Het angstplan van Duitsland: de COVID19 valse-vlag-operatie

Afbeeldingsresultaat voor Duitse corona psyop
Een rapport van de Duitse krant “WELT AM SONNTAG” onthulde hoe het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken wetenschappers inschakelde voor een corona analyse. Oppositiepolitici vragen nu om opheldering in de Bundesdag – en waarschuwen voor schade aan de geloofwaardigheid van wetenschap en politiek. Voor velen was het al duidelijk, maar na de onthullingen in Welt weten we het zeker, het is een geplande operatie, zoals als vele malen uitgevoerd in het verleden door de NAVO, EU (operatie Gladio) en de VS.

Wanneer de Duitse staatssecretaris wetenschappers oproept om ‘zoveel mogelijk samen te werken’

Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft in maart 2020 een intern document opgesteld waarin de gevaren van Corona dramatisch werden gepresenteerd, te dramatisch blijkt nu. Het moest de harde politieke actie legitimeren. Uit uitgebreide interne correspondentie blijkt hoe de overheid hiervoor wetenschappers inhuurde. De Welt legde de hand op interne emails van het ministerie van Binnenlandse zaken. Zoals ik al eens eerder schreef, de Duitse elite politiek bestaat uit ouderen, boven de zestig en niet goed digitaal onderlegd. Al zijn ze zelf door het World Economic Forum (WEF) geïnstrueerd, om Duitsland de “green deal” op te dringen en de Build Back Better doctrine, naar blijkt nu ook een “valse-vlag-psyop” uit te voeren (deep-state big Pharma etc).

Een psyop tegen de eigen bevolking:

Psychologische oorlogvoering op de EU bevolking

Psychologische oorlogvoering is het uitvoeren van acties om de vijand te ondermijnen zonder dat fysiek geweld gebruikt wordt. Het doel kan zijn het bangmaken van de vijand (in dit geval de eigen bevolking) zodat deze niet meer terugvecht, of het beïnvloeden van de houding van een vijandige bevolking zodat die zich niet of wel tegen de eigen leiders keert.
Het Amerikaanse ministerie van Defensie definieert psychologische oorlogvoering als: “Het geplande gebruik van propaganda en andere psychologische handelingen, met als primair doel de mening, emoties, houding en gedrag van vijandige groepen zodanig te beïnvloeden dat zij het nationale doel ondersteunen”. De NAVO spreekt in dit verband van “Psychological Operations” (PSYOP), en ziet dat samen met onder andere “Media Operations” (MEDIAOPS) als onderdeel van “Informational Operations” (INFOOPS).

Half maart vorig jaar (2020) zat Duitsland in de eerste lockdown. Scholen en winkels waren gesloten. Ook het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) werd nerveus (degene van de vluchtelingencrisis 2015). De virologen Christian Drosten en Lothar Wieler, Drosten het hoofd van het Robert Koch Institut (RKI), hadden net een bezoek Seehofer’s huis gebracht.

Deze twee virologen hadden de leiding van het ministerie van Binnenlandse Zaken gewaarschuwd: Duitsland kreeg te maken met dramatische gevolgen als het land te snel terugkeerde naar het dagelijkse leven. Seehofer maakte zich nu zorgen grote zorgen en zag dat lockdown zoals gepland tot Pasen niet zou eindigen. De minister was er resoluut tegen. Hij stuurde zijn staatssecretaris Markus Kerber op pad.

Innenminister Horst Seehofer (M.) und sein Staatssekretär Kerber (r.) holten für ihre Politik Wissenschaftler ins Boot, unter anderem RKI-Chef Lothar Wieler
Midden Horst Seehofer (CDU) – Duitse minister van Binnenlandse zaken, berucht en verguisd door zijn aanpak van de vluchtelingencrisis in 2015. Links Lothar Wieler spreker voor het RKI en rechts staatssecretaris Markus Kleber (CDU)

Na het bezoek van de virologen aan het huis van de minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) had de minister daarom in maart 2020 wetenschappers van verschillende onderzoeksinstellingen en universiteiten in dienst genomen. Het vroeg hen om hun bevindingen verstrekken, in vorm van emails (lijkt een beetje op de Clinton email-affaire) die door het ministerie aanvankelijk als vertrouwelijk werd geclassificeerd – deze mails in vorm van een rapport zou later helpen bij het legitimeren van de (onnodige) harde maatregelen.

Het WELT AM SONNTAG rapport is gebaseerd op een -mail-uitwisseling van ongeveer 200 pagina’s tussen medewerkers van het ministerie van Binnenlandse Zaken en wetenschappers. Een groep advocaten, vertegenwoordigd door de Berlijnse advocaat Niko Härting, voerde een proces over het openbaarmaken van de correspondentie in een juridisch geschil met het Robert Koch Instituut (RKI). De RKI was de instellingen die de inhoud van het vertrouwelijke document uiteindelijk leverde.

Uit het emailverkeer komt naar voren: Bij de eerste lockdown hield het ministerie zich bezig met een analyse om “maatregelen en hun effecten te kunnen beoordelen, voorbereiden en besluiten te nemen”. Ook staatssecretaris Markus Kerber schrijft in het eerste beroepschrift dat het gaat om het kunnen plannen van “verdere maatregelen van preventieve en repressieve aard”. De wetenschappers hadden het rapport in vier dagen geproduceerd.

Het rapport, die weken later werd gepubliceerd, schetste eindelijk een “worst case scenario“, volgens welke meer dan een miljoen mensen zouden kunnen sterven aan het coronavirus als het leven zou doorgaan zoals voor de pseudo-pandemie. Er zijn suggesties gedaan om het “gewenste schokeffect” te bereiken om dit geval te voorkomen. Je moet beelden in de hoofden van mensen laten opkomen: “Veel ernstig zieke mensen worden door hun familie naar het ziekenhuis gebracht, maar ze worden weggestuurd en sterven thuis in doodsangst, naar adem snakkend.” Dit is precies de propaganda die we elke dag gehoord hebben op de TV, in de krant, internet, IC afdelingen werden getoond (leeg), mensen in de zelfmoord gedreven door angst en de economie (reale niet de beurzen) totaal kapot. De angst psyop waar velen van ons nog steeds in zitten niet voor het virus, dat lang niet zo erg bleek, maar voor hun economisch bestaan.

Het WEF, de grootste lobby groep speelt er handig op in en Europa moet “groen” worden, alle industrie moet verdwijnen en we kunnen gelukkig, zonder bezit, zonder werk, in een soort Kolchoze gaan leven, met her en der wat windmolens en zonne energie! Ook de depopulatie agenda zet zich door, het medisch experiment draait op volle toeren met vaccinaties die niet getest zijn, het is zo erg dat je dit niet meer op Facebook mag zeggen, dan weet je dat de Psyop en medisch experiment echt zijn!

[dntplgn]  

Loading

One thought on “Het angstplan van Duitsland: de COVID19 valse-vlag-operatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *