Oorlog in Donetsk en Lugansk – Joe Biden’s “Vieze”zaakjes in Oekraïne het Westen moet Rusland de schuld geven

The new consensus: a “Novorossiya” as a Russian protectorate? | Euromaidan  Press

Waarom is er opeens weer zoveel aandacht vanuit het Westen om een een oorlog met Rusland te gaan beginnen, is Rusland echt de vijand? Waar het gaat deze idiote propaganda eigenlijk over? Iedereen weet het is totaal zinloos een oorlog met Rusland te beginnen, het zal het einde van de mensheid betekenen, beiden hebben immers een groot arsenaal aan nucleaire wapens.

De coup d’etat van 2013/2014

In 2013 vond er een een coup d’etat plaats, gesponsord met geld van o.a. George Soros’s Open Society Foundations en uitgevoerd door de VS en EU. Joe Biden de huidige marionetten president van de VS heeft sinds 2014 geïnvesteerd in allerlei zaakjes in de Oekraïne, samen met zijn zoon Hunter Biden, hebben ze lucratieve zaken opgezet, dit kon omdat de VS en EU een marionetten regering heeft geïnstalleerd, die totaal afhankelijk is van het Westen. D.w.z. dit hebben ze, zo goed als het maar kon in West-Oekraïne bereikt, niet in Oost-Oekraïne, daar woont een meerderheid etnische Russische bevolking, die met afschuw toekeek, hoe de neonazi’s weer aan de macht kwamen in 2014. De neonazi’s die sinds Stephan Bandera, de neonazi leider tijdens WWII, geen macht meer hadden, omdat Oekraïne deel van de sovjet Unie was. Maar het sentiment was en is er nog steeds. Tijdens WWII hadden veel Oekraïners zich aangesloten bij de NAZI’s en vormden een elite bataljon SS Galicia, een “killer SS bataljon” die vele Oekraïners en Russen, gemarteld en vermoord heeft.

Tegenwoordig liegen steeds meer Westerse media of berichtte niet over het extreemrechts geweld, ultranationalisme en erosie van fundamentele vrijheden. Er zijn nu in 2022 neonazistische pogroms tegen de Roma zigeuners, aanvallen op feministen en LGBT-groepen, waar het Westen zo hoog van de toren blaast, boek verboden en door de staat gesponsorde verheerlijking van nazi-collaborateurs zoals Stephan Bandera, die zelf een standbeeld heeft gekregen.

Bandera Beef? In Germany, Hip-Hop Opera Courts Ukrainian Controversy
Standbeeld van Stephan Bandera met het ijzeren kruis in Kiev, links de Oekraïense vlag en rechts de vlag van Pravdy Sektor (Rechtse Sector)

Pravdy Sektor – Rechtse sektor

 Pravdy sektor is een Oekraïense Neonazi nationalistische politieke partij die in november 2013 werd opgericht als een paramilitaire confederatie van diverse Oekraïense nationalistische bewegingen en partijen tijdens de Euromaidan-protesten.

De oprichtende groeperingen waren Tryzub (“Drietand“), Oekraïens-Nationale Assemblee/Nationale Volkszelfverdediging (OeNA–OeNSO), Bily Molot (de Witte Hamer) en de Karpatische Sitsj. De partij heeft zo’n 10.000 leden, maar waarschijnlijk veel en veel meer, van wie velen vochten aan de Oekraïense zijde in de eerste  Oorlog in Donbass.

De coup in Oekraïne, werd door de deep-state is uitgevoerd, de ‘aanstichters’ van de coup waren: John McCain (+ Rep. Senator, ook de Syrische ‘color revolutie’ staat op zijn naam, hij is medeoprichter van ISIS). Victoria Nuland (Dem. partij). In 2014 speelde zij op de achtergrond een prominente rol in de gebeurtenissen in Oekraïne. Daar maakte ze in een telefoongesprek met de toenmalige Amerikaanse ambassadeur in Oekraïne de opmerking fuck the EU. Zij is een van de hoofdverdachte in de Oekraïne-coup.

Euromaidan die de gevechten uitlokte in Kiev in 2014, gesponsord door de EU en VS, die hen helden noemt!

Deze verhalen over het duistere nationalisme van Oekraïne komen niet uit Rusland; ze worden door de eigen Westerse media, waaronder het door de VS gefinancierde Radio Free Europe (RFE); Joodse organisaties zoals het World Jewish Congress en het Simon Wiesenthal Center gerapporteerd, maar de berichten worden niet geopenbaard. In rapporten wordt gewaarschuwd dat Kiev het monopolie op het gebruik van geweld in het land verliest, aangezien extreemrechtse bendes ongestraft opereren.

Zoals ik zelf heb ervaren in 2016 en 2017, uitgenodigd voor de herdenking van de ramp in het vakbondshuis in Odessa, waar minstens 30 mensen het leven lieten, levend verbrand, de brand was aangestoken door rechts radicalen neonazi’s. Deze neonazi’s waren gesponsord door lieden die in de zogenaamde regering van Oekraïne zaten (nu nog steeds). In mei 2015 zijn aanhangers van de Pravdy sektor naar Odessa gegaan, op verzoek van de gouverneur van Odessa, omdat in Odessa de Russische sprekende bevolking zich verzette, vreedzame demonstraties, tegen het opkomende geweld van deze neonazi’s en vol afschuw keken naar wat er in Kiev gebeurde, de revolutie, de coup d’etat van het Westen mondde uit in geweld, omdat het Westen deze neonazi’s steunde en nog steeds steunt tot vandaag. De Pravdy sektor aanhangers veroorzaakte wederom een bloedbad nu in Odessa. Later is de ex-President van Georgië, Mikheil Saakashvili, gouverneur van Odessa geworden, nadat hij Georgië uitgezet was op verdenking van corruptie. Mikheil Saakashvili is een protegé van Klaus Schwab een Young Global leader die gefaald heeft, getrouwd met een Nederlandse en asiel in Nederland aangevraagd, nadat hij wederom zijn zaakjes niet voor elkaar had en Odessa moest verlaten. Hij is (stom genoeg) toch terug gegaan naar Georgië en zit nu daar in de gevangenis. Een boef eerste klas zoals vele politici, m.n. in het Westen.

https://www.youtube.com/watch?v=y2-dimsCtH8
Moederdag in Odessa/ Mothersday in Odessa – Freesuriyah (wordpress.com Lezerscolumn: Moederdag in Odessa | Metronieuws.nl

Joe Biden en de Burisma zaak

Joe Biden’s zoon Hunter werd direct na de coup in 2014 bestuurslid werd bij Burisma, het grootste gas bedrijf van Oekraïne : Burisma Holdings Limited is een maatschappij van een groep energie exploratie en productiebedrijven. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne, maar geregistreerd in Limassol, Cyprus. Burisma Holdings is sinds 2002 actief op de Oekraïense aardgas markt. Het is een van de grootste particuliere aardgas producenten in Oekraïne. Het is eigendom van de Oekraïense oligarch Mykola Zlochevsky.Hunter Oekraïne herstelde zich op dat moment van de Majdanrevolutie kort ervoor, waarbij meer dan honderd doden waren gevallen waarna president Janoekovitsj naar Rusland vluchtte. De toen nog Amerikaanse vice-president sleepy Joe Biden stond voor 100% achter de zogenaamde revolutie. Naast Hunter Biden traden ook de Poolse oud-president Aleksander Kwasniewski en een voormalige topman van de Amerikaanse veiligheidsdienst CIA toe tot de directeursraad. De werkzaamheden van Hunter Biden bestonden eruit dat hij de firma vertegenwoordigde op energie-forums en de maandelijkse vergaderingen van Burisma bijwoonde. Daar natuurlijk een leuk “zakcentje” aan over hield en nog steeds geld krijgt.

Eind 2013 en het begin van 2014 braken er massale protesten uit in Kiev, Oekraïne, de eisen waren integratie in westerse economieën en een einde aan de systematische corruptie. Ten minste 82 mensen werden gedood tijdens de protesten, die op 21 februari hun hoogtepunt bereikten
De Oekraïense president Viktor Janoekovitsj trad af en vluchtte naar Rusland. Minder dan twee maanden later, in een tijdsbestek van slechts 28 dagen, speelden er zich belangrijke gebeurtenissen af, waarbij de Bidens betrokken waren. Op 16 april 2014 had vicepresident Biden een ontmoeting met de zakenpartner van zijn zoon, Devon Archer, in het Witte Huis. Vijf dagen later bezocht vicepresident Biden Oekraïne, al snel werd hij in de pers (MSM) beschreven als het ‘publieke gezicht’ .

De dag na zijn bezoek, op 22 april, trad Archer toe tot het bestuur van Burisma. Zes dagen later, 28 april, namen Britse functionarissen $23 miljoen dollar in beslag van de Londense bankrekeningen van de eigenaar van Burisma, Mykola Zlochevsky. Veertien dagen later, op 12 mei, trad Hunter Biden toe tot het bestuur van Burisma en in de loop van de volgende jaren kregen Hunter Biden en Devon Archer miljoenen dollars van corrupte Oekraïense oligarchen voor hun deelname in het bestuur.

De protesten van 2014 in Kiev werden bekend als de Maidan revolutie, tegen corruptie in Oekraïne. Na de revolutie waren Oekraïense politieke figuren wanhopig op zoek naar Amerikaanse steun. Zlochevsky zou ervoor hebben gezorgd dat relevante Oekraïense functionarissen toestemde en zich er bewust van waren, van de benoeming van Hunter in de raad van bestuur van Burisma. Hunter Biden’s positie in de raad creëerde een potentieel belangen conflict dat problematisch zou blijken te zijn voor zowel Amerikaanse als Oekraïense functionarissen en zou van invloed zijn op de uitvoering van het Oekraïne-beleid.

Ook John Kerry , nu minister van klimaat, die behoort tot dezelfde criminele kliek, is betrokken, via zijn stiefzoon genaamd Chris Heinz :

Een investeringsfonds genaamd Bohai Harvest RST (BHR). BHR werd in november 2013 opgericht door een fusie tussen de, aan de Chinese overheid verbonden onderneming Bohai Capital en een bedrijf met de naam Rosemont Seneca Partners. Rosemont Seneca werd in 2009 opgericht door Hunter Biden, de zoon van toenmalig vicepresident Joe Biden (Obama administratie) samen met Chris Heinz, de stiefzoon van voormalig staatssecretaris John Kerry.

Het rapport van de US Senate Committe uit 2019 Ukraine Report_FINAL.pdf (senate.gov)

Dit zijn dus de eigenlijke redenen om oorlog te roepen in de media, over de hoofden van de onschuldige bevolking in Donbass en Lughansk, die al sinds 2014 in oorlog leven, dagelijks mortieren en raket aanvallen trotseren van de Oekraïense milities, waaronder vele Pravdy Sektor aanhangers en niet te vergeten het AZOV regiment, dat te vergelijken is met de SS Galicië, zoals ik meemaakte in Odessa.

Joe Biden, zijn zoon Hunter en John Kerry moeten ook hun zaakjes zeker stellen, voor de EU staan er ook te veel belangen op het spel, de investering in de coup d’etat. Voor Nederland de grootste “kippen boerderij”, die in Oekraïne direct na de coup d’etat is opgezet, de uitstoot van stikstof (door de kippen) mag natuurlijk niet meer in de EU, dus verplaats je het naar Oekraïne. Rusland die met lede ogen toeziet hoe de burger bevolking van Oost-Oekraïne wordt afgeslacht door neonazi’s milities, net als in Syrië gebeurde, kan niet langer toezien en moet de burgerbevolking helpen. Het is een vies vuil spel over de ruggen van de bevolking, wat de VS criminele bende en hun aanhangers de EU spelen. Maar Rusland is nu machtig en een oorlog met Rusland beginnen is het einde van de EU, het Westen en misschien de mensheid!

Voor degene die nog meer willen weten over situatie hier een goede documentaire van Oliver Stone’s Ukraine on Fire.

https://vimeo.com/332524840

[dntplgn]

Loading

4 thoughts on “Oorlog in Donetsk en Lugansk – Joe Biden’s “Vieze”zaakjes in Oekraïne het Westen moet Rusland de schuld geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *