Russische inlichtingendienst betrapt Alexei Navalny’s rechterhand – samenwerking met Britse MI6-agent –

Russian Counter-Intelligence Busts Alexei Navalny Collaborating With British Mi6 Agent To Topple Putin
Een recente ontmoeting tussen een Britse MI6-agent en een manager van de FBK Foundation werd onder toezicht van de Russische contra-inlichtingen vastgelegd.
Anti-Corruption Foundation – Wikipedia
foto: Russian Counter-Intelligence Busts Alexei Navalny Collaborating With British Mi6 Agent To Topple Putin | GreatGameIndia

De bijeenkomst werd in het geheim vastgelegd en vond plaats in een restaurant in Moskou.

Het opgedoken verslag van de ontmoeting van deze twee werd gerapporteerd door Murad Gazdiev (RT) , waar hun gesprek vrij duidelijk te horen was.

De MI6-agent was de voormalige functionaris voor politieke zaken bij de Britse ambassade, James William Thomas Ford.

De rechterhand van de heer Alexei Navalny, de heer Vladimir Ashorkov, had de MI6-agent, de heer Ford, dus ontmoet in een restaurant in Mosow.

Het gesprek:

“Als we meer geld hadden, zouden we natuurlijk onze mogelijkheden kunnen uitbreiden. Een beetje geld …

Als iemand zou doneren, …. 10-20 miljoen dollar per jaar dan kunnen we de (protesten) ondersteunen, zouden we een ander beeld zien ”.

De discussie ging verder, dit is geen grote hoeveelheid geld voor mensen die miljarden op hun konto hebben staan ​​(onhoorbaar).”

“Dus dat is de boodschap die ik je probeer te geven, ik ben verantwoordelijk voo geldinzamelingsacties en ik ben in gesprek met mensen in het bedrijfsleven enzovoort.”

Deze “achterdeur” overeenkomsten met deze elites en hooggeplaatste mensen leiden er vaak toe dat kiezers worden gebombardeerd met propoganda en afleiding.

In de (afgeluisterde gesprek) video verbindt de heer Ford zich niet tot enige directe financiële steun, hoewel Groot-Brittannië hier veel baat bij heeft.

De heer Ford wijst hem op een oplossing en om samen te werken met Transparency International, dat al door Groot-Brittannië wordt gefinancierd.

Home – Transparency.org

Home – Transparency.org
Transparency International is a movement comprised of several elements: a global network of chapters , an international secretariat, a Board of Directors, Individual Members, and other volunteers.

“We moeten op verschillende schaakborden spelen. Massaprotesten, burgerinitiatieven, propoganda, contacten leggen met de elite en hen uitleggen dat we redelijke mensen zijn en dat we niet alles gaan slopen en hun bezittingen afnemen, dat soort dingen. ”

Zoals gemeld door RT, “is de inlichtingendienst van MI6, wiens missie het is om geheim materiaal over het economische en militaire potentieel van Rusland te verzamelen, actief betrokken bij de pseudo Russische oppositie en ondersteunt zij verschillende NGO’s en voorziet hen van financiering.”

De Britse ambassade heeft hiermee aangetoond rechtstreeks betrokken te zijn bij het bijstaan ​​en sponsoren van de zogenaamde oppositie met informatie en het financieren van oppositie organisaties.

Navalny

Afbeeldingsresultaat voor navalny rechtsradicaal

Navalny zelf is overigens allesbehalve een liberaal. Hij heeft nauwelijks een vastgelegd ideologisch programma, buiten zijn strijd tegen corruptie. Hij heeft in het verleden wel meermaals uitspraken gedaan waaruit blijkt dat hij in hoofdzaak een Russisch nationalist en racist is.

Navalny noemde moslims in de Centraal-Aziatische voormalige Sovjetstaten “luie kakkerlakken” die vegeteren op de sociale bescherming die de Russen voor hen betalen. Hij wil strenge inperking van de immigratie uit alle staten met een moslimmeerderheid maar afschaffing van elke visaplicht voor ‘witte landen’ in de EU en de VS.

Daarnaast verzet hij zich tegen het teruggeven van de Krim aan Oekraïne (ook al is hij geboren Oekraïner, zijn ouders verhuisden naar Moskou toen hij één jaar oud was) en pleit voor een uitbreiding van de rechten op privé-wapenbezit. De voorbije jaren heeft hij zijn uitspraken wat gemilderd, zonder ooit een van zijn vroegere uitspraken in te trekken of af te zwakken.

[dntplgn]  

Loading

One thought on “Russische inlichtingendienst betrapt Alexei Navalny’s rechterhand – samenwerking met Britse MI6-agent –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *