Het SARS-COVID-19 virus is een biowapen – Biologische oorlogsvoering – Geopolitiek – Deel 3

The Great Reset – Straight to the point
In dit laatste deel de Big-Pharma de geopolitieke run op het vaccin en de gevolgen voor de burger.

Voorwoord

Dit artikel is niet politiek bedoeld, ik spreek hier geen voorkeur uit voor de VS, China of Europa. Het eerste deel was een onderzoek naar de mogelijke herkomst van het virus, het tweede deel over de rol van de Big-Pharma en wat regeringen geheim willen houden. Dit derde en laatste deel gaat over geopolitieke run op het vaccin en de gevolgen voor de burger.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=fx1d7y21KkY&feature=emb_logo
Het SARS-COVID-19 virus is een biowapen – Biologische oorlogsvoering – deel 1 – FREESURIYAH Het SARS-COVID-19 virus is een biowapen – Biologische oorlogsvoering – “Big-Pharma” Nederland deel 2 – FREESURIYAH Mogelijk wordt de video verwijderd en is dan te zien op: Regis Tremblay (vimeo.com)
Een onderzoek in het interview van Regis Tremblay, een documentairemaker die ik persoonlijk in Oekraïne (Odessa) ontmoet heb, met Francis Boyle, een gerenommeerde Amerikaanse mensenrechtenadvocaat en hoogleraar internationaal recht aan het Universiteit of Illinois College of Law. Hij was raadsman voor Bosnië en Herzegovina en steunde de rechten van inheemse volkeren en Palestijnen. Auteur van het boek: Biowarfare and Terrorism. Ben ik er zelf van overtuigd dat de crisis waar we nu in zitten het gevolg zijn van het gemodificeerde SARS-COVID19 virus dat oorspronkelijk gemaakt is voor Biologische oorlogsvoering op mensen.

Het COVID-19 vaccin als een geopolitiek spel

Hoe treurig voor de gewone burger het mag klinken en voor alle mensen die geloven dat de regering het beste met de mensen voorheeft, moet ik hen teleurstellen. Zeg nou zelf, wie gaat er normaal gesproken, als er geen massahypnose aan de gang was, een experimenteel vaccin nemen, dat op 44.000 mensen getest is en waarvan 20.000 een placebo kregen?

Ik geef Westerse regeringen het voordeel van de twijfel, voor de eerste paar maanden van het 2020 , toen nog niets bekend was over het virus, wat het was en hoeveel slachtoffers er zouden vallen. Maar het is nu wel duidelijk, dat het laboratorium gemanipuleerde COVID-19 SARS virus, niet de killer is, als voorspelt in maart 2020. Zeker was er een oversterfte net als 2018 met wat ze toen nog noemden de griep (die op miraculeuze wijze verdwenen is) de meeste sterfgevallen zijn hoogbejaarden mensen zijn van boven de 80 (hoe treurig ook, maar we gaan op die leeftijd allemaal dood) en de meeste slachtoffers, in volle, slechte en met tekort aan geschoold personeel, verzorgingshuizen vielen, waar deze hoogbejaarden vaak bij elkaar gestopt worden. Dat zijn de feiten, die niemand kan ontkennen.

Feiten van het CBS sterfgevallen 80 jaar of ouder, er zijn minder mensen van 80 jaar of ouder gestorven in 2019 dan de 2 jaar ervoor:

Vanwege de oversterfte in 2020 en omdat er in 2019 sprake was van ondersterfte, stierven er 9,4 procent meer mensen dan in 2019. De sterfte steeg in vergelijking met een jaar eerder procentueel gezien het sterkst bij mannen van 80 jaar of ouder (13,4 procent) en mannen van 65 tot 80 jaar (11,7 procent). Bij vrouwen in deze leeftijdscategorieën nam de sterfte toe met respectievelijk 8,6 en 7,6 procent. Het CBS heeft nog geen totaaloverzicht over 2020 maar dat kun je dus makkelijk uitrekenen. Gemiddeld 10% meer als in 2019 bij 80 jaar of ouder geeft voor 2020 een getal van ongeveer: 49.141 = 10% – 4.9141 + 49.141 is een totaal van 54.0551, ongeveer 5.500 bovengemiddeld als in 2019, waar ondersterfte was volgens het CBS en 4.500 meer als in 2018 toen er een erge griepvirus was. Conclusie niet het dodental wat je zou verwachten bij een pandemie.

Tabel 80 jaar en ouder

201749.831
Overledenen; geslacht en leeftijd (cbs.nl)
201850.457
Overledenen; geslacht en leeftijd (cbs.nl)
2019
49.141
Overledenen; geslacht en leeftijd (cbs.nl)

Gezien de geopolitieke spanningen in de wereld is het virus dus ingezet als een geopolitiek wapen, voor binnen en buiten de grenzen. Ook moet opgemerkt worden dat het kapitalistische systeem zoals wij dat kennen in het Westen niet meer functioneert en m.n. de VS zijn failliet.

Rusland heeft haar eigen Vaccin Sputnik V en verkoopt die aan landen zoals Servië, Argentinië, Brazilië, Wit-Rusland, Cuba, Venezuela en later zullen landen als Irak, Syrië en Afrikaanse landen deze misschien willen afnemen. Geen illusies ook Rusland ziet handel in dit nieuwe business model zoals goed beschreven onder in het bijgevoegde artikel op Onewold.press.

Speel het spannende vaccinatiespel - NRC
These Are Russia’s Five Most Important Tasks For Surviving World War C (oneworld.press) Het zogenaamde vaccinatie spel voor dommies, het echte spel is een geopolitiek spel, met waarschijnlijk dodelijke gevolgen.
Het paradigma aan veranderende processen die het afgelopen jaar zijn veroorzaakt door de ongecoördineerde pogingen van de wereld om COVID-19 in te dammen, kunnen het beste worden omschreven als een nieuwe Wereldoorlog of Koude oorlog 2.0.

De volgende punten moeten door de geopolitieke grootmachten met elkaar uitgevochten worden , over de hoofden van de burgers natuurlijk:

De nieuwe Koude oorlog, vaccinatie-diplomatie, wie gaat de grote Reset leiden, de VS, EU, China of Rusland? De gevolgen van de grote sociale onrusten, die nu al overal zichtbaar zijn. China en Rusland zullen er alles aan doen om zich te beschermen tegen de agressieve Westerse houding en het spel begint: wie wordt het grootste blok in de wereld, zoals het er nu naar uitziet heeft China de beste kaarten.

Het schijnt dat China en ook Iran haar eigen vaccins hebben ontwikkeld, uit China komen positieve berichten over grote oudejaarsavond feesten, waar veel mensen bij elkaar waren, weliswaar met mondkapjes, maar zonder de gehate 1.5 meter afstand, waarom daar en niet in Europa? Allemaal te maken met de vaccinatie race die nu ingezet is, speelbal zijn de burgers. Ook experimenteert China al een tijdlang met het Social Credit System, het zogenaamde punten systeem, wat in een paar jaar ook de norm in Europa wordt. Er zijn al verschillende ‘smart’ cities in b.v. Gelsenkirchen, Duitsland.

Bij Snopes en andere factcheckers zie je vaak dat berichten over Soros en/of Gates als Fake-news worden aangemerkt. Het is is niet duidelijk of Soros het vaccin of de Big Pharma steunt. Het laatste document dat via het SEC openbaar gemaakt is heeft Soros in Pfizer en diverse Pharmabedrijven in China aandelen het hele document is hier te lezen: Form 20-F (sec.gov)

<DOCUMENT>
<TYPE>13F-HR
<SEQUENCE>1
<FILENAME>form_13f-soros.txt
<TEXT>

       PFIZER INC           COM       717081103 $  11,595   570,900 SH     SOLE     1 X                  

————————— UNITED STATES SECURITIES AND EXCHANGE COMMISSION Washington, D.C. 20549 FORM 13F FORM 13F COVER PAGE Report for the Calendar Year or Quarter Ended: March 31, 2011 Check here if Amendment [ ]; Amendment Number: This Amendment (Check only one.): [ ] is a restatement. [ ] adds new holdings entries. Institutional Investment Manager Filing this Report: Name: Soros Fund Management LLC Address: 888 Seventh Avenue New York, New York 10106 Form 13F File Number: 028-06420 The institutional investment manager filing this report and the person by whom it is signed hereby represent that the person signing the report is authorized to submit it, that all information contained herein is true, correct and complete, and that it is understood that all required items, statements, schedules, lists, and tables, are considered integral parts of this form. Person Signing this Report on Behalf of Reporting Manager: Name: Jodye M. Anzalotta Title: Assistant General Counsel Phone: 212-320-5531

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=SEBmziG3xa8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR307ZE2dOLg7fxuXy81tKRZtoQdit-3Rpoff1YllP3fCE8cgkIspdaoucQ
Dr. Wakefield legt uit hoe het nieuwe vaccin, dat volgens hem eigenlijk geen vaccin is werkt, of liever gezegd niet werkt!

Wel is natuurlijk al diverse malen bewezen dat Bill Gates investeert in de farmaceutische industrie en zowel de EU, VS en China.

De grote speler in Europa is de samenwerking tussen Biontec en Pfizer, over Biontec is het volgende bekend:

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen

Maak kennis met de Turks / Duitse Bill Gates, hoofd van Biontec Duitsland (de Biontec / Pfizer-vaccins) Duitsland / EU: vanaf 2020 schatte Forbes zijn nettowaarde op $ 5,2 miljard USD. Şahin; is een Turks-Duitse oncoloog en ondernemer. Zijn belangrijkste onderzoeksgebieden zijn kankeronderzoek en immunologie. Hij is sinds 2006 hoogleraar Experimentele Oncologie aan de III Medical Clinic van de Universiteit van Mainz en sinds 2008 voorzitter van de raad van bestuur en CEO van BioNTech SE, een bedrijf dat hij samen met zijn vrouw Özlem Türeci oprichtte. Şahin wordt beschouwd als een van de toonaangevende ontwikkelaars van COVID-19-vaccins. Hij en zijn echtgenote behoren tot de honderd rijkste mensen van Duitsland. Dus dit is de COVID-elite die je wil vaccineren en GROOT geld wil verdienen … Verder: Het vaccin werd gemaakt in een “ruw ontwerp” in slechts een weekend. Een woordvoerder van Biontech bevestigde aan Business Insider dat Sahin – die het bedrijf heeft opgericht met zijn vrouw Özlem Türeci – dat hij een “ruwe schets/ontwerp had gemaakt in een weekend” gemaakt. Dus een vaccin gemaakt in één weekend en dat vertrouw je?

COVID-19 is onderdeel van de Big Reset

Do cyborgs dream of organic sheep? Humans, machines and art in the 21st century — Lateral Magazine
Iedereen kent nu wel of heeft ervan gehoord de “Great-Reset”. Het wordt genoemd als maatregelen die staten over de hele wereld hebben genomen als reactie op de covid-19-crisis.

In zijn boek, COVID-19: The Great Reset, schrijft oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum (WEF) Klaus Schwab dat de covid-19-crisis moet worden beschouwd als een ‘kans (die kan worden) aangegrepen om het soort institutionele veranderingen en beleidskeuzes die economieën op weg helpen naar een eerlijkere, groenere toekomst. ” Hoewel Schwab de Great Reset al jaren promoot, heeft de covid-crisis een zogenaamd voorwendsel geboden om het eindelijk uit te voeren (het idee speelt al vele jaren) . Volgens Schwab mogen we niet verwachten dat het postcovid-wereldsysteem terugkeert naar zijn eerdere werkwijzen. In plaats daarvan suggereert Schwab, afwisselend tussen beschrijving door, dat veranderingen zullen worden of zouden moeten worden doorgevoerd over in elkaar grijpende, domeinen van de economie en restricties om een nieuw normaal te produceren.

Wat is het nieuwe normaal volgens Schwab en de huidige politieke elite?

De grote reset betekent een lager inkomen voor alle, behalve de superrijken natuurlijk en minder CO2-uitstoot. Maar Schwab en het WEF definiëren de Grote Reset ook in termen van economische, monetaire, technologische, medische, genomische, milieu-, militaire en bestuurssystemen. De Grote Reset zou enorme transformaties in elk van deze onderdelen met zich meebrengen, veranderingen die, volgens Schwab, niet alleen onze wereld zullen veranderen, maar er ook toe zullen leiden dat we ons afvragen wat het betekent om mens te zijn’. Eerlijk is dat zo? Weten we al niet wat het is om mens te zijn?

In termen van economie en monetair beleid zou de Grote Reset enerzijds een consolidatie van rijkdom, m.a.w. de boekhouding moet op orde zijn voor wie? Anderzijds de waarschijnlijke introductie van een universeel basisinkomen (UBI), voor armen, de boekhouding voor de rijken is prima op orde natuurlijk! Het kan een verschuiving naar een digitale valuta omvatten, inclusief een gecentraliseerde wereldbank, onmiddellijke realtime belastingheffing, negatieve rentetarieven en een gecentraliseerd toezicht en controlesysteem over uitgaven en schulden. Big brother is watching uw financien.

Hoewel elk aspect van de Grote Reset met technologie te maken heeft, noemt hij (Schwab) de Grote Reset: “de Vierde Industriële Revolutie” of transhumanisme, uitbreiding van genomica, nanotechnologie en robotica door penetratie in het menselijke lichaam (vaccinaties en chips) en de hersenen moeten aan het Internet gekoppeld worden, nee geen complot het staat echt in zijn boek, lees het maar! Het effect van de vierde industriële revolutie is de overtolligheid van menselijke arbeid in in toenemende sectoren in, die zullen worden vervangen door automatisering. Ook prijst Schwab het gebruik van nanotechnologie en hersenscans om menselijk gedrag te voorspellen en te voorkomen aan in zijn boek.

De Grote Reset betekent medische paspoorten, die binnenkort zullen worden gedigitaliseerd, evenals de transparantie van medische dossiers, inclusief medische geschiedenis, je genetische samenstelling en ziektes. Maar het kan ook het implanteren van microchips inhouden die de genetische samenstelling en hersenen kunnen lezen en kunnen rapporteren, door een overschrijdende nationale grens. Een gedetailleerde hersenscan zou kunnen inhouden om het veiligheidsrisico van een persoon te beoordelen..

In militaire termen wil de Grote Reset een nieuwe gevechtsruimte (slagveld) creëren, waaronder cyberspace en het menselijk brein als gevechtsruimte (mindcontrol en sturing, cybersoldaten).

Conclusie

Voor sommige mensen, veelal de rijken, een gedroomde wereld, maar voor de 99% van de wereldbevolking een horror maatschappij, waar we slaven van het systeem zijn. Wij beschouwd worden als objecten die moeten voldoen aan hersenscans en algoritmen. Creativiteit en toekomstplannen niet meer gevraagd worden en zoals in vele documentaires en artikelen beschreven, kun je dan kiezen of je “helemaal” gekoppeld wil zijn aan het internet.

Het is aan ons mensen of we zover willen gaan. Willen we als een “Cyber borg” door het leven gaan en ons dan realiseren dat we geen mens meer zijn, of willen we gewoon mens blijven, mensen die profiteren van de wetenschap maar onze creativiteit behouden! Volgens Klaus Schwab zullen we dan eindelijk weten wat het is om mens zijn is….

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *