Duitsland is nu echt een totalitaire staat geworden, zonder democratie en mensenrechten

Stockfoto 07.12.2017, Tiergarten, Platz der Republik, B
Op 20 April 2021 (de datum is curieus, verjaardag van een zekere AH) heeft de Duitse regering voorgoed afscheid genomen van democratie, mensenrechten en vrijheid. Het valt te betwisten of dit natuurlijk er ooit geweest is. Maar de nieuwe wet is erg duidelijk en is officieel.

Volgens de Duitse berichtgeving is tijd van het ‘aanmodderen’ nu voorbij: de Bundestag (regering) heeft een nieuwe wet genaamd: infectiebescherming aangenomen – met landelijke uniforme Corona-regels.

De regels in de nieuwe wet zijn een inbreuk op democratie, mensenrechten en vrijheid en dit na 1 jaar pandemie, waar een groot land als Duitsland makkelijk, nieuwe mensen (voor de IC) had kunnen opleiden, immers er zijn 2 miljoen asielzoekers, waaronder hoogopgeleide Syriërs en anderen. Maar Duitsland kiest de weg van opsluiting, een land wat nu klaargestoomd gaat worden voor nieuwe lockdowns, de klimaat lockdowns.

Een paar van deze regels zijn absurd te noemen ook het besmettings getal.

Nieuwe besmettingen per 100.000 inwoners in een week) in een gemeente of wijk, meer dan 100 op drie dagen op rij. Dan geldt het volgende:

Privé bijeenkomsten zijn beperkt tot leden van een huishouden en maximaal één extra persoon. Kinderen onder de 14 jaar zijn uitgesloten. In NRW geldt de uitzondering volgens de corona verordening ook voor 14-jarigen.
Avondklok van 22.00 uur tot 05.00 uur .
Voor boodschappen buiten de supermarkt, drogisterij, boek- of bloemenhandel geldt: Klanten kunnen alleen winkels binnenlaten als ze een negatieve Corona-test hebben voorgelegd en een afspraak hebben gemaakt. Als de incidentie boven de 150 komt, is alleen het afhalen van bestelde goederen toegestaan.
Body-hugging services zoals kappers en voetverzorging blijven mogelijk, maar een negatief testresultaat is vereist.
Werkgevers moeten in Homeoffice ook werknemers..Scholen sluiten.

De uitzondering voor NRW (Nord Rhein Westfalen) is logisch, daar is een concentratie van criminelen. De Arabische clans (Koerden) die sinds jaren de straten onveilig maken in Duitsland, veel in drugs handelen, ook veel Nigeriaanse Maffia-achtige clans die in de prostitutie handel groot zijn. In plaats van deze “criminelen” achter slot en grendel te zetten worden nu mensen die tegen deze maatregelen in Berlijn demonstreerde vastgezet en hun rechten ontnomen. De corona regels overtreden weegt zwaarder dan drugshandel en prostitutie in Duitsland.

https://www.youtube.com/watch?v=qaciWKLFC8Y
Nee, dit is niet Wit-Rusland, niet Oekraïne maar Duitsland, die de democratie verloor, de regering besloot, ondanks veel protest door te gaan met deze nieuwe wet en zoals te zien is in de video de politie en regering respecteert geen mensenrechten meer in eigen land. Volgens de betaalde media waren er gevechten met de politie in heel Berlijn, natuurlijk volgens de Duitse overheid gewoon idioten, corona-ontkenners en rechtsextremisten! Geen normale mensen volgens de elite …

Een overzicht van Duitsland (Welt.de 21.4.2021) De rode vlekken zijn regio’s die op slot gaan of zijn!

Bijna alle regio’s met weinig IC-bedden zijn vol , of het nu vol is met Corona patiënten of andere ziekten , zijn ROOD gemarkeerd op bovenstaande kaart: avondklok, geen school, geen winkels … Niets te maken met het virus maar gebrek aan gezondheidszorg en IC-bedden, zo houden ze mensen in de gevangenis. Duitsland is “done”, vrijheid is weg, geen werk, geen toekomst, niets … en natuurlijk, zoals besloten door het World Economic Forum (WEF), zullen ze een groene regering gaan krijgen in September 2021 Zodat ze klimaat lockdowns kunnen invoeren, dus geen leven in het hart van Europa … Op (bovenstaande) kaart zie je de capaciteit in de ziekenhuizen van de IC-bedden, die vol zijn, vele zijn rood gemarkeerd. Van de ene naar de andere kant reizen is bijna onmogelijk … Maar het betekent dat misschien maar 10% met Corona verschijnselen in de ziekenhuizen liggen, de rest heeft andere ziektes. De conclusie is dat er niet genoeg bedden zijn en niet genoeg personeel, net als in Nederland, maar de bevolking betaalt hoge premies voor ziektekosten en worden toch opgesloten. Maar misschien zijn Duitsers nog erger geïndoctrineerd dan Nederlanders, zij hebben tenslotte een gruwelijk geschiedenis. De meeste demonstranten komen uit de ex-DDR, waarschijnlijk waren ze daar vroeger meer van demonstraties…

Een toespraak van Alexander Gauland, Alternative Fürr Deutschland (AFD). Die naar mijn opinie ten onrechte als recht-extreem worden aangemerkt. Hij zegt gewoon hoe het is, maar dat mag natuurlijk niet…oordeel zelf!

[dntplgn] 

Loading

2 thoughts on “Duitsland is nu echt een totalitaire staat geworden, zonder democratie en mensenrechten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *