Italiaanse premier Conte, Leonardo SpA en de Amerikaanse ambassade achter de verkiezingsfraude Trump- Dominion-systeem

Story still developing...'s tweet - "BREAKING: Conte Leonardo SpA and the  U.S. Embassy behind the election Data switch fraud to take out Trump " -  Trendsmap

Volgens Amerikaanse onderzoeksbronnen die sinds 18 november 2020 in Italië werken, was het de Amerikaanse ambassade in Rome die de data manipulatie coördineerde van stemmen die voor president Trump aan Joe Biden waren uitgebracht, met de (technische) medeplichtigheid van Leonardo SpA, een bedrijf dat 31% eigendom is van de Italiaanse regering dat meer dan de helft van haar miljarden van de jaarlijkse omzet, genereert van de in de VS gevestigde dochteronderneming Leonardo DRS.

De CEO (chef) Chief Executive Officer van Leonardo SpA is William Lynn III, voorheen de ondersecretaris van defensie, onder de regering-Clinton. Leonardo SpA streeft actief naar een beurs notering op de NYSE (new York Stock exchange) in 2021.

Leonardo SpA, voorheen bekend als Finmeccanica, onderging een naamswijziging in januari 2017. Volgens personen die de operatie uitvoerden onder leiding van Amerikaanse inlichtingen functionarissen in de Amerikaanse ambassade, gebruikten ze Leonardo’s geavanceerde militaire spec (cyberoorlog) satellieten om zo de gemanipuleerde stemmen terug te sturen naar de servers van Frankfurt en door naar de Verenigde Staten, zoals gerapporteerd door de journalist Cesare Sacchetti.

Leonardo S.p.A. is het grootste industriële bedrijf in Italië en is actief op het gebied van defensie, lucht- en ruimtevaart en cyberveiligheid. De grootste aandeelhouder is het Italiaanse ministerie van Economische Zaken en Financiën, dat een aandeel van ongeveer 31% bezit.

Leonardo-Finmeccanica fuseerde met bedrijven zoals AgustaWestland, Alenia Aermacchi, Selex ES, OTO Melara en Wass. Leonardo is het tiende grootste defensiebedrijf ter wereld en het derde grootste in Europa met inkomsten uit de defensiesector die 68% van zijn jaarlijkse inkomsten vertegenwoordigen. Het bedrijf is beursgenoteerd aan de FTSE MIB-index van de Milaan Stock Exchange. Het bedrijf is verdeeld in vijf operationele divisies: helikopters, vliegtuigen, luchtvaart constructies, elektronica en cyber systemen voor beveiliging en informatie.

In 2020 plaatste de Amerikaanse regering orders aan Leonardo SpA van bijna $ 1 miljard toe voor cyberveiligheid, inlichtingen en defensie. Dit volgens de voormalige voorzitter van Leonardo, Gianni De Gennora die Leonardo in mei 2020 verliet.

Leonardo SpA Chief Executive Officer (CEO) Alessandro Profumo, een voormalige bankier die in oktober 2020 werd veroordeeld voor het schandaal van Banca di Monte Paschi di Siena, werd benoemd door de regering van premier Giuseppe Conte. Dezelfde Profumo werd onlangs door Italiaanse rechtbanken veroordeeld tot zes jaar wegens bank onregelmatigheden.

In de raad van bestuur van Leonardo SpA (2017) is ook professor Guido Alpa, een voormalige juridische partner van Giuseppe Conte in Rome, Guido Alpha is een ridder van de heilige graal, volgens Wikipedia.

Premier Giuseppe Conte was de afgelopen dagen het onderwerp van persartikelen over plannen om particuliere inlichtingendiensten op te richten.

De betrokkenheid van de Italiaanse regering via Leonardo SpA

De Conte-regering zou een sleutelrol hebben gespeeld in de internationale staatsgreep die de herverkiezing van president Donald Trump gemanipuleerd hebben.

Zwitserland is onlangs ook zwaar beschuldigd van medeplichtigheid aan de vermeende cyber aanvallen, er wordt beweerd dat deze uitgevoerd zijn door Neal Sutz, een Zwitsers-Amerikaanse blogger, die de actieve rol van Zwitserland in de Amerikaanse presidentiële fraude aan de kaak stelde , schreef hierover.

italy supreme court - election fraud
Professor Alfio D’Urso advocaat te Catania, Italië, verstrekt in onderstaande video link de beëdigde verklaring van feiten, zoals overgebracht in verschillende bijeenkomsten met een hoge ambtenaar van de veiligheidsdienst van het leger : Arturo D’Elia, voormalig hoofd van de IT-afdeling van Leonardo SpA, is in december 2020 door de openbare aanklager van Napels aangeklaagd voor technologie / gegevens manipulatie en het besmetten met virussen in de belangrijkste computers van Leonardo SpA. Onder leiding van Amerikaanse personen die vanuit de Amerikaanse ambassade in Rome werkten, ondernamen ze de operatie om gegevens van de Amerikaanse verkiezingen van 3 november 2020 te manipuleren zodat een aanzienlijke winstmarge van Donald Trump naar Joe Biden ging. . . in een aantal staten waar Joe Biden de stemmen verloor. Beklaagde stelt dat hij werkte in Pescara- , bij een filiaal van Leonardo-spa en gebruik maakte van militaire coderings mogelijkheden voor cyber oorlogsvoering om stemmen te verzenden en om te wisselen via militaire satellieten van de Fucino-toren naar Frankfurt, Duitsland.
Supreme Court Italy Reveals Who Stole U.S. Election (rumble.com)

Scylt, Zwitserse software gekoppeld aan Dominion Voting Machines

Het begon allemaal met Scylt, volgens Neal Sutz, een softwareprogramma dat is gekocht door de Zwitserse nationale post en die rechtstreeks wordt geïmplementeerd in Dominion Voting Machines, het centrum van het Amerikaanse verkiezings schandaal, rechtstreeks gekoppeld aan de tycoon George Soros en Lord Moloch Brown, die nog gevaarlijker is dan George Soros, volgense diverse bronnen.

InnovatingDemocracyScytl.png
Scytl – Wikipedia

Volgens diverse bronnen werden de gemanipuleerde gegevens verzonden van Frankfurt naar Rome via de Amerikaanse ambassade in via Veneto. Italië Rome, speelde de centrale rol in het vermeende internationale verkiezings complot om de stembiljetten van Amerikaanse burgers voor de volgende president van de Verenigde Staten te vernietigen, waardoor een constitutionele crisis ontstaat.

De rol van de Amerikaanse ambassade in Rome

Bovenstaande feiten zijn geverifieerd door een voormalig lid van ’s werelds grootste cyber oorlogsvoering in lucht- ruimtevaart en defensie conglomeraat, gevestigd in Italië. De Amerikaanse ambassadeur in Italië is Lewis Eisenberg, is zeer kritisch over de militaire terugtrekking van president Trump in de wereld, hij is een gevaarlijk man die connecties heeft met de Zionistische groepen, die weer verbonden zijn met het Goldman-circuit.

Drie hoge functionarissen van de Amerikaanse inlichtingendienst landden enkele dagen voor de verkiezingen van 3 november 2020 in de VS op de luchthaven Leonardo da Vinci in Fiumicino, Rome. Volgens een voormalige CIA-agent waren deze drie agenten ondergebracht bij de Amerikaanse ambassade in Via Veneto om hack operaties te coördineren tijdens de verkiezingen van afgelopen 3 november 2020.

Dominion stemmachine

Stemcomputer schandaal toont gebrek aan vertrouwen – Aanbestedingsnieuws
Dominion Stemsystemen – Dominion Voting Systems – qaz.wiki

Het bedrijf Dominion Voting Systems komt oorspronkelijk uit Canada. Democraat and meest fervent tegenstander van Trump, Nancy Pelosi is volgens Bloomberg in 2019 gaan werken als lobbyist voor het Dominion Voting systems. De stemcomputers zijn volgens de republikeinse media direct hierdoor verknoopt met Nancy Pelosi. Nadeam Elshami, een voormalig hoofd-staflid van Pelosi ging vorig jaar ook al aan de slag bij Dominion als lobbyist voor Dominion Voting Systems. Dominion Voting Systems, domineert de markt voor stemcomputers in Amerika.

The DELIAN Project: Democracy through Technology | Clinton Foundation

Andere feiten zijn : In 2015 doneerde  het bedrijf $‎25.000 aan de Clinton Foundation. Ook te lezen op de website van de Clinton Foundation. De Clinton Foundation had een project lopen genaamd het DELIAN-project.

Al deze bronnen zijn geverifieerd. Aangezien de reguliere media in Nederland of eigenlijk overal in de zogenaamde democratische Westerse wereld, bijna of niet onafhankelijk berichten, voel ik het als een plicht om de andere kant te laten lezen. Het is toch schandalig dat een zittende Amerikaanse president op allerlei sociale media wordt geblokkeerd en zo letterlijk monddood gemaakt is. Dit met recht een dictatuur, uitgevoerd door de deep-state, waar allerlei politici, bankiers, het Vaticaan, mafia en de VS en EU deep state ook onderdeel van zijn.

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *