Hoe de militaire operatie Europa voorgoed zal veranderen – verslag uit Moskou – Rusland

Kan een afbeelding zijn van 8 mensen, buitenshuis en monument
Generaal Zhukov, de “bevrijder” van Rusland en Europa, standbeeld op het Rode plein – foto: Sonja van den Ende

Op 24 februari 2021 is Rusland, o.l.v. President Poetin, de militaire operatie in Oekraïne begonnen, speculaties waren er al in de media, Rusland zou als eerste de Donbass, Donetsk en Lughansk gaan binnenvallen, dit is ten dele waar, Rusland had namelijk strategisch voor de aanval op Kiev gekozen en daar de militaire en strategische belangrijke punten uitgeschakeld, iets waar het Westen en de globalisten niet op voorbereid waren. Waarom? Om het simpele feit dat Oekraïne bezet is door de VS en haar aanhangers de EU-NAVO. In Oekraïne zit een marionetten regering, geïnstalleerd door de VS en EU, o.l.v. en gesponsord door Soros en andere globalisten. De huidige president Joe Biden, was tijdens de Maidan coup van 2014, vice-premier, onder de regering van Obama.

Toen de coup, helaas met succes gelukt was, heeft Joe Biden, samen met zijn drugs verslaafde zoon Hunter Biden, allerlei “vieze” dealtjes opgezet in Oekraïne, de verslaafde zoon ontving geld omdat hij in het bestuur van Burisma (waarschijnlijk nu nog) zat, het grootste gas bedrijf van de Oekraïne en zo heeft de huidige President van de VS en zijn familie belangen in de Oekraïne en wil het met alle geweld beschermen van die akelige Russen.

Joe and Hunter Biden golfed with Ukraine gas executive in 2014
Joe en Hunter Biden, “gezellig golfen” met de bestuursclub van Burisma. Oorlog in Donetsk en Lugansk – Joe Biden’s “Vieze”zaakjes in Oekraïne het Westen moet Rusland de schuld geven – FREESURIYAH

Dit is maar een voorbeeld van de vele “vieze’ zaakjes waar de Westerse globalisten bij betrokken zijn. Oekraïne is de spil van deze machtsvertoning en waar de Westerse globalisten en elite hun Oosterse tegenspelers ontmoeten. Oekraïne is een “Slavisch” land met een grote Russische minderheid, wat geografisch en ideologische gezien tot de Russische “broer” hoort. Met deze coup in 2014, zijn de rode lijnen van Rusland gezet en acht jaar geleden hadden veel experten al verwacht dat Rusland terug zou slaan. Maar Rusland zou dan aan vele fronten moeten vechten, in Syrië, waarschijnlijk Wit-Rusland en Oekraïne. Ook is Poetin niet de man van oorlog, maar streeft al geen andere president naar vrede.

De laatste acht jaar hebben de globalisten de druk opgevoerd, de Russen weggezet als barbaren, autoritair en oorlogszuchtig, precies die woorden die voor de globalisten zelf bestemd zijn. Het Westen is vervallen tot een “kapotte” samenleving, die (de elite dan) nog steeds gelooft dat het Westen almachtig is en een unipolair systeem bedrijft, helaas voor hen, maar goed voor de burgers, is de wereld veranderd en multipolair geworden. De leiders in het Westen, vooral Frankrijk en Duitsland, maar ook Nederland, weten dit maar al te goed, in 2007 heeft Poetin dit al benoemd, in zijn beroemde München speech . Dus proberen nu met man en macht Poetin uit te schakelen, d.w.z. Rusland. Maar Rusland heeft er genoeg van, de “beer” is teveel geprovoceerd en hoezeer ze, de Russen en Poetin, oorlog haten, het is nodig.

Na de ellende met de pandemie, die de Westerse regeringen nog steeds gebruiken om de burgers de mond te snoeren, is West Europa totalitair geworden, het omgekeerde van jaren geleden is nu aan de gang, opstandige burgers verlaten Europa om net als ik dissident te worden genoemd. Maar deze militaire operatie in Oekraïne, is de bevrijding voor Europa, hoop gloort, het is niet alleen voor Oekraïne bedoeld, maar is vooral een aanval op de Westerse elite, die eindelijk moet stoppen met oorlogen, onderdrukking, machtsvertoon en vooral stoppen met uitmoordingen en de oneerlijk verdeling van rijkdom. Die de zogenaamde “great reset” nog erger zal maken.

Die ongelijke verdeling van rijkdom is al een tijdje geleden gestopt in Rusland, de aanval op de oligarchen, waarvan vele naar het VK gevlucht zijn of net als Mikhal Chodorkovski in de gevangenis terecht gekomen zijn voor oplichting van de staat en het Russische volk, een proces dat in Europa ook gevoerd zal moeten worden en dat zal ook gaan gebeuren. Europa, d.w.z. de elite en politiek leiders die door de elite zijn gekocht, zullen door deze “oorlog” of zoals Rusland het noemt “militaire operatie” vallen, het is onhoudbaar, de vele demonstraties in Duitsland, Frankrijk, Nederland, het verspreiden van nepnieuws en het stelen van de burgers.

Het is uiteindelijk begonnen, waar velen zoals ik en anderen op gehoopt hebben, het is niet meer te stoppen en zal ook niet meer stoppen. Europa is zwak, de leiders volgen een verkeerde agenda, opgelegd door het WEF en andere instituties, met Nazi ideologieën, zoals euthanasie en het decimeren (de- populatie) van de autochtone bevolking, met vluchtelingen en LGBTH agenda, waar het “gewone” abnormaal is en omgekeerd. Het geloof voor de autochtone bevolking belachelijk heeft gemaakt en zo vreemde geloven het land binnen te laten, zoals koningin Maxima eens zei ” de echte Nederlandse identiteit bestaat niet”, wel de Argentijnse, het land waar zij vandaan komt. Maar Maxima is natuurlijk onderdeel van de globalisten.

Zover een kort verslag van een belangrijke conferentie, met zoals het Westen het noemt ” de rechterhand van President Poetin” de oorlog op de elite is begonnen . Wordt vervolgd…

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, zittende mensen en binnen

Mocht je mijn werk en bevindingen willen steunen, bedankt!

[dntplgn]  

Loading

One thought on “Hoe de militaire operatie Europa voorgoed zal veranderen – verslag uit Moskou – Rusland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *