Syrië is niet belangrijk genoeg meer voor het Westen, het Westen heeft deze oorlog verloren, net als in Afghanistan

Putin and Assad Discuss Military Efforts at Surprise Meeting | Time
Moskou, Rusland een Syrisch-Russische top tussen de presidenten Bashar al-Assad en Vladimir Poetin, waar zij de de bilaterale samenwerking tussen de twee landen en de maatregelen die worden genomen om deze uit te breiden en te ontwikkelen om de gemeenschappelijke belangen te verwezenlijken, bespreken.

De top, die begon met een langdurige bilaterale ontmoeting tussen de twee presidenten en later werd vergezeld door de Syrische minister van Buitenlandse Zaken Dr. Fayssal Mikdad en de Russische minister van Defensie Sergei Shoigu, zijn bespreken de gezamenlijke samenwerking tussen de legers van de twee landen en de terrorismebestrijding. Ook werd er gesproken over de en voltooiing van de bevrijding van Noord-Syrië en andere kleinere gebieden die nog steeds onder controle staan van terroristische organisaties.

Het probleem van de westerse media, is dat zij tot op de dag van vandaag niet de feiten weergeven, propaganda van westerse regeringen verspreiden en terroristen nog steeds als “rebellen” zien of zo moeten rapporteren in hun door de westerse staten verbreidde propaganda. Er zijn geen westerse journalisten van “grote” namen meer die het lef hebben de dingen te benoemen die de waarheid weerspreken. Op een paar uitzonderingen na, zoals John Pilger, maar voor de rest moeten wij de niet “gerenommeerde” journalisten het werk doen, wat grote media bedrijven na laten te doen, deze pseudo-journalisten krijgen leuk betaald om propaganda op te schrijven.

Het westen heeft deze “vuile” oorlog in Syrië, in 2018-2019 verloren en blijft halsstarrig vasthouden aan leugens, over arme Syriërs die vastzitten in Noord-Syrië, allemaal schuld van Assad en Poetin, zonder te schrijven, dat het noorden van Syrië bezet wordt door jihadisten, die Assad en Poetin verslagen hebben in Noord-Aleppo, Oost- Goutha en andere delen van Syrië, vergeten is hun nederlaag, de verschrikkelijke verhalen over vrouwen in kooien, de onthoofdingen en kindsoldaten van IS. IS is een terreur organisatie net als Al-Qaeda, bewapend, getraind door de CIA en waarschijnlijk de Mossad. Osama-bin-Laden, een product van de VS net als Abu-bakr-al-Baghdadi (a.k.a. Shimon Elliot), getraind in Camp Bucca, Irak. Nu is het spel verloren in Afghanistan, waar al veel over geschreven is, een totale fiasco voor het westen, net als Syrië, waarschijnlijk zoals ik al schreef, zal de VS zich snel terugtrekken uit Syrië en hoogstwaarschijnlijk ook Irak, het westen kan deze oorlogen niet meer winnen, de leugen strategie van democratie en vrijheid is uitgewerkt, nadat ze ook in eigen landen geen democratie en vrijheid voor burgers meer kunnen garanderen.

The Secret Withdrawal Of The US From Syria (oneworld.press)

President Poetin zei in het gesprek tegen President Assad en voor de pers het volgende:

“Westerse machten belemmeren de vooruitgang van Syrië, ondanks dat het grotendeels bevrijd is van terroristen. De gezamenlijke inspanningen van Rusland en Syrië hebben terroristen een verlammende slag toegebracht, waardoor Damascus de controle over meer dan 90% van zijn grondgebied heeft teruggekregen, zo Poetin aan Assad en de persverklaring Er zijn echter nog enkele obstakels voordat een “volledige” “terugkeer naar het normale leven” mogelijk is in het land, zei President Poetin. Syrië bestrijdt sinds 2011 het internationale terrorisme. De ommekeer in het conflict vond plaats na de inzet van Russische troepen in het land op verzoek van Damascus in 2015. Rusland is dus niet illegaal in Syrië, maar op verzoek van de Syrische regering. Het grootste probleem is naar mijn mening, zei President Poetin, dat buitenlandse strijdkrachten in bepaalde delen van het land aanwezig zijn zonder VN-mandaat, zonder toestemming van de Syrische regering, wat duidelijk in strijd is met het internationaal recht, en verhindert zo om Syrië op te bouwen en verder te gaan het pad van zijn herstel in een tempo dat mogelijk zou zijn als het hele grondgebied zou worden gecontroleerd door een legitieme regering. De illegale spelers in Syrië zijn de VS, gesteund door de zogenaamde Westerse coalitie en Turkije”.

President Assad erkende de noodzaak om de politieke dialoog binnen Syrië te herstellen, maar betreurde het dat dit in feite “de afgelopen drie jaar was vastgelopen”. Volgens de Syrische leider hebben bepaalde landen een “destructieve invloed” op het potentieel voor politieke processen in het land. Hij herinnerde Poetin ook aan de sancties die de VS, de EU en sommige Arabische staten aan het door oorlog verscheurde land hebben opgelegd, en noemde die beperkingen “anti-menselijk” en “illegaal”. De Caesar act is inhumaan en zorgt voor hongersnood en inflatie.

39 Interesting Quotes By Bashar Al-Assad

Turkije die grote delen van Noord- Syrië bezet en jihadisten inzet tegen de Syrische bevolking om tegen de Koerden te vechten, wat een illegale bezetting is. De VS werkt op haar beurt samen met de Koerden, in het noorden van Syrië en discrimineren de Orthodoxe Christenen in m.n. Qamisli . Verder stelen ze op grote schaal de olie m.n. rond de Iraakse grens rond de olievelden van Al-Amr. Volgens Al-Alam TV vertelden Syrische militaire bronnen hen dat ze de terugtrekking van Amerikaanse troepen uit drie Amerikaanse militaire locaties hebben waargenomen: twee van de locaties bevinden zich in het Al-Hasakah-gouvernement (provincie), namelijk Tell Baider en Quasrak, dicht bij Quamishli en één in Deir-ez-Zor. Ook het Al-Amr-olieveld in de buurt van de oliebronnen werd geëvacueerd. Dit is het belangrijkste olieveld in Deir-ez-Zor. In juni 2021 meldde het Syrian Arab News Agency (SANA): ” Er werd een raketaanval uitgevoerd (juni 2021) op het door de VS gecontroleerde Al-Amr-olieveld vanuit het Mayadin-district in de Syrische provincie Deir-ez-Zor, dat onder de controle van de Syrische regering en verdedigd door Hezbollah”. Al-Amr, is het grootste olieveld van Syrië en bezet door de VS en de Koerdische YPG/PKK, werd volgens lokale bronnen aangevallen met Grad-raketten. In diezelfde tijd voerden de VS ook een luchtaanval uit op Hezbollah en het Syrische Arabische leger (SAA) in het Syrische al-Bukamal-district dat grenst aan Irak.

Delen van Deir ez-Zor ten oosten van de rivier de Eufraat worden bezet door de door de VS gesteunde terroristische organisatie YPG/PKK, terwijl het stadscentrum en het oosten en westen van Deir-ez-Zor onder controle staan ​​van de Syrische regering . Dit verklaart ook de toenemende bombardementen van de Israëlische luchtmacht. Die bombarderen willekeurig Damascus, maar de laatste keer ook al-Qusayr. Al-Qusayr is een strategische stad, niet ver van het Deir Mar-Jacub-klooster in Qara, dicht bij de Libanese grens. Hezbollah is aanwezig in de regio en heeft veel hulpprojecten voor de Syrische bevolking, die de VS en de NAVO ontkennen en hun excuus voor bombardementen is de agressieve houding van Hezbollah jegens de Syrische bevolking. Maar Hezbollah wordt door alle religies, vooral de christenen, als bevrijders gezien, , vooral in al-Quasayr, een christelijke stad.

DARAA BALAD: SYRISCH LEGER VEROVERT HET DISTRICT

Zodra de aftocht, die wederom een niet zo glorieuze aftocht zal zijn, uit Syrië, een feit zal worden en misschien in de nabij toekomst ook Irak, zal het midden- oosten uit de invloedsferen van het Westen komen en kan de wederopbouw eindelijk beginnen, zonder het westen, dat is de eerste vereiste van President Assad en het Syrische volk!

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *