Heeft NATO de Rubicon al overgestoken?

Political Cartoon depicting Russia's plan to invade baltic states but NATO  prevents them from that. : r/europe

Terwijl Westerse landen, de bevolking “zoet” houden met de COVID-19 hype, is er iets veel ernstiger en “levensbedreigend” aan de hand, NATO heeft volgens Rusland de ‘Rubicon” overgestoken en oorlog hangt in de lucht. Rubicon is een handeling van het winnen van een spel tegen een tegenstander wiens totale score minder dan 100 is, in welk geval de score van de verliezer wordt opgeteld bij in plaats van afgetrokken van die van de winnaar.

Vandaag werd bekend via de Russische media dat Rusland geen gas meer levert aan Duitsland, iets wat al lang in de lucht hing, Duitsland heeft een nieuwe regering, mijn persoonlijke mening is dat het de meest “domme” regering sinds decennia is, met totaal “domme” personen op Buitenlandse zaken en Gezondheid. Deze “domheid” kan oorlog veroorzaken, zoals in het verleden is gebeurd. De pertinente weigering van Duitsland om Nordstream II goed te keuren, leidt nu waarschijnlijk tot gas tekorten in Duitsland en verdere delen van Europa.

Gazprom halts gas transit to Germany via Yamal pipeline
https://www.rt.com/russia/543844-yamal-europe-pipeline-halt/ De leveringen van Russisch aardgas aan Duitsland via de Yamal-Europa-pijpleiding zijn volledig stopgezet, zo hebben gegevens van de transporteur van het land, Gascade, dinsdagochtend bekendgemaakt.

Velen van ons hebben al jarenlang gewaarschuwd voor oorlogstaal en dreiging, vanuit met name het Westen. De oorlog in Syrië heeft dit maar al te pijnlijk duidelijk gemaakt en natuurlijk de oorlog in Oekraïne, Oost- Oekraïne, de Donbass etc., waar sinds 2014 oorlog heerst. Dan natuurlijk nog het afschieten van de MH17, waar Rusland de schuld van gekregen heeft, terwijl het in de Oekraïne gebeurde, met wat ze beweren een oude Sovjet raket, waar de huidige regering geen schuld aan heeft, het Westen wil met alle geweld de schuld aan Rusland geven op de moord op Zelimkhan Khangoshvili, een voormalige terrorist, Hij maakte deel uit van Jaish al-Muhajireen wal-Ansar. Deze groep splitste zich af van de Islamitische Staat van Irak en de Levant (ISIL). Het Westen, noch , de Duitse staat noch enige andere westerse nieuwsmedia, vermeldde dat hij eigenlijk een ISIS-terrorist was die behoorde tot de meest notoire wrede Kaukasus Emiraat-groep en vele Syriers en Irakezen vermoord heeft. Hij heeft daarna asiel gekregen in Duitsland, zoasl zovele ex-ISIS leden.

Recentelijk heeft een Duitse rechter een vermeende FSB officier , die hem zou hebben vermoord in 2019, tot levenslang veroordeeld en daarna 2 Russische diplomaten uitgewezen, Rusland heeft gereageerd om ook Russische diplomaten uit te wijzen.

Natuurlijk is daar nog de Krim, geannexeerd door Rusland zegt Europa/NATO, Rusland zegt dat de Krim vrijwillig bij Rusland gekomen is en dit meer aannemelijker, omdat de meerderheid op de Krim, Russen zijn en zij in een referendum voor terugkeer naar Rusland gekozen hebben. Nikita Khrushchev heeft de Krim in de periode van de Sovjet Unie zogezegd gegeven aan de Oekraïne, omdat hijzelf Oekraïner was.

NATO expandeert in Oost-Europa en staat letterlijk bijna voor de Russische grens, Oekraïne is bezet door NATO en heeft al nucleaire en andere wapens staan, van NATO en de VS, gericht op Rusland.

Vandaag kwam er ook het volgende bericht: Amerikaanse huursoldaten bereiden een incident met chemische wapens voor in Oost-Oekraïne, beweert Rusland.

Amerikaanse particuliere militaire bedrijven (PMC’s) bereiden een provocatie voor met chemische wapens in het onrustige en gespannen oosten van Oekraïne, beweerde de Russische minister van Defensie Sergei Shoigu dinsdag.
Moskou gelooft dat er meer dan 120 medewerkers van Amerikaanse PMC’s in de regio actief zijn, waar ze samenwerken met Oekraïense speciale eenheden.

Er zijn containers met “niet-geïdentificeerde chemische componenten” geleverd aan de steden Avdeevka en Krasny Liman in Donbass om provocaties te organiseren, zei Shoigu dinsdag tijdens de vergadering van het bestuur van het ministerie van Defensie, bijgewoond door president Vladimir Poetin.

De minister gaf geen verdere details of bewijs van de valse vlag chemische aanvallen die ogenschijnlijk gepland waren.

De spanningen zijn sinds vorige maand in Oost-Oekraïne toegenomen, toen verschillende westerse media meldden dat Rusland troepen aan het verzamelen was nabij de grens en beweerden dat Moskou een grootschalige militaire invasie in het land plant.

De VS en hun bondgenoten hebben meer sancties tegen Rusland beloofd als een dergelijk scenario wordt gerealiseerd, maar het Kremlin heeft herhaaldelijk de beschuldigingen ontkend dat het het brein achter elke aanval is, en noemt het ongegronde pogingen om ‘hysterie’ teweeg te brengen.

In plaats daarvan gaf Moskou het Westen de schuld voor het aanmoedigen van Kiev om geweld te gebruiken tegen de zelfverklaarde Republieken Donetsk en Lugansk door wapens te leveren aan de Oekraïense regering en de opbouw van de NAVO in Oost-Europa te intensiveren.

Een hele waslijst aan bedreigingen vanuit de EU en NATO. De Baltische staten spelen een cruciale rol in deze beslissingen, gezien hun trauma van de Sovjet Unie een belangrijke rol speelt in de denkwijze en handelen van deze regeringen. Hun haat en wraak gevoelens zitten diep, omdat vele van hun voorouders naar de Gulags zijn gestuurd en vermoord. Dit heeft echter niets met het huidige beleid van Rusland te doen en ook niet met de Russen van nu.

Wordt vervolgd….

[dntplgn]  

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *