Rutte blokkeert onderzoek naar financiering van terroristen in Syrië

Vindt je het een goed Artikel? Help mij in de lucht te blijven en onderzoek te doen, door al 1 euro te storten op bank: NL30 ABNA 0895 2288 31 PayPal kan ook op : paypal.me/SonjavandenEnde Bedankt!

Dit artikel opgedragen aan alle nabestaanden die een zoon, dochter, vader, moeder of vrienden verloren hebben in de gruwelijke Syrische oorlog, waar het Westen, dus ook Nederland verantwoordelijk voor zijn. Voor hen moet gerechtigheid gezocht worden.

Rutte erkent bemoeienis met tegenhouden Syrië-onderzoek: logisch na alles was er nu bekend is. Na tien oorlog door het Westen uitgevoerd door de VS en haar satellietstaten, zoals Nederland, is het nu pijnlijk duidelijk dat, net als in Irak, de oorlog begonnen is door de VS, o.l.v. Obama, Pentagon en Hillary Clinton, die de zogenaamde Arabische Lente gesponsord hebben. Door financiële steun aan de toen nog Moslimbroeders, later Al-Queda, Al-Nusra en nu bekend als de Islamitisch Staat of zoals de Arabische landen hen noemen DAESH, een naam voor al deze terroristen die in principe een aftakking van de moslim broederschap zijn.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 128880449_3630364577010034_187440278933232333_n.jpg
De verantwoordelijke voor vele gruwelijke moorden in Syrië, met als hoofdpersoon Rutte die niet hier staat, maar hij is samen met Bert Koenders de hoofdverantwoordelijke en zouden voor een tribunaal moeten verschijnen.

In 2018 was er al een onderzoek in de 2e kamer, helaas, maar te verwachten, slechts een gedeeltelijk onderzoek. Het ging m.n. om de Koerden. Alsof Syrië alleen uit Koerden bestaat. Niets gehoord over Christenen, Alawieten of andere groepen. Maar eigenlijk is dat irrelevant. Syrië is een land met vele geloofsstromingen en etnische groepen. Het belangrijkste wat niet genoemd wordt in al deze onderzoeken, is dat Syrië als soeverein land is aangevallen door het Westen, deze hebben d.m.v. een indirecte oorlogsverklaring, hun steun gegeven aan de Moslim broederschap, met een salafistiche ideologie, dat houdt in dat elke anders denkende: Seculier, Christen, Alawiet, Soenniet of Sjiiet de vijand is en je hen volgens hun ideologie mag doden in de Jihad.

Vraag je je af, zitten er dan zulke incompetente mensen in de EU regeringen, ten dele ja en ten dele zoals Rutte, dieze premier van Nederland noemen, meedeed met wat hij noemt ‘bondgenoten’, dat was destijds in 2011 de VS regering o.l.v. Obama, die zelf banden had en heeft met de moslim broederschap, ze waren graag geziene gasten in het Witte Huis. Het enigste wat hij niet aandurfde en waarschijnlijk in gewetensconflict kwam, de chemische aanval 2013 in Ghouta, die na het er nu uitziet door deze terroristen is uitgevoerd en de schuld bij het leger van President gelegd heeft. Het waren met name kinderen die ze in de beelden toonden en een ieder die een wat ervaring heeft in de Arabische wereld weet, dat anders dan in Europe, kinderen bijna heilig zijn. Het was een geënsceneerd toneelstuk, om zo de VS en haar bondgenoten Syrië te bombarderen, net als in Irak destijds in 2003.

Koenders aankomst Universiteit Twente voor een lezing overSyrië, wat eigenlijk een propaganda speech was om Assad te vermoorden, de kindermoordenaar.
Foto: sonjavandenende-2015.

Dat wetende is het niet zo gek dat de VS en ook haar bondgenoot Nederland, met Bert Koenders destijds als minister van Buitenlandse zaken er voor kozen om deze terroristen te sponsoren om zo Assad uit te schakelen en Syrië net als destijds naar het Joegoslavisch model te verdelen, ook geprobeerd in Iraq, in groepen, waar de Koerden ook een deel zouden krijgen, een eigen staat. Dit was de strategie in 2011. Ik heb Koenders horen spreken in een zaal in de universiteit van Twente (2015), bij een lezing over Syrië, de man wist werkelijk niet waar hij het over had, hoe intelligent hij ook zijn mag, hij hield een speech die hij misschien over Afrika zou kunnen houden, maar vooral niet over een uniek land als Syrië, waar hij de ballen verstand van had. Waarschijnlijk was hij geïnstrueerd door de regering m.n. Rutte om deze leugens en propaganda te verspreiden op universiteiten,, een goede PR. Hetzelfde geld voor de huidige minister van Buitenlandse zaken Blok, voormalig minister van huisvesting.

Het voorspel voor de inval door IS (DAESH) in 2015

Alles werd zorgvuldig gepland door de VS en haar bondgenoten. Het creëren van Abu-Bakr-al-Baghdadi, getraind in Camp Bucca en naar veel bewijsmateriaal een Mossad agent, die zich mengde onder de voormalige gevangen in Camp Bucca (meestal waren dit hoge officieren van het leger van Sadam Hussein). Abu-Bakr-al-Baghdadi is op een eigenlijk zeer onprofessionele manier in beeld gekomen, namelijk op CNN, waar hij met senator John McCain (+) een onderonsje had. John McCain wordt als de organisator van IS gezien. Het was gepland en gefinancierd, het militaire materieel was hen gegeven en niet gestolen zoals wordt beweerd. Abu Bakr-al Baghdadi is net als Bin -laden, een CIA agent op wonderbaarlijke wijze ‘zogenaamd’ vermoord door de heldhaftige ‘special forces’ van de VS, hun lijken zijn natuurlijk nooit gevonden, zogenaamd in de zee geworpen en bij een luchtaanval om het leven gekomen, erg doorzichtig.

Gerelateerde afbeelding
Where is Abu Bakr al-Bagdadi, is he real? Or just an “illusion” – FREESURIYAH

Na de inval van 2015 door IS zijn er gruwelijke dingen gebeurd in Syrië en ook Iraq. Zo was er het geval van Dr. Shahul Islam, een Britse arts, die op de Nederlandse en andere Europese nieuwswebsites de vermeende chemische aanval in 2017 door Syrië en Rusland in Khan Shaykun (Idlib) verkondigde. Deze Dr. Shahul en zijn broer bleken leden van Al-Queda te zijn en voerden de moord op journalist James Foley uit. Shahul ontvoerde ook de Nederlandse journalist Jeroen Oerlemans en zijn collega John Cantlie in Noord-Syrië (Idlib), Oerlemans werd vrijgelaten, de verblijfplaats van Cantlie is tot nu nog een mysterie, geruchten zijn er dat hij in 2017 bij een luchtaanval om het leven kwam. Oerlemans werd later gedood in Libië, Sirte, door strijders van al-Queda. Deze Shaul ISlam, kwam om de Nederlandse NOS, het acht uur journaal, waar ze hem een rebel noemde en hij zo de propagande verspreidde dat Assad’s leger een gifgasaanval gedaan had. Later bij de bevrijding van Khan Shaykun, vond het Syrische leger bewijzen materiaal, met vaten gifgas geleverd door het VK.

Mark Rutte, de financier en dus medeplichtige van genocidepleger Erdogan,  is nu ook vrienden met Shabir Burhani | Fubar
Een andere zaak is: Maiwand al-Afghani (ook bekend als Shabir Burhani), een jihadist in Nederland, hij was een Nederlands staatsburger van Afghaanse-afkomst . Hij sloot zich in 2015 aan bij ISIS en was hij te zien op een foto met premier Rutte van Nederland . Hij was in die tijd in 2015, een beroemdheid, werd uitgenodigd voor talkshows en maakte foto’s met v.i.p’s, zoals Rutte.

Montasser Alde’emeh (vaak bij de NOS van 2011 tot 2016)

Montasser al De'emeh - 4
De van Palestijnse afkomst zijnde Belg Montasser Alde’emeh. Vele tientallen artikels, interviews en columns van zijn hand verschenen ook in Nederland, vaak was hij uitgenodigd en als graag gezien gast met destijds de zogenaamde Dennis (Abdelkarim) Honig, de gerehabiliteerde Nederlandse pseudo-jihadist (gewoon een AIVD spion). Montasser  blijkt nu volgens het Antwerpse hof van beroep een crimineel te zijn die een jihadist via valse papieren uit de gevangenis wou helpen.

Montasser Alde’meh schuilnaam Chessy, stuurde mij in 2014 en 2015 veel informatie over DAESH, hij was eigenlijk een Belgische/Nederlandse AIVD informant

Veroordeling Montasser Alde’emeh

De AIVD heeft destijds in 2015, vlak voordat, binnen de 24 uur geplande inval van ISIS in Syrië en delen van Irak, alles uit de kast getrokken werd om Nederland voor te bereiden op aanslagen (Chessy) en zo ook spionnen en pseudo Jihadisten ingezet zoals Dennis Honig, die werd zelfs een TV ster, bij Pauw en Jinek! Maiwand is ten dele gebruikt door de Nederlandse staat, hij was inderdaad naar Syrië vertrokken, Honig niet die kon nog op tijd (gered) worden, dus ja Nederland sponsorde ISIS (natuurlijk is het staatsgeheim), deze dingen mogen niet boven water komen. Logisch dat Rutte alles probeert te blokkeren.

Het verhaal van een ex-jihadist - EenVandaag
Dennis Honig, een AIVD infiltrant, werd als zogenaamde Jihadist ingezet.

DIA - Rapport 12 augustus 2012 - Syrië, Irak, al Qaeda - pag 3 - kopie
Een document wat Willy van Damme destijds publiceerde, over de “klokkenluider”, die later gearesteerd is

Het aan Montasser Alde’emeh toen in Dendermonde overhandigde document van de Amerikaanse Militaire Veiligheidsdienst DIA waarvan de echtheid vast staat. Toont aan  dat de VS en Israël, en trouwens ook de EU, achter ISIS stonden en wilden dat ze ook Irak binnenvielen om het definitief kapot te krijgen. Merk ook op dat men bij dat kalifaat eveneens de Syrische provincie Hasaka rekende, het centrum van de Syrische Koerden! Ook die offerde men op in Washington en Israël. Nu zijn het pseudo ‘vrienden’ van Washington. Alde’emeh wist dan ook deels wat er zich achter de schermen ginds afspeelde.

Witte Helmen en het eindspel

In 2015, op verzoek van Syrië, kwam Rusland in het spel. Zoals ik zelf beleefd in Augustus 2015, was IS bezig heel Syrië te veroveren. De Russen begonnen in 2015 met luchtaanvallen op de wijken waar de Jihadisten zaten en de bevolking daar terroriseerde. Volgens Westerse media doodde Assad en Poetin de Syrische bevolking, wat grote onzin is. De meeste Syriërs waren al gevlucht naar veiligere gebieden in Libanon en op aandringen van Angela Merkel, zijn deze grote groepen verwant aan het Moslim broederschap, autochtone Syriërs opgevangen in Duitsland, hele VN kantoren werden er opgericht in Syrië, waar mensen geld d.m.v. credit cards konden krijgen. De huizen van deze mensen, waar ik in 2015 voorbij reed, stonden er gewoon nog, maar ze waren allemaal gemigreerd.

Vervolgens, wetende dat het moeilijk wordt om tegen de Russen te vechten, de huurlingen (IS) van het Westen waren immers aan de verliezende hand, zet je een organisatie op genaamd de Witte Helmen, een zogenaamde hulporganisatie, bestaande uit Al-Queda leden e.a. groepen. De groep is de Britse geheime dienst MI5 en MI6 opgericht, ordinaire terroristen vermomd als een zogenaamde hulporganisatie, met hoofdkantoor in Amsterdam. De Nederlandse bevolking kon hen d.m.v. de Postcodeloterij steunen (net als Bellingcat). Naderhand heeft MI5 en MI6, de leidinggevende van deze bende terroristen James le Mesurier gedood in Turkije. Weg het Hollywood sprookje van de ‘goede’ hulpverleners, die gewoon nep-video’s gestuurd hebben aan de reguliere kranten en zo hun ‘broeders’ beschermde en die zelf chemische aanvallen uitgevoerd hebben (dat was waarschijnlijk niet volgens het plan van het Westen).

Alle kopstukken van de zogenaamde tegenstanders van de Syrische regering en de bevolking en de spionage afdeling van het Westen waren destijds in de Turkse stad Gaziantep. Waar zogenaamde tegenstanders, de oppositie hun dagelijkse propaganda materiaal naar de Westerse media stuurde, die een verderfelijke rol gespeeld hebben en betrokken waren bij de spionage activiteiten van de Westerse regeringen. Klokkeluiders vertelde in 2016 al hoe in het zijn werk ging. Turkije, een NAVO lid speelt tot op de dag van vandaag een verderfelijke rol in Syrië, zij houden noord-Syrië bezet en dromen nog van een Osmaans Kalifaat. De Westerse wereld heeft haar credits verloren, voor mij en het Syrische volk, ook voor het Iraakse, Afghaanse en vele andere landen die zij met hun imperialistische gedachtegoed van zogenaamde democratie in oorlogen gestort hebben.

Rutte wil er niet over praten, omdat hij zijn bondgenoten moet beschermen en zichzelf en alle andere die boven op de grafiek staan. Na de 2e wereldoorlog was er een tribunaal, het Neurenberg tribunaal. Dit zou als model kunnen fungeren voor alle Westerse kopstukken, die deze oorlogen, gepland, gevoerd en als meelopers uitgevoerd hebben. Dit is slechts het topje van de ijsberg, natuurlijk is er veel en veel meer, te veel voor een artikel…wordt vervolgd!

Wir haben es nicht gewußt (Nederlandse vertaling: “Wij hebben het niet geweten”. De leuze toen en nu!

Een Klokkenluider vertelt hoe de NAVO de grootste bondgenoot is in het bewapenen en financieren van ISIS en de “fake” COUP van Gülen – Freesuriyah (wordpress.com)
Hoe Syrië de oorlog won van het westen
Samenvatting
Syrië de “vuile”oorlog een beerput die langzaam open gaat, ook nu het debat in de 2e kamer is geweest, het tijd is om de waarheid te laten horen en uiteindelijk de politici en reguliere media toe moeten geven dat we (activisten en vrije journalisten) gewonnen hebben in Nederland! Het is uiteindelijk in de reguliere media gekomen, sponsoring van jihadisten, betaalde salarissen en diplomaten die de jihadisten bijstaan om gewoon, na al de “moordpartijen” terug te mogen naar Nederland. Vandaar dit boekje over de strijd van Syriërs in Nederland en Europa, activisten, die 8 jaar voor de waarheid gestreden hebben. Ik draag dit boekje op aan hen die daarvoor streden, hun moed, hun verliezen, het demoniseren door de reguliere media (MSM) en het verlies van al hun dierbaren in deze moeilijke strijd. Het is slechts het begin van de beerput die stukje bij beetje open zal gaan.
bol.com | Hoe Syrië de oorlog won van het westen, Sonja van den Ende | 9789402191219 | Boeken

[dntplgn] 

Loading

One thought on “Rutte blokkeert onderzoek naar financiering van terroristen in Syrië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *