De geopolitieke C-oorlog tegen Rusland

Afbeeldingsresultaat voor Covid oorlog tegen Rusland
De C staat voor COVID-19 (Corona), de Westerse deep-state is al sinds lange tijd een geopolitieke hybride oorlog tegen Rusland begonnen, eigenlijk al in 2007, na de speech van Poetin op 10 februari 2007 in Duitsland tijdens de Veiligheidsconferentie van München

Na een lange tijd onderzoek gedaan te hebben en proberen door de propaganda (zowel van het Westen als Rusland) heen te prikken, video’s, artikelen en research in Rusland met bronnen gedaan te hebben, is mij het heel duidelijk geworden, wat er echt achter de COVID-19 (Corona) propaganda en de illegale lockdowns van de Westerse regeringen steekt, om het makkelijk uit te leggen, een nieuwe koude oorlog, die sinds 2014 (Oekraïne) en 2015 (Syrië) geïntensiveerd is. Natuurlijk ben ik er al jaren van bewust dat het uiteindelijk doel van de Westerse deep-state, is om Rusland ten val te brengen, d.w.z. president Poetin en zijn regering en er net als in veel andere color-revoluties, een Westerse marionet neer te zetten. Mijn persoonlijke overtuiging is dat het met Rusland nooit gaat lukken.

Het begin van de nieuwe koude oorlog

Na een failliet Rusland overgenomen te hebben in 1999 en de plunderingen uitgevoerd door Westerse regeringen en organisaties, de verrijking van oligarchen (Russisch-Israëlische), is het de regering van Poetin geweest die er een einde aan gemaakt heeft en de Russen weer een redelijke goede levensstandaard gegeven heeft, dit is de leidraad in het verhaal.

De toespraak van Vladimir Poetin in München was een toespraak die op 10 februari 2007 in Duitsland werd gehouden tijdens de Veiligheidsconferentie van München.

De toespraak van Vladimir Poetin in München was een toespraak die op 10 februari 2007 in Duitsland werd gehouden tijdens de Veiligheidsconferentie van München. Poetin gebruikte de toespraak om belangrijke punten te benadrukken over de toekomstige politieke richting in Rusland. Het wordt in het Westen beschouwd als de eerste aankondiging van de confrontatie tussen Rusland en de NAVO, het Westen zou beter moeten weten, zij (NAVO – Jaap de hoop Scheffer)) hadden hun woord gegeven dat de NAVO niet aan de grens met Rusland zou worden gestationeerd en dat gebeurde wel!

Oekraïne 2014

Sinds 2014 heb ik de coup d’etat in Oekraïne gevolgd en ben in 2016 en 2017 door de Dwaze moeders van Odessa and Global People for Peaceful People (GPPP) uitgenodigd om het ware verhaal aan te horen, het was in Odessa het vakbondshuis dat aangestoken was en mensen levend verbrand waren. In Kiev waren het de door het Westen gesponsorde Neo-Nazie’s, o.l.v van de EU – Hans van Baalen (VVD) Guy Verhofstad (voormalig premier van België) en van de VS: John McCain (+oprichter van ISIS) en Victoria Nuland (deep-state). Voor een ieder die meer wil weten over mijn berichtgeving hier meer info: Moederdag in Odessa/ Mothersday in Odessa – Freesuriyah (wordpress.com)

Of lees mijn boek (je) over mijn bevindingen daar:

De dwaze moeders van Odessa: Ende, Sonja van den: Amazon.nl

Syrië – 2015 ingrijpen tegen de terroristen

Ik ken Syrië sinds eind jaren negentig en ben er talloze malen geweest. Het is verschrikkelijk wat zich daar afgespeeld heeft en nog steeds. De ‘vuile’ oorlog van het Westen op een seculier welvarende soevereine staat. Rusland heeft een lange geschiedenis met Syrië en twijfelde er niet over, toen president Assad en zijn regering de hulp inriep van Rusland bij het bestrijden van de Westerse gesponsorde terroristen, die hoofden afhakken en de Islam als oorlogswapen gebruikte. Het Westen was en is ontstemd over het ingrijpen van Rusland, zij wilden d.m.v. oorlog en hun huurlingen de rijkdommen (olie en gas), zoals zij al jarenlang gedaan hebben onder het British Empire en VOC, koloniseren en leegroven, imperialisme heet dat. Bij Syrië ging het niet geheel volgens plan en was het begin van het einde voor het Europese en Amerikaanse imperialisme en het verval van hun landen. Momenteel rooft de VS nog steeds de olie uit Syrië en ook kaapt het Iraanse olietankers en steelt de olie.. meer info lees de reconstructie in mijn boek:

Hoe Syrië de oorlog won van het westen
bol.com | Hoe Syrië de oorlog won van het westen, Sonja van den Ende | 9789402191219 | Boeken
Syrië de “vuile”oorlog een beerput die langzaam open gaat, ook nu het debat in de 2e kamer is geweest, het tijd is om de waarheid te laten horen en uiteindelijk de politici en reguliere media toe moeten geven dat we (activisten en vrije journalisten) gewonnen hebben in Nederland! Het is uiteindelijk in de reguliere media gekomen, sponsoring van jihadisten, betaalde salarissen en diplomaten die de jihadisten bijstaan om gewoon, na al de “moordpartijen” terug te mogen naar Nederland. Vandaar dit boekje over de strijd van Syriërs in Nederland en Europa, activisten, die 8 jaar voor de waarheid gestreden hebben. Ik draag dit boekje op aan hen die daarvoor streden, hun moed, hun verliezen, het demoniseren door de reguliere media (MSM) en het verlies van al hun dierbaren in deze moeilijke strijd. Het is slechts het begin van de beerput die stukje bij beetje open zal gaan.

De COVID-19 (Corona) oorlog

Sinds begin 2020 proberen m.n. Westerse regeringen ons wijs te maken dat we een pandemie hebben. Avond na avond was en is er propaganda op de reguliere Westerse zenders. Bij het begin, maart 2020 was er sprake dat er alleen al in Duitsland een miljoen doden of meer zouden vallen. Rusland was ook bezorgd en stelde net als het Westen in maart 2020 een lockdown in. Met als verschil dat het tot april 2020 duurde en nam de aanbevelingen van het WHO over om geen lockdowns meer in te voeren. Masker plicht was er niet, het was slechts een aanbeveling en geen plicht!

https://vimeo.com/511097958
De onthullingen over Rusland beginnen bij ongeveer 1.23.52. Dit is slecht een deel van de bronnen die ik geraadpleegd heb. De mondiale context Covid-19 en de pers: Rusland, Zweden, Italië etc.

De Corona statistieken worden ook anders bijgehouden. In het Westen worden bijna alle sterfgevallen als Corona-doden weergegeven. In Rusland niet, dit wordt duidelijk gesplitst en het werkelijk getal komt waarschijnlijk op 30.000 of minder. Je kunt dus de supermarkt in zonder masker. Ook is sinds april 2020 bijna alles open. Nachtclubs ed. zijn sinds een paar weken weer open en er is geen avondklok. Teststraten zijn er bijna niet en vaccinaties zijn vrijwillig. Het onderzoek naar het Sputnik-V vaccin is al jaren geleden begonnen (Corona is een verzamelnaam voor virussen) en is geen MnrA vaccin. Ook is de griep niet verdwenen en mensen kunnen als ze dat willen zich daarvoor laten inenten. De Russische media heeft ook nooit zulke propaganda als het Westen aan haar eigen bevolking opgelegd. Het eerste hoofditem was over Corona doden etc, daarna ging het verder tot de orde van de dag.

Zover de corona situatie in Rusland, die ik vanuit vele bronnen gehoord heb. De oorzaak dat er een lockdown ingesteld werd en de kunstmatig hoog hoogehouden cijfers in de Westerse media over de toestand in Rusland, is een samenspel van Westerse en Russische desinformatie of propaganda. De Covid-oorlog wordt gebruikt als een geopolitiek spel. Het Westen wil koste wat het kost een color-revolutie in Rusland, begonnen hadden ze in Wit -Rusland (Belarus), waar President Loekasjenko direct zei dat het niet erger is dan een ‘zware’ griep en het WHO hem om wilde kopen.

Loekasjenko: “De WHO wilde ons omkopen” – FREESURIYAH De video is natuurlijk door YouTube verwijderd in strijd met de Corona-regels!

De color-revolutie in Wit-Rusland komt niet erg vooraan, het Westen heeft ook geen goede kandidaat-marionetten meer, een onderwijzeres totaal ongeloofwaardig, zo stom zijn de Wit-Russen niet.

Dan komt de volgende zaak, Navalny, de zogenaamde oppositie van Poetin. Slecht 3 % of zo ondersteunde deze tot nu vrijwel onbekende Navalny. Tijdens het hoogtepunt, als we Westerse propaganda mogen geloven (dat doe ik al 10 jaar ofzo niet meer) was hij vergiftigd door Poetin natuurlijk. Het was dit keer wel erg doorzichtig, ook is het te verafschuwen dat het zich in Duitsland afspeelde, gezien de geschiedenis van WWII. Natuurlijk moest Poetin de Corona crisis “hoog” houden, anders zouden Westerse machten zeggen” zie je hij doet niets en vermoord zijn eigen bevolking”.

Alweer een color-revolutie die niet geslaagd is en zo heeft het Westen haar eigen graf gegraven. Zij houdt haar eigen bevoling gegijzeld in lockdowns en mutanten. Heeft haar economie zo goed als verwoest en moet nu met lede ogen toezien hoe de “Big-Reset” in een fiasco kan eindigen, immers het waanzinnige idee van “groene-energie” ligt niet makkelijk, hoe wil je zonnepanelen met veel sneeuw en hoe ga je dit allemaal betalen? De bevolking is niet gek en bijna niemand wil leven van een basisinkomen en met lede ogen aanzien hoe de Westerse elite steeds rijker wordt? Politiek is een farce, waar LGBT en “groenen” tegen zogenaamde rechts-radicalen worden opgezet tegen elkaar. Terwijl bijvoorbeeld Nederland een tolerant is en was.

Het vaccin schijnt ook niet te werken, er vallen veel doden in verzorgingshuizen, die geen Corona hadden maar kregen door de experimentele vaccins en zo is Westen schuld aan het doden van haar bevolking, wat met de dag duidelijker wordt. Een geopolitiek C-oorlog met desastreuze gevolgen voor Europa, het VK en de VS. Rusland en China hebben ook deze slacht gewonnen.

Het is wachten op ergere dingen die hopelijk niet gaan komen, maar de deep-state is tot alles in staat…

[dntplgn]

Loading

4 thoughts on “De geopolitieke C-oorlog tegen Rusland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *