De barbaarse moord op generaal Qasim Soleimani

Qasem Soleimani Facts for Kids
Op 3 januari 2020 werd generaal Qasim Soleimani op brute wijze vermoord, met een gerichte drone-aanval, in Bagdad, Irak, door de Verenigde Staten. Dat was een barbaarse oorlogsdaad op een beroemd en hooggeachte generaal, die de drijvende kracht was in het elimineren van de door de VS en het Westen gefinancierde terroristische groepering ISIS (DAESH).

Generaal Qasim Soleimani was een held, vooral in Syrië, waar hij altijd wordt herinnerd als de held van Al-Qusayr, een klein christelijk stadje op 35 kilometer van Homs en 15 kilometer van de Libanese grens, in het Rif Dimashq-gebied. Een strategische stadje, waar de Nederlandse priester pater Frans van der Lugt zijn Al-Ard (de aarde) centrum vestigde, voor gehandicapten en zieken. De Nederlandse priester werd in april 2014 vermoord door terroristen van DAESH en zijn graf is te bezichtigen in Homs. De stad Al-Qusayr was strategisch belangrijk vanwege de illegale wapenstroom uit westerse landen, getransporteerd via Al-Qusayr in Syrië, het kleine stadje ligt niet ver van de Libanese grens. Generaal Soleimani verscheen op veel plaatsen en was aanwezig bij veel veldslagen in Syrië en verleende zijn steun aan Hezbollah en het Syrische Arabische leger (SAA), hij was de strategische meester van vele veldslagen tegen DAESH in Syrië.

Ook had generaal Soleimani een grote reputatie in Irak, waar ISIS, met hulp van de VS en westerse landen, grote delen van het land veroverde en een zogenaamd kalifaat vestigde. Voor veel Irakezen was hij een held, net als in Syrië. Hij slaagde erin Koerden en sjiitische strijders te verenigen in de strijd tegen ISIS. Hij is het meest bekend (in Irak) vanwege zijn leidende rol in de slag om Jurf al-Sakhar, een strategische stad 50 kilometer ten zuiden van Bagdad. De stad Jurf al-Sakhar is belangrijk voor sjiitische pelgrims, het is de weg naar de heilige stad Karbala. Het werd veroverd door DAESH in 2014 en bevrijd in oktober 2014, dankzij de grote inzet van generaal Soleimani, volgens veel strijders was hij altijd aanwezig op het slagveld.

Omdat generaal Soleimani te machtig was en de rol van de westerse inmenging in zowel Syrië als Irak onthulde, was hij een strategisch meesterbrein, gevaarlijk voor de VS en zijn bondgenoten. Hij moest volgens hen worden vermoord. Bang om de controle in zowel Syrië als Irak te verliezen, drong de zionistische staat Israël aan op zijn moord. De moord was in lijn met wat de regering-Obama was begonnen, de nieuwe manier van doden door drones.

President Obama is in 2008 in het geheim begonnen met zijn moordprogramma met drones. Tijdens Obama’s twee termijnen werden in totaal 563 aanvallen uitgevoerd door drones, doelen in Pakistan, Somalië en Jemen. De regering-Trump zette dit moordprogramma voort, hoewel er niet zoveel moorden als onder Obama waren en uiteindelijk onder druk van Israël, die Iran als zijn grootste bedreiging en vijand beschouwt, gaf Trump het bevel generaal Qasim Suleimani te vermoorden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon
Origineel artikel verschenen in “the Tehran Times” https://media.tehrantimes.com/d/t/2021/01/01/0/3646789.pdf

De VS en Israël hebben een lange staat van dienst in het vermoorden van Iraanse wetenschappers en hooggeplaatste Iraanse functionarissen, binnen en buiten Iran. Volgens het internationaal recht is het verboden om op vreemde bodem te moorden en wordt het gezien als een oorlogsdaad. Maar het zijn niet alleen de VS en Israël die schuldig zijn, ook Europese landen die toestaan ​​dat Amerikaanse troepen op Ramstein Airbase, Duitsland, hun drone-moorden vanaf daar uitvoeren. Het is bewezen dat het Verenigd Koninkrijk (VK), Duitsland, Nederland en Italië een belangrijke rol hebben gespeeld bij de ondersteuning van de dodelijke operaties van de VS, inclusief het drone-programma.

Generaal Quasim Soleimani wordt gezien als een held in het Midden-Oosten, Iran, Pakistan en delen van Afghanistan. Hij kwam op voor de onderdrukten en vocht, tegen de door het Westen gefinancierde ISIS-groep, of DAESH zoals de groep in de Arabische wereld wordt genoemd, de betekenis van DAESH is simpel: hoe het Westen de groepen ook noemt gematigd of (zogenaamde) oppositie , voor Syriërs en Irakezen zijn ze terroristen, letterlijk vertaald degenen die hen vernietigen, vertrappen of verpletteren en generaal Soleimani hielp hen, Syrië en Irak om DAESH te verpletteren. Volgens veel Syriërs en Irakezen was hij zonder angst en moedig, onzelfzuchtig en altijd aanwezig op het slagveld. Hij was een inspiratie voor zijn soldaten, die ten strijde trokken en wisten dat hun leven in de hand van God (Allah) was. Hij was volgens vele getuigen een tolerante, rechtvaardige en religieuze man.

Zadelt het ons westerlingen op met het grote probleem, de westerse benadering van mensenrechten en terrorisme. Jarenlang indoctrineren westerse politici en gesponsorde mensenrechtenorganisaties (voornamelijk door George Soros) propaganda op hun eigen westerse burgers om Iran, Syrië en andere landen te veroordelen die niet voldoen aan hun westerse wereldbeeld. Gevoed door Israël, dat zijn eigen ambities heeft in de regio, een groter Israël, op basis van de principes van het Yinon-plan, een plan dat in februari 1982 werd gepubliceerd. Het heeft een rol gespeeld in zowel de analyse van conflictoplossing door wetenschappers die het beschouwen als de formulering van het beleid aangenomen door de Amerikaanse regering onder George Bush Jr., die de “oorlog tegen terreur” in 2001 begon. Er is beweerd dat het boek van Yinon werd gebruikt door leden van het ‘Institute for Zionist Strategies’ in de Amerikaanse regering om Amerikaanse belangen in het Midden-Oosten, evenals het verwezenlijken van de joodse droom van een (grote) staat “van (boek) Egypte tot aan de Eufraat”, te verwerkelijken met als doel het hele Midden-Oosten te veroveren.

De westerse landen worden gedomineerd door de VS en de Israëlisch-zionistische doctrine. Hun ‘vuile’ oorlog in Syrië is een goed voorbeeld, voortkomend uit de zogenaamde Arabische Lente, een plan om het Midden-Oosten te koloniseren, met als middel de westerse huurlingen, de Moslimbroeders, die later allemaal verschillende namen gekregen hebben, zoals Al- Qaeda, enz. De financiering van ISIS in kamp Bucca, Irak en het gebruiken van een zogenaamde leider (net als Osama-bin-Laden) Abu-Bakr-al-Baghdadi, er gaan geruchten dat hij een Mossad / CIA-agent was genaamd Shimon Elliot, opgeleid onder ex-Iraakse officieren in kamp Bucca en de bron voor de radicalisering van de ex-officieren.

De misleidende rol van westerse mensenrechtengroepen zoals Amnesty die resulteerde in de onmenselijke CAESAR-act. Ook de rol van westerse media bij het liegen over feiten en het niet vertellen van de waarheid. Maar westerse media zijn een hulpmiddel voor politici en niet meer onafhankelijk. Westerse landen staan ​​onder invloed van de moslimbroeders in politiek en media, wat uiteindelijk een grote ramp zal worden voor de westerse wereld zoals wij die kennen. De politici zijn slechts ‘marionetten-aan-een-touwtje’ als het gaat om het maken van hun buitenlands beleid, de echte macht ligt niet in hun handen.

[dntplgn]

Loading

One thought on “De barbaarse moord op generaal Qasim Soleimani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *