De opstand en revolutie is begonnen…

Opstand in Indonesië en op Curaçao begonnen beide op 17 augustus - EW
De opstand is begonnen ….

Eindelijk is de opstand van het volk, voor vrijheid van het volk begonnen. Europa en de Westerse wereld zijn in de houdgreep van een “gemaakte” pandemie, die na ongeveer twee jaar ten einde moet zijn. Beduveld zijn we met vaccinaties, eerst twee, dan drie, dan vier en uiteindelijk elke 6 maanden een vaccinatie, voor God weet waarvoor ! Beduveld zijn we met lockdowns en status-A ziekte, beduveld zijn we met doden van ongevaccineerde…Volkeren gegijzeld en gechanteerd en bedreigingen van nota bene regeringen. Waar mensen die niet, om welke redenen dan ook, mee willen doen, met deze vaccinatie terreur, bedreigd worden in de media en van pseudo regeringsleiders en dan nog mag je geen vergelijking maken met de tweede wereldoorlog of terreur regimes.

https://www.youtube.com/watch?v=sFtUwp2jicM

Het is genoeg, helemaal genoeg, dat vinden ze in Australië ook, het land en dan met name Melbourne in de staat Victoria, die onder het meest erge schrikbewind leven, Kim Jung un lacht zich rot! Maar nu zijn ze het echt helemaal zat en de opstand is nog nooit zo groot geweest, vele Australiërs spreken al van het Nicoleau Ceaușescu moment, de Roemeense dictator, die in 1989 door het eigen volk werd gedood en van het presidentiële balkon gegooid. De man leefde in een waanwereld en hij had totaal niets meer het principe communisme of socialisme te doen, net als nu de leiders in (West) Europa claimen liberaal, groen of socialistisch te zijn, totaal niet meer aan hun ideologieën denken of daarna handelen. Maar ja alles te doen met de “Big Reset”, politici zijn de speelpoppen van de globalisten en zoals wel blijkt de Big Pharma en klimaatlobby, ol.v. Al Gore en John Kerry (stemde voor de Syrië en Irak oorlog al zegt hij een vredesactivist te zijn) en andere globalisten, eigenlijk zijn het zielepoten, verblind door geld en macht, maar ze kunnen ook nee zeggen, ondanks bedreigingen die ze zullen krijgen vanuit de deep-state-lobbies, Dit doen ze niet en daarom ze vallen, stuk voor stuk en uiteindelijk zullen ze berecht gaan worden, door het volk.

Klaas Schwab en zijn lobby groep het World Economic Forum, proberen nu Arabische (rijke) landen te paaien, met de Great Reset

Sheikh Mohammed meets WEF founder at Expo 2020 - News | Khaleej Times

Het in Davos gevestigde World Economic Forum trapt zijn initiatief “Great Narrative” af met een bijeenkomst in Dubai. Het wordt aangevoerd door WEF-voorzitter Klaus Schwab, het brein achter de zogenaamde ‘Great Reset’.
Schwab zal het evenement donderdag openen met Mohammad Abdullah Al-Gergawi, minister van Kabinetszaken van de Verenigde Arabische Emiraten, gevolgd door vier andere functionarissen van de VAE en een journalist die hun visie op de toekomst van de Golfstaat bespreken. Dit is hét moment om veel nauwkeuriger te kijken naar The Great Reset, een nep-Utopia die door charlatans aan ons wordt verkocht. Volgens het WEF is het Great Narrative-initiatief “een gezamenlijke inspanning van ’s werelds toonaangevende denkers om perspectieven voor de langere termijn te vormen en samen een verhaal te creëren dat kan helpen bij het creëren van een veerkrachtige, inclusieve en duurzame visie voor onze collectieve toekomst. ”Bij het project zouden ’topdenkers’ uit meerdere groepen, ‘waaronder futuristen, wetenschappers en filosofen’ moeten worden betrokken, en resulteren in een boek dat in januari 2022 wordt gepubliceerd.

Schwab is tijdens de Covid-19-pandemie wereldwijd bekend geworden (niet in een positieve manier) en pleitte voor een meer geglobaliseerde reactie op problemen, variërend van virussen tot klimaatverandering, die hij de ‘Great Reset’ noemde. Een Utopie, of moeten we bang zijn van psychopaten zoals Klaus Schwab, die denken voor “God” te spelen voor de mensheid. Dat ligt aan de bevolking, niet aan de globalisten en psychopaten, die moeten uitgeschakeld worden, door het volk….

Maar om het maar eens duidelijk te maken, het WEF, heeft niet alleen de Westerse wereld in haar vizier, ook Rusland, China en nu de Arabische wereld moet eraan geloven, overal moet het Build Back Better system in werking gezet worden en de rijke Arabische landen zijn een voorbeeld voor Schwab en zijn criminele ploeg, de rijkdom is immens, terwijl gastarbeiders uit diverse arme landen, stadions en flatgebouwen bouwen en af en toe naar beneden vallen, maar dat mag de pret niet drukken voor de 1%, zijn zijn de globalisten die leuk aan hun Build Back Better system werken Voor hun zelf natuurlijk, hun rijkdom zullen ze nooit met volk delen, dat mag duidelijk zijn in de zogenaamde pandemie, waar de rijker alsmaar rijker zijn geworden, de big pharma vele miljonairs voortgebracht heeft, een totaal zieke toestand, die alleen het volk beëindigen kan. Als iedereen weigert belasting te betalen, of zich niet aan maatregelen houdt, kunnen ze niets helemaal niets, maar eerst moeten nog een aantal mensen wakker worden, misschien voor velen te laat, na de zoveelste vaccinatie, maar de “wakkere” moeten handelen.

[dntplgn] 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *