Nederland, onder de COVID avondklok, steunt alweer terroristen in Syrië

Geweldig nieuws volgens de humanitariangrandchallenge.org organisatie, ondersteund door ook de Nederlandse overheid en natuurlijk ook de Bill en Melinda Gates Foundation, die hebben overal een vinger in de pap.

Je zou denken dat er geleerd is uit de fouten van het verleden, maar nee deze demissionaire regering in Nederland gaat gewoon door met het ondersteunen van terroristen, die ze een hulporganisatie noemen.

De Nederlandse regering stelt een avondklok in voor haar eigen mensen, heeft sinds tien jaar de zorg uitverkocht en er zijn bijna geen IC bedden meer over, daardoor overlijden oudere mensen, er was geen geld was de slogan, we moeten bezuinigen. Ook wachten vele kleine bedrijven op steun en zijn duizenden mensen werkloos geworden, maar het ministerie van Buitenlandse zaken o.l.v. Blok en Kaag gaan gewoon verder met uitdelen van Nederlands belastinggeld aan terroristen.

Northern Syria flooding: thousands of children at risk of further displacement | Save the Children International

Kampen zijn overspoeld in het door de terroristen bezette gebied in Noord-Syrië, de regio Idlib, waar Hayat-Tahrir-as-Sham, een terroristische groep, die samenwerkt met terreurgroepen uit Turkije, nauwelijks naar de mensen in de kampen omkijken, voor de terroristen is het erg belangrijk dat ze maskers maken voor wie? Weer een truc om geld uit de zakken van het westen te kloppen. Eerst moeten de vluchtelingen goede verzorging krijgen zou je denken, dan krijgen ziekten ook weinig kans. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. De depopulatie agenda is al jarenlang aan de gang in Syrië, onder het mom van hulp, die altijd bij de terroristen terechtkomen en nooit bij de bevolking.

De witte helmen in Syrië hebben meer dan 1,2 miljoen dollar gekregen om persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) te maken, meldt de Guardian.

De financiering is afkomstig van Humanitarian Grand Challenge (HGC), een non-profitorganisatie die wordt gefinancierd door de Britse, Amerikaanse en Nederlandse overheid.

Partners van het Amerikaanse HGC geven geld aan Al-Queda’s terroristen genaamd de Witte Helmen, die door de Nederlandse staat beschouwd worden als helden, maar ondertussen is Mayday Stichting failliet en wordt er door de Nederlandse belastingdienst een onderzoek ingesteld.
Fondsen van het zogenaamde goede doel hebben de productie van beschermingsmiddelen , zoals maskers voor de witte helmen op gang gebracht.

De door HGC gefinancierde witte helmen hebben naar schatting 2 miljoen maskers geproduceerd, evenals beschermende jassen die vaak worden gebruikt om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Zegt het mooi op de website, ondertussen zijn de kampen overstroomt en weggevaagd, kinderen hebben honger en lopen op blote voeten rond. Daar kan je veel met maskers beginnen natuurlijk!


De ‘Witte Helmen’ worden in het Westen afgeschilderd als de nobele, onzelfzuchtige en dappere humanitaire helpers die levens redden van onschuldige burgers in gebieden van Syrië die worden bezet door ‘gematigde rebellen’ tegen de kwaadaardige dictator Bashar Assad. In werkelijkheid is, zoals gedocumenteerd door onafhankelijke journalisten en burgers, bewezen dat ze gelieerd zijn aan Al-Qaeda, momenteel bekend als Hayat Tahrir al-Sham (HTS).

De Nederlandse regering heeft ook September 2020 nog een verklaring uitgebracht, met organisaties, die onderschreven hebben, die allemaal op de een of andere manier gelieerd zijn aan de witte helmen, alias Al-Queda of Hayat-Tahris-as-Sham.

In de verklaring van de Nederlandse regering worden folteringsdelicten genoemd met betrekking tot het gebruik van chemische wapens en het bombarderen en beschieten van ziekenhuizen. Wat op de dag van vandaag nog niet goed onderzocht is en geen direct aanwijzingen voor zijn, maar dat zou gezichtsverlies zijn voor de Nederlandse regering, m.n. Sigrid Kaag, die tenslotte de missie voor het OPCW in Syrië 2012-2014 uitvoerde.

Gezichtsverlies zou dus erg zijn, voor de Nederlandse regering, met de smoes om haar partners-in-crime te beschermen, daarom spreekt demissionair premier Rutte er niet over en Sigrid Kaag? Tja, die heeft tenslotte de kant van de terroristen gekozen, met Christenen, seculieren en Sjiieten heeft ze niet veel op, segregatie op regeringsniveau in het midden-oosten! Minister Blok had beter op de post huisvesting kunnen blijven, hij heeft de ballen verstand van het midden-oosten.

Onderschreven hebben o.a. de aan de witte helmen en direct aan Hayat-tahrir-as-Sham gelieerde zogenaamde organisaties…zoek ze maar op!

 1. Access Center For Human Rights
 2. Adel Center For Human Rights
 3. ASHNA for development
 4. Association of Detainees and Missing Persons in Sednaya Prison
 5. Badael
 6. Baytna
 7. Bercav
 8. Butterfly Impact Center
 9. Caesar Families Association
 10. Center for Global Policy (CGP)
 11. Children of One World
 12. Dawlaty
 13. Families for Freedom.
 14. Freie Deutsch-Syrische Gesellschaft e.V. in Hamburg
 15. Human Rights Guardians
 16. Human Rights Organization in Syria- MAF
 17. Hurras Network
 18. Justice for life
 19. Kesh Malek Organization

[dntplgn]  

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *