Alexander Dugin, vals beschuldigd door het Westen, conferentie over Oekraïne, verklaart de verschillende realiteiten

Transhumanismo - Alexander Dugin | Paideuma.tv
Het standpunt van Alexander Dugin en de Eurazië beweging,, de beroemde politicoloog geeft hier zijn standpunt weer, waar veel mensen mee worstelen, in de Westerse wereld, hij wil hiermee eigenlijk zeggen dat de technische vooruitgang een ideologische factor is geworden en de plaats in neemt van de klassieke politiek.

Inleiding Alexander Dugin

Alexander Doegin :
Ik ben 30 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van geopolitiek. Toen Rusland zich pas deel begon te voelen van de globale gemeenschap , het globale westen en iedereen optimistisch was om deel van deze globale gemeenschap te worden: Civil Rights Theory, Human Rights Theory, the Global World. We zijn in Rusland dit proces aan gegaan, we hebben de westerse identiteit geaccepteerd, we hebben de Sovjet-identiteit verlaten, we zijn de tsaristische pre-Sovjet-identiteit totaal vergeten en we proberen net als iedereen in de globale gemeenschap te zijn. Omdat ik op dat moment niet al te veel bezig was met het Sovjetsysteem, noch met het Liberale Systeem, heb ik de geopolitiek ontdekt die is geformuleerd door Britse auteurs als Halford Mackinder, die probeerden het Grote Spel tussen het Britse Rijk en het Russische Rijk uit te leggen in de termen van Zee Macht en landmacht.

Alexander Dugin in de video:

Alexander Dugin verklaart, in onderstaande video, hoe de Westerse wereld over Rusland en President Poetin denkt, slecht natuurlijk. Het is moeilijk om neutraal te blijven verklaart hij , maar hij zal het proberen uit te leggen.

We leven momenteel in twee realiteiten, de Westerse en natuurlijk de Oosterse, die zover van elkaar verschillen, dat het momenteel moeilijk is om op een gelijk level te komen.

Rusland heeft geprobeerd, sinds jaren, als te lezen is in de inleiding, om de realiteit van het Westen te begrijpen en hun “taal” te spreken, maar het heeft veel te lang geduurd, Rusland heeft het geprobeerd, zonder succes en nu is het genoeg, Rusland zal nooit in de realiteit leven van het Westen, zij heeft haar eigen identiteit uiteindelijk gevonden.

Rusland is als een groot geïsoleerd eiland dat dus alles heeft geprobeerd, alle ideologieën zijn verbannen. Als gesproken in de inleiding de confrontatie is nu begonnen met de “landpower” – Rusland tegen de “seapower” het westen, de globalisten of het Britse rijk. De strijd is uiteindelijk ontbrandt.

Rusland heeft tot vandaag de dag niet begrepen, waarom de NATO zo dicht bij de grenzen van Rusland gekomen is, zij hebben toch alle oude ideologieën verbannen, dus er is en was geen reden om dit te doen, President Poetin heeft dit meerdere malen gezegd sinds zijn aantreden in 2000 als President, maar niemand in het Westen luisterde en niemand gaat luisteren, natuurlijk is er een oud spreekwoord in het Nederlands: “wie niet luisteren wil, moet voelen” en dit is eigenlijk wat er nu gebeurd.

Het Westen speelt sinds 2000 een geopolitiek spel, maar dit spel wordt niet gespeeld door Rusland en Rusland is in een hoek geduwd door het Westen en natuurlijk moest dit fout gaan.

Het geopolitieke spel om Oekraïne is ook sinds de aantreding van President Poetin begonnen, om de voormalige Sovjet republieken van Rusland te verwijderen, maar Oekraïne is het “hartland” van de Russische sprekende bevolking en heeft geen Westerse realiteit.

China heeft haar eigen Oekraïne, genaamd Taiwan, waar ook een wig is gedreven door het “vrije” westen en je kunt spreken over een multipolaire wereld, het Westen, Rusland en China, India, Pakistan en de Zuid-Amerikaanse landen.

Concluderend kunnen we zeggen dat het conflict in de Oekraïne gaat over geopolitiek, een hybride oorlog die warm geworden is. Het Westen de globalisten, of elite, willen niet luisteren en leven in hun eigen realiteit, die een wereld van schijn en bedrog is, de realiteit zijn ze uit het oog verloren en brengen hele regio’s zo in chaos en mensen zijn verdreven onder erbarmelijke omstandigheden zoals in Syrië en nu in Oekraïne, dit proces is al jaren aan de gang. Maar Rusland laat dit niet meer gebeuren.

Rusland is nu zijn multipolariteit aan het verdedigen, om haar identiteit te behouden, niet om een unipolaire macht te worden, zoals het Westen beschuldigd, die de unipolaire wereld aan het verliezen is. Het Westen

President Poetin is een realist en liberaal democraat, meer dan Westerse leiders. Brezinsky was totaal verkeerd in zijn opvattingen over de unipolaire wereld.

Voor degene die interesse hebben in zijn denkwijze en die van veel politieke leiders hier meer informatie: The Grand Chessboard – Wikipedia

Veel vragen naderhand van ons de aanwezigen gingen over de great reset, waar Rusland zeer zeker geen onderdeel van wil zijn. De technologische vooruitgang en digitalisering die ook in Rusland aanwezig is, mag niet de overhand hebben op de klassieke politiek, aldus Alexander Dugin en President Poetin.

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *