Hoe de Moslimbroederschap in de Nederlandse politiek is Geïnfiltreerd

Vindt je het een goed Artikel? Help mij in de lucht te blijven en onderzoek te doen, door al 1 euro te storten op bank: NL30 ABNA 0895 2288 31 PayPal kan ook op : paypal.me/SonjavandenEnde Bedankt!

Muslim Brotherhood Needs Examination | Frontier Centre For Public Policy
Het logo van de Moslimbroederschap

Ik denk allereerst dat we moeten stoppen in Nederland en Europa, met het labelen van rechts en links in de politiek. De moslimbroederschap is niet links en is niet rechts, het is in principe een terroristische salafistische broederschap die geloof tot politiek en andersom maakt en in veel Arabische landen als terroristen beschouwd worden, in Egypte (waar de broederschap is ontstaan), Syrië, Libanon, Algerije (voorheen FIS), Tunesië en zelfs in landen als Tadzjikistan en Kazachstan.

Zij hebben een groot netwerk in Europa en Amerika. Onder de Obama regering werden ze zelfs adviseurs in het Witte Huis. Hoe je het ook wendt of keert, wat je er ook van vindt, feit is dat Obama gewoon een Moslim is, zijn vader en stiefvader waren Moslim en dan wordt je als zoon ook gewoon Moslim, zo gaat dat bij de orthodoxe Islam en de Moslim Broederschap is een tak van de Orthodoxe Islam dat kan door niemand ontkent worden. Uitstappen is als aangetoond moeilijk, zelfs voor een ex-president van de VS zullen er altijd banden zijn met deze groep, Obama’s halfbroer Malik Obama, hun vader was uit Kenia, zou zelfs gelieerd geweest zijn met al-Queda in Afrika.

” Bekende terroristische leden van de Ikhwan (moslimbroederschap) waren Al Qaeda’s Ayman Al-Zawahiri, en de blinde sjeik Omar Abdul-Rahman die onlangs in een Amerikaanse gevangenis stierf, gevangen voor zijn rol in de bomaanslag in het World Trade Center in 1993. Sjeik Omar werd beschuldigd van samenzwering om de Egyptische Mubarak te vermoorden en de moord op de Moslimbroederschap van Anwar Sadat te ontmaskeren, naast de bomaanslag op het World Trade Center”.

De leden van de Task Force PSD-11 van de Nationale Veiligheidsraad van Obama, die aanbeveelde dat de Amerikaanse regering de terroristische Moslimbroederschap zou omarmen in de meer islamitische (soennieten) landen van het Midden-Oosten, wisten heel goed met wie ze te maken hadden. Sinds de jaren 1950 werkte de CIA met de Ikhwan over de hele wereld. Al Queda in Afghanistan (Osama Bin Laden is een product van de CIA om zo de Russen in de knieën  te dwingen), Al Queda in Irak en in Syrië, het al Nusra Front in Syrië, evenals de zogenaamde Islamitische Staat of ISIS werden allemaal gecreëerd uit moslimbroederschapnetwerken, veranderende hun namen net als een kameleon die haar kleuren verandert.

De Moslimbroederschap werd in 1928 in Egypte opgericht door Hassan al-Banna, die ontwikkelde het leidende motto van de cultus. Het credo is:
Allah is ons doel; De profeet is onze leider; De koran is onze grondwet; Jihad is onze weg; De dood in dienst van Allah is de hoogste van onze wensen; Allah is groot, Allah is groot.
Al-Banna creëerde een geheime of verborgen arm van de Ikhwan in Egypte en later wereldwijd, bekend als de Speciale Sectie (al-nizam al-khass). Dat was de militaire vleugel van de Broederschap, in feite het “moordbureau”. Al-Banna leerde zijn rekruten, uitsluitend mannen, dat ‘Jihad een verplichting is van elke moslim’. Hij predikte de ‘Dood in dienst van Allah, “en schreef, Allah verleent een “nobel leven aan die natie die weet hoe een nobele dood te sterven”. Hij predikte een doodscultus waarin “overwinning” alleen kan komen met als men de “Kunst van de Dood” beheerst! De broederschap dat staat voor “meesterschap” en perfectie in het doden van “ongelovigen” in de Jihad of Heilige Oorlog in de naam van Allah. De ongelovigen kunnen andere moslims zijn zoals Shia of Soefi die Al-Banna’s strikte soennitische praktijk, ook christenen, niet volgden. Hasan Al-Banna riep op tot goedkeuring van de zeer strikte islamitische shari’a wet, de volledige scheiding van mannelijke en vrouwelijke studenten, met een apart curriculum voor meisjes, een verbod op dansen en een oproep aan de islamitische staten om zich uiteindelijk te verenigen in een kalifaat . Tijdens de Tweede Wereldoorlog vluchtten vooraanstaande moslimbroederschap figuren in ballingschap in het door de Britten gecontroleerde Egypte, naar Berlijn, waar onder andere Al Banna’s hechte moslimbroeder genoot, Amin al-Husseini, de grootmoefti van Jeruzalem, nauw samenwerkte met de SS en Heinrich Himmler om speciale Moslimbroederschap terreureenheden van de SS te creëren, zogenaamde Handschar SS, om zo Sovjet soldaten en Joden te doden. In de jaren vijftig ontdekte de CIA de nazi-moslimbroederschap rekruten in ballingschap in het naoorlogse München en besloot dat ze “nuttig” zouden kunnen zijn en rekruteerde ze voor de CIA, zoals ook vele “Duitse”Nazi’s door de CIA of de Katholieke kerk (Odessa line) werden gerekruteerd.

In Syrië, waar ik 20 jaar gewoond heb, woonde de meeste moslim broederschap aanhangers in de buitenwijken van Damascus: Harasta (ik heb 6 maanden in Harasta gewoond) en al-Ghouta, laat dit nu de wijken zijn waar de meeste inheemse zogenaamde rebellen tegen de Assad regering vandaan komen. Omdat ze in de herfst van 2015 aan de verliezende hand waren, nadat Rusland te hulp geroepen was om deze zogenaamde rebellen te bestrijden, emigreerde ze. Veel van deze inheemse Syrische Moslim broeders hadden zich aangesloten bij Al-Queda, Al-Nusra en DAESH (ISIS) en radicaliseerde nog meer. In 2015 besloten velen van hen, na de uitnodiging van Bundeskanzlerin Merkel van Duitsland om naar Europa te emigreren als vluchtelingen en nu zit Europa vol met aanhangers van de moslimbroederschap Syriërs uit o.a. Harasta en al-ghouta, die makkelijk te herkennen zijn aan hun kleding en voor mij aan hun accent en manier van spreken.

Het Westen, Europa dus, blijft deze aanhangers gewoon rebellen noemen. Hele steden in Europa zijn nu bolwerken van deze Moslim Broederschap geworden en veel onder hen die al voor het Syrische conflict in Europa woonden hebben hun zonen en dochters naar Syrië gestuurd om de Jihad te vechten tegen de soevereine regering van President Assad en de bevolking die achter een ‘vrij’ Syrië staan, die Christenen, Alawieten, Soennieten en Sjiieten zijn. Het geloof heeft van de kant van de Syrische regering nooit meegespeeld alleen bij de moslim broederschap.

harast
https://freesuriyah.wordpress.com/2015/12/12/de-ondergang-van-europa/
Ik heb meer  6 maanden in de Voorstad van Harasta gewoond door omstandigheden in de late jaren 90 van de vorige eeuw. De meest extreme en orthodoxe wijk, die men in kan  denken.
Doordrongen en geregeerd sinds vele jaren, door de Moslim Broederschap. Ze pogen al meer dan 30 jaar  de Syrische staat te vernietigen, maar slaagde er niet in ,ook nu niet, want zij zijn degene die nu naar het vrije westen emigreren,  Hafez al-Assad had alles onder controle, gelukkig want zoals we nu zien is het ware gezicht naar boven gekomen van moord en destructie ( Hafez al-Assad  noemen ze hier in het westen een dictator).
De vrouwen uit Harasta zijn compleet versluierd, wat ze ook deden tijdens de vlucht naar Amsterdam. De mannen waren ex leden van verschillende brigades, dat was duidelijk uit hun gesprekken (ik versta Arabisch) en uiterlijk, één ding is zeker ze waren allemaal extreem islamitisch met verkeerde gedachten en niets meer. Deze mensen gaan nu naar Nederland om te  integreren in de westerse samenleving met hun waarden en normen van de  Wahabitische islam  (IS is Saoedi Arabië en deze brigades worden gevormd en gevoed door Saoedi Arabië). Vast staat voor mij dat 80% van de Syrische migranten, want dat is hoe ik het noem,  bijna allemaal aanhangers van het moslim extremisme ofwel de moslim broederschap zijn. 

In Europa infiltreren ze met behulp van radicale Sjeiks uit o.a. Saoedi Arabië in de vluchtelingen gemeenschap, maar ook in de Marokkaanse en Turkse migranten groepen, die al jarenlang in Nederland wonen. Een goed voorbeeld hiervan is de radicale Syrische Sjeik Fawaz Jneid, die openlijk voor de Jihad in Syrië rekruteerde, maar genegeerd door de Nederlandse regering en stadsbestuur. Sinds de jaren 90 zijn er al prominente leden van de Moslimbroederschap naar Nederland gekomen, onder het voorwendsel van ‘vervolging’, uit Hama, Algerije en Tunesië.

Waarom sponsoren Europese Regeringen en de VS de Moslimbroederschap en Waarom Kozen ze de Kant van de Terroristen in Syrië?

De Moslimbroeders kwamen dus in de jaren vijftig uit het Midden-Oosten – Egypte, gedeeltelijk gedreven door het harde optreden van de seculiere regering van Egypte.

Onder de eerste leden van de Moslimbroederschap die in Europa aankwamen, bevond zich een groep onder leiding van Sa’id Ramadan, de schoonzoon van Hassan al-Banna, de oprichter van de moslimbroederschap die was vermoord door de Egyptische regering .

Gefinancierd door Saudi-Arabië, vestigde de groep van Sa’id Ramadan zich in Genève, Zwitserland en vooral in München, Duitsland, waar al snel een netwerk van moslimbroederschap organisaties en moskeeën ontstond.

Vanaf de jaren zestig verspreidde de moslimbroederschap zich over Europa, onder leiding van, net als in Amerika, door moslim studenten groepen die andere groepen voortbrachten toen de leden afstudeerde en de samenleving binnengingen, voorbeelden zijn de volgende:

• Forum voor Europese moslim jongeren- en studenten organisaties (FEMYSO) ( waar nu het omstreden parlementslid van Groen Links (KAUTHAR BOUCHALLIKHT op de lijst staat) is een overkoepelende groep die 42 nationale en internationale islamitische studenten- en jongerenorganisaties in 26 Europese landen vertegenwoordigt; het is gevestigd in Brussel, de zetel van het Europees Parlement, waar het lobbyt.

• Federatie van Islamitische Organisaties in Europa (FIOE) is een overkoepelende groep met afdelingen in 22 Europese landen; het is gevestigd in Leicestershire, VK, maar heeft een groot kantoor in Brussel, België om ook te lobbyen bij het Europees Parlement.

• Unie van Islamitische Organisaties in Frankrijk (Union des Organisations Islamiques de France – UOIF) heeft meer dan 200 lidorganisaties en bezit of leidt meer dan 250 moskeeën in Frankrijk; UOIF is een lid van FIOE.

• Duitse Centrale Raad van Moslims in Duitsland (Zentralrat der Muslime in Deutschland – ZMD), Islamic Society of Germany (Islamische Gemeinschaft Deutschland – IGD) en Milli Görüş (Islamische Gemeinschaft Milli Görüş).

• Italiaanse Unie van Islamitische Gemeenschappen en Organisaties in Italië (Unione delle Comunita ‘ed Organizzazioni Islamiche in Italia).

In 2014 verplaatste de Moslimbroederschap haar Europese hoofdkantoor van Londen naar Graz in het zuiden van Oostenrijk om het verscherpte toezicht door de Britse regering te vermijden.

Sindsdien hebben veel extreme moslims die Europa binnenstromen als zogenaamde vluchtelingen van de oorlog in Syrië en Irak de organisaties van de Moslimbroederschap in heel Europa aanzienlijk versterkt en nieuwe gemeenschappen voortgebracht, zoals bijvoorbeeld in Zweden.

Dan komen we over het hoofdstuk Syrië, waar Europa zich moet bezinnen, anders zal het einde van de democratie zijn (wat nu al het geval is met de nieuwe COVID-19 economie natuurlijk).

In 2011 toen Europa samen met de VS haar color-revolutie, genaamd de Arabisch Lente samen met de deep-state uitvoerde in het Midden-Oosten, o.l.v. van de door Moslim broederschap gekozen president Barack Obama, kregen vele groepen in Europa, zo ook in Nederland een ‘vrijbrief’ om vooral de soennitische (meestal orthodoxe) zogenaamde rebellen in Syrië te ondersteunen. Dat weet ik (uit eigen ervaring) door stichtingen in het leven te roepen, die zogenaamd ambulances aan hun broeders gingen leveren in gebieden waar ze groepen vormde om zo tegen de seculiere President Assad en de seculiere bevolking van Syrië te vechten en hen door d.m.v. Jihad uit te moorden.

De Nederlandse regering ondersteunde hen door subsidies en vertelde de Nederlandse bevolking dat Assad een kindermoordenaar is, om zo de stemmen te krijgen van deze radicale moslims, die zij moderate noemen. De grote groepen Moslims, waarvan, ik durf te zeggen, zijn twee-derde redelijk radicaal, uit eigen ervaring weet ik dat onder zogenaamde pro-Palestijnse Organisaties in Nederland, veel moslimbroeders geïnfiltreerd zijn, zo ook in Politieke Partijen als NIDA in Rotterdam, een stad die al overgenomen is door de moslim broederschap, met een van Marokkaanse afkomst Burgemeester genaamd Abu-Talib (wat niet anders betekent als studenten -vader of vader van student in het Marokkaans waar ze een verbasterd Arabisch spreken Aboutaleb – dezelfde betekenis) een voor het oog seculiere Moslim, immers hij is van de PVDA, maar deze partij is al lang geleden geïnfiltreerd door de moslim broederschap. Abu Talib groeide op als zoon van een imam in Beni Sidel – Marokko en was aanwezig bij een Bilderberg bijeenkomst, waar de toekomst van de wereld wordt besproken, door de elite. Deze Abu-Talib is een campagne begonnen die moet aantonen dat 90% van de autochtone bevolking van Rotterdam afstamt van slavenhandelaren, zo doen ze dat bij de moslim broederschap.

Het volgende doel is Groen Links, waar zogenaamd progressieve mensen lid van zijn en zich helemaal inzetten voor het klimaat, met een leider Jesse Klaver (deels ook Marokkaans) een ‘zwak’ heeft voor De dochter van de leider van de Nederlandse moslim broederschap Kauthar Bouchallikht, een goed door de moslimbroederschap opgeleide studente, lid van FEYMSO, de studentenvereniging van de moslim broederschap. Haar vader Mostapha Bouchallikt, is lid van NIDA en sponsorde de ambulances naar de terroristen in Syrië. Samen met de partij DENK, een door uit Turkije gesponsorde politieke Nederlandse partij, stonden ze tijdens de Syrische oorlog vaak samen te demonstreren in Rotterdam, met de (nep) driesterren vlag van Syrië.

Waar handig ingespeeld wordt door de infiltratie van deze extreme moslim groep, is het bashing van mensen die voor een soeverein Syrië zijn, die worden dan weggezet worden als extreem-recht of aanhangers van een kindermoordenaar. Zo doe je dat en dan is de linkse politiek niet meer links of socialistisch maar besmet met de moslim broederschap. Zo ook de SP, die vaak met de Witte Helmen demonstreerde, een Soennitische extremisten organisatie, gelieerd aan Al-Queda, die miljoen van de Nederlandse overheid kreeg om het soevereine Syrië kapot te maken, onder het mom van een hulporganisatie.

De Witte Helmen eindelijk ontmaskerd als bedriegers alias Al-Qeada –  FREESURIYAH
https://freesuriyah.eu/?p=4492
De Witte Helmen, die uitsluitend actief zijn in de door jihadisten gecontroleerde gebieden in Syrië, werd gefinancierd door de Duitse regering met miljoenen euro’s. Het fraudeschandaal wordt nu openbaar, wat de Duitse regering liever niet openbaar maakt en ook de andere regeringen niet. De Mayday Rescue Foundation, met hoofdkantoor in Amsterdam, de stichting, die officieel wordt beschouwd als een “non-profit” en die fungeert als verzamelpunt voor de miljoenen donaties van westerse regeringen voor de witte helmen, word tgenoemd in een oplichtings schandaal. Tijdens een audit door het Nederlandse boekhoudbedrijf SMK in afgelopen november 2019 kwam aan het licht dat de oprichter de voormalige Britse militair en agent van de geheime dienst MI5-MI6, James Le Mesurier donaties doorverwezen en uitbetaald als persoonlijke bonussen had aan zichzelf en zijn vrouw. James Le Mesurier werd in Turkije vermoord, waarschijnlijk omdat zijn rol bij de MI5 en MI6 voorbij was. De Syrische oorlog was verloren!

Ze staat dus op de lijst van Groen Links, hoezeer ze het zullen ontkennen en de schuld op zogenaamde rechtse partijen gooien, het is gewoon een feit. Onschuldige Nederlandse jongeren worden met de EU Greta hype, met als Nederlandse aanvoerster, de dochter van de Nederlandse leider van de moslim broederschap klaargestoomd voor Agenda 2021, agendapunt klimaat.

Of het nu uit onwetendheid is of uit opzet, GroenLinks heeft een verklaring afgegeven waarin Kauthar Bouchallikht’s banden met de Moslimbroederschap worden ontkend door te ontkennen dat FEMYSO de jongerenorganisatie van de Broederschap is. Ze doen het handig de Moslim broederschap, in Nederland, Europeanen hebben niets door, anders dan in de Arabische wereld, daar weten ze hoe gevaarlijk deze lieden zijn.

Ze gebruiken het voorwendsel van dictators, democratie, terwijl deze groep uiterst gevaarlijk is. Ook de Turkse president Erdogan is aanhanger van de Moslim broederschap, tot 1918 waren grote delen van de Arabische wereld onder het juk van de Osmanen, daarna de Fransen en Engelsen. De Arabische wereld vecht nog steeds tegen deze 2 verwerpelijke systemen, de moslim broederschap en de overheersing – imperialisme – van het Westen.

Ik waarschuwde in 2015 al dat Europa ten onder zal gaan als zij deze koers blijven inslaan. Europa een continent dat een “oude” bevolking heeft naarstig op zoek is naar “verse” jonge stemmers, met name Duitsland die de weg ingeslagen heeft, om de moslimbroederschap te omarmen en zo hun “doodsvonnis”, althans voor de jongere autochtone bevolking , getekend en Europa deels uitgeleverd heeft aan de moslim broederschap en zal na ettelijke jaren een Moslim gedomineerd continent zijn waar oude culturen verdwijnen, net als bij het Romeinse rijk. Alleen had Europa ‘anders’ kunnen kiezen en seculieren moeten omarmen in plaats daarvan zetten zij hun kaarten op de moslim broederschap. Europa een verloren continent!

Dit artikel heeft ook niets met discriminatie te maken. Ik spreek Arabisch en de Arabische wereld, Syrië is mijn 2e huis en land. Ondanks dat ik Nederlandse ben! Dit zijn mijn persoonlijke opvattingen en ervaring, na 20 jaar doorgebracht te hebben in en met de Arabische wereld.

[dntplgn]  

vind je het artikel interessant, help mij voor mijn onderzoek en doneer een Euro of meer op mijn PayPal of op : ABN AMRO: IBAN: NL30 ABNA 0895 2288 31

BEDANKT

Loading

6 thoughts on “Hoe de Moslimbroederschap in de Nederlandse politiek is Geïnfiltreerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *