overheden houden van pandemieën! Ze ‘houden van’ pandemieën om dezelfde reden dat ze ‘houden van’ oorlog! Omdat het hen de mogelijkheid geeft om de bevolking te controleren, wat een bevolking anders nooit zou accepteren! Dit is een geweldige instrument om angst en gehoorzaamheid op te leggen. Ik ga je iets vertellen. Het is mij een groot raadsel waarom alle belangrijke mensen zoals Bill Gates en Tony Fauci deze pandemie al decennia lang plannen en als die dan komt, zullen we allemaal worden gered! Maar nu lijken ze niet te weten waar ze het over hebben! Het lijkt erop dat ze het ter plekke verzinnen. Ze verzinnen cijfers en kunnen de daadwerkelijke cijfers en het sterftecijfer van COVID-19 niet vertellen! Ze kunnen ons ook geen PCR-test geven die echt werkt! Ook veranderen ze de doodsoorzaak op veel overlijdensakten, om het gevaarlijker te maken. Het enige waar ze goed in zijn, is de bevolking angst aan te jagen!

Vijfenzeventig jaar geleden werd Hermann Göring tijdens het oorlogs proces in Neurenberg gevraagd: ”hoe heb je het Duitse volk ertoe aan kunnen zetten met dit alles mee te doen?” Hij zei dat het gemakkelijk is en niets te maken heeft met het nazisme, het heeft te maken met menselijke natuur. Je kunt het in een nazi-regime, een socialistisch regime, je kunt het doen in een communistisch regime, je kunt het doen in een monarchie en een democratie. Het enige dat een regering hoeft te doen om mensen tot slaven te maken, is angst creëren! Als je iets kunt bedenken om ze bang te maken, zullen ze alles doen wat je wilt!

Vijftig jaar geleden kwam mijn oom John F. Kennedy naar deze stad. Hij kwam hier omdat Berlijn de frontlinie was tegen het totalitarisme, en vandaag is Berlijn opnieuw de frontlinie van het totalitarisme. Mijn oom kwam hier en zei trots tegen de mensen ‘ICH BIN EIN BERLINER’! Vandaag kan iedereen die hier is met trots weer ‘ICH BIN EIN BERLINER‘ zeggen! omdat jullie opnieuw de frontlinie zijn tegen het totalitarisme.

Ik wil nog één ding zeggen. Ze hebben het niet erg goed gedaan om de volksgezondheid te beschermen. Maar ze hebben iets het ‘heel goed gedaan’, tijdens de quarantaine, ze installeerde 5G in al onze gemeenschappen en brachten ons allemaal naar een digitale valuta, wat het begin is van de slavernij! Want als ze uw bankrekening beheren, controleren ze uw gedrag!

We zien de advertenties voor 5G allemaal op uw TV of computer, 5G komt naar uw gemeenschap, het wordt iets geweldigs voor jullie allemaal. Het gaat je leven veranderen en je leven zoveel beter maken. Het is erg overtuigend, moet ik zeggen! Als ik naar die advertenties kijk, vind ik het geweldig, ik kan haast niet wachten tot het hier is, want ik kan een videogame binnen zes seconden downloaden in plaats van zestien seconden!

Ze geven zelfs vijf miljard dollar uit aan 5G, maar de reden is surveillance en dataverzameling. Het is niet voor jou en mij, het is voor Bill Gates, voor Jeffrey (Mark) Zuckerberg, Bezos en alle andere miljardairs! Bill Gates vertelt ons dat zijn satelliet je vierentwintig uur per dag kan zien. Dat is nog maar het begin, hij kan u ook 24 uur per dag op uw smartphone volgen door middel van biometrische gezichtsherkenning en GPS. Je denkt dat Alexa voor je aan het werk is, maar nee, ze werkt voor Bill Gates en bespioneert je! De pandemie is een gemakscrisis voor de elites die dit beleid dicteren! Het geeft hen de mogelijkheid om de middenklasse te vernietigen en de instellingen van de democratie te vernietigen. Om al onze rijkdom over te hevelen naar een paar miljardairs die zichzelf verrijken door van ons te stelen!

Het enige wat onze kinderen kan redden is deze menigte die naar Berlijn is gekomen.

We vertellen ze vandaag: “Je gaat onze vrijheid niet nemen, je krijgt onze kinderen niet, we gaan onze democratie terug eisen!” Bedankt allemaal! “


Robert F. Kennedy Jr.

Platz der Freiheit (Vrijheidsplein)

Berlijn, Duitsland

29.08.2020

Eerst verschenen op: http://oneworld.press/?module=articles&action=view&id=1658&fbclid=IwAR25e6PBDGSulJwmEETo_6ML0zN9cB6izaMxZ0qhUbJvDop_QaEH-gR6XmQ

[dntplgn]  

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *