Gaat Europa de propaganda oorlog verliezen? NAVO wapens in beslag genomen, het arsenaal is ongekend.

Een tank geconfisqueerd door het leger van de Luhansk Republic.

Afgelopen dagen was ik in de afgescheiden onafhankelijk (van Oekraïne) Republiek Luhansk en werd naar een afgelegen legerbarak gebracht, waar tot mijn grote verbazing een arsenaal aan tanks, leger voertuigen, wapens, afweerraketten, kogelvrije vesten en munitie opgeslagen lag. Maar nog verbazingwekkende was dat het allemaal NAVO materiaal was. Dit was in beslag genomen, de laatste dagen, na hevige gevechten met Oekraïense leger, die de ene overwinning na de andere claimt en de Westerse media hier gretig mooie verhalen van maakt, zonder het te controleren, dat kunnen ze immers niet, want er zijn niet veel journalisten onderweg, ook niet in de Oekraïne.

Hieronder een aantal foto’s met bewijsmateriaal over de in beslag genomen wapens van de NAVO.

De propaganda oorlog loopt op volle toeren m.n. in het Westen, de Russen zijn meer behoudend en geven bijna dagelijks persconferenties voor de Russische bevolking met een update van het front. Terwijl in Europa er een complete hype ontstaat en ze van gekheid niet meer weten wat ze nu moeten schrijven en daarbij zoveel onzin schrijven, dat het bijna lachwekkend is als je nieuws, als je dat al nieuws moet noemen leest. Rusland is land van de tactiek en niet van het “hypen”, verder zijn het merendeel van de Russen trots en trouw aan hun “moederland”, hun cultuur en trots op de soldaten en het leger.

Ze begrijpen ook dat er geen andere keus was om Oekraïne te “bevrijden” van deze horror oorlog, die het oostelijk deel van Oekraïne al sinds 2014 treft, moordpartijen hebben er plaatsgevonden, waarbij natuurlijk deze NAVO wapens gebruikt zijn, een schande, hetzelfde scenario als in Syrië, of alle andere oorlogen, die het Westen tegen vele landen gevoerd heeft, onder het mom van democratie. Huurlingen worden al jarenlang naar de Oekraïne gestuurd, maar niet te spreken over de “biolabs” van de Amerikanen, volgens de Bulgaarse Journaliste Dilyana Gaytandzhieva, die haar leven meerdere malen riskeerde om de waarheid boven tafel te krijgen, hieronder haar bevindingen.

U.S. Lied About Funding “Dangerous Pathogen” Research in Secret Ukrainian Biolabs, Newly Leaked Documents Reveal – CovertAction Magazinehttps://covertactionmagazine.com/2022/03/22/u-s-lied-about-funding-dangerous-pathogen-research-in-secret-ukrainian-biolabs-newly-leaked-documents-reveal/

Beelden op de Westerse TV en in de kranten over aanvallen van de Russen, die helemaal niet overeen komen met wat er echt gebeurd is, zoals in het onderstaande verhaal pijnlijk duidelijk wordt:

Vorige maand berichtten bijna alle media in het Westen dat een kinderziekenhuis in de stad Mariupol was verwoest door Russische luchtaanvallen. “De Russische bezetter heeft meerdere bommen op het kinderziekenhuis gedropt. De ravage is enorm”, aldus de gemeente.
Na de aanval verschenen foto’s van het ziekenhuis op internet, waaronder het Oekraïense model Mariana Vishemirskaya. Twee dagen voor de aanval had Rusland gewaarschuwd dat het ziekenhuis in een militair object was veranderd. De Russische VN-ambassadeur Vassily Nebenzia zei tijdens een briefing met de VN-Veiligheidsraad dat Oekraïense troepen het personeel eruit hadden gegooid.
Daarnaast verscheen een dag voor de aanslag een artikel op de Russische nieuwssite Lenta.ru waarin de zoon van een voormalig ziekenhuismedewerker vertelt hoe mannen in legeruniformen eind februari het ziekenhuis binnenkomen. Soldaten hadden het ziekenhuis overgenomen.

In een interview met Mariana worden deze leugens ontkracht. “Er was GEEN luchtaanval en verder zegt ze dat er Oekraïense soldaten in de kliniek waren. Ze zegt ook dat de soldaten geen hulp boden en zelfs hun eten afpakten. Daarnaast was er een cameraman of een journalist aanwezig die tegen de wil van de patiënten filmde.”

Dit is slechts het “topje van de ijsberg”. Er zouden veel lijken liggen, volgens de Westerse media in Bucha, zonder te controleren en checken schrijven ze gewoon dat de Russen het gedaan zouden hebben. Ze moesten beter weten, het eerste wat in een oorlog sneuvelt is de waarheid. Wat je dus moet doen, als je journalistiek bedrijft is twee kanten belichten, maar dat was eens, in een ver verleden, waar criminelen zoals Soros, Schwab, Gates, de rijken der aarde nog niet zoveel macht hadden als nu en de media nog enigszins onafhankelijk was. Ze roepen maar wat in de media, dit komt mede door de “domheid” van Westerse regeringen, m.n. personen die op Buitenlandse Zaken of Defensie zitten, die hebben er de ballen verstand van, in bijna heel de EU!

Maar gaat het Westen deze propaganda oorlog winnen? Ze voeren namelijk alleen maar een propaganda oorlog, net als in de COVID crisis of de Syrië oorlog. De elite, waaronder de zogenaamde politici van links tot in het midden vlak, haten Poetin en de Russen. Maar hoe kun je nu een man haten die je nog nooit ontmoet hebt? Of de Russen terwijl je niet in Rusland was? Niet natuurlijk niet , het is een “vies” geopolitiek spel, wat met een media oorlog gevoerd wordt. Maar de waarheid zal boven tafel komen, net als in de Syrië oorlog er komen nu al veel bewijzen naar boven over de “vermeende” pandemie, die opeens als “sneeuw voor de zon verdwenen is” we hebben nu volgens het Westen oorlog, die zo erg is, misschien nog wel erger dan de tweede wereldoorlog, waanzinnig gestoord zijn ze geworden. Natuurlijk willen ze van het gas af, immers de gestoorde plannen van Schwab en andere criminelen moet uitgevoerd worden, klimaatvriendelijk nietwaar? Waardoor heel Europa in een “kringloopwinkel” zal veranderen en de Chinezen, Russen en aanverwante landen zich kapot lachen! Gas is namelijk niet echt slecht voor het klimaat of milieu, gas is het “schoonste” van de fossiele brandstoffen.

We zullen zien hoe het eindigt, mijn prognose is dat het slecht voor Europa, maar vooral voor haar burgers, zal eindigen. Het tijdperk van welvaart en vrijheid is definitief voorbij en als de Europeanen hier niet voor gaan vechten, zullen ze in een totalitaire staat wakker worden. Vrijheid is niet vanzelfsprekend! Nooit vergeten democratie betekent: “de wil van het volk”, dus niet van de elite!

[dntplgn]

Loading

27 thoughts on “Gaat Europa de propaganda oorlog verliezen? NAVO wapens in beslag genomen, het arsenaal is ongekend.

 1. Wat een onzin verhaal weer, van deze Russische propaganda website. Te triest dit.

  Ik hoop dat de auteur het ook echt zelf gelooft anders is nog erger. Eerlijkheid duurt het langst en gerechtigheid zal er zijn.

   1. Er is niet één westerse mediabron er zijn er heel veel. Er zijn ook zeer veel open source bronnen, waar bijvoorbeeld bellingcat en anonymous gebruik van maken. Ik snap dat het sensationeel en vaak makkelijker is om een complot te geloven, maar ik zou toch maar eens nadenken waarom je alleen de Russische (één bron) media zou geloven. Alle complottheorieën van de laatste tijd zijn namelijk verspreid door het trollenleger van Vladimir de verschrikkelijke (putin), om de westerse democratie te onderdrukken of ten val te brengen.

    1. “Er zijn heel veel Westerse mediabronnen.” Sorry, maar je slaat de plank flink mis. Er is een achterlijke hoeveelheid Westerse mediaKANALEN. Deze tappen vrijwel allemaal uit hetzelfde piepkleine aantal bronnen, met name de grote persbureaus – Reuters, Associated Press en dergelijke. Wanneer het over internationale berichten gaat laten de persbureaus zich zelf weer direct influisteren door de diverse “inlichtingendiensten”, zeg maar gewoon leugenfabrieken.

     Het is helemaal niet zo gek om de Westerse nieuwskanalen direct te vergelijken met wasmiddelen in de supermarkt: onzinnige keus in kleurige verpakkingen, maar de inhoud bestaat altijd uit detergenten en komt uit een en dezelfde fabriek.

     Tijdens de vuile oorlog van de VS en aanhangsels in Syrie bleek mooi, hoe dit systeem werkt. Na de eerste drie ontvoeringen en onthoofdingen van verslaggevers waren er NUL verslaggevers van gevestigde nieuwsagentschappen aanwezig in het hele land: te gevaarlijk. Toch bleef het “nieuws” maar binnenstromen uit “rebellengebied” – maar dan volkomen toevallig wel alleen maar over de echte of vermeende misdaden van Assad en de Russen. Verificatie van deze verhalen was natuurlijk volkomen uitgesloten, immers, er waren geen verslaggevers meer ter plaatse, met uitzondering van enkele moedige, in de officiële berichtgeving volkomen gemarginaliseerde onafhankelijke journalisten.

     De schaamteloosheid waarmee ongeverifieerde en erkend ondeugdelijke “inlichtingen” – m.a.w. pure propaganda – vandaag de dag in het nieuws wordt gedumpt, met geen ander doel dan de publieke opinie te beïnvloeden: https://www.youtube.com/watch?v=BXLKUCLhZos

     Bellingcat is een doodordinair en flinterdun frontje voor de CIA:
     https://mronline.org/2021/10/11/bellingcat-funded-by-u-s-and-uk-intelligence-contractors-that-aided-extremists-in-syria/

     Misschien leuk om te weten: Bellingcat-sponsor NED is ook een lekker fris clubje met een uitzonderlijk akelige staat van dienst. https://morningstaronline.co.uk/article/what-national-endowment-democracy-and-how-does-it-promote-regime-change-around-world

     1. Haha Kees. Je bent in de propaganda machine van het Kremlin getrapt ben ik bang ;). Grappig, naïef en een tikkeltje dom. Maar ach, zelf weten. Lekker in complottheorieën blijven geloven en een cynisch wereldbeeld blijven houden. Volgens mij heeft in jouw optiek ‘de media’ en ‘de overheid’ de schuld van alle mislukking in jouw leven, wat natuurlijk niet logisch is. Anyhow Ik ga verder met mijn leuke positieve leven. Lieve groetjes 🙂

 2. Creapy Arend en zijn trompetter marcheren in het trollenleger van de prins,
  Ze zijn net als Biden ook seniel.
  Ze zijn geen van drieën held en krijgen van de overheid hun geld.
  Het zijn psychopaten in hart en ziel.

 3. Ook ik zet mijn vraagtekens bij de overdreven berichten van de overheid, waarmee je dagelijks om de oren wordt geslagen.

  Zo zouden de militairen in tanks plotseling het vuur hebben geopend op de menigte. Maar ze waren blijkbaar wel eerst uitgestapt om ze met een bandje de handen op de rug te binden?!

 4. Dat in een oorlog de waarheid het eerste sneuvelt weten we allemaal. Echter laat ik effe zeggen. De criminelen die mensen vermoord hebben dienen zwaar gestraft te worden. Maar heb veel misselijkmakende filmpjes gezien van het Azov bataljon en andere fascisten van de Oekraïners. Daar word ik ook kotsmisselijk van. Die moeten ook vervolgd worden. Daarbij, als veteraan, zie ik zaken van inderdaad het westen die daar niet thuishoren. Bewijzen van de bemoeienissen van het westen stapelen zich op en dan nog domweg alles geloven wat er in onze staatsmedia staat is wel het domste dat je kunt doen. Ook zijn alle beloftes aan de russen geschonden door en de NATO en de EU, vooral van der Leyen, een ongekozen proleet, is daar goed in. Er dient een onpartijdig onderzoek te koemen en niet zoals dat van de USA. Want die hebben in de laatste 25 jaar ruim 1,5 miljoen mensen weggebombadeerd. Wat niet wegneemt, de waarheid moet boven komen, ongeacht wie het gedaan zou hebben.

 5. zoiets heet positieve discriminatie maar feitelijk is het verraad… wie zich verdiept beseft dat hier iets heel vreemds aan de hand is, Oekraïne is de brandhaard van dit continent waar khazaren leefden en nazi’s vandaan komen. Nazi is afkorting van askenazi, niet van nationaal socialisme. We worden openlijk bij de neus genomen en ja dat heet verraad van het eigen volk

 6. ​​Oekraïne: get your facts right | De boodschap, februari 2022:

  Etnische Russen, die wonen in de Oekraïne, lagen 8 jaar lang letterlijk onder vuur. Zij leden onder het nazi-regime, dat in 2014 de democratisch gekozen regering omverwierp en met hulp van CIA en wsl NATO geïnstalleerd werd. Zoon hunter biden speelde toen zelfs een smerige rol, meen ik destijds gelezen te hebben.

  Toen hoorde ik niemand…

  De gruwelijkheden waren onbeschrijfelijk. Genocide, zelfs. DUIZENDEN mannen, vrouwen en kinderen afgeslacht. Russisch sprekend.
  Er zijn steden en regio’s, die zich afgesplitst hebben van dit gruwelbewind uit Kiev; als volksrepubliek met eigen bestuur. Dat lukte Kiev niet.

  Na 8 jaar lang waarschuwingen van Poetin aan het adres van de regering in Kiev, om zich aan het verdrag van Minsk te houden, waar de regering van Oekraïne in Kiev totaal niet op reageerde, terwijl de Oekraïense regering burgers bleef vermoorden en zelfs doelgericht scholen bombardeerde, heeft Poetin de Oekraïne binnengevallen op verzoek van lokale leiders in o.a. regio’s Donbass en Lugansk.

  De bewoners van bezette gebieden in de Oekraïne noemen het een bevrijding door de Russen.

  Daarom: “Get your facts right.”

  Zie:
  ninefornews.nl/journalist-vanuit-oekraine-luister-niet-naar-de-mainstream-media/

  tass.com/defense/1412575

  Ter herinnering, uit 2014:

  “39 people die after radicals set Trade Unions House on fire in Ukraine’s Odessa — RT World News” (andere bronnen spreken over 50 of 60 doden)
  rt.com/news/156480-odessa-fire-protesters-dead/

  Aanvullingen |

  * propaganda en de crisis in Oekraïne – welcome to Nulandistan – bloedige beelden uit 2015: https://youtu.be/yu8KTiLsLJw

  * Ukraine on fire, film van Oliver stone: https://t.me/berichten_uit_onbass_chat/5448

  * keurige analyse in 6 minuten: https://www.facebook.com/groups/vredemetrusland/permalink/4848261035295414/

  * beleid van Facebook mbt azov: https://theintercept.com/2022/02/24/ukraine-facebook-azov-battalion-russia/

  * Nederlander, woonachtig in Oekraïne, op 24 februari 2022:
  “Nu staat het hele westerse internet en media vol met verontwaardigde reacties van Gutmenschen die Rusland veroordelen en om vrede roepen.

  Echter in 2014-2015 was er doodse stilte, dezelfde Gutmenschen TROKKEN GEEN BEK OPEN toen de Russisch sprekende bevolking van Donbass genadeloos gebombardeerd en vermoord werd.”
  (herschreven) Dat is heel ernstige hypocrisie.

  “DUIZENDEN mannen, vrouwen en kinderen afgeslacht ter meerdere eer en glorie van de VS, de EU en de NAVO.”

  Update, 7 april 2022.

  In Nederland vangen we intussen vluchtelingen op uit de Oekraïne. In hotels, boten zoals riviercruiseschepen en bij particulieren.

  “zoiets heet positieve discriminatie maar feitelijk is het verraad… wie zich verdiept beseft dat hier iets heel vreemds aan de hand is, Oekraïne is de brandhaard van dit continent waar khazaren leefden en nazi’s vandaan komen. Nazi is afkorting van askenazi, niet van nationaal socialisme. We worden openlijk bij de neus genomen en ja dat heet verraad van het eigen volk” schreef ik erover en werd fel aangevallen met gestrekt been door iemand die ik ken of dacht te kennen.

  De bewoners in Oostelijk Oekraine lagen sinds 2014 onder vuur… zij hebben helemaal niets meer en ook geen mogelijkheid om te vluchten. Ze zijn beschoten door landgenoten. Omdat ze Russisch spreken. Dat is wat ik begreep.
  Ik wantrouw de vluchtelingen om die reden. In Duitsland tekenen die inmiddels hakenkruisen op straat. Hun jeugd brengt de H-groet, zie ik op foto’s via telegramgroepen langskomen.

  Tip: verdiep je in de Oekraine; het zit stiekem toch even anders dan ons via de media verkocht wordt.

  FILM – UKRAINE ON FIRE |

  ‘De verhelderende documentaire “Ukraine on Fire” van uitvoerend producent Oliver Stone laat zien hoe ontzettend complex de situatie in Oekraïne is en dat het veel te simpel is om de strijdende partijen in te delen in goeieriken en slechteriken.

  Oekraïne is een groot land in het hart van Europa, strategisch zeer belangrijk gelegen met toegang tot de Zwarte Zee. Al eeuwenlang is het land speelbal van touwtrekkende wereldmachten die het willen controleren. Het bloedbad van Maidan in 2014 veroorzaakte een bloedige opstand waarbij (democratisch gekozen) president Viktor Janoekovitsj werd afgezet (via een coup d’etat) en Rusland door westerse media werd afgeschilderd als de dader. Maar klopt die lezing?

  Historisch perspectief

  Ukraine on Fire van regisseur Igor Lopatonok biedt een historisch perspectief op de diepe verdeeldheid in de regio die leidde tot de Oranjerevolutie van 2004, de opstanden van 2014 en de gewelddadige omverwerping van de democratisch gekozen Janoekovitsj.

  De Maidan-revolutie werd door de westerse media behandeld als een volksopstand, maar was in feite een staatsgreep die was georganiseerd door nationalistische groeperingen in samenwerking met het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Onderzoeksjournalist Robert Parry onthult hoe Amerika NGO’s en mediabedrijven financiert om zijn geopolitieke agenda in het buitenland te promoten.

  Interviews Poetin en Janoekovitsj

  Uitvoerend producent Oliver Stone krijgt ongekende toegang tot het inside-verhaal door zijn interviews met voormalig president Viktor Janoekovitsj en minister van Binnenlandse Zaken, Vitaliy Zakharchenko. Zij leggen uit hoe de Amerikaanse ambassadeur en facties in Washington actief plannen maakten voor regimeverandering.

  En tijdens zijn eerste ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin, vraagt Stone om zijn kijk op de betekenis van de Krim en de NAVO. Ook vraagt hij naar Poetins visie op de lange geschiedenis die de VS hebben van regimewisselingen.

  Parkeer de emoties, kijk en oordeel zelf. De documentaire is Nederlands ondertiteld.
  https://www.blckbx.tv/buitenland/ukraine-on-fire-kijk-en-vorm-je-mening-over-het-conflict

  Gevonden:

  Wie kan mij antwoord geven op deze vragen?

  Sinds wanneer vangt de koning vluchtelingen op?

  Waarom krijgen vluchtelingen uit Oekraïne meer geld dan andere vluchtelingen?

  Waarom mogen mensen hen in huis nemen en meteen in laten schrijven etc en krijgen zij geen vluchtelingen procedure?
  Ze blijven toch maar even?
  Waarom mogen ze meteen werken?

  Zijn er ooit vluchtelingen uit andere landen vrijgelaten om hun vaderland te mogen beschermen?
  Of juist opgesloten…

  Waarom steunt het westen Oekraïne zo sterk terwijl het geen navo land is en Oekraïne een zusje van Rusland is?

  Waarom word er niet benoemt dat er een burgeroorlog speelt in Oekraïne? En hoe ze met elkaar omgaan, hoe het er echt aan toe gaat.

  Waarom wil het westen Rusland zo graag kapot hebben en hebben ze niet zoveel steun gegeven bij andere landen?

  Waarom blijft Zelensky dwingen voor steun terwijl er alles is gedaan wat het westen kon?

  Waarom mogen de mensen uit Oekraïne gelijk gratis naar de kapper/kermis/vervoer etc?
  De oorlog is pas 4 weken aan de gang en was dat ook zo voor andere vluchtelingen?
  Of voor Nederlandse gezinnen die het moeilijk hebben?

  Zijn de mensen van de toeslagen affaire al betaald?
  Of is er nog steeds geen geld?

  Zijn de mensen uit Groningen al geholpen?
  Of is er nog steeds geen budget?

  Zijn de Mensen in Limburg al geholpen ivm de watersnoodramp?
  Of is dat niet erg genoeg??

  Waarom is er voor Oekraïne over de 137,4 miljoen euro opgehaald met giro 555 en voor syrie maar 5 miljoen?

  Palestina
  Afghanistan
  Syrie
  Jemen
  Libië
  Irak
  Hoe zit/zat het met deze landen?

  Toeslagen affaire
  Groningen
  Paleisfraude
  Jeugdzorg schandalen
  Watersnoodramp Limburg
  In hoeverre is dit opgelost?

  Waarom zoveel geld naar Oekraïne en niet naar de eigen bevolking waar vele van in de problemen zitten???

  #newworldorder
  #agenda2030

  #prayforallthevictims

  (Bericht geleend)

  Nog meer gevonden, op 2 maart jl:

  Een mooie boodschap

  Mrt. 2, 2022
  GTB 458.

  UIT DE KANALEN VAN BENJAMIN FULFORD, WEKELIJKSE BERICHTEN

  DE STRIJD IN DE UKRAINE ZIT ER BIJNA OP

  HET SCHOONVEGEN IS BEGONNEN…..

  Het volk is nog aan het weglopen maar de cleaning is al IN VOLLE GANG.

  70% van de Ukraine is bezet, althans onder de invloedsfeer van Rusland gebracht. Zij, de Russen, beschouwen het als een politionele aktie…

  Dat kan, want de noordgrenzen van de Ukraine zijn nooit in een verdrag vastgelegd en het ukrainseland hoort eigenlijk nog steeds bij Rusland.

  De troepen hebben de ukrainse marine tot zinken gebracht, die luchtverdediging lam gelegd en de banken van Rothschild allemaal bezet.

  Ook de 17 biotechlabs en bio chemische fabrieken, opgericht met kapitaal van Bill Gates en de Rockenfellors, zijn allemaal vernietigd.

  Het ziet er naar uit, dat de White hats een groot offensief zijn begonnen en dat de wereld nu bevrijdt wordt van de satanische overheersing.

  De Eu en Duitsland, alsmede Frankrijk durven RUSLAND niet echt te sanctioneren, daar zij anders in de kou komen te zitten. Wij zien Kaag nog een grote bek hebben, maar die wordt straks ook verwijderd, of opgesloten…

  China en Taiwan worden geruisloos samengevoegd, Er is voor Taiwan geen reden meer zich te verzetten, gezien de Khazarian Mafia ook in China is opgeruimd.

  De Khazarians, die op slinkse wijze in 1913 zich de FED( Federal reserve van de USA) hebben toegeeigend en de russische revolutie hebben gefinancierd, hebben sindsdien veel terrein verloren.

  Hun laatste streek was de covid Hoax, waar 40 miljardairs hun vermogen drastisch konden verhogen. Doch de namen zijn genoteerd en die zullen zich straks zich moeten verantwoorden. ( daarbij hun vermogen verliezend.) voor genocide….

  De khazarian mafia, die de oorzaak was dat 80 miljoen russen hun leven verloren hebben, hebben hun grondgebied Khazakstan reeds verloren, en ook in de Ukraine raken zij nu de grond onder hun voeten kwijt. De grote eindstrijd draait volop.

  De White hats zijn aan de winnende hand, zoals reeds gezegd. Het zwakke westen, de centrale banken van Rothschild, de Bis, de City of Londen, de wereldbank en de ECB alsmede het IMF hebben niet veel meer te vertellen. Elke dag zakken zij verder af. Ook de regeringen van Europa zijn nu aan het draaien, maar het is te laat gedraaid. Zij hadden dat twee jaar geleden moeten doen om hun bevolkingen heel veel leed te besparen.

  Zij hebben zwaar gefaald, en daarvoor zullen zij allen moeten boeten.

  Des te langer zij zich nog vast houden aan de macht, des te harder zullen klappen zijn die zij zullen oplopen….

  GTB

  (vorige reactie kan weg)

 7. Ben benieuwd waar de kritische, een tiental, journalisten zijn die aan de zijde van het fascistische Azov leger berichtten? Allamaal verdwenen! Tevens zijn 11 oppositiepartijen verboden, hun leiders , of vermoord of vastgezet. Ook kritische Oekraïners in het buitenland worden stelsematig vermoord. Dit zijn dus dezelfde taktieken welke door ene AHitler gebruikte in de jaren 30. En als je dit niet ziet of niet wil zien. Tevens vraagt sint Zelensky om steeds meer geld. Waarom verkoopt hij nu san zijn 3 villa’s niet en neemt zijn 2,5 miljard op om zijn volk te helpen. Daarbij zie ik commentaar hier van mensen die totaal niet in willen zien wat oorlog is. En allemaal door de Oekraïne aangezwengelt sinds 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *