Het is nu duidelijk !

Personal Message - YouTube

Beste vrienden, vriendinnen, lezers, volgers en sceptici,

De titel zegt het al “het is nu duidelijk”, duidelijk is de wereldwijde PSYOP (Psychologische Oorlogsvoering) die als een orkaan over ons heen raast, de Corona-PSYOP, waar nu thans, als we de wetenschappers, klokkenluiders, ex-ziekenhuis medewerkers en begrafenis ondernemers kunnen en uiteindelijk moeten geloven, tot waarheid gekomen zijn. Wat velen van ons, die wakker zijn, door hun ervaringen in het verleden, met Westerse regeringen en hun misdaden tegen de mensheid die zij in naam van democratie in andere landen gebracht hebben, d.m.v. oorlogen, bezetting en uithongering zoals sancties, al wisten of vermoedden, is nu niet meer te ontkennen, de Corona-pandemie, is een PSYOP om een heel andere agenda door te drukken, een duistere agenda met een de-populatie agenda, waar de schaduwregering, die echt bestaat en geen complottheorie is, lang geleden al mee begonnen zijn.

Het de-populatie plan

AGENDA 21 van de Verenigde Naties: “Open grenzen, Globale migratie (geforceerde migratie door zelf geplande oorlogen), ontvolking ( door kunstmatige droogte en/of hevige regen HAARP), duurzame ontwikkeling (geen elektriciteit of gas meer), genaamd “The Green New Deal”, met megasteden, het platteland zonder dieren en boeren, maar kunstmatig vlees, geen bezit, maar slaven van de “masters”, de rijken, de elite, die ons leven bepalen, hoe we leven, hoe we sterven, geïdentificeerd met een QR code.

De waarden die ons dierbaar zijn, zoals wij leefden in de Westerse, vrijheid en het nastreven van geluk, vormen de basis van wie we zijn als volkeren en naties. Onze tradities en wetten zijn gebaseerd op deze waarden en zijn oorspronkelijk ontworpen om de menselijke waardigheid te behouden. Naar mijn mening is menselijke waardigheid net zo essentieel voor het leven als de lucht die we inademen en het water dat we drinken. Zonder dat vergaat het leven. Agenda 21 vindt dat je lastig bent. Jouw bestaan vormt een struikelblok voor een masterplan dat het menselijk leven gelijkstelt aan een mierenkolonie, waar de rechten van het individu en de menselijke waardigheid worden bepaald door dienstbaarheid, niet door vrijheid, en waar persoonlijke ambitie moet worden besteed aan het grotere goed. Dus waarom zouden deze “masters” niet zover gaan om ons te ontvolken, voor hen zijn wij niets, velen zullen “gebruikt” gaan worden voor hun misdadige plannen, maar de rest wordt opgeruimd en ja de injecties zoals ik ze noem, spelen daar mooi op in, want je denkt toch niet dat het gedaan is na de 3e of 4e booster, natuurlijk niet, je wordt letterlijk een vaccinatie junkie met een zwak immuunsysteem, die makkelijk uit de weg te ruimen is en bovenal geboden is gehoorzaamd aan de totalitaire technocratie.

Dit zijn precies de plannen, voor de komende decennia, niet voor niets hebben leiders het over Build Back Better en zijn nu bezig met een “kunstmatige” energie crisis te creëren . Eerst was er een zogenaamde pandemie, dit was nodig om in ieder geval veel van de ouderen in Westerse landen letterlijk op te ruimen, via (nog niet de vaccinatie), maar volgens een klokkenluider in het VK, een begrafenisondernemer John O’Looney, gebeurde dit in maart/april 2020 met het toedienen van midazolam, het begin van het euthanasieplan, zoals hij zegt hoe kan een dodelijk virus voor het eerst in verzorgingshuizen ontstaan, geïsoleerde huizen. Daarna is het is stroomversnelling gegaan, zoals we weten en de meeste mensen zijn er voor gevallen, omdat de vreselijke propaganda van de regeringen d.m.v. hun media , bij veel van de “slapende” bevolking gewerkt heeft, vooral de oudere bevolking in Westerse landen.

Ook komen er vele berichten uit  Israël, het land van de Holocaust en een experimentele proeftuin voor de 3e en 4e boosters, het land van de totale surveillance staat, cyber crimes en het decimeren van Palestijnen, is nu bezig haar eigen bevolking tot proefkonijnen te maken voor een niet bestaande pandemie, het woord antisemitisme wordt te pas en te onpas gebruikt in de Westerse wereld, een geniaal plan.

Dit zijn wat voorbeelden van klokkenluiders, maar ook de Canadese Professor voor Virologie en Immunologie Professor Byram Bridlle, geboycot door de Canadese overheid, omdat hij ontdekte dat er iets niet met de computermodellen klopte en zegt dat er komende tijd duizenden kinderen zullen sterven, zo ook de woorden van de ex-medewerker van het WHO en de adviseur van President Trump, Dr. Peter Alexander. Zo zijn er talloze voorbeelden van wetenschappers etc., die alle monddood gemaakt worden, dit gebeurt meestal in een dictatuur.

https://corona-ausschuss.de/wp-content/uploads/2020/09/sitzung10.jpg

Dit is dus slechts een klein deel van het bewijsmateriaal dat wereldwijd door het Corona Ausschuss panel, bestaande uit wetenschappers, dokters, advocaten en rechters verzameld is en een verontrustend beeld geven over wat er gaande is in de wereld, en na 72 afleveringen kan het niet meer ontkend worden, dat het corona of vaccinatie wappies zijn, het is gewoon echt en de regeringen in Westerse landen zijn schuldig aan misdaden tegen de menselijkheid en helaas is het weer in Duitsland begonnen, Biontech-Pfizer is een Duits bedrijf, net als destijds Zyklon-B, in coöperatie met de VS (Moderna en Johnson & Johnson) natuurlijk, ook net als in WWII, er waren veel Nazi aanhangers in de VS zoals John Ford en de immers befaamde Rockefeller foundation, die een groot deel van het kapitaal in de wereld in handen heeft, net als Black Rock, of de psychotische Microsoft, zonder universitaire afsluiting vaccinatie goeroe Bill Gates, ook de Rothschilds zijn hoog in de hiërarchie van het kapitaal, niet voor niets is de uitdrukking in het kapitalistische systeem: wie betaald bepaalt en dan zien we gebeuren.

Het al bestaande Euthanasie plan

Aan het begin van de twintigste eeuw was de sterilisatie van mensen die drager waren van wat als erfelijke afwijkingen werden beschouwd en in sommige gevallen van mensen die erfelijk ‘asociaal’ gedrag vertoonden, een respectabel gebied van de geneeskunde. Canada, Denemarken, Zwitserland en de VS hadden wetten aangenomen die gedwongen sterilisatie mogelijk maken. Studies uitgevoerd in de jaren 1920 rangschikten Duitsland als een land dat ongewoon terughoudend was om sterilisatie wetgeving in te voeren en toen kwam Hitler, gefinancierd door door deze lieden, de elite die zich, net als nu, oppermachtig voelden en het prima vonden om deze “untermenschen” te elimineren. Daaruit ontstond in Duitsland het Aktion T4 programma, het elimineren van geestelijk gehandicapten, d.m.v. dodelijke injecties en sterilisaties. De injecties van nu, de zogenaamde Covid-19 injecties, veroorzaakt ook onvruchtbaarheid , zoals vele bewijzen over de hele wereld nu laten en zien en dood kinderen en jongeren, m.n. door hartfalen.

Veel aanhangers van euthanasie zijn te vinden in Westerse landen, denk maar aan de zogenaamde grootste partij van Nederland D’66, die de einde levens pil promoten en euthanasie, net als destijds in 1921 en we weten waar dat toe geleid heeft, nu in een modern jasje. Natuurlijk is het doel anno 2021 transhumanisme, voor de elite wel te verstaan, niet voor het “domme” “volk, die moeten door het Corona euthanasie programma C-19 opgeruimd worden. Complot? Nee hoor je ziet het om je heen, de doden door injecties, de censuur, het GAVI (Israëlisch) /Mastercard project in Afrika, wij het vee moeten gechipt worden met een QR code, zodat ze ons kunnen volgen en eventueel uitschakelen, waarom denk je dat ze zoveel moeite doen om ons te laten vaccineren, voor onze gezondheid? Nee zeker niet, dat interesseert ze echt niet, het is controle en eventueel uitschakelen, ook 5G kwam handig te pas, dat wordt namelijk in de VS al gebruikt voor “Crowdcontrol” en is een militair wapen om ons zo uit te kunnen schakelen, zeker de oppositie. Sommige mensen denken nog steeds dat dit een complot theorie is, die moeten rustig verder slapen en op een dag zullen ze worden uitgeschakeld, dat is hun lot, als makke schapen zullen ze naar de slachtbank geleid worden. De wakkere moeten tegen deze waanzin vechten met de middelen waar hij of zij over beschikt.

Afsluiting

Ikzelf heb het “hazepad” gekozen, om het zo maar te zeggen, ik zag het aankomen en heb na mijn ervaring met de Nederlandse overheid en Westerse regering over de Syrië kwestie geen enkel vertrouwen meer in deze Westerse overheden, ze zijn corrupt en volgen de bevelen van de elite uit, ze zijn omgekocht door Big Pharma, of door de oorlogsindustrie en behalve een paar “goede” bewandelen ze de weg van oorlogen, geweld, moord en uithongering van volkeren door sancties, het zijn misdadige regeringen, die stuk voor stuk berecht zouden moeten worden en nu in 2021, na het einde van de zogenaamde “war on Terror”, is hun volgende project de “War on COVID”.

Ikzelf ben overal en nergens, een Covid nomade om het maar zo uit te drukken, maar liever een nomade, die bericht over de misdaden, dan een slachtoffer, de slachtoffer rol heeft mij nooit aangetrokken en liever strijd ik met de pen en ondersteun de “goeden” in Nederland, die het zwaar hebben en uitgescholden worden voor idioten, wappies, aangevallen, gecensureerd en veracht worden, maar zij zullen uiteindelijk overwinnen, ik geloof nog altijd dat goed over kwaad zal zegevieren! Voor nu een goede strijd gewenst tegen het kwaad, samen zijn we sterk.

Een anonieme brief van iemand die er genoeg van heeft en zich Spartacus noemt:

file:///C:/Users/User/Downloads/COVID-19%20-%20The%20Spartacus%20Letter%20(V2-2020-09-28)%20(1).pdf

Wil je mij ondersteunen dat kan , alvast bedankt:

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *