Het SARS-COVID-19 virus is een biowapen – Biologische oorlogsvoering – “Big-Pharma” Nederland deel 2

Big Pharma model is serious obstacle to wiping out Covid-19, new report  suggests | Global Justice Now
De run op het vaccin, wordt ons dagelijks voorgeschoteld op het reguliere nieuws, maar de gewone burger raakt er verward door, zoveel aanbieders voor het bestrijden van COVID-19, zoveel verschillende berichten, het is een jungle aan informatie.

Voorwoord

Dit artikel is niet politiek bedoeld, ik spreek hier geen voorkeur uit voor de VS, China of Europa. Het eerste deel was een onderzoek naar de mogelijke herkomst van het virus, dit deel over de rol van de Big-Pharma en wat regeringen geheim willen houden. In dit tweede deel probeer ik te achterhalen waarom de “Big-Pharma” een uitermate belangrijke rol speelt in the hele COVID-19 massahysterie. Dit deel gaat uitsluitend over Nederland, in een derde deel de geopolitieke run op het vaccin en de gevolgen voor de burger.

https://freesuriyah.eu/?p=5185

In deel één heb ik de mogelijke oorzaak van het ontstaan van het virus beschreven, of het een biowapen is en hoe het van een dierlijk tot een menselijk virus gemaakt zou kunnen zijn en het belangrijke interview van Francis Boyle met Regis Tremblay.

https://www.youtube.com/watch?v=fx1d7y21KkY&feature=emb_logo
Mogelijk wordt de video verwijderd en is dan te zien op: Regis Tremblay (vimeo.com)
Het onderzoek van de drie bovengenoemde en na een interview geluisterd te hebben van Regis Tremblay, een documentairemaker die ik persoonlijk in Oekraïne (Odessa) ontmoet heb, met Francis Boyle, een gerenommeerde Amerikaanse mensenrechtenadvocaat en hoogleraar internationaal recht aan het University of Illinois College of Law. Hij was raadsman voor Bosnië en Herzegovina en steunde de rechten van inheemse volkeren en Palestijnen. Auteur van het boek: Biowarfare and Terrorism. Ben ik er zelf van overtuigd dat de crisis waar we nu in zitten het gevolg zijn van het gemodificeerde SARS-COVID19 virus dat gemaakt is voor Biologische oorlogsvoering op mensen.

Big Pharma 2009 een overzicht – Nederland

De grote farmaceutische bedrijven (Big-Pharma) zijn in der loop jaren heel erg machtig geworden, waarschijnlijk te machtig, en zo niet de machtigste, er wordt tenslotte handel mee gedreven op de beurzen, zoals met alle grote multinationals. Zij hebben kleinere bedrijven overgenomen of deze eenvoudigweg failliet gegaan. Net als nu gebeurd met kleine ondernemers, die moeten sluiten vanwege de indoctrinatie van de Big-Pharma en gekochte wetenschap. Amazon heeft hen overgenomen.

De grote Big-pharma bedrijven die er nu zijn, in de Westerse wereld, maar zoals het COVID-19 biowapen ook verbonden is met China en Rusland, toont aan dat het een race, geopolitiek en kapitalistische handel, geworden is. Vroeger was het nog een zaak van de volksgezondheid, zoals de vaccinaties tegen bijvoorbeeld polio, DTPK, daar stelde mensen niet echt veel vragen over, omdat de overheid nog redelijk betrouwbaar was, al zijn er in de loop der decennia natuurlijk altijd schandalen geweest. Er was geen massahysterie en weinig ‘gekochte’ media.

Voor het eerst is de rol van de Big-pharma naar boven gekomen tijdens de uitbraak van de Mexicaanse griep, officieel Nieuwe Influenza A (H1N1), dit was een soort  griepvirus dat in 2009 een pandemie (niet echt een pandemie) veroorzaakte. Het virus behoorde tot een nieuwe stam van het H1N1-varkensgriepvirus en had zijn oorsprong in Mexico in maart 2009.

Metro reizigers in Mexico-stad 2009. De precieze herkomst van het nieuwe virus is onbekend. De eerste beschreven besmetting was van een vierjarige jongen uit La Gloria in de omgeving van Perote in de Mexicaanse staat Veracruz. Het jongetje overleefde de besmetting maar twee baby’s uit hetzelfde dorp overleden. De eerste dodelijke afloop van een besmettings geval vond plaats bij een 39-jarige vrouw uit de Mexicaanse stad Oaxaca. Dokters vermoeden aanvankelijk longontsteking versterkt door diabetes.

Roel Coutinho, destijds de directeur  van de infectieziektebestrijding, ging ervan uit dat één op de duizend patiënten zou overlijden. Het ging dan vrijwel altijd om mensen die al ernstig ziek waren of oud. Op 7 augustus 2009 maakte het RIVM bekend dat de Mexicaanse griep (Nieuwe Influenza A (H1N1)) voortaan als ‘gewone griep’ werd beschouwd, vanwege het relatief milde verloop. Alleen risicogroepen kwamen in aanmerking voor speciale behandeling, zoals met een antiviraal middel (Oseltamivir). Heel anders dan nu in 2020, terwijl ouderen en zieken eigenlijk hetzelfde ziekteverloop hebben als onder COVID-19, longontsteking, kortademigheid en bij ouderen en zieken een gevaar voor sterven aan het virus. Influenza is namelijk ook een virus net als COVID-19. In de derde week van januari 2011 werd de griepgolf op basis van statistieken tot epidemie verklaard. Bij 60 procent van de mensen bij wie griep werd vastgesteld bleek sprake te zijn van het Mexicaanse griepvirus.

De Nederlandse viroloog Ab Osterhaus kwam in 2009 in al in de media als een “gekochte’ viroloog, wat toen nog in de kranten kwam en een schandaal veroorzaakte, is in 2020 de norm geworden en erg ‘normaal’ onder politici en wetenschappers, waar geen krant of media meer over bericht. Bijvoorbeeld de belangenverstrengeling van Hugo de Jonge, minister van Volksgezond en zijn broer, Marien de Jonge, die voor Astrazeneca werkte.

Politiek CDA – Hugo De Jonge – en zijn broer – Marien de Jonge viroloog – belangenverstrengeling in de Nieuwe Coronawet – FREESURIYAH

2009 en het bedrijf Viroclinics

Viroclinics is een nog steeds bestaand bedrijf in Rotterdam: Rotterdam Science Tower Marconistraat 16, 3029 AK Rotterdam, The Netherlands

“Aangezien SARS-CoV-2 zich over de hele wereld blijft verspreiden, zijn we toegewijd om ondersteuning te bieden bij het vinden van een effectieve immuun- en profylactische strategie. We werken momenteel aan veel SARS-CoV-2-antivirale en klinische onderzoeken naar vaccins. Viroclinics-DDL bouwt verder op een indrukwekkend trackrecord van pandemie-gerelateerde virale doelen, waaronder SARS-CoV-1 (2002-2004) en S-OIV (2009) met behulp van gevalideerde moleculaire, cellulaire en preklinische analysemodellen. Als virologie gerichte CRO hebben we uitgebreide expertise met veeleisende scenario’s. Om de farmaceutische, biotech- en academische gemeenschappen te helpen bij de ontwikkeling van antivirale medicatie en vaccins tegen SARS-CoV-2, biedt Viroclinics-DDL een volledige reeks preklinische, klinische diagnostische en wereldwijde supply chain-diensten”. Volgens Viroclinics.

Viroloog Ab Osterhaus houdt aandelen in griepvaccin producent, Ab Osterhaus, de regeringsadviseur die in Nederland al maandenlang paniek zaait over de mogelijk verregaande epidemische en dodelijke gevolgen van Mexicaanse griep, blijkt aandelen te hebben in een bedrijf dat meewerkt aan de ontwikkeling van vaccins tegen die griep, volgens diverse kranten in Nederland, destijds in 2009. En als het ligt aan zijn andere deeltijd werkgever, de universiteit van Rotterdam, wordt hij daar schatrijk mee. Dat universiteiten bedrijven opzetten om de kennis van hoogleraren en andere aan hun verbonden deskundigen te ‘vermarkten’, is inderdaad al vele jaren gemeengoed. Maar opvallend is wel dat Osterhaus heel anders tegen de opkomst van de Mexicaanse griep aankeek (en nog steeds kijkt) dan veel van zijn collega’s in Nederland en België. Osterhaus trok parallellen met de Aziatische en Spaanse griep. De laatste pandemie zorgde voor vijftig tot honderd miljoen doden.

Naar schatting, is Ab Osterhaus 5 tot 6 miljoen rijker geworden, dankzij zijn aandelen destijds in Viroclinics, dit bedrijf is nu met het COVID-19 testen belast, de volgende leuke rendabele bezigheid. Viroclinics partner is Partner in advanced diagnostic solutions – DDL Diagnostic Laboratory en een hele belangrijke speler in het Covid-19 gebeuren een bedrijf dat d3 MEDICINE LLC heet en eigenlijk gewoon Bloomberg in de VS is.

d3 Medicine LLC

d3 Medicine LLC – Company Profile and News – Bloomberg Markets Medicine Limited Liability Company manufactures pharmaceutical products. The Company develops medicines for health care solutions. d3 Medicine operates worldwide. A BLOOMBERG company met grote aandelen op de beurs. Michael Bloomberg behoort tot de 1% van de superrijken, verbonden met de John Hopkins universiteit en mede-organisator van de grote virus (COVID) in oktober 2019 in New York, USA, genaamd EVENT20.

Event 201 banner
The Event 201 scenario | A pandemic tabletop exercise (centerforhealthsecurity.org)
Het Event 201-scenario Oktober 2019
Gebeurtenis 201 simuleert een uitbraak van een nieuw zoönotisch coronavirus dat wordt overgedragen van vleermuizen op varkens op mensen dat uiteindelijk efficiënt van persoon op persoon wordt overgedragen, wat leidt tot een ernstige pandemie. De ziekteverwekker en de ziekte die het veroorzaakt, zijn grotendeels gebaseerd op SARS, maar het is meer overdraagbaar in de gemeenschap door mensen met milde symptomen.

CORONA-COVID-19 Big Pharma – 2020

De eerste maanden was er een lockdown, maar nog geen handel in de nieuwe economie – de teststraat, die burgers geld uit hun zakt klopt voor niet betrouwbare testresultaten (90 Euro kost een test). Deze handel floreert goed in Nederland, de mondkapjes business in andere EU landen. Natuurlijk willen politici en wetenschappers niet van het testen of de mondkapjes af, het is immers net als vaccins, of alle medicijnen handel geworden en dat geef je niet snel op. Bovendien is het even afwachten geblazen want Klaus Schwab (World Economic Forum – WEF) en EU regeringsleiders, ook andere wereldleiders, maar bovenal de grote multinationals zijn bezig de “great-reset” te implementeren, dat heeft tijd nodig, dus laat de zogenaamde pandemie maar lang duren, het kan niet lang genoeg duren voor hen. Er kan niet anders dan een connectie zijn met het COVID-19 virus en de Pandemie en vaccinatie. Dit is een middel om de bevolking de stuipen op het lijf te jagen en als je het programma van het WEF leest gaat het over consumenten en bedrijven, dat zijn de spelers van de zogenaamde groene energie en nog veel meer. Neem de tijd om het te lezen en je ziet de samenhang helemaal.

Afgelopen september 2020, vertelde minister de Hugo de Jonge van Volksgezondheid dat er zes bedrijven in kapitalistische race voor het vaccin ter bestrijding van het Coronavirus waren, niet alleen voor Nederland maar de hele EU doet mee aan het vaccin-spel. Hieronder een korte beschrijving van de drie belangrijkste spelers.

1. Astrazeneca (Brits-Zweeds/Nederland/VS) Omzet/jr: US$ 24,4 miljard (2019). Al vanaf het begin van de crisis tippen deskundigen daarom dit vaccin als het middel dat als eerste de finishlijn haalt: geen wonder dat corona minister Hugo de Jonge en de Europese alliantie dit middel als eerste aankocht. Zoals gezegd Hugo de Jonge zijn broer Marien werkt of werkte er, vroeger zou dat schandalen opgeleverd hebben, maar anno 2020 maakt het allemaal niet meer uit. Als je op de partnerpagina kijkt, zie je gewoon dat vooraanstaande wetenschappers partner zijn bij Astrazeneca, dus verplicht zijn om zoveel mogelijk medicijnen en/of vaccins te verkopen. Dat geldt voor alle bedrijven.

2. Pfizer/BioNTech vaccin: Verenigde Staten/Duitsland een alliantie, hoofd/sponsor/investor is BlackRock Fund Advisors: Eind 2019 was het bedrijf de grootste vermogensbeheerder ter wereld met een belegd vermogen van ruim 7 biljoen dollar. Hiervan is de helft belegd in aandelen en een derde in obligaties en andere vastrentende beleggingen. Het beheert vermogens van instellingen zoals pensioenfondsen en verzekeraars, maar heeft ook exchange-traded funds voor particulieren met de merknaam iShares. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in de Verenigde Staten waar iets meer dan de helft van de omzet wordt gerealiseerd. Per eind 2017 telde het bedrijf zo’n 13.900 medewerkers, waarvan 1800 beleggers, en had vestigingen in 30 landen.

3. Moderna vaccin: Verenigde Staten: Moderna is een Amerikaans biotechnologie-bedrijf gevestigd in Cambridge, Massachusetts dat zich richt op vaccin technologieën gebaseerd op messenger RNA (mRNA). Het technologieplatform is gericht op het inbrengen van synthetisch mRNA in levende cellen. De cellen zullen vervolgens zelf een antigeen produceren waardoor een immuunrespons ontstaat. Dit principe verschilt van meer conventionele vaccins, waarin antigenen via externe weg in het lichaam worden geïntroduceerd. Biotech company Moderna opgericht 2010. Het bedrijf is onderdeel van het ” US government’s Operation Warp Speed programme” .

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Warp_Speed: Dit programma is erg belangrijk om te lezen, daarin staat beschreven, waar deze bedrijven mee experimenteren: AstraZeneca bijvoorbeeld experimenteert met chimpansee (jawel de aap).

NameTechnologyAmountDate announcedVaccine candidateNotes
Johnson & Johnson (Janssen Pharmaceutical)[23][24][25]Non-replicating viral vector$1 billionAugust 5, 2020Ad26.COV2-SThis is in addition to $456 million the government awarded in March 2020.[26][27]
AstraZenecaUniversity of Oxford[28] and Vaccitech[29]Modified chimpanzee adenovirus viral vector$1.2 billionMay 21, 2020AZD1222
Moderna[21][22][29]mRNA$1.53 billionAugust 11, 2020mRNA-1273

Conclusie

Eind december/begin januari 2021 wordt er begonnen met het grootschalig vaccineren van veel Europeanen, in Nederland 8 januari 2021. Een miljoenen industrie, of de vaccins betrouwbaar zijn of ze werken, kan niemand echt zeggen, het is dus een groot medisch experiment gekoppeld aan het economische great reset experiment en wij zijn proefkonijnen, in ieder geval degene die zich laten vaccineren. Uitkomst: onbekend!

Loading

2 thoughts on “Het SARS-COVID-19 virus is een biowapen – Biologische oorlogsvoering – “Big-Pharma” Nederland deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *