ID 2020 de weg naar Transhumanisme

ID2020 jeb globālā čipošanas programma - #MaināmPasauli

Alles komt samen op het juiste moment, de zogenaamde pandemie, het ID 2020, en de Great Reset. Wat heeft het allemaal te maken met elkaar, alles, de puzzel is compleet en we zitten (degene die daar voor kiezen) midden in de  industriële revolutie 4.0., de mensheid wordt klaargestoomd voor Kunstmatige Intelligentie (KI) en daarmee verbonden het transhumanisme en de digitale surveillance staat, een pandemie was nodig om de mensheid mee te laten doen, al worden deze dagen steeds meer mensen wakker, maar is het nog te stoppen? Kunnen we als mensheid, zeggen nee nu is het genoeg, we willen geen transhumanisme, we willen niet onsterfelijk worden en nee we willen geen controle door KI, we zijn mensen, geen kudde getransmuteerde schapen. Ik zal, in volgorde proberen te beschrijven wat de stappen zijn, hoe het geïmplementeerd is en het uiteindelijke doel.

De Covid vaccins

Steeds meer bewijzen komen naar buiten, dat de hele pandemie nep is en gebruikt wordt en opgezet is om ons nog mensen van vlees en bloed, klaar te stomen voor de digitale transhumane surveillance staat, waar de rijken en elite, misschien onsterfelijkheid kiezen en denken voor God te spelen, als schaapherders de kudden domme schapen leiden naar een plan, dat nu toe aardig gelukt is. Zeg dat er een pandemie is en de mensen laten zich inspuiten, alleen, beseffen de ‘wakkeren’ dat er geen pandemie is, geen miljoenen doden. Maar waarschijnlijk komen die nog, door het vaccin, wat in feite, volgens virologen, wetenschappers en onderzoekers een “vuil” vaccin is. Bij dit artikel wat video’s, die door zogenaamde “Fact Checkers” als nep aangemerkt worden natuurlijk, de media is in handen van precies deze lieden die het plan bedacht hebben.

Wat Zit er in de vaccins?
De Amerikaanse Dr. Carrie Madej gaf onlangs een schokkend interview op de Stew Peters-show. Wat ze had ontdekt na onderzoek van verschillende vaccins, zoals Moderna en Janssen & Janssen, van verschillende batches , is huiveringwekkend. Ze leek duidelijk geschokt door wat ze had gezien nadat ze de -flesjes had onderzocht. Het is absoluut verwoestend.

Natuurlijk noemde ze ook het experiment van de Bill Gates Foundation in West-Afrika, dat sinds Augustus 2020 uitgevoerd wordt, nu is ook duidelijk waarom Moderna een fabriek in Afrika gaat bouwen. Het experiment waar gevaccineerde volwassenen letterlijk werden gerobotiseerd met creditcards, hun enige betaalmiddel, geen contant geld – en dat in een deel van de wereld, Afrika waar praten over digitaal geld is als een “alien” project. Bill Gates sprak er vele malen, openlijk over, zijn ‘waanzinnige criminele “project, in Ted sessies en in verschillende interviews, over over hoe mensen zouden worden gedigitaliseerd, zodat al hun persoonlijke gegevens, inclusief hun geldrekeningen, in een elektromagneet systeem in hun lichaam zouden worden ‘ingebouwd’. Ook Klaus Schwab sprak er openlijk over (WEF) al in 2016.

Terug naar de inspuitingen, die we rustig als het dodelijk biowapen mogen zien. Want wat blijkt de “collateral damage” is vele malen hoger dan gedacht, veel van de bijwerkingen, ziekten en doden worden onder de tafel geschoven. Het verwoestende aan de vaccins is niet alleen het MRNA, maar bovenal het grafeenoxide, waar al in 2019 mee geëxperimenteerd is en een verwoestende uitwerking heeft op het immuunsysteem, met precies dezelfde klachten als Covid. Vooral oudere mensen, maar ook jongere zwakken krijgen bijwerkingen en meestal bij ouderen volgt de dood.

Hier een video te zien van wat er in Israël aan de hand is: The testimonies project – the movie – 327,931 views (rumble.com)

Of Canada: MODERNA Vaccine Wreaks Havoc on Lytton BC and Local Doctor Blows Whistle! – 3speak – Tokenised video communities

Duitsland: Cause of death after COVID-19 vaccination & Undeclared components of the COVID-19 vaccines (odysee.com)

Dit zijn maar wat voorbeelden over het verschrikkelijk leed wat mensen aangedaan is met experimentele vaccins, wat eigenlijk beschouwd kan worden als het biowapen. Nooit getest op mensen , nu dus wel met vreselijke gevolgen. In het begin dacht ik net, als iedereen, dat het een lek uit China was en heb er ook over geschreven, maar nu we verder in het proces zitten, wordt duidelijke dat het vaccin het eigenlijke biowapen is en wat er ook gebeurd is in Wuhan, slechts een voorbode was en niet het eigenlijke dodelijke virus, waarschijnlijk een PSYOP, China en de VS werken eigenlijk samen, voor de bühne zijn ze vijanden, maar dat is niet zo. Het is bedoeld om ons klaar te maken voor het volgende project, dat al in gang gezet is.

De Great Reset

Veel is er al over geschreven, we weten inmiddels allemaal dat het te maken heeft met klimaat, de Build Back Better ideologie, om de wereld een nieuwe wereldorde te geven, gebaseerd op totale controle en KI. We zitten er dus midden in, de onteigening van boeren, niet alleen in Nederland, maar ook andere plekken in de wereld zoals India. Het, laat ik het maar gewoon zeggen, opruimen van mensen, alle ongewenste elementen moeten weg, vooral de ouderen in Europa, die kosten te veel en zijn niet productief. Geboortebeperking door het geïnjecteerde biowapen. Alle 190 landen hebben agenda 2030 ondertekend, behalve het Vaticaan en Palestina. Dus geen illusie daar, of misschien zijn veel landen er zelf “ingeluisd” onder het mom van klimaat, wordt een andere agenda uitgevoerd, mogelijk, de deep-state is tot alles in staat, dat hebben we afgelopen 20 jaar meegemaakt.

ID 2020

Wat is dat ID 2020, volgens de website van ID 2020 een prachtig project, volgens hen zijn er teveel mensen op de wereld die geen ID hebben en dat is natuurlijk slecht nieuws voor regeringen en de NWO, die graag een wereldregering willen, dus hoe los je dit probleem op, digitalisering natuurlijk, een ID waar alles in staat, je bank, paspoort, rijbewijs (binnenkort ook overbodig)je medisch gegevens, of je “stoute” dingen gedaan hebt en natuurlijk je CO2 “footprint” dit digitale ID wordt gekoppeld via 5G (daarom de snelle uitrol van 5G, zelfs in Afrika) en gebruikt, zoals Mona Keizer (ex-CDA ontslagen voor de waarheid) al eens zei, voor “crowd control”, 5G is een militair wapen en al al gebruikt in het Amerikaanse en waarschijnlijk ook het Russische en Chinese leger. Binnenkort, uiterlijk 2030 crowd control voor de mensheid, die natuurlijk dan allemaal gevaccineerd zijn en zoals Klaus het wil, gekoppeld via Nano robots aan het internet, je leeft in de “cloud” van controle en inderdaad geen mens meer, maar een soort menselijke robot die via 5G crowd control in de gaten gehouden wordt, het lijkt Sciencefiction, maar is het niet, het is bijna realiteit, als we het niet stoppen. Complot denken? Nee hoor kijk maar naar onderstaande video. Het wordt nu nog een vaccinatie paspoort genoemd, maar binnenkort je digital ID 2020, een social credit system, zonder dit kun je in de wereld van Klaus, Bill en de poppenkast die ze regeringen noemen niet meer leven, alleen off-grid.

Duurzame ontwikkeling (Sustainable Development)


De komende tien jaar zijn cruciaal. Het is niet toevallig dat de VN-Agenda dus 2030 worden genoemd – of “De Duurzame Ontwikkelingsdoelen Sustainable Development Goals”. Deze doelen zijn een lokmiddel voor de ontwikkelingslanden m.n. in Afrika en voor al degenen in het VN-systeem die voor hen werken.

De 17 zogenaamde doelen zijn niet haalbaar, omdat ze enkele biljoenen dollars gaan kosten aan investeringen, geld dat niet beschikbaar is, maar ja we krijgen toch digitaal geld, dus tja…; Nu wordt het geld uitgegeven aan het produceren en verkopen van de injecties, de zogenaamde “covid-vaccins”, aan satellieten en antennes, die nodig zijn om de 5G en binnenkort 6G van en naar de aarde te stralen en voor het betalen van de Big Pharma rekeningen om steeds nieuwe vaccins te bedenken, met elke zes maanden nieuwe booster, allemaal met dezelfde of vergelijkbare inhoud, om ervoor te zorgen dat je lichaam een elektromagnetisch veld wordt als dat overleeft omdat niet alle mensen hetzelfde op deze injecties reageren en zoals bij grafeenoxide bekend is het immuunsysteem wordt aangevallen, er zijn anti-stoffen volgens wetenschapper Ricardo Delgado namelijk glutathion, een verbinding die als co-enzym betrokken is bij oxidatie-reductie reacties in cellen. Het is een tri peptide afgeleid van glutaminezuur, cysteïne en glycine. Dit als je geïnjecteerd bent met het biowapen het helpt de grafeenoxide te bestrijden.

Conclusie

We zijn pas in 2021, dit is een meesterlijk doordacht plan. The Great Reset, zou zijn werk moeten afronden en zijn doelen over tien jaar moeten bereiken in 2030. Wat kan er nog komen, binnenkort en uiteindelijk in 2030? De niet gevaccineerde mogen de supermarkten niet in en mogen geen eten online bestellen. Dit zou al eens heel snel de werkelijkheid kunnen worden. Vriendelijke gevaccineerde buren, een vriend of zelfs familielid mogen dan binnenkort jou niet meer bezoeken en de ongevaccineerde zullen onder toezicht gesteld worden, een paria of een terrorist, want Big Brother is overal, 5G is overal, Covid kampen zoals in Australië, of levensgrote gevangenissen, zoals die al in het VK gebouwd worden, met verplichte injecties natuurlijk, als je gedetineerd wordt .

We gaan naar een wereld waarvoor de term tirannie veel te zacht uitgedrukt is, de Hungergames waren er niets bij. Het was schokkend om alle regeringen van de EU de term lockstep te horen gebruiken: Geen werk voor de ongevaccineerde, geen geld, uiteindelijk de dood, niet gewenst in het transhumanistische systeem. Het boek van George Orwell genaamd 1984, waar hij de toekomst van een totalitaire staat beschrijft is een lachertje in vergelijking met wat wij nu mee gaan mee maken.

“We staan aan de poorten van de hel” zegt Dr. Mike Yeadon – en hij is misschien dichter bij de waarheid dan je je ooit kunt voorstellen. Luister maar naar de onderstaande video. Dr. Michael Yeadon, voormalig vice-president van Pfizer, die praat over de pandemie en het COVID-vaccin. Kies om in verzet te komen, al zal het niet heel veel helpen, als we niet in de meerderheid zijn, of ga off- grid leven, andere mogelijkheden zijn er niet meer en met verzet bedoel ik echt verzet, met liefde vrijheid en democratie kom je er niet, als is het een nobel doel, maar voor een andere tijd en voor een ander soort onderdrukking, niet voor wat er nu op ons afkomt.

[dntplgn]  

Loading

2 thoughts on “ID 2020 de weg naar Transhumanisme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *