De Totalitaire Staat der Nederlanden Anno 2020

012995 - Tweede Wereldoorlog. NSB. Strijdlustige taal in Volk en Vaderland van 2 november 1935. De krant
2 November 1935 heeft overeenkomsten met 3 November 2020 ! Nog even en het verzet krijgt corona sterren met virus tekens op haar jas gespeld!

Ik wil beginnen met op te merken, dat ik 10 jaar geleden, ja zelfs 1 jaar geleden niet had kunnen denken dat ik dit zou moeten opschrijven. Dat Nederland al deelnam aan illegale oorlogen met belastinggeld van de Nederlanders is niet nieuw. Dat Nederland vieze belasting spelletjes speelt met brievenbussen is niet nieuw. Maar een een totalitaire staat en dat nota bene onder een partij die zogenaamd liberaal is, is wel het laatste wat ik had verwacht. Maar dat zijn de harde feiten en realiteit wat Nederland en de hele EU (en sommige andere landen in de wereld) geworden zijn in 2020. De globale 3e wereldoorlog om de run op het vaccin ten koste van de burgers, m.a.w. de nieuwe Nederlandse Covid-19 NSB is geboren!

Een totalitaire klimaat ideologie oorlog volgens de totalitaire regels van de EU (agenda 2030) en de totalitaire institutie het World Economic Forum (WEF) , big-pharma en tech-staat. De Führer van het WEF is Klaus Schwab, een Duitser geboren in 1938 in Ravenburg, ook lid van de Bilderberg club natuurlijk, opgericht door een NAZI Prins Bernard (+), Prins der Totalitaire Staat der Nederlanden. Als we niet uitkijken is in 2025 alles verloren dan zal de Kunstmatige Intelligentie (KI) het overnemen en kunnen we nergens heen, alleen de kist blijft over, als we nu geen actie nemen. In 2021 zal Nederland een totalitaire technocratische staat zijn, als we als volk geen actie ondernemen. Het is niet ondenkbaar dat tegenstanders opgesloten gaan worden, net als in de 2e wereldoorlog in misschien wel zogenaamde quarantaine kampen. Een mooi nieuw woord voor concentratiekampen. Dokter Mengele zou jaloers zijn op deze COVID-19 staat!

De regels die het er het meest uitspringen zijn onderstaande regels (zelfs Hitler ging niet zover tegenover zijn eigen volk):

THUISQUARANTAINE

 • Alleen de mensen die bij u wonen mogen samen met u in huis zijn. U blijft zo veel mogelijk op 1,5 meter afstand van uw huisgenoten. Dus niet knuffelen, niet zoenen en geen seks. (Dit is wel heel ernstig inbreuk op de privacy).
 • Er komt niemand bij u op bezoek, behalve voor medische redenen (bijvoorbeeld de huisarts of iemand van de GGD). (dus gezellig in eenzame opsluiting).
 • Heeft u medische hulp nodig? Ga dan niet naar de huisarts of het ziekenhuis, maar bel de arts. (dus geen 112 als je bijna dood bent).
 • Laat anderen boodschappen doen. Kan dit echt niet? Dan mag u alleen als u geen klachten heeft die lijken op corona naar buiten voor een boodschap. (Anders verhongeren maar, goed voor de diabetes).
 • U mag in uw tuin of op uw balkon zitten (Wow).
 • De hond schijnt ook een probleem te zijn die mag niet meer poepen en plassen na 8 uur s’avonds, als er in de regio’s een AVONDKLOK wordt ingesteld, nog even en de verduisteringsgordijnen van mijn oma moeten uit de kelder gehaald worden! Stel je voor misschien komen er CORONA bommen!

De nieuwe regels van de totalitaire staat der Nederlanden als per decreet besloten in de nieuwe Corona Wet:

NSB

Vanaf 21 september mag een persoon uit een land met een inreisverbod die een reis maakt die aantoonbaar bijdraagt aan de Nederlandse economie en samenleving  onder voorwaarden naar Nederland reizen!

Voorwaarden zakenreizen naar Nederland

Zakenreizen is toegestaan onder het nieuwe bewind van Rutte III: (private reizen voor de onderdanen van de de Totalitaire Staat der Nederlanden – nicht Erlaubt)

U mag voor zaken naar Nederland reizen als:

 • De reis urgent is en niet kan worden uitgesteld totdat het inreisverbod is opgeheven.
 • Uw fysieke aanwezigheid vereist is, omdat er geen realistisch digitaal alternatief voorhanden is of omdat bijvoorbeeld vanwege de vertrouwelijkheid van de bijeenkomst/gebeurtenis die u wilt bijwonen het gebruik van digitale alternatieven niet is toegestaan.
 • Het voorgenomen bezoek van vitaal belang is voor de Nederlandse economie Aanvragers moeten hiervoor in het bezit zijn van een uitnodiging van een Nederlandse partner uit de publieke of private sector en hun reisdatums moeten bevestigd zijn. Uit deze uitnodiging moet blijken dat aan een van de onderstaande voorwaarden wordt voldaan:
 • Met het bezoek is een significante (potentiële) directe buitenlandse investering in Nederland gemoeid waarbij binnen drie jaar:
 • a. minimaal 5 nieuwe banen worden gecreëerd in Nederland, of
 • b. minimaal € 500.000 in Nederland wordt geïnvesteerd.
 • Met het bezoek is een potentiële directe buitenlandse investering gemoeid die bijdraagt aan:
 • a. de versterking van het Nederlandse innovatievermogen, of
 • b. de verduurzaming van de Nederlandse economie, of
 • c. de verdere digitalisering van de Nederlandse economie.
 • Het bezoek is van groot belang voor een specifieke in Nederland gevestigde organisatie:
 • De organisatie in Nederland moet ten minste 10 fte’s tellen en/of een jaaromzet van €2 miljoen hebben. Er kunnen uitzonderingen worden gemaakt voor kleinere ondernemingen op grond van maatschappelijk relevant baanbrekend onderzoek / innovatie / duurzaamheid / volksgezondheid.
 • Een bezoek is van groot belang indien het bijvoorbeeld essentieel is voor de doorgang van de dagelijkse activiteiten van de organisatie, het scheppen of behouden van banen of het behouden of groeien van de omzet.

Wanneer 10 dagen in thuisquarantaine

Zakenreizigers moeten zich in beginsel houden aan de thuisquarantaine van 10 dagen. Alleen activiteiten die essentieel zijn voor het doel van de reis (zoals zakelijke afspraken) zijn hiervan uitgezonderd.

Bemanningsleden die meereizen met een privévliegtuig

Bemanningsleden worden beschouwd als leden van de zakendelegatie. Houd er wel rekening mee dat de bemanning ten minste 10 dagen in thuisquarantaine moet (of korter indien zij Nederland eerder dan 10 dagen verlaten).

Thuisblijven (in thuisquarantaine) bij aankomst in Nederland

Wanneer in thuisquarantaine

U blijft 10 dagen thuis als u komt uit een gebied met een oranje reisadvies door veel coronabesmettingen. In die tijd kunt u nog klachten krijgen. U blijft daarom ook thuis als:

 • u geen klachten heeft die lijken op corona;
 • uit een coronatest blijkt dat u geen corona heeft; 
 • dit nog niet in het reisadvies stond toen u er net was, maar wel op het moment dat u (terug)reisde naar Nederland; 
 • u direct naar Nederland terugreist op het moment dat het reisadvies verandert.

Wanneer niet in thuisquarantaine

Soms hoeft u niet in thuisquarantaine als u terugkomt in Nederland.
Ook al staat in het reisadvies dat u uit een gebied komt waar wel thuisquarantaine geldt.
U hoeft niet thuis te blijven als u in een gebied was waar thuisquarantaine geldt als:

 • u met de auto of bus rijdt en niet uitstapt (geweldig niet tanken dus). Ook niet om te tanken of om iets te eten buiten de auto of bus (hongerreis, in Duitsland hadden ze hongermars in 1945);
 • u naar een vliegveld reist vanuit een gebied waar geen thuisquarantaine geldt;
  U volgt wel altijd de regels op de luchthaven;
 • u overstapt van vliegtuig en de luchthaven niet verlaat (maar dan mag je wel eten of poepen en plassen wow);
 • u overstapt op een treinstation. U blijft dan op het station (mag wel in de trein plassen).

U mag ook voor bepaalde reisdoelen de thuisquarantaine tijdelijk onderbreken. 
U mag dan naar buiten als het moet. Bijvoorbeeld als u moet reizen voor uw werk. Of voor een begrafenis van 1 van uw ouders.

Zieke ouders mag U niet bezoeken, alleen als ze terminaal zijn (crimineel).

Kinderen boven de 18 mag U niet bezoeken (crimineel).

De regels als U in eenzame opsluiting zit (thuisquarantaine noemen ze dat):

Tijdens de thuisquarantaine gelden altijd de volgende regels:

 • Alleen de mensen die bij u wonen mogen samen met u in huis zijn. U blijft zo veel mogelijk op 1,5 meter afstand van uw huisgenoten. Dus niet knuffelen, niet zoenen en geen seks. Dit is wel heel ernstig
 • Er komt niemand bij u op bezoek, behalve voor medische redenen (bijvoorbeeld de huisarts of iemand van de GGD).
 • Heeft u medische hulp nodig? Ga dan niet naar de huisarts of het ziekenhuis, maar bel de arts.
 • Laat anderen boodschappen doen. Kan dit echt niet? Dan mag u alleen als u geen klachten heeft die lijken op corona naar buiten voor een boodschap.
 • U mag in uw tuin of op uw balkon zitten.
 • U werkt thuis. Werkt u in de zorg? Dan mag u alleen werken bij uitzondering en als u geen klachten die lijken op corona of corona heeft. Overleg dit altijd met de GGD of de bedrijfsarts.
 • U reist niet met het openbaar vervoer.

Bron: Rijksoverheid der totalitaire staat der Nederlanden anno 2020. Besloten per decreet door de meest criminele partij genaamd de VVD!

Loading

One thought on “De Totalitaire Staat der Nederlanden Anno 2020

 1. De VVD is de NEO NSB. IK ZIE IN MIJN DORP VEEL VVD LEDEN DIE van FOUTE NSB FAMILIES ZIJN. VEEL BOEREN MET VVD BORDEN IN HUN TUIN, HUN NAZI AFKOMST NIET VERLOOCHENEND. HANDIG JE WEET TENMINSTE wie de LANDVERADERS ZIJN. HETZELFDE SCHOREM VAN DIE FAMILIES BRACHTEN MENSEN AAN EN GINGEN VRIJWILLIG IN DUITSLAND WERKEN VOOR HITLER. JAMMER DAT ZE NA DE OORLOG NIET OPGEHANGEN ZIJN, DAT HAD ONS VOLK DIT SOORT ADDERGEBROED BESPAARD. ONZE POLITIE ZAL HETZELFDE DOEN ALS TOEN WANT BEFEHL IST BEFEHL? . LATEN WE NIET VERGETEN DAT DE NL POLITIE DE JODEN UIT HUN HUIZEN HEEFT GEHAALD EN ZE OP TRANSPORT HEEFT GEZET. HET ZEGT IETS OVER DE ZIEKE CULTUUR VAN DIE LIEDEN TOEN. LATEN WE HOPEN DAT ZE NU MEER FATSOEN HEBBEN EN OPKOMEN VOOR HET VOLK WAAR ZE DOOR BETAALD WORDEN. MAAR IK VERWACHT DAT ER VEEL ZULLEN ZIJN DIE NET ZO ZIEK ZIJN. JAMMER!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *