De massa moord van de VS in Syrië, de drone eenheid van CENTCOM die duizenden mensen vermoorde!

Amerikaanse luchtaanvallen na 11 september maakten minstens 22.000  burgerslachtoffers' - Wereld - Knack

Vandaag komt de New York Times (NYT) met een bericht over massamoord, ze noemen dit liever “leger procedures” , op de Syrische bevolking. Wel voor ons journalisten en activisten, die de oorlog al 10 jaar verslaan, geen nieuws. Het is al jaren bekend dat er een geheime commando-bunker was, waar de aanvallen op Syrië gecoördineerd werden en uitgevoerd. De NYT, noemt het commando “Talon Anvil“, een “killer” commando, nu weet de Westerse bevolking dat de slogan “Assad vermoord zijn eigen bevolking”, totale nonsens was en de slogan nu moet zijn” de VS vermoorde de Syrische bevolking, i.s.m. ISIS of DAESH”.

De eenheid coördineerde luchtaanvallen met drones en vuurde zo raketten af op menigten en woongebouwen, “waarbij mensen werden gedood die geen rol speelden in het conflict: boeren, vrouwen, mannen en kinderen, kinderen die op straat speelde, gezinnen die op de vlucht sloegen en dorpelingen die schuilden in gebouwen. Naderhand vertelde de Westerse media dat ASSAD ZIJN EIGEN BEVOLKING VERMOORDE“.

Artikel wat ik schreef in 2017″: Onderzoek wijst in de richting van een Pentagon complot over Syrië, Obama had niet de leiding over de VS

  • Onderzoek wijst in de richting van een Pentagon complot over Syrië, Obama had niet de leiding over de VS
  • Luchtaanvallen door de Verenigde Staten en hun bondgenoten tegen twee Syrische leger posities  afgelopen, 17 september j.l., hebben ten minste 62 Syrische soldaten gedood en  tientallen verwond. De aanval werd snel afgedaan  door de Amerikaanse media; echter het US Central Command (CENTCOM) beweerde dat de bombardementen per ongeluk verkeerd werden uitgevoerd, het was gericht tegen de Islamitische Staat, daarna werd het in de doofpot gestopt!
  • De omstandigheden rond de aanval,  suggereerde dat het misschien bewust zou kunnen zijn geweest, met als doel om het beleid te saboteren tegen Rusland en tegen de Islamitische Staat en het al-Nusra front in Syrië, als onderdeel van een Amerikaans-Russische staakt-het-vuren-overeenkomst om president Obama te saboteren.
  • Normaal gesproken verdoezelen de Amerikaanse militairen illegale operaties en fouten worden met een pro forma militair onderzoek afgedaan. Maar de luchtaanval op Syrische troepen waarbij ook  drie buitenlandse bondgenoten zijn betrokken , in de campagne genaamd,  “Operation Inherent Resolve” : het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Australië zijn betrokken bij deze campagne. Dus, het Pentagon moest wel instemmen met het onderzoek anders zou men één van die bondgenoten in diskrediet brengen, zegt het rapport.  De samenvatting van het onderzoek is vrijgegeven door CENTCOM op 29 november en onthult veel meer dan het Pentagon en CENTCOM  zouden hebben gewenst.
  • Met dank aan dit  rapport, hebben we nu gedetailleerde aanwijzingen dat de commandant van de  Luchtmacht CENTCOM’s  het Syrische  leger met opzet is aangevallen.

De zogenaamde militaire interventie in de Syrische oorlog begon in 2014 met luchtaanvallen op de doelen van ISIS en escaleerde na de moord op Muath al-Kasasbeh , een gevangengenomen Jordaanse piloot, door ISIS, in begin 2015. Hoewel de aanvallen vanuit Jordanië in Syrië na december 2015 grotendeels waren afgenomen, zijn de luchtaanvallen doorgegaan tot februari 2017. Het commando centrum van de zogenaamde Talon Avil, was hoogstwaarschijnlijk gesitueerd in Jordanië, vanuit Jordanië vloog de zogenaamde coalitie dus haar dodelijke aanvallen op Syrië en Irak, drone aanvallen met raketten werden vanuit hier gecoördineerd door het “drone team”, daar heb je inderdaad niet meer dan 20 man/vrouw voor nodig, het is een kwestie van drukken op de knoppen en boem daar gaat weer wat onschuldige bevolking in rook op, natuurlijk kreeg Assad de schuld, die vermoorde zijn eigen bevolking, ook Nederland nam deel aan deze coalitie.

Er zijn de laatste jaren zoveel leugen verspreid, door de media en politiek, dat het een ondoorzichtig net van leugens geworden is. Maar het is bekend vanaf het begin, een complot verhaal, volgens de reguliere media, maar nu komt het dus uit stukje bij beetje.

ISIS (DAESH in Arabisch) een samen voegsel van diverse terroristische groepen, met verschillende namen uit Syrië en voornamelijk Irak zijn getraind en opgeleid in Camp Bucca, in Irak, door de CIA en MOSSAD, dat heb ik verschillende malen onderzocht en ook geschreven. Abu Bakr Al Baghdadi was een Mossad spion genaamd Shimon Elliot, net als Osama bin Laden gemaakt en getraind door de CIA i.s.m. Mossad (Israelische Spionage Dienst).

Mijn eerste artikel was destijds in anonomys:

THE DARK STAR RISES – The new Osama bin Laden made by the USA – fiction or deception? (anonhq.com)

Afbeeldingsresultaat voor freesuriyah abu bakr al baghdadi
Links op de foto Abu Bakr al- Baghdadi alias Shimon Elliot, in een meeting met John McCain (+), de “Godfather” of ISIS.

The secret documents about the sponsoring of Jihadist groups in Syria, by the Dutch government – FREESURIYAH

Het is een “smerige” oorlog geweest het Westen die een “kleuren-revolutie” uitvoerde op Syrië en andere landen in het Midden-Oosten en zo grote delen van de Arabische wereld letterlijk verwoest hebben. De gevolgen zijn nog zichtbaar, voor de bevolking, de vele doden en gewonden, journalisten zoals ik, die het vertrouwen in het Westen compleet zijn verloren, een groot trauma, waar de komende jaren nog vele dingen naar boven zullen komen, die wij allang weten maar door de reguliere MSM en politiek als leugens aangezien werden, hoe triest, 10 jaar oorlog op een onschuldig volk, verwoest door het Westen!

Afbeeldingsresultaat voor alawieten in kooien in aleppo
Alawitische vrouwen in kooien, door de Westerse gesponsorde Jihadistische groepen rondgereden in Ghouta en daarna waarschijnlijk vermoord.

Op 1 november 2015, postte een oppositie media outlet, Shaam News Network gesponsord door het Westen,  een video waarin Jaysh al-Islam militanten vrouwen in kooien opgesloten hadden en verspreid in 100 kooien met elk  ongeveer 7 gevangenen, door heel Oost-Ghouta reed, ten noordoosten van Damascus, om ze te gebruiken als menselijk schild tegen de zogenaamde Syrische regering luchtaanvallen. Volgens het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten (de enigste bron voor de EU die in het conflict werd gebruikt), werden de gekooide mensen  gebruikt als menselijk schild, de gevangenen waren  Alawiten militaire officieren en hun gezinnen die al meer dan twee jaar geleden ontvoerd waren door Jaish al-Islam buiten Adra al-Ummaliyah, een regerings wijk in Oost-Ghouta.

Wie is Mohammed Alloush en wat wil hij voor Syrië? De gevierde terroristen rebel van het westen! – FREESURIYAH

Voor meer info over Syrië en wat er de laatse 10 jaar gebeurd is kijk op deze site en www.freesuriyah.wordpress.com

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *