De Nederlandse rechtstaat is niet meer, politiek klokkenluider Pieter Omtzigt pakt uit!

See the source image
Ook te lezen in de notulen van de NOS en de Limburger, de gefraudeerde CDA lijsttrekker verkiezing. Natuurlijk moest de Jonge het worden, anders stortte het C-virus verhaal in elkaar!

Ja waar zal ik beginnen, de beerput is zo immens en niet alleen de toeslagen affaire, maar ook de frauduleuze lijsttrekkersverkiezing bij het CDA, het Syrië verhaal, Rusland affaire, het is gewoon een beerput, die dankzij klokkenluider Pieter Omtzigt nu eindelijk stukje bij beetje openbaar wordt.

Democratische rechtsstaat

Wat is een democratische rechtsstaat? De Nederlandse staat is democratisch, omdat de burgers kiezen wie het land regeert. En de Nederlandse staat is een rechtsstaat, omdat iedereen zich aan het Nederlandse recht moet houden: burgers, organisaties en overheid. De burgers hielden zich aan de rechtsstaat en dachten ‘democratisch’ gekozen te hebben, maar de overheid, de politiek dus, heeft de ‘democratische’ rechtsstaat met handen en voeten geschonden, zij hebben het recht misbruikt in de toeslagen affaire, door illegale oorlogen in Syrië en Irak te ondersteunen, door een ‘corona’ wet in te voeren, terwijl er geen sprake van een ‘echte’ pandemie was en het recht misbruikt, door rechters om te kopen, of in ieder geval te beïnvloeden in de viruswaarheid zaak, waar viruswaarheid voorman Willem Engel een zaak had aangespannen om het opheffen van de avondklok! Ook zouden Twee topambtenaren van de Belastingdienst en het ministerie van Financiën wisten volgens RTL Nieuws en Trouw van een explosieve, geheimgehouden memo over de toeslagenaffaire. Dit zouden ze hebben ontkend in hun verhoren onder ede voor de Parlementaire Ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag.

Scheiding der machten (trias politica) 

De scheiding der machten wordt ook wel trias politica genoemd. In een rechtsstaat zijn de belangrijkste overheidstaken verdeeld over 3 machten:

  • Wetgevende macht: regels maken
  • Uitvoerende macht: regels uitvoeren
  • Rechterlijke macht: beslissen bij conflicten over de regels.

Rechterlijke macht

De rechterlijke macht bewaakt de rechtsstaat, de onafhankelijkheid van de rechtspraak en garandeert gelijke rechten voor iedereen. De Rechtspraak is onafhankelijk en valt niet onder het gezag van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Iedereen heeft recht op eerlijke, onafhankelijke en onpartijdige rechtspraak. Wat bij vele zaken dus niet gebeurt of gebeurd is, de overheid treedt nu op als een totalitaire wetgever inzake Corona, Oorlog en toeslagen affaire!

De Syrië oorlog

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, waaronder Sonja van den Ende, staande mensen, zittende mensen en binnen
2012: Pieter Omtzigt (links) bij een bijeenkomst in Enschede, waar Syriërs, NCPN – Rik Min, Prof. Kees van der Pijl, een afgevaardigde van de SP Enschede en ikzelf het publiek wilde vertellen wat er echt aan de hand was in Syrië en hoe de politiek, toen al in 2012 geen democratische macht meer was, zonder consensus van de bevolking deelnam aan een oorlog, tegen een soeverein land, met Nederlands belastinggeld.

Keer op keer zal ik erover berichten, alleen al voor de vele onschuldige slachtoffers, die door toedoen van ook de Nederlandse regering, met destijds premier Mark Rutte (VVD) en minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders (PvdA) willens en wetens vele slachtoffers op hun geweten hebben en dan spreek ik niet over de zogenaamde rebellen, dat bleken, zoals ik al wist, na onderzoek van diverse reguliere media, gewoon terroristen te zijn, eigenlijk huurlingen van de NAVO en de VS, maar de ‘echte’ Syrische bevolking waar deze rebellen met behulp van ook Nederlands belastinggeld gemoord en geroofd hebben, wat demissionair premier Mark Rutte graag binnenskamers wil houden: ” voor het niet in gevaar brengen van de coalitiepartners” zegt hij doodleuk!

Toen al vertelde Pieter Omtzigt ons en de aanwezigen dat het al een ‘besloten’ zaak was in 2011, dat Syrië verwoest en bezet zou gaan worden (de zogenaamde Arabische Lente) bedacht door de VS die er “democratie” zouden gaan brengen, niet in deze bewoording natuurlijk, maar er was van ‘hogerhand’, de deep-state – Pentagon – VS aan de Nederlandse regering de opdracht of eigenlijk het bevel gegeven om mee toe doen anders… Dus Mark Rutte deed mee en hield zijn rug niet recht, wat zijn collega in Duitsland, Gerhard Schröder (SPD), in 2003 wel deed, toen Bush Jr., zijn “axis of evil” plan ging uitvoeren, zeven landen vernietigen, het begin was Afghanistan en daarna de totale vernietiging van Irak en Syrië. Gerhard Schröder die nu als persona non grata wordt beschouwd in Duitsland, omdat hij destijds tegen was en ook omdat hij vriendschappelijke banden onderhoudt met president Poetin van Rusland. Het CDA reageerde in 2002 als volgt:

“Minister van buitenlandse zaken De Hoop Scheffer zei op 5 september 2002: „De legitimatie voor optreden van de internationale gemeenschap ligt voor mij nagelvast in de kwestie van de massavernietigingswapens”. En minister van defensie Kamp zei op 12 februari 2003 over de massavernietigingswapens: „Als die verdwijnen, hoeft daar niets te gebeuren. Er wordt dan niets aangevallen. De vlag kan in top”.

Natuurlijk waren er geen massavernietigingswapens in Irak, Colin Powell, destijds minister van Buitenlandse Zaken onder Bush Jr. had glashard gelogen tegen de VN, zoals het naderhand ook gebeurde over Syrië en nu nog steeds, ook over Rusland, bij de “gekochte” media kranten zoals m.n. het NRC, zitten een hele “trollen fabriek” van Rusland haters, die bovendien nog in het Sovjet tijdperk leven en zo de “koude-media” oorlog levend houden! Dan ga ik het niet eens hebben over de Oekraïne kwestie of de MH17, dat zijn nog meer leugens die misschien ook boven komen!

Miljoenen slachtoffers zijn er gevallen in de regeringstijd van Mark Rutte, waar eigenlijk alle politieke partijen zich schuldig aan gemaakt hebben en nog steeds doen, tot op de dag van vandaag. Ze wassen hun schoon, maar hun daden zullen voor altijd aan hen blijven kleven en hen achtervolgen tot de dood. Hen voor een tribunaal te krijgen wegens misdaden tegen de menselijkheid zou de goede weg zijn, maar dat is nog een lange weg. De beerput is open en er kan zomaar van alles gebeuren!

[dntplgn]  

Loading

One thought on “De Nederlandse rechtstaat is niet meer, politiek klokkenluider Pieter Omtzigt pakt uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *