Het tegenoffensief van Rutte en staatskrant NRC over de beerput van Rutte-Syrië

Daar zijn ze dan de Syriërs – of zoals de NRC hen noemt Assad aanhangers die door de NOS, NU.nl en de staatskrant het NRC weggezet worden als een soort terroristen en zogenaamd Syrische vluchtelingen bedreigen.

Na mijn laatste artikel, komt de staatscourant NRC met een tegenoffensief en heeft zogenaamd een onderzoek gedaan naar Assad aanhangers of regime aanhangers die ze zo noemen, natuurlijk i.o.v in het regime-Rutte.

Al jaren wonen er zoals het Nederlandse regime hen noemt Assad aanhangers in Nederland die ‘zogenaamd’ terreur uitoefenen op Syrische vluchtelingen. Allereerst , we, want ik schaar mijzelf onder hen, zijn aanhangers van de vrije Soevereine Republiek Syrië, waar het Westen, waaronder Nederland een illegale “smerige” oorlog tegen heeft gevoerd. Waar zoals ik al jaren schreef, de jihadisten die het NRC en natuurlijk de Nederlandse regering bestempelen als ‘rebellen’ vrij spel d.m.v. steun ook uit Nederland heeft gekregen en na de hulp van Rusland massaal gevlucht zijn, volgens het NRC zelf zo’n 2.570 dossiers van alle Syrische mannen tussen 17 en 35 jaar oud, die asiel gekregen hebben vanaf 2015. Waarvan durf ik te beweren zo’n 90% aanhangers van radicale groeperingen waren of zijn, gebaseerd, zoals ik in een vorig artikel al schreef, op de principes van het Moslimbroederschap.

Het NRC schrijft over een zogenaamde getuige die al jaren nu in Drenthe woont. Na nader onderzoek kunnen we zien was deze getuige bij een demonstratie in Berlijn,afgelopen juni 2020. Daar demonstreerde hij samen met anderen met de “nep’ driesterren vlag . Het probleem voor veel vluchtelingen, die gewoon de Syrische regering ondersteunen, maar echt uit humanitaire redenen zijn gevlucht, m.n. veel Christenen en Druzen, kunnen alleen asiel krijgen in Westerse landen, zoals Nederland als ze zeggen dat ze een tegenstander van de Syrische regering zijn en verzinnen complete verhalen. Deze waarschijnlijk aanhangers van DAESH hebben de situatie benut in Europa, maar ook in Al-Suwayda om tegen de slechte economische situatie te demonstreren een gevolg van 10 jaar oorlog, maar bovenal van de CAESAR act die voedseltransporten tegenhoudt. De CAESAR act is zoiets als de MAGNITSKY act, die een bevolking (al zeggen ze de regering) bestraft met economische sancties

Zoals het onderzoek van Trouw en andere regime gesponsorde kranten in Nederland, maar ook het door het Westen eenzijdige gesponsorde ICC (International Criminal Court), die tot hun spijt moesten aanzien dat hun zogenaamde kroongetuige Mazen Hamadeh (de zogenaamde CAESAR fotograaf), die Amnesty en de Nederlandse regering wijs maakte dat er in de gevangenis van Sednaya wel duizenden en duizenden martelingen en doden waren, door de Syrische regering, gewoon vertrok . Het werd hem te ‘heet’ onder voeten en hij ging terug naar Syrië, waar hij inmiddels amnestie gekregen heeft. Propaganda van de Westerse regeringen, die een tijd lang goed gewerkt hebben bij de ‘onwetende’ Nederlandse en EU bevolking.

Mazen Hamadeh, The Anti-Assad Activist, Torture Victim back to Syria From The Netherlands, Was He Caesar? – FREESURIYAH

De getuige van het NRC Raid Sadek in Berlijn, juni 2020. Hij zegt dat hij uit Al-Suwayda komt, waar tegenstanders oftewel veel ex-FSA en DAESH op hetzelfde tijdstip demonstreerde tegen het tekort aan voedsel, dat tekort wat is veroorzaakt door Westerse landen, die de CAESAR act ondersteunen, m.a.w. economische sancties van Westerse landen tegen Syrië, zodat de bevolking in Syrië verhongert. Op 7 juni 2020 braken het voor het eerst antiregeringsprotesten uit, van burgers zelf in in de stad vanwege de verslechterende economische situatie zegt het NRC. Wat ze er niet bij vertellen is dat De CAESAR-act laat mensen verhongeren. Al-Suwayda, de stad bestaat voornamelijk uit Druzen en Christenen die zeer zeker niet DAESH (FSA en zogenaamde rebellen) ondersteunen, maar ja dat is niet zo belangrijk voor het ‘zogenaamde’ onderzoek van het NRC. De rellen in Al- Suwayda was het gevolg van de ‘criminele CAESAR-act, die DAESH benut om zo anti-regerings propaganda te verspreiden. Aangevoerd van DAESH leden vond er een demonstratie in Berlijn en Al-Suwayda plaats in Juni 2020, er werd in de Media gezegd dat het tegen Assad was. Simpel gezegd waren het DAESH aanhangers die hun kans grepen om tegen de slechte economische situatie te protesteren, ze vergaten bewust dat het komt door de sancties – CAESAR-act.

Caesar Syria Civilian Protection Act – Wikipedia

  • De Caesar Syria Civilian Protection Act, ook bekend als de Caesar Act, is een Amerikaanse wetgeving die de Syrische regering, inclusief de Syrische president Bashar al-Assad, sancties oplegt voor oorlogsmisdaden tegen de Syrische bevolking. De wet werd in december 2019 door president Trump ondertekend en op 17 juni 2020 in werking getreden. Dus de demonstratie in Juni, in Berlijn was een aanmoediging voor DAESH aanhangers om te demonstreren.
  • Een aantal in Syrië geëxploiteerde industrieën, waaronder industrieën die verband houden met infrastructuur, militair onderhoud en energieproductie, zijn het doelwit. Het wetsvoorstel is ook gericht op personen en bedrijven die financiering of hulp bieden aan de president van Syrië. Iraanse en Russische entiteiten worden aangesproken voor de steun van hun regering aan Assad in de Syrische oorlog. De wetgeving legt nieuwe sancties op aan entiteiten die zaken doen met de Syrische regering en haar militaire en inlichtingendiensten. Het is ook bedoeld om onderhandelingen aan te moedigen door de president van de Verenigde Staten toe te staan ​​sancties op te heffen als de partijen zinvolle onderhandelingen voeren en het geweld tegen burgers is gestopt.
  • Dit wetsvoorstel is vernoemd naar een persoon die bekend staat als Caesar ( Mazen Hamadeh nu terug in Syrië), die marteling tegen burgers door de regering van Assad documenteerde, die bekend zou worden als het rapport van Syrische gevangenen uit 2014 of Caesar Report. Human Rights Watch (HRW) onderzocht dit rapport verder en produceerde een aanvullend rapport met de titel If the Dead Could Speak. Fotografisch bewijsmateriaal uit het rapport van Syrische gevangenen uit 2014 is te zien geweest in het United States Holocaust Museum en bij de Verenigde Naties.

Zoals het onderzoek van Trouw en andere regime gesponsorde kranten in Nederland, die tot hun spijt moesten zien dat hun zogenaamde kroongetuige Mazen Hamadeh (de zogenaamde CAESAR fotograaf), die Amnesty en de Nederlandse regering wijs maakte dat er in de gevangenis van Sednaya wel duizenden en duizenden martelingen en doden waren, door de Syrische regering. Het werd hem te ‘heet’ onder voeten en vertrok naar Syrië, waar hij inmiddels amnesty gekregen heeft. Propaganda van de Westerse regeringen, die een tijd lang goed gewerkt hebben bij de ‘onwetende’ Nederlandse en EU bevolking.

Duitsland is de spil voor de zogenaamde anti-Assad aanhangers (ook ten dele Parijs, waar de gestorven Riad-al-Assad zijn haat tegen Bashar al-Assad verder kon uitleven) en een pion werd van Westerse regeringen in het destabiliseren van Syrië. Duitsland herbergt veel Jihadisten die er alles aan doen om de EU regeringen wijs te maken en vooral de zogenaamde NGO’s dat Assad een moordenaar is.

In de stad Al-Suwayda was het nog relatief rustig. DAESH-jihadisten hadden een groot deel van het grondgebied verloren dat ze ooit in Syrië controleerden nadat ze in 2014 grote delen ervan hadden veroverd, maar ze zijn nog steeds aanwezig in het oosten van het land in de uitgestrekte Badiya-woestijn grenzend aan Al-Suwayda. Op 25 juli 2018 werd de stad, die toen ver van de frontlinie lag, opgeschrikt door een reeks terroristische aanslagen. Een groep van ten minste 56 aan ISIS-DAESH gelieerde aanvallers kwam de stad binnen en startte een reeks vuurgevechten en zelfmoordaanslagen in de straten waarbij ten minste 246 mensen omkwamen, de overgrote meerderheid van hen waren burgers. Veel van de terroristen werden gedood tijdens de aanslag, waardoor het totale dodental op minstens 302 mensen komt. 42 Druzen in de leeftijd van 7 tot 60 jaar werden ontvoerd door ISIS en werden gevangen gehouden.

Op 27 Oktober 2020 j.l. werden er nog gevechten gevoerd met IS aanhangers uit al-Suwayda en het Syrische leger, die zich verschanst hadden in de Badiya-woestijn. Ondanks de val van het kalifaat in maart 2019 voert IS in Syrië nog regelmatig dodelijke aanvallen uit. Die doen zich vooral voor in de Badiya-woestijn. De aanvallen zijn in de eerste plaats gericht tegen soldaten van het Syrische leger en leden van Koerdische milities. Sinds maart vorig jaar heeft het geweld er al het leven gekost aan meer dan 900 soldaten 140 leden van Koerdische milities. Er kwamen ook ongeveer 500 IS-jihadisten om het leven.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 1280px-Orthodox_Easter_in_As-Suwayda.jpg
Orthodox Christelijk paasfeest in As-Suwayda

Om eens en vooral klaar te worden met de term Shabiha die de Nederlandse en EU regeringen zo graag in hun aanvallen gebruikten, sinds het begin van het conflict zoals Trouw en het NRC, die maar iets schrijven zoals: De shabiha in Syrië zijn enge monsters en bestaan uit Alawieten. Klinkklare onzin, propaganda en geschreven door journalisten die de naam journalisten niet zouden mogen krijgen.

“Zij waren als monsters“, zegt Mousab Azzawi in de krant Trouw. “Ze hadden enorme spierbundels, dikke buiken en grote baarden. Ik praatte met hen als kinderen, want de shabiha houden van mensen met een laag IQ”. Duidelijk is wel dat de shabiha uit het alawitische deel van West-Syrië komen. Zij staan bekend als streng tribale, hiërarchische maffia-achtige organisaties.” Schrijven kranten in het Westen over Alawieten in Syrië, terwijl je onder deze groep relatief de meeste hoogopgeleiden vindt. Bashing van het ergste soort, zonder er ook maar geweest te zijn en klakkeloos overgenomen van DAESH aanhangers, de koppensneller.

Met de Shabiha worden in Syrië en Libanon een groep criminelen bedoeld, letterlijk vertaling: Gangs, zoals drugs gangs in Nederland, bestaande uit het merendeel Marokkanen waar er vele in Nederland als asielzoekers gekomen zijn en onderdeel van de moslim broederschap zijn (ook een gang). In Syrië opereerde deze gangs – Shabiha voor het conflict, m.n. met de grens tussen Libanon en Syrië en vanuit Libanon waren er veel Soennieten bij. De indirecte dichtstbijzijnde stad is Tripoli (niet te verwarren met Tripoli in Libië), Het grootste deel van de bevolking is soennitisch moslim (ongeveer 80%), van wie een aanzienlijk deel behoort tot de strenge salafistische bewegingen en zich direct na de zogenaamde Arabische Lente die door het Westen in Syrië werd uitgevoerd aansloot bij Al-Queda en later IS. Een beroemd voorbeeld is de populaire Libanese zanger Fadel Shaker, die zich aansloot bij IS. Deze Fadel Shaker was in 2011 nog in Nederland, voor een concert in de Brabant Hallen.

Fadel Shaker 2011 Brabanthallen Noord-Brabant, de gevierde ster to Jihadist geworden. Foto: Sonja van den Ende

Fadel Shaker was ook lid van een gang, een Shabiha en mocht optreden in Nederland. Fadel is nu ondergedoken in een Palestijns – inmiddels overgenomen door Syrische en Salafistische groepen vluchtelingenkamp in Libanon. De zoals de Trouw hen betiteld: ” Ze hebben spierbundels, dikke buiken en grote baarden. De shabiha houden van mensen met een laag IQ”

Conclusie

Natuurlijk wil Rutte en de regering, die destijds meededen aan de criminele activiteiten in Syrië, alles in de doofpot houden, ze weten dat ze criminele daden ondersteund hebben en nog doen. De media heeft zoals vele Professoren (Prof Cees Hamelink journalistiek) zeggen geen bemiddelende functie meer, zij zijn de spreekbuis van de regering geworden, er wordt geen onderzoek gedaan, bang als ze zijn om hun baantje te verliezen. Een goed voorbeeld in de Corona crisis is de hoofdredacteur Pieter Klok (sinds 2019) die eigenlijk zegt we moeten een lijn trekken met de regering want we weten niet wat er echt aan de hand is. Dat is geen journalistiek maar staatsmedia, zoals je die bij regime’s vindt. Dit is wat er gebeurd is met Syrië en waar Syriërs zoals de vele grote Christelijke gemeenschappen m.n. in Oost-Nederland weggezet worden als terroristen omdat ze durven te zeggen dat hun politieke voorkeur de regering van President Assad is en het geweld dat veroorzaakt is door de gesponsorde Jihadisten , ook door Nederland, die echte terroristen ondersteunen. Die nu massaal in Nederland en Duitsland aanwezig zijn. Dat is de realiteit.

Andere gebruikte bronnen:

De smeercampagne van de NPO en pseudo-Syrische vluchtelingen in Nederland – FREESURIYAH

Masterscriptie van de Masteropleiding NN2 aan de Faculteit Filosofie,
Theologie en Religiewetenschappen van de Radboud Universiteit
Nijmegen : Triesscheijn,_R._1.pdf (ru.nl)

Hoe de Moslimbroederschap in de Nederlandse politiek is Geïnfiltreerd – FREESURIYAH

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *