Het medicijn werkt niet het kaartenhuis stort in!

We need to rethink "tough love" as a response to addiction | Salon.com

Eindelijk ze geven het toe, de vaccinaties werken niet, het is zoals we al zeiden een genetisch gemanipuleerd medicijn waar vele mensen aan dood gaan of ernstige bijwerkingen krijgen, de uitkomst dus totaal onbekend, dat maakt het allemaal alleen nog maar erger. Weer een complottheorie die (helaas) uitkomt! Wie gisterenavond goed geluisterd heeft en de afgelopen dagen naar de zogenaamde “vrije” media NOS en andere gekochte media, die krampachtig, net als leugenaar de Jonge en Rutte een raar verhaal vertellen. NOS verklaart de besmettingen als volgt:

“Momenteel hebben we 3G, dat betekent dat geteste personen het virus NIET mee naar binnen nemen en de gevaccineerde wel! Na afloop van het evenement zijn de NIET gevaccineerde besmet door de GEVACCINEERDEN en worden ziek. Serieus? Volgens vele ziekenhuizen statistieken liggen er helemaal geen jongeren of veel ongevaccineerden in het Ziekenhuis met Corona, maar gevaccineerde ouderen boven de 80+. Het verhaal stort als een kaartenhuis in elkaar! Het medicijn werkt niet“!

Rutte, de illegale premier zei het volgende tijdens de grote Corona show, genaamd een persconferentie:

“Er zijn veel positieve besmettingen, weinig ziekenhuisopnames maar we moeten operaties uitstellen, hoezo? Er liggen toch weinig corona patiënten op de IC, zei hij? Hieruit blijkt pijnlijk duidelijk dat de gezondheidszorg kapot is door bezuinigingen, daarom gaat Nederland kapot en is een QR code samenleving, zoals in de hele EU bullshit pur sang! Maatregelen werken alleen als je meedoet zegt hij, inderdaad, dus niet meedoen dan maar….Hij denkt echt dat mensen maar 4 mensen thuis ontvangen? Ik weet niet in welke wereld hij leeft, maar zijn leugens komen nu pijnlijk uit, net als leugenaar de Jonge die iets wat hij niet kon verklaren afwimpelde als tja biologie”!

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Opnames Kliniek naar leeftijd Lopend 7-daags gemiddelde, naar dag van rapportage 70-79 60-69 50-59 80+ 80+ 70-79 40-49 60-69 30- 30-39 Mar Apr May 50-59 40:3930- 40-49 30-39 Jun Jul Aug Sep Oct Bron Nov aYaκks 2021-11-12'
Een overzicht van Maurice de Hond, die het via het RIVM gekregen heeft. 80 plusser allemaal bijwerking, besmet, of hoe je het ook wilt noemen, hoe roei je een bevolkingsgroep uit. Deze groep is voor 99% gevaccineerd en krijgen zelfs een 3e booster, waaraan velen zullen overlijden, net als in Israël.

Belazerd is het Nederlandse volk, Belazerd de EU en bijna de hele wereld. Het is zo overduidelijk, de zogenaamde corona is gebruikt en wordt gebruikt voor de Big reset. Controle, controle en nog eens controle. Europese steden zijn uit controle, criminaliteit, drugsgebruik, illegale migranten en het failliet van staten. Met KI kun je iedereen controleren en degene die niet meedoen, vallen buiten het QR systeem, zijn een paria, mogen beschimpt en uitgescholden worden. Net als groepen in de WWII, zover is het gekomen en een ieder die dit niet ziet is stekeblind!

Kapot gemaakt hebben ze toeristensector, de horeca, doelbewust natuurlijk. Kapot maken ze de jeugd en ontnemen hen zelfs een deel van hun jeugd, die de leukste jaren van mensen zijn. Rutte en de Jonge konden lekker lang studeren en de student uithangen, nu moet de jeugd met mondkapjes op en wordt een goedje in hen gespoten, waarvan de uitwerking onbekend is!

Het is een groot medisch experiment en geen regering op wereld heeft een verklaring gegeven waarvoor, of het een biologisch wapen is of gewoon een infectie. Duidelijk is dat het geen pandemie is en nooit was, er liggen geen stapels lijken op straat. De Westerse landen hebben ziekenhuizen uitverkocht de laatste 10 jaar en het aanbod van ziekenhuizen t.o.v. van de bevolking is treurig, zelfs ontwikkelingslanden hebben meer capaciteit. Is dit bewust gedaan? Het lijkt erop, in de omringende EU landen, speelt namelijk precies hetzelfde probleem, toevallig toch? Niks is toeval in de politiek en de schaduwregering, alles is vooraf gepland, daarom is de uitkomst zo goed te voorspellen.

Nog een heel verontrustend bericht van Pfizer: Pfizer stopt een “geheim” medicijn tegen hartaanvallen in het vaccin, het kinderversie vaccin tegen het zogenaamde coronavirus (COVID-19).

Pfizer “Secretly” Added Heart Attack Drug Tromethamine (Tris) to Children’s COVID Vaccines … But Why? – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization

Om een vaccin met een verbeterd stabiliteitsprofiel te bieden, gebruikt het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin voor gebruik bij kinderen van 5-11 jaar tromethamine (Tris) -buffer in plaats van de fosfaat gebufferde zoutoplossing (PBS) zoals gebruikt in de vorige formulering en exclusief natriumchloride en kaliumchloride.

Het gelekte document wat dit bevestigd:

Why has Pfizer changed the formulation of its Covid-19 Vaccine for Children to include an ingredient that stabilises people suffering a Heart Attack? – The Expose

We worden belazerd, bedonderd en blootgesteld aan een medisch en sociaal experiment om zo het Build Back Better systeem te implementeren, een schande voor de mensheid….Duidelijk mag zijn dat de verstandige, de mensen die vragen stellen, die de medische-industrie net zo min als olie-industrie of oorlogsindustrie vertrouwen de enige zijn die niet meedoen, we zijn in de minderheid, maar de meerderheid zal waarschijnlijk een zieke of dode bevolking worden, vaccinatie junkies, QR junkies misschien wel niet meer menselijk, als het aan Klaus Schwab ligt. Niet alleen in Europa, maar ook in Rusland, China en Azië. Het Rusland van Poetin is nu ook overgelopen naar de NWO, helaas, met een van de ergste COVID-regimes van de wereld. Geopolitiek gezien staan ze nog steeds aan de goede kant, maar geld en macht verpest zelfs “standvastige “politici, in oost, west, noord en zuid!

[dntplgn]

Loading

One thought on “Het medicijn werkt niet het kaartenhuis stort in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *