De EU zoekt escalatie met Rusland WWIII rethoriek

Kan een cartoon zijn van staan
Josep Borrell (EU buitenland diplomaat), probeerde de boel nog te sussen,maar de anti-Rusland lobby is te groot in de EU en die zoeken naar een escalatie met Rusland

Het is overduidelijk dat de politieke elite in de EU landen niets geleerd hebben van wereldoorlogen, koude oorlog en dood en verderf die in hun naam gebeurd zijn in Irak, Libië, Syrië en vele andere landen . Sinds de 2e wereldoorlog is het moorden en oorlogsretoriek gewoon doorgegaan, het schijnt alsof de Europeaan en de Amerikaan er geen genoeg van krijgen het escaleren van conflicten, maar zijn wij het die dit willen? Nee het is de staat achter de staat, de eigenlijke staat (deep-state), die met ons Europeanen, Amerikanen en zelfs durf ik te zeggen met de vernietiging van het menselijk ras en de planeet spelen.

Rusland

Al jaren wordt Rusland gedemoniseerd, eerst laten ze de NAVO tot aan de grens met Rusland komen. Veroordelen op basis van hun Westerse-Liberale-oorlog regime’s een regering – Rusland, die naar hun maatstaven niet goed genoeg is, Poetin een moordenaar en weet ik wat alles. Hetzelfde spel werd in Syrië gespeeld, Assad de kindermoordenaar, die toch zijn bevolking uitmoordde en Rusland die boze lieden die gingen zomaar Assad en de Syrische bevolking helpen!

De Russische regering is rustig gebleven, bewonderenswaardig, na al die oorlogsretoriek en couppogingen, maar nu is volgens de minister van Buitenlandse zaken Lavrov het geduld echt op, na de slechte show, die de EU opvoerde, toen Josep Borrell de zaak nog wat wilde kalmeren. Dit spel is jarenlang aan de gang, maar nu zijn we denk ik op het hoogtepunt gekomen en dat nog wel onder de zogenaamde (illegale) President Joe Biden, een Democraat, maar namen zeggen niets. De democraten zijn nog erger dan de republikeinen, die hebben Libië en Syrië vernietigd en de Republikeinen Irak, dus de naam of partij maakt niets uit!

Escalatie

De beschamende Navalny zaak, die vergiftigd zou zijn geworden door Poetin, notabene in Duitsland, de deep-state speelt daar handig op in Duitsland-Rusland tja dat geeft wel iets te denken!

Een Ierse MEP, die maar al te goed weet wat oorlog is, Noord-Ierland – de lange oorlog tussen IRA en het VK

Vanuit de EU kwamen beschamende woorden op haar Spaanse topdiplomaat Josep Borrell en toont de zwakte en waanzin in de EU zelf. Hoe kon hij vriendelijk zijn tegen Rusland? Een regime, dat de leugens over Navalny heeft ontrafeld. Hij heeft het geopolitieke oorlogsspel in de war gemaakt, not done, het is retoriek uit de koude oorlog in de ergste zin van het woord.

Navalny die opeens de lieveling is van de EU, een man met een rechts radicale achtergrond, die gehoor vindt bij misschien 4% van de Russische bevolking, de meeste Russen hebben een communistische achtergrond, om maar met koude oorlogrethoriek te praten. Hij heeft met een Amerikaanse zender (een natuurlijk Duits) een leuke video gemaakt over Poetin zijn paleis. Maar dat is niet belangrijk, belangrijk is de escalatie, net als we zagen in Oekraïne in 2014, huurlingen die een rechts-radicale revolutie, met hulp van de EU en VS uitvoerde, nu doen ze het weer, althans dat proberen ze, maar het gaat niet lukken, serieus, willen ze oorlog met Rusland? Iedereen in Duitsland weet hoe dat in 1940-1945 is afgelopen.

Reactie van Rusland op Navalny

Als je vrede wilt, bereid je dan voor op oorlog! ’Lavrov zegt dat Rusland klaar is om de betrekkingen met de EU te verbreken als Navalny-sancties gericht zijn op de economie.

Nieuwe economische sancties die in Brussel worden overwogen, kunnen ertoe leiden dat Rusland besluit om de betrekkingen met de Europese Unie te verbreken, zei de minister van Buitenlandse Zaken Lavrov.

In een video die werd uitgezonden als preview voor een interview, zei Sergey Lavrov dat Moskou serieus zou overwegen om de relaties met het blok op te geven te midden van toenemende spanningen.

De diplomaat werd gevraagd of Rusland de banden zou verbreken in het licht van vijandig nieuw beleid dat door de EU-leiders wordt voorgesteld. “Ons uitgangspunt is dat we er klaar voor zijn”, zei hij. “Als we opnieuw zien, zoals we al meerdere keren eerder hebben gezien, dat er sancties worden opgelegd op gebieden die risico’s voor onze economie opleveren.”

Terug in Brussel na zijn rampzalige bezoek aan Moskou, ging de boze Borrell lobbyen bij EU-parlementsleden voor meer anti-Russische sancties.

De wenkbrauwen en alarmbellen gingen af in Moskou nadat Josep Borrell, dinsdag aankondigde dat hij de aanklacht voor nieuwe sancties zou leiden. De voormalige Spaanse minister van Buitenlandse Zaken had kritiek gekregen van westerse politici op een hartelijke, zelfs vriendelijke ontmoeting met zijn tegenhanger, Lavrov, als onderdeel van een bezoek aan Rusland vorige week. Bij zijn terugkeer in Brussel sloeg hij echter een heel andere toon aan. Hij was uitgekotst door de EU die op oorlogspad zijn voor een man genaamd Navalny met rechts-radicale ideeën. Navalny is slechts onderdeel van de pogingen om een color-revolutie uit te lokken in Rusland. Het proces is al jaren aan de gang. Net als in Wit-Rusland trouwens…

Duitsland laat de vrouw van Navalny, Yulia Navalnaya, naar Duitsland komen en zij krijgt waarschijnlijk asiel. Duitsland speelt met vuur en dat weten ze, maar zij riskeren veel, zonder over het verleden na te denken, dat is iets wat zij met Rusland niet zouden moeten doen…Het resultaat is bekend 1945, waar de focus van de EU ligt op anti-semitisme en de rest van de 30 miljoen doden terzijde geschoven worden, Rusland had er 26 miljoen, de ze, na we weten, niet vergeten en de gedacht aan hun doden is nog zeer levendig op 9 mei!

Ook zit de EU met haar handen in het haar nu de gedroomde COVID-19 vaccinaties niet op tijd, of helemaal niet komen. Rusland heeft Sputnik-V, die de EU zou willen kopen. Het vaccin wordt nu dus een geopolitiek wapen, als verwacht!

[dntplgn]  

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *