Corona is een biologische militaire oefening,door de deep-state en is niet meer onder controle

Proof that America's “Deep State” Exists and Controls the Government -  Modern Diplomacy
De Corona ‘crisis’: Een biologisch wapen dat werd ingezet als “oefening’ door de Amerikaanse neocons binnen de Amerikaanse ‘Deep State’. President Trump wist hier niets van, hij heeft nooit de echte controle gehad en wordt nu als zondebok neergezet.

Voorwoord: Na insensief zoeken naar de oorzaken, zover je natuurlijk kan zoeken, ben ik tot de conclusie gekomen dat de pandemie, waar we nu inzitten, een gemaakte pandemie is, er een biowapen gebruikt is en dat alle richtingen wijzen op de Amerikaanse (of liever gezegd wereldwijde) deep-state. In mijn artikel op Oneworld schreef ik al dat de deep-state in de VS zowel uit Democraten en Republikeinen bestaat.

Het artikel dat door de aankomende inauguratie van Joe Biden niet direct op Facebook getoond mag worden: The Battle Of The Deep State: Psychological Warfare Turns Nasty (oneworld.press)

Sommige feiten zijn vrij makkelijk te achterhalen;

Op 20 maart 2020 gaf staatssecretaris Mike Pompeo toe dat de COVID-19-pandemie een biologische wapenoefening was. Op het moment dat hij de verklaring aflegde, interrumpeerde President Trump hem en antwoordde: “Ik wou dat je het ons had verteld“.

Het lijkt er dus op dat de “deep state” neocons binnen de Trump-regering opzettelijk een biologisch wapen, het COVID-19 virus, hebben losgelaten als een “live oefening”. Militaire oefeningen zijn immers altijd gepland en nooit toevallig.

De “live oefening” met behulp van deze bio-oorlogsvoering mislukte vreselijk, en verscheurt nu de Verenigde Staten, van binnen uit! Het verscheurt de hele wereld en miljoenen zieken, ouderen zullen sterven, vele mensen zullen sterven aan honger en zelfmoord.

Trump zei op 20 maart het volgende: ” Kan iemand alsjeblieft uitleggen wat hier precies aan de hand is?
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo had dus een verspreking toen hij het Amerikaanse volk toesprak vanuit het Witte Huis toen hij verklaarde dat COVID-19 een “live” militaire oefening is.

“Dit gaat niet over vergelding,” legde Pompeo uit. “Deze kwestie gaat over vooruitgang – we zijn aan het oefenen om dit goed te krijgen.”

Met een walgelijke blik op zijn gezicht antwoordde president Trump: “Je had het ons moeten laten weten.” Pompeo staat duidelijk hoger in de hiërarchie dan president Trump. Algemeen bekend is dat Mike Pompeo tot de ‘deep-state’ hoort, net als zijn voorganger John Bolton die verantwoordelijk zijn, samen met Hillary Clinton, Barack Obama en vele andere deep-state, die ik beschreven heb in het bovenstaande artikel op OneWorld, voor de oorlogen en nu het biowapen, dat verkeerd gegaan is en waarvan China de schuld kreeg!

Het idee om de economische en financiële sectoren van China lam te leggen was tenslotte het primaire doel van deze deep-state operatie. Eerst de handelsoorlog en nu het biologische wapen, als je de ontwikkelingen in 2019 goed volgde kon je Wereldoorlog III zien aankomen en dat is precies waar nu al een jaar in zitten.

Geopolitieke implicaties

Rusland en China wisten deze informatie al een tijdlang. Ze wisten dat de VS behoorlijk gevaarlijk en onbeheerst geworden was. Door het verspreiden van biowapen is helaas hun geloof bevestigd en zien ze de VS en Europa als een chaotische puinhoop, totaal uit controle . In plaats van een gezonde economische rivaal met een andere cultuur. De VS is een ondergaand imperium, net als Europa, dit schreef ik voor de pandemie, maar nu is het in stroomversnelling gegaan en we zullen nog meer vreselijk dingen mee gaan maken. Europa heeft totaal verzaakt, meedoen met de deep-state en miljoenen mensen gedood in buitenlandse oorlogen en nu nog niet met de waarheid naar boven komen maar maatregelen opleggen aan hun eigen bevolking zonder uitleg. De oorlog is van Afghanistan, Irak, Syrië en rest waar zij landen bezetten en biologische laboratoria hebben, naar de VS en Europa zelf gekomen, de wereld meegesleurd in de ondergang van een deel van de mensheid!

Het zich snel verspreidende Wuhan-coronavirus, ook bekend als het nieuwe coronavirus, dat voor het eerst werd gemeld in 2019, heeft alle kenmerken van nog een ander biologisch ontwikkeld virus in een Amerikaans militair laboratorium. Zoals HIV, vogelgriep en mexicaanse griep. Het beste voorbeeld is de ziekte van Lyme, dat naderhand toegegeven werd, was een biologisch experiment van de VS in teken.

Gezien de dodelijke aard van dit virus voor ouderen en zieken, kan bovenstaande virus- geschiedenis die verband houdt met de Amerikaanse biowapen techniek en openbare verklaringen van de Amerikaanse deep-state leiders de bedoeling vrijwel raden;

Volledige en totale verwoesting van de Chinese bevolking en de ineenstorting van de Chinese regering.

De operatie was gericht tegen de regering in Peking, die weigerde te worden gedwongen en bedreigd door de VS en de British Empire. De bedreigingen in Hong-Kong van m.n. Engeland, de dreiging tegen de Russen en ga zo maar door, is nu de ondergang van diezelfde VS en Europa.

De British Empire, is de deep-state van Europa, die samenwerkt met de deep-state in Amerika. Het is de City of London, de farmaceutische bedrijven e.d. Zoals vele malen zelf is gezegd door leiders van Europa; er is geen medicijn tegen deze ziekte en zoals we nu zien zijn de in de haast ontwikkelde vaccins niet werkzaam, mensen krijgen afschuwelijke bijwerkingen!

Persoonlijke implicaties.

Wat dit voor u (beste lezers) betekent, is dat de Amerikaanse regering volledig uit controle is. De “deep-state” riskeerde een derde wereldoorlog, ze opereerde als hersenloze zombies die de macht hebben en al jaren mensenlevens vernietigd hebben in het Midden-oosten en andere delen op de wereld. Dit moest uit de hand lopen en dat is het compleet, kijk naar die idioten die in het Witte huis zitten, nog steeds bezig met de wereld kapot te maken!

Houdt in gedachten dat Pompeo toegaf dat het COVID-19 Coronavirus een “Live-oefening” was in zijn speech in het Witte Huis, 20 maart 2020. Het is geen reactie op een “echte” pandemie.

Het einde is niet in zicht, oplossingen zoals lockdowns brengen niets, misschien medicijnen, maar zeker geen onbetrouwbare vaccins, het virus zal op een gegeven moment afgezwakt zijn en zoals altijd in de natuur, de sterkste zal overleven…Laten we hopen dat de zwakkeren die dit veroorzaakt hebben het niet zullen overleven en de wereld met “betere” mensen opnieuw kan beginnen en dat er nooit meer maar ook nooit meer zulke leiders in de VS of Europa komen, die er nu zitten…Die moeten direct afgezet worden, maar het is nog niet voorbij! Andere lobby groepen zijn alweer bezig om de mensheid in de “big-reset” binnen te loodsen, die volgens hen de oplossing na de zogenaamde pandemie is, het volgende schrikbeeld….

[dntplgn]

Loading

One thought on “Corona is een biologische militaire oefening,door de deep-state en is niet meer onder controle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *