MH-17 de niet gehoorde getuigen – actie 31.08.2020

31 Augustus j.l., vond een protest plaats bij de rechtbank in Schiphol, waar het proces tegen de verdachten van het neerhalen van de MH-17 verder ging, zonder de bewijsvoering van Bonanza media, de groep had grote borden opgehangen met de getuigen, die nooit opgeroepen zijn.

Een groep demonstranten stonden met een groot scherm tegenover het gebouw van het JCS Schiphol waar het #MH17 proces plaatsvindt om stem te geven aan de ongehoorde getuigen, die door de MSM, zoals de NOS niet genoemd worden, maar dat de MSM al jaren geen ‘echte’ journalistiek is weten nu velen in Nederland. Zij schrijven letterlijk alles op wat de politiek hen voorschrijft, eigenlijk kun je de NOS, de spreekbuis van de politiek noemen, net als in veel totalitaire staten gebeurd! Van de vrije pers en vrije rechtspraak is niets meer over in Nederland.

Zoals ik in mijn vorige artikelen geschreven heb, worden de ‘echte’ getuigen niet opgeroepen in het proces, er zijn vele interviews met getuigen ter plekke, die niet schuilen achter anonimiteit, maar open en transparant hun getuigenis vertellen. Bonanza media, een onhafhankelijk mediakanaal is destijds naar Oekraïne gereisd en met de getuigen gesproken, die niet in Nederland, in het proces zullen verschijnen, alleen de aangeklaagde, die ook niet zullen verschijnen worden in het proces gehoord, als dat al mogelijk is, m.a.w. een schijnproces, waar de Nederlandse regering zo snel mogelijk van af wil, het is lastig en de waarheid zou wel eens boven tafel kunnen komen, iets wat absoluut, volgens de huidige regering, niet mag gebeuren!

Exclusief interview met een man, die werd geïnterviewd door het Joint Investigation Team en was gemarteld door de Oekraïense geheime dienst. Vlak voordat MH17 neerkwam, was hij getuige van twee straaljagers die opstegen vanaf de Oekraïense luchtmachtbasis en op weg waren naar het conflictgebied in Donetsk. Maar JIT heeft hem hier niet naar gevraagd. Ze waren in andere dingen geïnteresseerd. Hij is een van de vele getuigen die niet in het proces gehoord worden!

Het proces zal nog lang duren en de vraag is of de waarheid boven tafel mag komen, of de getuigen gehoord gaan worden en de alomvattende propaganda van de ‘Westerse’ kant ooit gaat stoppen.

Wordt vervolgd….

Lees hier mijn voorgaande artikelen , die als vanzelfsprekend op de EU-desinformatie website staan, zoals ik zei , de waarheid mag niet vertelt worden!

https://nl.sott.net/article/5138-MH-17-een-proces-zonder-bewijs

http://infobrics.org/post/29841/

https://www.bonanzamedia.com/videos/

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *