Een toevallige ontmoeting in Skopje, die alles zegt, wat Wappies denken!

Wappie & Mafklapper - Don Maarten

Inleiding

Ik ben sinds een tijdje in Skopje, (noord) Macedonië, omdat ik de waanzin van West-Europa niet meer uithoud, na tien jaar de Syrië oorlog te hebben verslagen, is het te waanzinnig voor woorden, hoe er in West-Europa gereageerd wordt op een V, die niet het “killer”-V is en de hype maar doorgaat, zonder eind in zicht, waar West-Europa ook volledig doorgeslagen schijnt te zijn in allerlei idiote zaken zoals LGBT, BLM, klimaat business en de realiteit volledig uit het oog is verloren, tel daarbij op het World Economic Forum (WEF), met aan het hoofd een volidioot (Klaus Schwab), die met zijn accent en uitspraken zoals de joker in een slechte “Batman” film kan spelen, maar de joker is altijd vol met snode plannen gevaarlijk voor de mensheid en moet bestreden worden! Deze Schwab heeft niet zo’n ‘fris ‘verleden en ik schreef er al uitvoerig over, zijn afstamming en de atoombom in Zuid-Afrika.

Aparheidsstaat Europese Unie (EU) de banden met Nazi-projecten – Klaus Schwab – FREESURIYAH

Het is een rare en zelfs een ‘enge’ maatschappij geworden, waar alle normale levensvormen en opvattingen tot abnormaal verklaard zijn, om de 4e industriële-revolutie te voltooien, moeten we volgens de ‘joker’ transhuman worden, dat schrijft hij in zijn boek en wie zal zeggen of deze C-injecties niet daarvoor bedoeld zijn, je gaat van alles denken, als je deze griezel in video’s ziet en de wereldleiders, die buigen als een knipmes voor deze joker.

Je zou het als buitenstaander als een ‘sekte’ kunnen betrachten, die vormen neemt het aan, ze zeggen namelijk allemaal het hetzelfde, Build Back Better, een geïndoctrineerde zin, die sekteleden ook gebruiken. Eng is het en niet normaal en menselijk, je zou bijna alle complotdenkers gelijk geven, al gaan sommige wel iets te ver, maar zelfs voor ‘normaal’ denkende mensen, zoals ik, die toch over de jaren wel iets meegemaakt hebben, meer dan de ‘gemiddelde’ mens, wordt het eng en niet normaal meer! Een soort 3e wereldoorlog op de mensheid, zonder schieten, bombarderen, maar nu komt de dood door uitsluiting en opsluiting dus op ander manieren de “huiskamers’ binnen! Maar deze elite is natuurlijk een soort sekte, zij leven in hun eigen wereld en maken regels voor mensen die zij niet begrijpen, zij willen de controle over mensen die ze eigenlijk verachten, als plebs, asocialen etc. Tot nu toe is het aardig gelukt in de Westerse wereld, waar veel ouderen blindelings vertrouwen in hun leiders en kranten, jongeren niet veel op hebben met politiek en liever dansen met ‘Janssen’. Eigenlijk leven zij als in een soort van een sekte. Leiders moet je altijd mistrouwen, zij moeten als volksvertegenwoordigers namelijk gecorrigeerd worden, door de bevolking en media, wat nu niet meer gebeurd.

Een toevallig ontmoeting in Skopje

Afgelopen dagen, maakte ik zoals gewoonlijk een avondwandeling in het warme, broeierige en mooie Skopje, ik had mij verlopen en was de weg kwijt. Toevallig zag ik twee politieagenten, een vrouwelijke en mannelijke en dacht die moeten vast weten hoe ik terug moet lopen naar mijn appartement. Google werkte even niet zo goed op mijn telefoon.

De agenten waren heel aardig en behulpzaam, er kwamen er nog twee agenten, buitendienst, erbij om mij allemaal op het juiste spoor te brengen. Al snel kwam de vraag waar ik vandaan kwam en waarom ik hier ben en natuurlijk het onderwerp C-VI. Ik vertelde hen over de situatie in Nederland, maar ook over Duitsland, waar ik de afgelopen vier jaren gewoond heb. Zij wisten het wel, veel Macedoniërs werkte voor de C-VI-oorlog in Duitsland en al snel kwam de vrouwelijke agente, met filmpjes op de proppen, over wat de ‘injectie’ eigenlijk doet in het lichaam, dat het experimenteel is en misschien, zoals op haar filmpje te zien was, er wel een ‘Nano chip’ ingebracht werd. Ook zei ze dat er veel bewijzen waren dat het te maken had met een magnetisch veld en er veel mensen aan dood zullen gaan, aan de injectie wel te verstaan niet aan het C-VI.

Het hoofd van de betreffende politiepost, de politiepost die uitgerekend naast het Europahuis gevestigd was, een oudere hoofdcommissaris, ging zich er ook mee bemoeien en vond de hele situatie waanzin in West-Europa, de jongeren, politie op fiets, vonden dat ook. Er ontstond een levendige discussie over de World Health Organisation (WHO), die volgens de oudere hoofdcommissaris corrupt zijn en de injecties alleen te doen hadden met Big Pharma. Hij vreesde ook dat het nog niet afgelopen was, omdat toch nog veel mensen, m.n. dus hier in de Balkan, de Westerse media hype niet geloven. Zij hebben namelijk slechte ervaringen met het Westen, het NAVO bombardement op Belgrado (in Macedonië wonen ook veel Serviërs of solidair met hen), zij verachten het International Criminal Court (ICC-den Haag), waar generaal Ratko Mladić veroordeelt is tot levenslang en zijn gevangenisstraf uitzit in Scheveningen, Nederland.

Ratko Mladić begon zijn eerste functie als officier in Skopje op 4 november 1965, waar hij de commandant en jongste soldaat van zijn eenheid was. Beginnend met de rang van tweede luitenant in april 1968, bewees hij dat hij een capabele officier was, eerst het bevel over een peloton (mei 1970), toen een bataljon (27 november 1974), en vervolgens een brigade. Op 25 december 1980 werd Mladić luitenant-kolonel. Vervolgens, op 18 augustus 1986, werd hij kolonel, gevestigd in Štip (ook een stad in Macedonië) . Hij voltooide een extra jaar militaire opleiding in september 1986. Op 31 januari 1989 werd hij gepromoveerd tot hoofd van de afdeling Onderwijs van het Derde Militaire District van Skopje. Hij heeft dus een reputatie in Skopje en Macedonië en wordt hier door velen gezien als een held en geen oorlogsmisdadiger!”

Uiteindelijk kwam er dus een levendige discussie op gang over van alles en nog wat, de vrouwelijke politieagente had ondertussen een taxi gebeld, omdat ik te ver uit de richting was, zo avonds laat. Maar ik moest hen beloven dat ik terug zou komen en onder het genot van een kopje koffie we verder met de discussie zouden gaan! Geweldig, ik denk niet dat er momenteel nog dingen zoals dit gebeuren in het Westen, vooral niet in Nederland, waar de politie zelf geradicaliseerd is en zoals we allemaal kunnen getuigen, erop los sloeg, op onschuldige demonstranten, die protesteerde, tegen het opheffen van de grondwet. Ook in Duitsland was dat het geval, waar de politie zeer agressief optrad en vele gewonden zijn gevallen onder zoals ze waarheidszoekers noemen C-VI- wappies, of in Duitsland rechtsradicalen, antisemieten en asocialen. Zover is het gekomen in West-Europa, treurig, maar zolang de bevolking niet uit hun luie stoel komt en echt protesteert, zal het alleen nog erger worden en vele wappies moeten misschien wel vluchten of worden hen alle grondwettelijke rechten ontnomen!

Het fijne gevoel hier is, dat er overal over gesproken wordt, of je nu in een taxi zit, in een restaurant of zelfs bij de politie, veel mensen hier zijn hier wappies , ik noem het mensen met ‘gezond’ verstand, die nadenken over dingen en niet alles klakkeloos aannemen, natuurlijk heb je die hier ook, maar die zijn in de minderheid, dat zijn de Balkan wappies, verblind door Westerse indoctrinatie!

[dntplgn]

Loading

2 thoughts on “Een toevallige ontmoeting in Skopje, die alles zegt, wat Wappies denken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *