Lockdown verlengd: een generatie kapot door een klein groepje machthebbers

Self Deception - Broken Generation (Teaser) - YouTube
Zondag werd bekend wat we allemaal allang wisten: de lockdown in Nederland gaat weer met drie weken verlengd worden (en daarna weer en dan weer, geen uitzicht op en normaal leven.)

Contributer: Maria Heemskerk

Drie weken waarin de ruggengraat van de samenleving; jonge, middenklasse mensen, weer verder afgebroken word. Waar ze hun bedrijven kapot zien gaan, hun banen zien verdwijnen en hun kinderen grote leerachterstanden oplopen. Waarin ze zelfs niet op de koffie bij hun buren mogen gaan, of hun eenzame ouders mogen opzoeken in het bejaardentehuis. Als ze vermoeden kanker te hebben kunnen ze niet naar het ziekenhuis, en in het openbare leven mogen ze alleen komen met een mondkapje op. 

Ondertussen word de angst steeds verder opgejaagd. Enorme aantallen besmettingen worden ons voorgespiegeld, een nieuwe Engelse variant die nóg veel erger zou zijn en de term CODE ZWART waar ze ons mee om de oren slaan. Over een paar weken is er geen plaats meer op de IC en zullen we mensen voor de ingang van ziekenhuizen zien sterven, volgens politici en media.

Voor de goede orde: al deze dingen hoorden we in maart 2020 ook en zijn ze toen uitgekomen? Nee. Tegelijk word er gehuicheld met financiële steunpakketten voor ondernemers (die gaan er nooit komen) terwijl de horeca al geen rooie cent meer over heeft na maanden zonder inkomsten. En dat allemaal voor een virus dat nauwelijks dodelijker is dan een normale seizoensgriep. Een virus bovendien waar alleen maar bejaarden aan overlijden die toch al in hun laatste levensfase zaten.

Een hele samenleving word platgelegd voor de belangen van de oudste generatie. Onze kinderen moeten het straks oplossen. Die moeten honderden miljarden gaan betalen om de kosten van dit alles te vergoeden. Hun toekomst word opgeofferd voor tachtigers en leugenachtige politici. Het gekke is: de mensen slikken het voor zoete koek. Ze accepteren alles, zelfs de ergste schending van hun vrijheden en rechten sinds de Tweede Wereldoorlog.

De partij die hier grotendeels voor verantwoordelijk is, de VVD, die staat zelfs op 40 zetels in de peilingen (volgens de leugenachtige MSM). Eigenlijk kun je het ze niet kwalijk nemen. Mensen zijn de afgelopen tien jaar zo gebrainwashed door de media dat ze oprecht geloven in wat ze horen op tv en lezen in de kranten. Ze zijn hun vermogen om zelf na te denken verloren. Ze stellen geen vragen meer. Precies zoals de machthebbers willen.

Al deze mensen zullen dit jaar zonder na te denken het vaccin nemen. Waar een paar maanden aan gewerkt is, in plaats van vele jaren, en wat dus nooit veilig kan zijn. De mensen die zich verzetten zullen buiten de samenleving geplaatst worden. Zij mogen niet meer naar restaurants, naar festivals of hun kinderen naar school brengen! Hoe heeft het zo ver kunnen komen?

De macht van de mainstream media

De macht van de mainstream media (MSM) is gigantisch in het Westen (miljoenen mensen geloven alles wat ze op het journaal zien en in kranten lezen) en die is bewust zo opgebouwd in de laatste twintig jaar. Wat zit hier achter? Een klein groepje mensen met enorm veel invloed. Die alle grote bedrijven en overheden in hun zak hebben. De farmaceutische industrie gaat vele, vele miljarden verdienen met de vaccins, multinationals profiteren van alle middenstand ondernemers die failliet gaan en de zittende machthebbers worden herkozen. Ondertussen staat de bevolking meer en meer onder totale 100% staatscontrole. Voor hun is het een win-win situatie. Het volk heeft niks door. Kunnen we het tij nog keren? Mensen de ogen laten openen voor wat er in werkelijkheid gaande is? Ik begin de moed langzaam te verliezen. Maar mischijn kunnen we door verspreiding van dit soort artikelen het tij nog keren!

[dntplgn] 

Loading

One thought on “Lockdown verlengd: een generatie kapot door een klein groepje machthebbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *