Khalid al-Saleh en andere Westerse Huurlingen – de Witte Helmen – naar Duitsland gebracht.

The Humanitarian War Of The West In Syria Conducted By The White Helmets
De Witte Helmen in hun trainingskamp zij werden getraind door Engelse ex-soldaten . Het trainingskamp was gelegen in Jordanië, 40 kilometer van de hoofdstad Amman. Naast dit kamp was nog een kamp, het “echte” trainingskamp van het zogenaamde Free Syrian Army, ook getraind door Britse soldaten.

Verschillende MSM (Main Stream Media – staats-nieuws-bedrijven) melden dat vorige week de Duitse Bondskanselier Angela Merkel een speciaal vliegtuig heeft ingezet om zo oorlogsmisdadigers, genaamd de Witte Helmen, een veilig onderkomen te geven, met hun familie in Duitsland. Wat een voorrecht en het laat zien hoe erg het gesteld is in de zogenaamde Europese democratieën die zogenaamde hulpverleners, die eigenlijk niets anders dan terroristen of huurlingen van Europa en de VS zijn, op te vangen. Zijn naam zou Khalid al-Saleh zijn. Een pseudonym neem ik aan, maar de naam is niet belangrijk hij is niet de enigste die asiel in Europa gekregen heeft.

De witte helmen zijn het “handelsmerk” van het Syrische conflict geworden. Hun beschuldigingen over het gebruik van chemische wapens zijn twee keer een excuus geweest voor het aanvallen van Syrische regeringstroepen en heeft tot veel doden en gewonden geleid, ook onder de burgerbevolking. Zoal naderhand bleek, waren hun video opnames over kinderen in puin en gewonden allemaal nep, net als de chemische aanvallen, een spel voor de Westerse media en politiek.

In augustus 2018 heeft het Syrische leger de provincies Daraa en Quneitra bevrijd, in het zuiden van Syrië waren daar nog zo’n 300 voormalige leden van de Witte Helmen. Deze ex-Witte helmen accepteerden het aanbod van de leiding van de Witte Helmen niet om via Israël te vertrekken of naar Idlib te evacueren niet. Destijds slaagde de Russische zender Anna News erin ( daarna geblokkeerd op Facebook en YouTube) om voormalige leden van de Witte Helmen te interviewen, die niet gevlucht waren, omdat ze een te lage rang hadden en geen geld. De interviews gaven inzicht in de opleiding, financiën en relaties met buitenlandse inlichtingendiensten. Het Westen noemde de oorlog in Syrië en de witte helmen “een humanitaire oorlog”, echter was en is het een oorlog van buitenlandse mogendheden op een soeverein land, de VS en Europa hebben een lange geschiedenis in het destabiliseren van soevereine landen , dat kort na de 2e wereldoorlog begon in Korea, waar de VS in 1950-1953 toen al 3.5 miljoen doden op haar geweten had.

Samenvatting over de situatie van de Witte Helmen

  1. In de zomer van 2018 werd Operatie “Basalt” van het Syrische leger (SAA) afgerond. De meerderheid van de overgebleven terroristen bestaande uit Al-Nusra en Hayat-as-Sham vluchtte naar Idlib, onder wie de meerderheid van de White Helmen, die deel uitmaken van deze terroristische groeperingen, maar driehonderd bleven van de Witte Helmen Anna News sprak destijds met hen. Het waren meestal autochtone Syriërs, die zich bij de Witte Helmen hadden aangesloten vanwege geld of, zoals sommigen van hen zeggen, slecht geïnformeerd waren en veelal gedwongen werden mee te doen.
  2. Vanaf 2016 kregen de witte helmen training in het buitenland in Jordanië, toen de grens met Syrië gesloten was. Ze werden in bussen gestopt, hun mobiele telefoons werden afgenomen en mochten niet praten. Ook de ramen van de bus waren verduisterd.
  3. Hun betaling kwam in dollars via de zwarte markt, ongeveer 150 tot 175 dollar per maand. Het geld kwam via het hoofdkantoor van Gaziantep in Turkije. De levering van de pick-up trucks (ook uit Nederland) kwam twee keer; een keer in 2015 (tijdens de opkomst van ISIS) ook werden ambulances afgeleverd, vaak door cellen uit het Buitenland. De moslimbroederschap aanhangers in Nederland bijvoorbeeld, die verenigd waren in NIDA of met hulp van de Nederlandse overheid stichtingen hadden opgericht, de Nederlandse politiek wist ervan. De tweede levering was in 2017, toen zijn er negen brandweerwagens afgeleverd. Ze zijn via Jordanië aangekomen. De brandweerwagens werden wederom gesponsord en betaald door Europese politieke partijen, regeringen d.m.v. stichtingen, zoals de MayDay stichting (Witte Helmen) gevestigd in Amsterdam. Deze stichting is na het verlies van de clandestiene oorlog gevoerd door Westerse landen opgeheven, de leider James LeMesurier waarschijnlijk geëlimineerd door MI5 of of MI6.

Hoe de Moslimbroederschap in de Nederlandse politiek is Geïnfiltreerd – FREESURIYAH

Kisten met allerlei chemische materialen werden in 2018 gevonden in Garz, Da’raa provincie, waar een zogenaamde gevangenis was, die eigenlijk een basis was van het FSA, Jahbat-al-Nusra, Al-Queda, ISIS en de White Helmets. Op alle dozen stond het adres van de Britse ambassade in Jordanië. Volgens de getuigen in de video bevond hun White Helmets-kantoor zich in hetzelfde gebouw als Jahbat-al-Nusra en tegenover de straat was het kantoor van ISIS.

Jahbat al Nusra en Hayata-as-Sham schreven op hun door het Westen gefinancierde media site Smart News:
Syria Call publishes details on Prisoners escape from the Court of Justice in Houran
19 Januari 2018: Vijfentwintig gevangenen in de gevangenis van Garz, in Zuid-Syrië werden vastgehouden, wisten vrijdag voor zonsopgang te ontsnappen, volgens de correspondent van het Syria Call-netwerk (ook een door het Westen betaalde nieuwssite) ” alle gevangenen die op de vlucht zijn waren veroordeeld voor diefstal, geweld, drugsmisbruik, daarbij beschuldigde ze hen dat ze agenten waren van de Syrische regering – absurd het waren IS leden. “Een van de prinsen (zo noemen ze hoge leden van IS) van Hay’at Tahrir al-Sham (ook een DAESH – IS groep) Organization meldde dat ze een voortvluchtige gevangene hadden die hun toevlucht bij hen had gezocht en dat hij ook 25 gevangenen had geholpen om te ontsnappen,” een statement van Sheik Ismat al- Absi, hoofd van het Hof van Justitie van het zogenaamde Vrije Syrische Leger (FSA)

Dinsdag 10-7-2018, bezetten (lees bevrijden voor de inwoners van Garz) van de Syrische regeringstroepen twee nieuwe gebieden in Oost-Daraa, Zuid-Syrië binnen, ter voorbereiding op het vestigen van bases in de gebieden nadat het Vrije Syrische Leger (FSA) en Rusland vier dagen eerder een akkoord bereikten. Activisten zeiden dat de Syrische regeringstroepen de gebieden van de graansilo’s en de gevangenis van het dorp Gharz binnengingen, die onder de controle stonden van het Houran Court of Justice.

Ismat al-Absi, de voorzitter van de Hoge Gerechtelijke Raad van Houran, meldde dat het Justitiehuis buiten de controle van de Gerechtelijke Raad valt “of de Syrische regeringstroepen de gebieden van de rechtbank betreden of niet”.

Al-Absi voegde eraan toe dat de Gerechtelijke Raad nog steeds de rechtbanken van West-Daraa en de stad Quneitra controleert, zeggende: “Bepaalde mechanismen en afspraken zijn de elementen die beslissen over de opheffing of voortzetting van de revolutionaire rechterlijke macht over de gebieden die buiten de controle van de Syrische regering vallen.”

Conclusie

Bij de start van Operatie Basalt door het Syrische leger wisten de terroristen dat ze geen kans hadden en vluchtten van Quneitra of naar Idlib of, wat voor mij het meest opvallende deel van de documentaire bleek te zijn, werd hen aangeboden om via Israël te vluchten, de grootste vijand van Syrië. De meeste inheemse witte helmen weigerden, ze wilden niet gaan, dat was een brug te ver.

Dus degenen die wel naar Israël vluchtten, kregen later asiel in het VK, Canada, Duitsland en Nederland, waren huurlingen van het Westen en hadden verschillende nationaliteiten. Degenen die waren gevlucht, kregen de opdracht om alle bewijsstukken te vernietigen, ook de ambulances, brandweerwagens, enz. De leiders van de Witte Helmen, buitenlanders, zeiden tegen de Syrische Witte Helmen dat ze moesten vluchten omdat Assad hen zou doden. Ze stonden erop dat ze naar het buitenland zouden gaan en moesten hun papieren voorbereiden. Degenen zonder documenten moesten naar een ‘speciaal’ kantoor waar ze valse paspoorten en papieren kregen. Israël hielp hen door een corridor te openen. De meerderheid van de zogenaamde Witte Helmen die door deze corridor vluchten, waren dus de buitenlandse huurlingen, waaronder ook leden van de terreurgroep Fursan-al-Joulan, een Israëlische gesponsorde terreurgroep, die ooit deel uitmaakten van het zogenaamde Vrije Syrische Leger (FSA), het FSA is opgericht door Westerse landen al voor 2011. Maar de meesten van hen maakte deel uit van ISIS of Jahbat-al-Nusra.

Op 21 juli 2018 werd gemeld dat Fursan-al-Jolan-leden en twee andere terroristische groeperingen na onderhandelingen met Israël zich verenigden en zichzelf het Leger van het Zuiden noemden. Ze bevonden zich aan de zuidgrens van Syrië in de gedemilitariseerde zone om de verwijdering van Iraanse troepen (Hezbollah) te verzekeren. Volgens verschillende bronnen hadden ze ongeveer 2000 leden.

Top militant commanders flee southern Syria to Israel: Report
Moaz Nassar en Abu Rateb, de huurlingen van Israël en de EU

Op 22 juli 2018 meldde de krant Haaretz dat de groep de evacuatie van 800 zogenaamde witte helmen met Israël coördineerde. Onder hen waren veel buitenlandse terroristen en de twee commandanten van het Leger van het Zuiden: Moaz Nassar en Abu Rateb. Dus vanaf juli 2018 ontvingen de EU, het VK en Canada veel meer terroristen, die ze witte helmen noemden en volgens de EU alleen humanitair werk verrichten.

Het is niet voor niets de de Syriërs deze oorlog, uitgevoerd en bedacht door het Westen het begin van de 3e wereldoorlog noemen, immers groepen en landen staan nog steed tegenover elkaar en Syrië was gekozen voor het strijdtoneel in deze vreselijke door het Westen uitgevoerd oorlog, die honderdduizenden onschuldige Syriërs het leven koste, dankzij het Westen en dus ook Nederland. Premier Rutte (VVD)en destijds ministers van Buitenlandse Zaken Bert Koenders (PvdA) wisten heel goed wat er speelde en zijn bang als de beerput nog meer opengaat, maar Syriërs zijn goed in het onthouden en zullen gerechtigheid en revenge blijven zoeken, daarvoor zijn er te veel jonge soldaten en onschuldige burgers omgekomen!

Vindt je het een goed Artikel? Help mij in de lucht te blijven en onderzoek te doen, door al 1 euro te storten op bank: NL30 ABNA 0895 2288 31 PayPal kan ook op : paypal.me/SonjavandenEnde Bedankt!

[dntplgn]  

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *