Massahysterie, testen en een falend gezondheidssysteem

Life on Coronavirus Lockdown in China | The New Yorker
Massahysterie is aan de orde van de dag in de MSM en politiek, maar niemand benoemt de echte oorzaak, waar het fout gaat en de oplossing!

Na veel berichten en onderzoek te hebben gedaan, in Nederland, waarom het zo fout gaat met de besmettingen van COVID-19 kan ik concluderen dat de grootste oorzaken een kapot gezondheidssyteem is en de massa psychose, opgelegd door de politiek en uitgedragen door de media.Met als resultaat het versneld invoeren van de Industriële Revolutie (AI) 4.0. Zoals Paul Craig Roberts al schrijft: “vergeet het coronavirus, er is een globale bedreiging en het is bijna daar”.

Forget coronavirus: there is a true  global existential  threat  that is almost upon  us
Robert Henderson
The attention of the world is currently fixed on coronavirus  but there is another far more serious danger hurtling towards  us  in the shape of  Artificial  Intelligence (A.I.) and robotics.
Both are advancing rapidly. Probably within the lifetime of most people now living – and  quite possibly in the next fifteen  years – there will be general purpose robots (GPRs) capable of doing the vast majority of the work now undertaken by humans. When that happens international free trade and free market economics will become untenable.  The real final crisis of capitalism will be the development of technology so advanced that it makes capitalism in the impossible because machines will make humans redundant across  vast swathes of the economy.

Gezondheidssysteem

Als je een rijk en welvarend land als Nederland bent en je geen capaciteit hebt om mensen die andere aandoeningen hebben dan COVID-19 niet meer te kunnen behandelen is er iets goed fout. Mensen in Nederland betalen zich groen en geel aan premie, de verzekeringsmaatschappijen hebben miljoenen in een speciaal potje voor zogenaamde calamiteiten, maar dat wordt niet gebruikt zoals het er nu naar uit ziet. Jarenlang is er door deze regering bezuinigd op de gezondheidszorg. Handel werd er van gemaakt om ouderen en zieken veel te laten betalen voor weinig en het zorgpersoneel werd met een ‘kluitje’ in het riet gestuurd, niemand wil nog in de zorg werken, het salaris is te weinig voor de inspanning.

Dan komt er COVID-19, een totaal uit zijn verband gehaald virus, waar moord en brand geschreeuwd werd, eerst door de WHO (niet vergeten China en Bill Gates zijn de hoofdsponsoren van de WHO) en toen door de regeringen die klakkeloos alles overnemen, met incapabele personen zoals de huidige minister van Volksgezondheid, Hugo de Jonge, die leraar is en niets van medische zorg weet. Op zulke posities horen mensen met een medisch achtergrond zou je denken.

Dan komt het Westen, waaronder Nederland, met een PCR test, waar je het Corona-virus mee zou kunnen detecteren. Ik weet het niet, ik ben geen medicus, maar een journalist. Maar als de maker van de PCR test zegt dat je er niet echt virussen mee kan detecteren, geef ik hem het voordeel van de twijfel. De alternatieve media en de reguliere media proberen beiden in welles-nietes spelletje nog meer verwarring te zaaien, dit is precies van Kay Mullis zei:

PCR test kunnen niet misbruikt worden maar ze kunnen niet goed geïnterpreteerd worden!..De meetmethode, destijds nog voor HIV is volgens Mullis verre van exact! Een hele belangrijke: Je kunt niet concluderen dat je ziek bent (positieve test uitslag) of datgene wat gevonden is je kwaad kan berokken, m.a.w., of je echt ziek bent!

Dus als je een maatschappij dagelijks aan duizenden tests onderwerpt zullen er negatieve en positieve resultaten uitkomen. Maar bij de positieve resultaten hoeft niet (het grootste gedeelte) ziek te worden en worden mensen in principe ‘onnodig’ in lockdowns gezet. Het is ook bewezen dat dit virus niet het ‘killer’ virus is, persoonlijk vind ik HIV-AIDS of EBOLA vele malen erger en er sterven veel en veel mensen aan, als je besmet bent.

Het zogenaamde CORONA virus, treft met name ouderen en zwakkeren (zieken), waar ook dan voorzorgsmaatregelen voor moeten zijn. Maar waarom was dit niet het geval in 2018 – de Mexicaanse griep? Of de gewone griep waar ook duizenden m.n. ouderen en zieken aan sterven?

Zoals Kelly Mullis op zijn manier zegt, zeg ik het mijn manier: De testen worden misbruikt, door massahysterie en door falende regeringen die niet goed weten hoe ze het eigenlijke probleem moeten gaan vertellen: “The Big Reset”, wat is dan makkelijker om er een virus voor te gebruiken?

Waarom niet meer vliegen? Waarom zoveel banen weg? Waarom scholen dicht? Omdat het doel is van de elite die ons regeert, het WEF etc…Zij willen door een virus versneld hun klimaatdoelen aan ons opdringen. Nu is er een probleem, dat zal ik niet ontkennen, ook al ben ik geen “klimaat-wetenschapper, maar een journalist. Maar om mensen die nu bijna niets meer te verdienen, verantwoordelijke te maken voor deze catastrofe op aarde, is listig..De grote bedrijven, zoals Shell, Monsanto (die grote delen van het agrarisch land kapot heeft gemaakt door vergif). De fabrieken die alles in plastic verpakken, daar hebben we echt geen Greta Thunberg voor nodig, maar schuldigen en laat dat nu juist bovengenoemde zijn.

Greta coronavirus |  "CORONAVIRUS...HOW DARE YOU!"; "YOU'VE STOLEN MY CHILDHOOD, YOU'VE STOLEN MY DREAMS!" | image tagged in how dare you - greta thunberg,coronavirus,covid19,greta thunberg,how dare you | made w/ Imgflip meme maker
Dit wat ze nu zou moeten zeggen..Maar het is sowieso als erg ziek en getuigt van een falende maatschappij als er kinderen ingezet worden, net als bij Syrië destijds….Bana het Twittermeisje, propaganda en kinderen misbruik voor politieke doeleinden.

Door deze massahysterie is het erg duidelijk geworden dat het Nederlandse gezondheidssysteem gefaald heeft. Er moeten ‘lege’ plekken zijn voor eventuele COVID-19 patiënten, hoor je in het nieuws. Dit is angst zaaien en door deze angst gaat iedereen een PCR test doen, ouderen die hoesten of zich niet goed voelen gaan direct naar het ziekenhuis. Anderen kunnen niet meer geholpen worden en de hype is compleet. Ook zal de maatschappij moeten omdenken en niet meer zomaar hun oudere ouders in een verpleeghuis stoppen. Ook is de aarde het belangrijkste wat we hebben, de industrie en bedrijven zoals Monsanto zouden moeten veranderen, dat zijn de grootste vervuilers!

Kinderen, jongeren en werkende zijn de dupe van deze massahysterie, verliezen banen, achterstand in het onderwijs en worden onnodig bang gemaakt. Als er een goed werkend gezondheidssysteem zou zijn en een pandemie ben je voorbereid als regering. Immers Bill Gates en zijn EVENT 201 hadden toch al geoefend? Dus hadden ‘rijke’ Westerse regeringen klaar moeten zijn, na deze oefening. Dat is nu juist het punt, hierdoor krijgen heel veel mensen, net als ik grote twijfels aan de pandemie en vooral de regering. Waarom precies voor de uitbraak een oefening? Is het misschien een groot sociaal experiment? Dat hebben overheden wel meer gedaan in het verleden om de bevolking zo op andere ‘dingen’ voor te bereiden!

https://en.wikipedia.org/wiki/Unethical_human_experimentation_in_the_United_States

Concluderend kan ik zeggen dat als mensen, m.n. een betere toekomst willen en een nieuwe era willen ingaan, zul je toch in verzet moeten komen, om deze hysterie te doorbreken, jullie hebben nog vele jaren en het is aan jullie, de toekomst, de meeste regeringsleiders zijn op leeftijd, die zijn dood als jullie hun leeftijd bereiken! Sta op voor een betere wereld zonder hysterie, een betere regering!

[dntplgn]  

Loading

One thought on “Massahysterie, testen en een falend gezondheidssysteem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *