Rusland, de laatste strohalm, van het Westen, nu of nooit!

Vladimir Putin marks 75th anniversary of Soviet Union's Stalingrad victory  - Independent.ie

Ze proberen het, de media, NATO, politiek, om Rusland zo erg te demoniseren , dat het gewoon lachwekkend wordt, dezelfde idiote, maar o zo gevaarlijke retoriek, die ze nu gebruiken voor Corona, in het Westen.

Ik kan het allemaal weer opgaan noemen, MH17, de Krim, Syrië, Skripal, Oekraïne, Boris Nemtsov, Aleksej Navalny en nu het eindspel Kazachstan. Keer op keer probeert het Westen Rusland op de knieën te krijgen, probeert de oppositie in Rusland om te kopen, via, allerlei trucjes en met name gericht op jongeren. Ambassades, zoals de Nederlandse Ambassade zijn een broeinest van “vieze” zaakjes, het geven van zogenaamde subsidies , zoals in Wit-Rusland of Oekraïne. Het Verenigd Koningrijk (VK-Engeland) is de hoofdsponsor, door hun project BBC Media, daar worden duizenden jongeren “gebrainwashed” in armere landen. Hele projecten zijn opgezet, zoals in Syrië, waar de zogenaamde oppositie verzorgd werd met mobiele telefoons, camera’s, geld en uitgeroepen tot een mediabedrijf, die weleens de slechte daden van Assads regime zou tonen aan de wereld. Dit is aardig gelukt tot 2019, toen verloor het Westen deze oorlog.

Op 10 februari 2007 hield Vladimir Poetin zijn meest belangrijke speech ooit, die het Westen zou veranderen in een “boosaardige” demon, omdat daaruit bleek , dat Rusland erop wees, dat er nu een multipolaire wereld zou ontstaan en de VS en haar bondgenoten de EU/NATO, daar rekening mee moesten houden. Het Westen reageerde lacherig, maar daarna probeerde ze Rusland (ook China) op de knieën te krijgen, door hun color-revoluties uit te voeren, die sinds 2007 bijna allemaal mislukt zijn. Wel op kosten van de bevolking, waar miljoenen doden te betreuren zijn.

Poetin op de Veiligheidsconferentie van München, waarin hij het establishment van na de Koude Oorlog uitdaagde en na 15 jaar kunnen we concluderen, dat het establishment verloren heeft.

Nu probeert het Westen, tijdens de laatste stuiptrekkingen van de zogenaamde Corona-crisis, Rusland op de knieën te dwingen, door een color-revolutie in Kazachstan, waar een ieder de escalatie in Oekraïne verwachte, proberen ze het op twee fronten, om zo ook de nieuwe zijderoute van de Chinezen te boycotten, Kazachstan ligt immers strategische en is onderdeel van de nieuwe zijderoute. Bovendien is Kazachstan rijk aan olie en gas, de grootste olieproducent in centraal-Azië. NATO heeft Rusland nu aan twee kanten omsingeld, Oekraïne en Kazachstan. Tussen de demonstranten zaten en zitten terroristen, hetzelfde beeld als in Syrië in 2011, of in , Karabach in 2020 (Turkse huurlingen). Veel terroristen van DAESH kwamen uit de Kaukasus en vormden zo bataljons in Syrië.

Abu Omar al-Shishani echte naam Tarkhan Tayumurazovitsj Batirashvili, was een Georgische Tsjetsjeense jihadist die diende als bevelhebber van de Islamitische Staat Irak en Syrië, en was eerder sergeant in het Georgische leger. Hij werd de leider van de Syrische terroristische groep Muhajireen Brigade (Emigranten Brigade), en zijn opvolger, Jaish al-Muhajireen wal-Ansar (Army of Emigrants and Supporters). In 2013 trad Batirashvili toe tot de Islamitische Staat en werd al snel een senior commandant in de terreurgroep, leidde een reeks veldslagen en verdiende uiteindelijk een zetel in de shura-raad van IS. Hij stierf Itijdens de strijd in de stad Al-Shirqat, 2016 in Irak

Noord-Kaukasiërs vochten in Irak en Syrië niet alleen voor IS, maar ook voor Jabhat al-Nusra, ook in rebellengroepen die niet bij een van beide zijn aangesloten en meestal onder Tsjetsjeense commandanten stonden. Vanwege hun reputatie als onverschrokken strijders, werden Tsjetsjenen vaak snel gepromoveerd tot het bevel over kleine groepen of naar de tweede en derde rang in IS. Abu Omar (Umar) Shishani, was de meest gevreesde van de Noord-Kaukasische ISIS of DAESH.

Rusland moest een deradicaliserings strategie ontwikkelen Het creëren van gecontroleerde maar veilige terugkeer en programma’s om radicalisering in gevangenissen te voorkomen omdat velen gedesillusioneerd zijn teruggekeerd uit Syrië en Irak zijn misschien wel het krachtigste wapen tegen radicalisering. Maar zij zijn makkelijk te gebruiken voor een nieuwe color-revolutie in nu Kazachstan.

Nu of nooit

Nu de Syrië en Irak oorlog grotendeels verloren zijn voor het Westen, proberen ze opnieuw, maar het zal ze weer niet lukken, het tij is gekeerd, Rusland is als sterkere uit deze globale strijd gekomen en heeft vele nieuwe invloedssferen weten te creëren, verdragen met landen ondertekend en bewezen dat de opgelegde sancties uit het Westen niet werken. Europa en Amerika zijn in een desolate toestand. Het Build Back Better plan, is voorlopig gecanceld in de VS en zo ook in Europa, er is teveel weerstand, je kunt een bevolking niet opeens van kapitalisme naar een technocratische revolutie voeren, zonder goede argumenten en de goedkeuring van het volk. Zonder goedkeuring, komen opstanden en revolutie en dat is precies wat er gaande is in Europa. Rusland is sterk en een volk wat niet vergeten heeft wat er in WWII gebeurd is, dat is haar kracht.

[dntplgn]

Loading

One thought on “Rusland, de laatste strohalm, van het Westen, nu of nooit!

  1. If we, the common people start using our minds and stop listening to the lies our governments tell us we can create a better world very easily. As a former truckdriver i have seen a lot of places, people and cultures. Never had any problems with people of other religion or mentality because i never judge and listen with respect to their stories,trying to learn and understand with an open mind. We all want the same in life, a good peacefull life without war and suffering. We must start to get to know eachother and reach a hand full of friendship and trust. Our governments only want the profits of war while we want the profits of life. I offer my sincere friendship to all who want to accept. no matter what kind of skincolour you have been given, no matter were you were born or your religion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *