De Geheime Operatie; COVID-19 – de vaccins komen nu al aan op Schiphol

Vindt je het een goed Artikel? Help mij in de lucht te blijven en onderzoek te doen, door al 1 euro te storten op bank: NL30 ABNA 0895 2288 31 PayPal kan ook op : paypal.me/SonjavandenEnde Bedankt!

Vaccins beschermen ook tegen andere ziektes. En deze onderzoeker weet  waarom - De Correspondent
Het vaccin tegen het zogenaamde COVID-19 virus komt nu al aan met vrachtvliegtuigen in Nederland en andere EU landen – een geheime operatie.

Al eens afgevraagd waarom er geen griep meer is? Waarom zoals mijn bronnen, die inzicht hebben bij de de GGD’s in Nederland mij vertellen dat niemand meer opgeroepen wordt voor de griepprik? Waarom de hele luchtvaart stil gelegd is? Waarom alle EU landen voor dezelfde lockdown gekozen hebben in hetzelfde tijdsbestek? Waarom?

Volgens insiders, medewerkers van de GGD, is het wachten op de COVID-19 vaccin uitrol, de vaccins naar blijkt uit bronnen bij het vrachtvervoer op Schiphol, nu dagelijks aankomen op Schiphol, vliegtuigen vol – miljoenen vaccins zijn al aangekomen.

De truc van de regering RUTTE III zal zijn, alles dicht te gooien tot 21 maart 2021, dan zijn namelijk de volgende verkiezingen. Er zullen zogenaamde Lockdowns-light komen afgewisseld tot volledige Lockdowns zoals nu. Angst en paniek campagnes worden uitgerold via de de spreekbuis van de regering. Die ze media noemen, maar 19 Miljoen Euro subsidie krijgen van dezelfde regering. Er worden zelfs influencers zoals Famke Louise betaald om deze ‘duistere’ boodschap te verspreiden. Mensen die de waarheid proberen te vertellen, worden afgedaan als complotdenkers en gekken.

Twitter en Facebook accounts worden gesloten en zo proberen ze je monddood te maken, zoals ik al eerder schreef als je niet meewerkt kun je zelfs wel eens in zogenaamde quarantaine kampen terecht komen. Fantasie? Complot? Niet als je weet wat deze regeringen afgelopen jaren al gedaan hebben om “onschuldige” mensen te vermoorden in Syrië , Irak, Libië (de slavenhandel weer geactiveerd), Oekraïne en Afghanistan. Hoe ze proberen Rusland als de “duivel op aarde” weg te zetten, Wit-Rusland te destabiliseren met alweer een “Color-Revolutie” en hoe nu de eigen bevolking proberen monddood te maken voor een virus en vaccin. Ik zou het een “color-revolutie” op de eigen bevolking noemen net als in de VS.

Heb je, je weleens afgevraagd waarom de hele economie moet wijken voor een virus, met een sterftecijfer niet hoger dan de reguliere griep?

Ik ben geen complotdenker, ik heb de afgelopen 10 jaar zelf de verwoestende oorlog in Syrië meegemaakt, ik was daadwerkelijk daar en weet dat Westerse regeringen deze oorlog gefinancierd hebben en deze Jihadisten betaald hebben, de koppensnellers van de EU en VS wil ik ze liever noemen. Ik heb gezien hoe de economie van de EU landen hierdoor in puin geraakt is. Ik heb gezien hoe vliegtuigen vol met zogenaamde vluchtelingen op weg naar Europa waren (ik zat zelf in zo’n vliegtuig), waaronder vele ex-jihadisten naar Europa gekomen zijn en die nu misschien wel in opdracht van de EU regeringen false flag operaties uitvoeren (het zijn tenslotte betaalde huurlingen) om angst en paniek te zaaien, deze EU regeringen schuwen niet voor slachtoffers, dat heet collateral damage. Onvoorstelbaar? Nee hoor, een goed voorbeeld is operatie Gladio i.o.v van de NAVO.

Dus ik blijf schrijven en de mensen waarschuwen, die gezellig achter de TV/Netflix/Internet zitten de reguliere media lezen en denken dat het allemaal niet zo’n vaart loopt. Doet het wel! Het is erop of eronder om de duistere Agenda 2030 te stoppen. De technocratische revolutie, Kunstmatige Intelligentie (KI) en zo’n 85 miljoen mensen of meer werkloos en aan de armoede brengen. We zien het nu al gebeuren, de horeca, toerisme en dit is pas het begin wat ons te wachten te staat.

Mensen wie is zo gek om een vaccin te nemen wat pas een paar maanden onderzocht is? Waar bij verschillende testlaboratoria al doden gevallen zijn? Vroeger namen ze nog dieren als test, nu nemen ze al mensen.

Het is een agenda wat ze uit moeten voeren, de Big Pharma, is onderdeel van de deep-state, net als de wapenlobby (NRA), het Pentagon, de NAVO, CIA, FBI en NSA. Instituten die te groot zijn geworden en nu zelfs een coup plegen tegen President Trump in de VS. Ik wil graag neutraal blijven in deze zaak, omdat ik geen Amerikaan ben. Maar ik geef President Trump het voordeel van de twijfel, ondanks de moord op Soleimani en de “nep” aanval op een lege fabriek in Syrië, misschien daarom wel een “lege’ fabriek. Trump en zijn aanhang, de echte Amerikanen, kunnen de technocratische waanzin misschien nog enigszins stoppen en in goede banen leiden. Immers wat in Amerika gebeurd, komt ook in de EU!

De censuur wordt met dag erger, mensen die foto’s zien op vliegvelden worden weggezet als idioten of zogenaamde ‘fact’ checkers weerleggen feiten die mensen wel gezien hebben zoals onderstaand bericht door een zogenaamde factchecker:

Posts die gedurende een week honderden keren werden gedeeld op sociale media beweren dat Schiphol zich voorbereidt op een “vaccinatiepaspoort”. Zonder bewijs te geven beweert de post dat twee foto’s bewijs zijn van een systeem dat “waarschijnlijk” mensen zal weigeren als ze niet gevaccineerd zijn. Dit is onwaar. Een woordvoerder voor het vliegveld legt uit dat de getoonde kiosken deel uitmaken van een proef met gezichtsherkenningstechnologie‘.

Dit gaat al ver en moet je wakker schudden, in de toekomst zeggen ze zelf, dat je een kiosk alleen binnen kunt met de gezichtsherkenningstechnologie, dat is dus een bewijs voor de KI revolutie, waar het virus voor gebruikt wordt, wat een virus is niet erger dan de griep, als het al geen griep is! Wordt wakker kan ik alleen maar zeggen voor de toekomst van je kinderen! Stop de regering Rutte III in Nederland die pionnen in een dodelijk spel zijn en nu voor God spelen, over leven en dood!

[dntplgn] 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *