Tranen om Donbass, de moord en destructie van het geradicaliseerde Oekraïense leger op haar eigen bevolking

De resten van wat was eens een welvarend stad genaamd Volnovakha, gelegen 3 uur rijden naar het zuiden, vanaf de stad Donetsk in de Donbass.

Afgelopen dagen ben ik met het Russische leger meegetrokken door de Donbass, eerst door de onafhankelijke republiek Donetsk en daarna door Luhansk, waar ik later over zal rapporteren.

In Donetsk zijn we door verschillende steden getrokken, die net bevrijd waren door de Russen. Ja ik noem het bevrijding, omdat de mensen, de Oekraïners in deze steden, de Russen als bevrijders zien. Tot op het laatste moment, zo vertelde mij een vrouw in de pas bevrijde stad Volnovakha, kon ze niet geloven, dat Oekraïners dit Oekraïners aandoen, ook al is het een Russisch sprekende bevolking, “we zijn toch allemaal Oekraïners”. Het oostelijk deel van de Oekraïne, de republieken Donetsk en Lughansk, zijn sinds 2014 het doelwit van het Oekraïense leger. Het Oekraïense leger dat getraind is door NATO, hetzelfde script als in Syrië, en bovendien een extra dimensie, de vele bataljons, waaronder veel huurlingen uit het Westen, hebben de “oude” NAZI ideologie doen herleven in Oekraïne. In Syrië heeft het Westen de Jihadisten geactiveerd, waardoor er miljoenen vluchtelingen ontstonden, nu doen ze hetzelfde in Oekraïne, dan met rechts extremistische groepen. Het script is duidelijk, de Westerse bevolking wordt geïndoctrineerd en gebombardeerd met de dagelijkse portie propaganda, Poetin is een “slager”, kinderen worden voor propaganda doeleinden gebruikt zoals een zekere Amalia die leuk zingt. Precies hetzelfde script als in Syrië, waar de slogan was Assad is een kindermoordenaar en kinderen zoals het twitter meisje Bana werd ingezet. Het wordt tijd dat Westerse bevolking wakker wordt en inziet zoals President Poetin het Westen probeerde wakker te schudden met de woorden “ Did you know what you have done?” Trap niet in de propaganda van de Westerse regeringen is mijn advies, het eens zo “vrije”Westen is een totalitaire staat geworden, zoals we al konden zien tijdens de zogenaamde COVID-19 pandemie, waar nu de gevolgen zichtbaar zijn van de o zo “onschuldige” vaccinaties. Ik zie nu met eigen ogen dat het Westen dagelijks propaganda verspreidt en zo weer miljoenen vluchtelingen binnenkrijgt, die voor lage lonen kunnen werken en het “zorg” probleem oplost. Uiteindelijk zal er een groot conflict ontstaan in West Europa, Oekraïners en de veel van de gevluchte Jihadisten gaan niet samen. Maar dat is het probleem van het Westen, waar de autochtone bevolking nog steeds slaapt en niet kan geloven dat Europa een totalitaire staat is en waar fascisme weer leeft.

Het Oekraïense leger voert al acht jaar oorlog, dat onder invloed van deze rechts-extremistische groepen, zoals het Azov regiment, Right Sektor (Pravdy Sektor) en Svoboda (vrijheid) staat, sinds de zogenaamde revolutie hebben zij de macht naar zich toe getrokken en verachten m.n. de Russische sprekende bevolking in het oosten. De coup d’etat van het Westen (EU), heeft hen een “vrijbrief” gegeven om deze bevolkingsgroep te terroriseren. Al acht jaar lang worden hun huizen kapot geschoten, vrouwen en kinderen vermoord met wapens die zij krijgen van Westerse regeringen. Dit is de grootste criminele daad, na Syrië en natuurlijk alle andere landen die zogenaamde democratie gekregen hebben, zoals Irak en Afghanistan, het topje van de ijsberg.

Veel van de bevolking in het oosten is gevlucht naar Rusland, zie mijn vorige rapport. Heel simpel gezien het feit dat Rusland dichtbij ligt en zij de Russische taal spreken. Degene die gebleven zijn, zoals ik zelf heb gezien zijn met name de oudere bevolking , vrouwen en kinderen. De mannen zijn aan het front en vechten vaak mee met het Russische leger, of bij hun eigen leger van de Republiek Donetsk en Luhansk. De mensen zijn uitgeput, verdreven van huis en haard, lijden al acht honger. Haten Zelensky en zijn marionetten regering, zoals ze die noemen. Een oppressie middel van het Westen om “Europees” te worden, de waarden normen, die niet hun waarden en normen zijn, aan te nemen en zo hun taal (Russisch) te vergeten, het was acht verboden om Russisch te spreken in Oost-Oekraïne. Zelensky moet zich schamen vertelde mij vele noodlijdende burgers, hij is tenslotte geboren in Oekraïne en is bovendien nog “Joods”, zijn familie heeft de holocaust waarschijnlijk meegemaakt en de grote “patriottische oorlog”, waar 26 miljoen Russen (van diverse afkomst ook Oekraïners) het leven lieten, nu is hij zelf een NAZI geworden. Hoe is dit mogelijk, vroeg ik aan een andere “boze” meneer? Daarvoor had hij een goede verklaring, Zelensky staat onder invloed van rijke Oligarchen, die niet zoals in Rusland, invloed uitoefenen op de regering. In Rusland is deze “clean-up” al lange geleden gebeurd, met het aantreden van president Poetin, zijn vele oligarchen naar het Westen gevlucht, m.n. naar het VK (Engeland) nadat zij van Rusland een criminele staat gemaakt hadden, die het Westen doodleuk als democratie benoemd.. In de Oekraïne is dit nog niet gebeurd en zo staat achter Zelensky de machtige oligarch Ihor Kolomoyskyi.

De regering van Zelensky staat dus sinds 2014 onder invloed van de rechts extreme politieke partijen in de Oekraïne, al noemen sommige partijen, conform met de Westerse ideologie”, zich democratisch. Neem als voorbeeld de burgemeester van Kiev Vitali Klysjko, een zogenaamde “democraat”, maar eigenlijk een rechts-radicale bokser, een domme ordinaire bokser die volgens het Westen Kiev vertegenwoordigd een echte held zeggen ze, in zijn functie als burgemeester verkondigd hij dagelijks dat de “Russen” ZIJN stad (Kiev) bombarderen of aanvallen, maar hij vertelt er niet bij dat de vele aanvallen in Kiev en andere steden niet door Russen zijn veroorzaakt maar door de diverse bataljons, die zich aangesloten hebben, zoals ik schreef bij het reguliere leger. Deze bataljons mensen als menselijk schild gebruiken, m.n. de Russisch sprekende bevolking en winkelcentra gebruiken als opslagplaats voor NATO wapentuig. Alweer moet ik constateren hetzelfde script als in Syrië. Propaganda en nog eens propaganda, de bevolking m.n. in het oosten is moe van oorlog en ellende, die deze Westerse waanzinnige ideologie veroorzaakt en willen überhaupt niet meer bij het Westen horen, immers waar waren ze al die acht jaar, toen hun vrouwen en kinderen vermoord werden?

Humanitaire hulp in Volnovakha

Dit is een impressie of wat ik afgelopen dagen beleefd heb, wordt vervolgd…

[dntplgn]

Loading

5 thoughts on “Tranen om Donbass, de moord en destructie van het geradicaliseerde Oekraïense leger op haar eigen bevolking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *