De chemische aanval in Khan Shaykhun, Syrië, Al-Qaeda en de Witte Helmen, de leugens ontrafeld

See the source image

De chemische aanval van Khan Shaykhun vond plaats op 4 april 2017, volgens Westerse media en de gesponsorde zogenaamde Syrische oppositie media, op de stad Khan Shaykhun in het Idlib-gouvernement van Syrië. De door terroristen bezette stad werd volgens de terroristen getroffen door een luchtaanval van de Syrische regeringstroepen, gevolgd door een chemische aanval. Het vrijkomen van het giftig gas, waaronder sarin of een vergelijkbare stof, heeft volgens het toen door terroristen bezette zogenaamde Idlib gezondheidsdirectoraat (soort GGD) van de minstens 89 mensen gedood en meer dan 541 gewonden. De doden zijn nooit echt geïdentificeerd. Ook waren de meeste burgers sinds 2014 gevlucht uit Khan Shaykun!

Al in 2018 was duidelijk wie er achter de zogenaamde aanval op Khan Shaykhun zat, maar eigenlijk is de vraag of er wel een chemische aanval was, echt bewezen is het nooit.

In 2018 vonden er bombardementen plaats op de  bolwerken van de terroristen zo ook op Khan Shaykhun, de meeste burgers waren al sinds 2014, sinds de verovering van de terroristen massaal gevlucht. De Westerse media schreef schandelijke propaganda en al vele malen is bewezen door diverse (onafhankelijke) journalisten dat de Westerse regeringen terroristen steunt, vanaf het begin (2011), ook wel de huurlingen (al-Qaeda), door de Syrische bevolking zo genoemd. Er zouden ziekenhuizen zijn gebombardeerd. Echter waren het geïmproviseerde ziekenhuizen, geen echte ziekenhuizen, opgezet door de terroristen, veldhospitalen, voor hun gewonde strijders, niet voor de burgers, die waren er bijna niet, alleen de families van de terroristen. 

Uit alles blijkt dat Idlib bezet is (nog steeds) door terroristen, de meest notoire verslaggever, voor de terroristen en gesponsord met Westers belastinggeld is Bilal Abdul Kareem, destijds de lieveling van CNN en vele EU Media, waaronder het NOS journaal, hij heeft een eigen website OGN news, waar veel jihadistische taal gespuid wordt. Volgens het Westen (in 2014 tot nu) was hij een “echte rebel voor het volk”. Deze Bilal Abdul Kareem, kwam oorspronkelijk uit Amerika en zijn echte naam luidt: Darrell Lamont Phelps en stond in verbinding het SOHR, een zogenaamd oppositie kantoor, eigenlijk gerund in Coventry, Londen, Engeland, door een moslimbroeder genaamd Rami Abdhulrahmann, die Syrië uitgezet was, asiel in Engeland gekregen heeft en banden met Al-Qaeda en ISIS (DAESH) heeft. Tot op de dag van vandaag refereert het Westen de uitlatingen en propaganda van deze geradicaliseerde moslimbroeder als betrouwbaar nieuws, hij is een Al-qaeda lid. In mei 2019 overleefde (Bilal Abdul Kareem) hij een beschieting door een tank van het Syrische leger in Idlib, maar raakte gewond door granaatscherven. Hij was ‘embedded’ by Sky News die meereden met de terroristen Hayat-Tahrir-as-Sham en deze groep als rebellen beschouwden, zo kregen en krijgen de onschuldige burgers van Europa en Amerika deze propaganda binnen en Assad is de grote boosdoener natuurlijk!

Nederland en vooral demissionair Premier Mark Rutte maar ook ex-minister van Buitenlandse zaken Bert Koenders (PvdA) zouden zich schuldig moeten voelen en in ieder geval schaamte moeten tonen, maar ze zijn de schaamte voorbij, na de bloedbaden in Syrië, dus blijven ze propaganda en leugens verspreiden, natuurlijk kan Rutte zich al deze bloedbaden niet meer herinneren, die lijdt zoals we weten aan een chronisch geheugenverlies! Ook zou het gezichtsverlies tegenover de Syrische en Europese bevolking zijn, maar ook schaamte tegenover Rusland, die meegeholpen heeft de terroristen te verslaan, de coalitie die dit hadden moeten doen, hebben dit niet gedaan die hebben alleen het Syrische leger uitgemoord!

De gifgasaanval op Idlib, waar direct de vinger naar Assad en Poetin werd gewezen, is “fake” of nog erger, de chemische wapens lagen gewoon daar opgeslagen, door de zogenaamde rebellen, oftewel terroristen!

De “harde” bewijzen, zijn er al sinds 2017, dus het verhaal van de MIVD is totale onzin. In 2017 komt er een zogenaamde dokter in beeld op het 6 en 8 uur journaal zijn naam is Shahul Islam. Deze rapporteerde direct uit Khan Shaykhun volgens de NOS. Wat de NOS er niet bij vertelde was dat deze zogenaamde dokter aangeklaagd was wegens terrorisme in het VK, hij zou namelijk medeplichtig zijn aan de moord (onthoofding) van de journalist James Foley.

Daarnaast heeft hij, de in Libië vermoorde, Jeroen Oerlemans, in 2013 werd Oerlemans samen met zijn Britse collega John Cantlie gekidnapped, samen met zijn broer Najuh Islam, die allebei geradicaliseerd zijn en vochten, in Aleppo (oost) bij Al-Qaeda, Al-Nusra en later aangesloten bij ISIS, daar vele onschuldige burgers vermoord hebben en hen als “menselijk schild” gebruikt zouden hebben. Deze dokter werd dus gebruikt als “bewijs’ voor de gifgas aanval in Khan Shaykhun en dus op het 6 en 8 uur journaal getoond als zijnde een ‘geloofwaardige getuige’ die Assad en Poetin beschuldigden van een gifgasaanval! Zoals ik al zei, echte bewijzen zijn er niet gevonden, ook geen geïdentificeerde slachtoffers, van deze vermeende gifgasaanval. Wel zijn er bewijzen opgedoken, waar familieleden (kinderen en vrouwen) een gifgasaanval oefenden onder toezicht van Shajul Islam en de Witte Helmen, die eigenlijk ook bij Al-Qaeda horen, gesponsord wederom door het Westen. Waar James LeMesurier de oprichter van was, deze James LeMesurier is inmiddels geliquideerd door MI6 in Istanbul Turkije, zijn rol was voorbij, na de nederlaag.

Afbeeldingsresultaat voor shajul islam
De foto van de zogenaamde dokter, stond gewoon op het Facebook account van de geradicaliseerde journalist Bilal Abdul Kareem, ONG news, CNN, SKY, aangesloten bij Al-qaeda, Tahrir-as-Sham en ISIS (DAESH). http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/newly-qualified-nhs-doctor-accused-of-kidnapping-british-photographer-and-dutch-colleague-in-syria-8932716.html

Nu komt de MIVD met bewijzen, ze zouden vijf hoge Syrische officieren, die achter meerdere gifgasaanvallen met sarin zitten geïdentificeerd hebben. Serieus in Khan Shaykhun, de hamvraag wie heeft hen deze bewijzen gegeven? Shajul Islam, Najuh Islam? Hayat-tahrir-as-Sham, de Witte Helmen?

Op 27 februari 2018 berichtten Syrische media dat Hayat-tahrir as-Sham zich terugtrok uit de stad Khan Shaykhun omdat zij door andere rebellengroepen uit het westen van Aleppo was verdreven, dit was van korte duur, want begin april 2018 (nog voor 4 april) berichtten pro-oppositie (terroristen) media dat Hayat-tahrir al-Sham opnieuw de stad had ingenomen. Dit is dus cruciaal in het verhaal. Ten tijde van de zogenaamde chemische aanval, had Hayat-tahrir-as-Sham dus de controle over Khan Shaykhun en het Syrische leger had de stad verlaten, deze 5 hoge Syrische officieren konden dus niet in de stad zijn en een gifgasaanval uitgevoerd hebben! Pas in 2018, werd de stad opnieuw gebombardeerd door het Syrische leger en werd de herovering in gang gezet. Toen het Syrische leger in 2019 de stad heroverd hadden, waren alle inwoners van de stad weg, de meeste zoals ik boven al aangaf waren al in 2014 voor de terroristen, pardon de rebellen, gevlucht!

Op 19 augustus 2019 zou het Syrische leger de controle over de oostelijke en noordelijke districten van de stad hebben overgenomen. De volgende dag meldde het propaganda kantoor van het Westen het Syrian Observatory for Human Rights (SOHR), gerund door de weer in spel komende moslimbroeder Rami Abdulrahmann, dat de terroristen, pardon rebellen, groepen zich volledig uit Khan Shaykhun hadden teruggetrokken. Op 21 augustus veroverde het Syrische leger de stad volledig na het veroveren van de strategische heuvel Tell al-Tara en Al-Khazanat, gelegen ten zuiden van Idlib. Wat zij aantroffen in de huizen en grotten van Khan Shaykun, waren gasmaskers, chemische materialen om bommen te maken en gifgas, geleverd door het VK, gevonden in het hoofdkantoor van Hayat-tahrir-as-Sham. De meeste terroristen waren dood, degenen die overleefde zijn naar het Westen gevlucht, Europa en dienen zeker als ‘bewijzen’ voor de zogenaamde gifgasaanval van Assad en Poetin!

The Humanitarian War Of The West In Syria Conducted By The White Helmets
De witte helmen in hun trainingskamp, zij werden getraind door een ex-soldaat uit het Verenigd Koninkrijk. Het trainingskamp was gelegen in Jordanië, 40 kilometer van de hoofdstad Amman. Naast dit kamp was er nog een kamp, het “echte” trainingskamp van het zogenaamde Free Syrian Army, ook getraind door soldaten van het VK.

Witte Helmen en Al-Qaeda

Dozen met allerlei chemische materialen werden gevonden in verschillende plekken, na de herovering van Idlib door het Syrische leger, het werd aangeduid als een gevangenis, maar feitelijk de eigenlijk een basis of hoofdkantoor was van de FSA, Jahbat-al-Nusra, Al-Qaeda, ISIS en de Witte Helmen, ik noem ze allemaal tegelijk, omdat ze allemaal met elkaar verbonden zijn en de eigenlijk terroristen zijn, er zijn geen goede en slechte terroristen. Alle dozen waren gelabeld met het adres van de Britse ambassade in Jordanië. Volgens de getuigen was het kantoor van Witte Helmen in hetzelfde gebouw als Jahbat-al-Nusra en aan de overkant van de straat was het kantoor van ISIS, al-Qaeda en Hayat-tarir-as-Sham.

De opdracht van de witte helmen was propaganda, het maken van video’s, met name van door raketten verwoeste gebouwen. Daar moesten ze zoveel mogelijk “bewijs” verzamelen om naar de Westerse media te sturen. Ze moesten ook demonstraties organiseren met slogans tegen “anti” het regime”. De algemene administratie, hun hoofdkwartier, was in Gaziantep, Turkije, daar kwamen de directe orders vandaan, de betaling uit Nederland via de MayDay stichting. De witte Helmen werden door Jahbat-al-Nusra erkend als soldaten van de revolutie. Ze waren onderdeel van de training in het kamp opgezet door het VK en Europese alliantie.

Op 2 augustus 2016 stierven in Aleppo tientallen Syrische soldaten als gevolg van een chemische gasaanval, wat later aluminiumfosfaat bleek te zijn uit een zelfgemaakt laboratorium in Aleppo ontdekt door de Russische TV zender Anna News. Ze gebruikten het verboden mosterdgas in Maarat Um Hosh, op soldaten, dat in de westerse media weinig tot geen aandacht kreeg.

De Getuigenis

Een verklaring van een (door de redactie geverifieerd maar blijft wegens veiligheidsredenen anoniem) Syrische bron in Syrië:

Hier een ander verslag over wat er gebeurd is in Khan Shaykhun 4 April 2017 een aanval van de zogenaamde coalitie

De aanval op de Syrische stad Khan Shaykhun, werd uitgevoerd door twee Amerikaanse gevechtsvliegtuigen ..
Ze vlogen over het Syrische luchtruim vanuit Turkije en vlogen vervolgens over de stad Jisr al-Shughour!
Daarna  draaiden zij in noordelijke richting naar het dorp Nahla.
Daarna vlogen  ze naar het zuiden in de richting van Kafranabl.
Vervolgens vlogen ze naar het westen en dan naar het zuiden om terug te keren op Turks grondgebied.
Ze vuurden raketten die GEEN chemische stoffen bevatte!
Er was die dag een VS-Turkse coördinatie bevel uitgegeven voor deze missie!
Uit de informatie van verschillende Syrische inlichtingendiensten die over de laatste maanden (2017-2018) zijn verzameld, blijkt dat er chemische stoffen aangekomen waren in Idlib, bij de zogenaamde gewapende oppositie, de chemische stoffen werden aangevoerd vanuit Europa en getransporteerd door Turkije! Dit is in het verleden al meerdere malen gebeurd! De militaire aanval van de coalitie had een magazijn getroffen waar deze materialen waren opgeslagen, in Khan Shaykhun, om zo het Syrische leger te beschuldigen van het plegen van bloedbaden door giftige gassen.

Uit  observaties  van Intel (satellieten en drones)  is gebleken dat niet een Syrische vliegtuig maar een vliegtuig van de US Air Force (2 vliegtuigen zijn gesignaleerd op deze dag van de VS) een aanval opende op Idlib.

Deze zouden de opgeslagen chemicaliën getroffen kunnen hebben, of niet, dan zou de hele aanval een “false-flag” geweest zijn, immers zouden de VS en haar bondgenoten niet de terroristen willen doden, die verantwoordelijk waren voor de dood van vele Syriërs (ja soldaten van het Syrische leger zijn Syriërs en geen huurlingen zoals bij de zogenaamde oppositie).

De Turkse en Westerse verklaring


Autopsie op slachtoffers die overleden bij de luchtaanval op Khan Shaykhun in de provincie Idlib bewijst dat er chemische wapens zijn gebruik. Dat heeft het Turkse ministerie van justitie donderdag gemeld.

De luchtaanval op de stad kostte zeker 72 mensen het leven. Veel slachtoffers stikten, vermoedelijk door gifgas. Dit sterke vermoeden is nu bevestigd door het Turkse onderzoek. Het probleem is dat het onderzoek nooit vrijgegeven is over wie, wat en waar de slachtoffers zijn of waren! Uit de lucht gegrepen media berichten, zonder echt bewijs!

[dntplgn]

Loading

2 thoughts on “De chemische aanval in Khan Shaykhun, Syrië, Al-Qaeda en de Witte Helmen, de leugens ontrafeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *