De post-covid wereld Na “The Great Reset” – de toekomst – volgens het WEF

Vindt je het een goed Artikel? Help mij in de lucht te blijven en onderzoek te doen, door al 1 euro te storten op bank: NL30 ABNA 0895 2288 31 PayPal kan ook op : paypal.me/SonjavandenEnde Bedankt!

4IR APPG on Twitter: "World Economic Forum founder Prof Klaus Schwab will talk #FourthIndustrialRevolution with @MattHancock and @AlanMakMP on 16 Oct @wef #4IR… https://t.co/PEp9RwPaH0"
Het World Economic Forum (WEF) heeft een (oktober 2020) een zogenaamd handboek gepubliceerd, getiteld “Resetting the Future of Work Agenda – in a Post-Covid World”.

Dit 31 pagina’s tellende document leest als een “handboek” over hoe de “Great reset” uitgevoerd gaat worden.

https://www.weforum.org/whitepapers/resetting-the-future-of-work-agenda-disruption-and-renewal-in-a-post-covid-world

Ze noemen het: ‘Resetting the Future’ een handboek of een concept, wat betekent dat het nog niet de definitieve versie is. Het is een soort concept, een proefballon, om de reacties van de Westerse wereldbevolking te onderzoeken. Veel mensen lezen het niet en hebben geen besef van het bestaan ervan. Als ze dat zouden doen, zouden ze de strijd aangaan en vechten tegen het nieuwe totalitaire handboek, aangeboden aan de wereld door het WEF (World Economic Forum).

Het tijdsbestek is tien jaar – in 2030 – moet de VN-agenda 2021 – 2030 worden geïmplementeerd en de wereldbevolking in deze totalitaire staate leven, hieronder sommige punten uit het handboek;

 • Een versnelling van het gedigitaliseerde werkprocess, waardoor 84% van alle werkprocessen (dus het werk)digitaal of virtueel / videoconferenties zijn.
 • Ongeveer 83% van de mensen moet op afstand te werken – d.w.z. geen interactie meer tussen collega’s – absolute sociale afstand, scheiding tussen de mensheid en het menselijk contact.
 • Ongeveer 50% van al het werk zal (veel contact beroepen zullen verdwijnen – horeaca etc – vervangen door KI) worden geautomatiseerd – met andere woorden, de menselijke input zal drastisch worden verminderd, zelfs bij werken op afstand overgenomen door KI.
 • Versnelling van de digitalisering van bijvoorbeeld bijscholing / omscholing – 42% van van vaardigheden of training voor nieuwe vaardigheden zal worden gedigitaliseerd, met andere woorden, geen menselijk contact – alles via de computer, kunstmatige intelligentie (KI) en algoritmen.
 • Vooralsnog zullen 35% van de bestaande beroepen verdwijnen – ter ziele verklaard.
 • 34% van de huidige organisatiestructuren wordt geherstructureerd’ – of, met andere woorden, bestaande organisatiestructuren zullen achterhaald worden verklaard – om ruimte te maken voor nieuwe zogenaamde organisatorische kaders, digitale structuren die maximale controle bieden over alle werkzaamheden.
 • Dit zal naar verwachting 30% van de beroepsbevolking raken in 2030 zelfs 80%. Dat betekent natuurlijk verschillende salarisschalen – hoogstwaarschijnlijk onleefbare lonen, waardoor het eveneens geplande ‘universele basissalaris’ of ‘basisinkomen’ in werking gesteld wordt – een loon waarmee je natuurlijk amper kunt overleven, . – Doel: volledig afhankelijk maken van het systeem – een digitaal systeem, waar je geen enkele controle over hebt.
 • Verminderen van het tijdelijk het personeelsbestand – dit treft naar verwachting 28% van de bevolking.
 • Personeelsbestand permanent verminderen met 13% uiteindelijke met 80% in 2030.
 • Het uiteindelijke Personeelsbestand minimaliseren tot slechts 1% wordt genoemd als “permanent personeelsbestand”. Nee het is geen slechte grap of complotdenken maar staat gewoon in het ‘handboek’ dit is de nabije toekomst als we deze lieden de wereld laten overnemen.

De “Great Reset” regelt ook het krediet, waarbij alle persoonlijke schulden zouden worden “kwijtgescholden” – tegen het overdragen van alle persoonlijke bezittingen aan een administratief orgaan of instantie – bijvoorbeeld het IMF, of een andere nieuwe organisatie.

Het zou ook niet in je op moeten komen om het niet eens te zijn met het systeem, omdat – inmiddels is dan ieder van jullie covid-gevaccineerd maar bovenal nano-gechipt – zodat met 5G en binnenkort 6G je geest kan worden gelezen en beïnvloed.

Noem dit alstublieft geen complottheorie. Het staat letterlijk in het draaiboek, een “gezaghebbend rapport” van het WEF.

Je kunt het downloaden ald Pdf: https://www.weforum.org/whitepapers/resetting-the-future-of-work-agenda-disruption-and-renewal-in-a-post-covid-world

Het staat er allemaal, dit artikel is slecht een klein onderdeel over hoe ze willen dat wereld eruit gaat zien: http://www3.weforum.org/docs/WEF_NES_Resetting_FOW_Agenda_2020.pdf

DARPA – Defense Advanced Research Projects Agency, maakt deel uit van het Pentagon en heeft jaren geleden deze technologie ontwikkeld. Het is slechts een kwestie van tijd om het te implementeren. En het zal gebeuren, als wij, de mensen, niet protesteren – massale burgerlijke ongehoorzaamheid is aan de orde – liever eerder dan later. Geen geweld, dat willen ze graag, maar totale burgelijke ongehoorzaamheid.

Bill Gates, de Rockefellers, Kissinger etc, hebben er nooit een geheim van gemaakt en hun mening is dat de wereld overbevolkt is en dat het aantal mensen letterlijk verminderd moet worden. Eugenetica heet dat en kan op allerlei manieren uirgevoerd worden.

Een perfecte methode om de wereldbevolking te verminderen, zijn de door Bill Gates geïnitieerde vaccinatieprogramma’s die door de WHO worden ondersteund. Schandalen van dergelijke rampzalige vaccinprogramma’s die de dood van kinderen tot gevolg hadden, werden geregistreerd in India (in de jaren negentig), Kenia (2014 en daarna) en andere delen van de wereld.

Zie ook een zeer onthullende TedTalk van Bill Gates van februari 2010, “Innovating to Zero”, ongeveer op het moment dat het “Rockefeller Report 2010” werd uitgegeven – het rapport dat ons tot dusver heeft gegeven, het “Lock Step Scenario” – daar leven we nu in. Er is nauwelijks tegen geprotesteerd – de hele wereld – 193 VN-lidstaten – is gedwongen tot het volgen van deze grove schending van de mensenrechten.

Wat in beide rapporten, The Great Reset en de “Resetting the Future of Work Agenda” niet wordt vermeld, is wie deze draconische nieuwe regels gaat handhaven? Zijn het zogenaamd dezelfde krachten die nu worden opgeleid voor stedelijke oorlogsvoering en voor het onderdrukken van rellen en sociale onrust – de politie en het leger? Hoogstwaarschijnlijk, aangevoerd door de marionetten, die ze politici noemen, de uitvoerders van de “Great Reset. Nogmaal het is geen hersenspinsel of complotheorie, het staat gewoon beschreven. Hieronder het document, de video’s.

https://www.weforum.org/great-reset/

https://www.weforum.org/videos/common-pass-travelling-the-world-in-the-covid-era

Free: http://docplayer.org/197530328-The-great-reset-von-dirk-pohlmann.html

https://worldtop20.org/global-movement?gclid=CjwKCAiA17P9BRB2EiwAMvwNyGnBzSKcsqysLWRtlEDPE_GFQwsMGHT-MNgHFuOQmHgK8aKjDJySnhoC4ekQAvD_BwE

[dntplgn]  

Loading

3 thoughts on “De post-covid wereld Na “The Great Reset” – de toekomst – volgens het WEF

 1. Mogen die personen die bij de politie en defensie zich eens over bedenken om nog langer deze psychopaten te dienen en zich te laten misbruiken om deze misdaden tegen de menselijkheid uit te voeren want uiteindelijk zullen zei en hun naasten het zelfde lot als het volk ondergaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *