Het “nieuwe” normaal in Nederland: hoe undercover agenten vreedzame demonstranten in elkaar slaan

Vindt je het een goed Artikel? Help mij in de lucht te blijven en onderzoek te doen, door al 1 euro te storten op bank: NL30 ABNA 0895 2288 31 PayPal kan ook op : paypal.me/SonjavandenEnde Bedankt!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en buiten
Een demonstratie in Venlo afgelopen week voor Zwarte Piet, waar net als veel andere demonstraties undercover-agenten worden ingezet om op de demonstranten in te slaan

Allereerst wil ik maar beginnen ze zeggen, dat het volkomen ‘ziek en gestoord’ is dat anno 2020 Nederlanders moeten demonstreren, zodat een leuk en oud traditioneel kinderfeest gewoon kan doorgaan.

Al deze dingen, zijn voor mij en steeds meer Nederlanders en andere Europeanen en buitenlanders die al lang in Nederland wonen, een teken van de totalitaire dictatuur waar we nu in leven. Nooit meer 1940-1945, helaas heeft het maar 75 standgehouden, of is het misschien nooit opgehouden? Het laatste denk ik!

Ik heb er al eerder over geschreven in het Engels, over hoe Nederland vervallen is tot een Maidan (coup door de EU in Oekraïne) stijl dictatuur coup. Waar “hitmannen en vrouwen” met bivakmutsen en stokken tussen de demonstrerende menigte gingen staan om zo de ‘vreedzame’ demonstranten in elkaar te slaan. Dat gebeurde precies in Oekraïne en de EU, Nederland heeft deze methode overgenomen, zij het op een meer `amateuristische’ manier, het is namelijk zo overduidelijk, voor wie goed kijkt wat daadwerkelijk gebeurd. Natuurlijk is Nederland nog niet zo gewend aan deze dictatoriale politiestaat, maar oefening baart kunst zoals we kunnen zien.

De methode is elke keer hetzelfde: demonstraties starten vreedzaam, dan komt de zogenaamde oppositiegroep, vaak gebracht met een bus, onder politiebescherming (dus ook politieke bescherming), die worden tegenover de vreedzame demonstranten geplaats en schreeuwen erop los. Politie busjes zijn gepositioneerd tussen de groepen en op een gegeven moment komen de undercover-agenten uit de busjes, zoals goed op de bovenstaande video is te zien. Die slaan dan in op de Nederlandse ‘vreedzame’ demonstranten. De reguliere gekochte media bericht dan vervolgens dat er rellen waren, uitgelokt door hooligans ( in Duitsland gebruiken ze de methode Neo-Nazi en Reichsburger). Premier Rutte bericht dat het doorgeschnoven hooligans en asocialen zijn. Zo werkt het, net als onder NAZI Duitsland.

What Is Happening In Democratic Western Europe? Police Violence Is The Norm, Maidan-Style!
https://oneworld.press/?module=articles&action=view&id=1645

Zo wordt een volk onderdrukt in 2020. Een beproefde methode, die in bijna alle landen die een zogenaamde color-revolutie ondergaan hebben door medewerking van deze dictatoriale EU gebeurd, de ‘gewone’ bevolking wordt monddood gemaakt.

Maar het wordt nog veel erger, in Januari 2021 is de “groene-4e-revolutie’ klaar en zullen we een (westelijke) wereld facisme beleven, zoals onze grootouders die nog niet meegemaakt hebben, dit is de prelude tot de uiteindelijke autoritaire macht, uitgedacht door o.a.: Klaus Schwab, de 83e jarige Duitser, met NAZI banden, hoofd van het World Economic Forum.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *