Rutte: Gewoon je bek houden en liegen over Syrië

Vindt je het een goed Artikel? Help mij in de lucht te blijven en onderzoek te doen, door al 1 euro te storten op bank: NL30 ABNA 0895 2288 31 PayPal kan ook op : paypal.me/SonjavandenEnde Bedankt!

Mark Rutte, die ik met de beste wil van de wereld niet meer kan zien als Premier van Nederland, een man die medeverantwoordelijk is voor honderdduizenden doden in Syrië. Hier te zien, de eed afleggen dat hij de waarheid vertelt, zoveel voor de waarheid en de eed! Een schandvlek voor Nederland en in Syrië gezien als een Westerse crimineel.

Het speelt al heel lang in Syrië, zelfs de reguliere media had er lucht van gekregen, ikzelf weet al 10 jaar de waarheid, maar bij de gewone media hollen ze net als in de politiek achter de feiten aan. Als ze de waarheid al vertellen, politiek in Westerse landen is namelijk bedrog en macht. Media is de spreekbuis van de politiek, ze worden immers gesubsidieerd door de regering.

Tien jaar geleden wist ik al dat de regering Rutte, jihadisten steunde in Syrië, dat was immers het beleid van de Westerse regeringen, die, zoals ik een tijdje geleden al schreef door de Moslim broederschap zijn geïnfiltreerd, om zo stemmen binnen te halen.

Hoe de Moslimbroederschap in de Nederlandse politiek is Geïnfiltreerd – FREESURIYAH

harast
Een groep die moderate rebellen genoemd worden en gesponsord door de Nederlandse regering. Zo zijn er talloze groepen geweest, uiteindelijk waren het moordende rovende terroristen en daar moet Mark zijn bek over houden!

Ook van de VS, waar een door diezelfde Moslim broederschap gesteunde president zat; Barack Hussein Obama. Die nog immens populair is bij deze leugenachtige elite, een man met een visie noemen ze hem, zeker en wat voor een visie, onder zijn bewind zijn er nog nooit zo veel oorlogen gevoerd en mensen door drones afgeschoten, een prachtige vise, ook de de ‘zwarte’ Amerikaan is er niet beter op geworden!

Volgens de NOS: “

Rutte probeert onderzoek steun Syrische rebellen tegen te houden | Nieuwsuur (nos.nl)

Premier Mark Rutte heeft persoonlijk geprobeerd een onderzoek naar de Nederlandse steun aan Syrische rebellen tegen te houden. Dat zeggen bronnen binnen drie verschillende coalitiepartijen tegen Nieuwsuur. De Kamer spreekt al twee jaar over zo’n onderzoek naar het zogeheten NLA-programma. Rutte zou zich in de ministerraad tégen een feitenonderzoek hebben uitgesproken. Ook zou hij verschillende bewindspersonen hebben gevraagd om aan hun fracties te laten weten dat hij niet wil dat het onderzoek er komt” .

Natuulijk wil hij geen onderzoek, stel je voor dat het eens zou uit komen dat hij en zijn regering gewoon terroristen, of ‘headchoppers’ heeft gefinancierd, wat ook het geval is, weet ik na 10 jaar onderzoek. Stel je voor het komt in de Nederlandse kranten, tijdens Corona, waar al veel mensen vinden dat Mark onze democratie tot een totalitaire staat heeft gemaakt. Dat het naar boven komt dat veel ex-Jihadisten in ons land verblijven, miljoenen van Nederlands belastinggeld aan deze Jihadisten werd betaald in Syrië, door allerlei wazige programma’s zoals het NLA, om zogenaamd ‘dictator’ Assad, volgens de propaganda een kindermoordenaar, te vernietigen, te doden d.m.v. een zogenaamde ‘color-revolutie’. De jihadisten werden in 2011 al gesponsord met wapens en geld om zo de zogenaamde revolutie te beginnen, toen heette ze nog het Moslimbroederschap en Al-Queda.

Eight Years Of Lies And Myths From Western Countries About The Syrian Conflict
Eight Years Of Lies And Myths From Western Countries About The Syrian Conflict (oneworld.press)

De Moslimbroederschap heeft een grote lobby in Europa, ze zijn al jaren bij de PVDA (Abu-Taleb Burgemeester van Rotterdam) geïntegreerd, Groen Links, NIDA, Denk en D’66 vindt hen ook wel een “toffe” groep! Dan ben je medeplichtig aan ‘misdaden tegen de menselijkheid, door het medeplichtig zijn van het doden van veel onschuldige burgers in Syrië.

Strong ties between the high-ranking jihadists in Syria and Western governments
Strong ties between the high-ranking jihadists in Syria and Western governments
Zo was er het geval van Dr. Shahul Islam, een Britse arts, die op de Nederlandse en andere Europese nieuws-websites de vermeende chemische aanval in 2017 door Syrië en Rusland in Khan Shaykun (Idlib) verkondigde. Deze Dr. Shahul en zijn broer bleken leden van Al-Queda te zijn en voerden de moord op journalist James Foley uit. Shahul ontvoerde de Nederlandse journalist Jeroen Oerlemans en zijn collega John Cantlie in Noord-Syrië (Idlib), Oerlemans werd vrijgelaten, de verblijfplaats van Cantlie is een mysterie. Oerlemans werd later gedood in Libië, Sirte, door strijders van al-Queda.
Een andere zaak is: Maiwand al-Afghani (ook bekend als Shabir Burhani), een jihadist in Nederland, hij was een Nederlands staatsburger van Afgaanse-afkomst . Hij sloot zich in 2015 aan bij ISIS en was hij te zien op een foto met premier Rutte van Nederland https://www.bol.com/nl/p/how-syria-won-in-the-west/9200000115932978/ . Hij was in die tijd in 2015, een beroemdheid, werd uitgenodigd voor talkshows en maakte foto’s met v.i.p’s, zoals Rutte.

Vervolgens steun je, met de door MI5 en MI6 opgerichte groep de zogenaamde “Witte Helmen”, ordinaire terroristen vermomd als een zogenaamde hulporganisatie, ze waren eigenlijk al-Queda, met hoofdkantoor in Amsterdam. Dus ja nog meer te verbergen. Naderhand heeft MI5 en MI6, de leidinggevende van deze bende terroristen James le Mesurier gedood in Turkije. Weg het Hollywood sprookje van de ‘goede’ hulpverleners, die gewoon nep-video’s gestuurd hebben aan de reguliere kranten en zo hun ‘broeders’ beschermde, (DAESH) die zelf chemische aanvallen uitgevoerd hebben (dat was waarschijnlijk niet volgens het plan).

Als Mark de moeite eens nam om bijvoorbeeld in Homs rond te gaan lopen, zou hij de slogans van Ahrar-as-Sham (de Levant broeders) op de muren zien staan, zou hij de Syrische burgers hun verhalen kunnen horen. Maar laffe Mark kiest het hazenpad en wil het sprookje van kindermoordenaar Assad graag levend houden, bang voor zijn eigen positie.

Assad killed his own people, debunked in Homs! – FREESURIYAH December 2018
Assad heeft zijn eigen mensen vermoord, ontmaskerd in Homs! – FREESURIYAH
Tijdens mijn reizen door Syrië bezocht ik de stad Homs. Homs, de stad, het westen noemde de stad van de revolutie (MSM), ik noem het liever de stad van terroristen, die grote delen van de stad verwoestten. Toen we de stad binnenkwamen, leek het leven een beetje weer normaal, maar in de stad reden we door de wijk Al-Qusayr, het bolwerk van Al-Queda en andere terroristische groeperingen, die werden gefinancierd door de VS en veel Europese landen, waaronder Nederland. De belegering van Homs door de terroristen. Zogenaamde protesten tegen de regering, werden grotendeels gefinancierd door Europese landen en de VS (Soros en de Deep-State wapenindustrie, zowel in de VS, Frankrijk als Duitsland) begonnen in maart 2011, botsingen tussen veiligheidstroepen en zogenaamde demonstranten ( gefinancierd door het westen) in Homs geïntensiveerd in april, hetzelfde jaar. Begin mei 2011 voerde het Syrische leger in Homs hardhandig optreden uit tegen anti-regeringsdemonstranten, die de mensen in Syrië criminelen en terroristen noemen. In september, volgens de reguliere MSM: bloedvergieten in Homs tussen Alawieten en soennieten speelde volgens de westerse MSM een grotere rol in Homs dan in de rest van Syrië, maar als je door Homs liep en met de mensen sprak, was dat niet het geval, ik sprak daar met moslims, alawieten en met christenen.

Dan vragen mensen mij hoe komt het toch dat je zo slecht spreekt over de politiek, nou daarom, zolang er naar mijn opinie, mensen een land regeren met leugens en misdaden in andere landen steunen is mijn geloof weg en geloof ik zelfs niet in een pandemie, we zien nu alweer dat de pandemie gebruikt wordt als een politiek economisch gereedschap. De economie is het vaccin en de politiek is de terreur. Het virus is echt maar niet de verwachte propaganda van miljoenen doden.

Wie meer over mijn jarenlange verslaggeving over en uit Syrië wil lezen: freesuriyah.eu of freesuriyah.wordpress.com, Oneworldpress e.a.

[dntplgn]  

Loading

One thought on “Rutte: Gewoon je bek houden en liegen over Syrië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *