Wat is het Azovbataljon? Zijn het echte neonazi’s? Waarom zegt het Westen niet dat ze antisemieten en fascisten zijn? Hoe kon een minderheid de macht grijpen in Oekraïne?

Loehansk, foto in een dorp, bij een huis dat verwoest is door het Oekraïense leger, die duidelijk NAZI sympathieën heeft, de vlag is Pravdy Sektor vlag, een politieke partij die ik in Odessa al een tegenkwam een uiterst recht radicale Nazi groep. Achter het huis was een loopgraaf gemaakt door het Oekraïense leger.

Wie zijn zij de Neonazi groepen in Oekraïne, het Westen weet er van, al jarenlang zijn deze minderheid aan de macht in Oekraïne. Prominente politici uit het Westen hebben hen toegejuicht destijds in 2014, tijdens de coup d’etat genaamd de Maidan (plein) revolutie. Daar stonden ze van Baalen uit Nederland, VVD en Europarlementariër (+), Guy Verhofstadt ex-premier van België, Victoria Nuland (staatssecretaris in de huidige VS regering) , die naar het schijnt een ongelofelijke haat heeft tegen Rusland, ettelijke boeken geschreven heeft, niet positief natuurlijk. Beroemd en berucht om haar uitspraak destijds in 2014″ “Fuck the EU”, toen ze besloot om namens de VS een nieuwe premier aan te wijzen werd de EU buitenspel gezet, ze zocht een marionet voor de VS, een nieuwe premier voor Oekraïne, regimechange praktijken. Naderhand verdeelde ze koekje op het plein, een walgelijke vertoning, rechtsradicalen voorzien van koekjes!

Maar wie zijn zij eigenlijk, de neonazi groep (een minderheid in Oekraïne). Het Azovbataljon is het beruchtste en de grootste groep, hieronder een beschrijving:

” Het Azovbataljon is in mei 2014 opgericht en is een Oekraïense rechts georiënteerde militie ontstaan ​​​​uit Patriotten van de Oekraïne met goedkeuring van het Oekraïense Ministerie van Binnenlandse Zaken. Het bataljon is gevestigd in Marioepol aan de kust van de Zee van Azov. Het werd door de oligarch Ihor Kolomoisky opgericht, die nauwe banden onderhoudt met president Zelensky en hem sponsort, immers was Zelensky te zien in de TV shows, die hij sponsorde, voordat hij president werd. De eerste commandant van het Azovbataljon was Andriy Biletsky , naderhand werd hij hoofd van de partij: Sociaal-Nationale Assemblee en Patriotten van Oekraïne. Omdat hij in 2014 parlementslid werd nam hij ontslag omdat Oekraïense parlementariërs niet in het leger kon dienstnemen. Zijn opvolger is Denys Prokopenko. Er zit en zat dus wel degelijk een Neonazi in het Oekraïense parlement, al zegt het Westen van niet.

Het embleem van het bataljon bevatte een wolfsangel (Nazi teken) op een zwarte zon met daaronder golven en het wapen van Oekraïne. . Bovenaan het embleem staat AZOV in cyrillisch schrift.

Het bataljon is nu tijdens het conflict, actief in de strijd tegen de separatisten en het Russische leger m.n. in Marioepol, Odessa en Boetcha. Zij zijn het ook die waarschijnlijk de bloedbaden aanrichten in de dorpen en steden, waar de Russische meerderheid woont, zoals in Odessa, al duiken er steeds meer video’s op in het internet, waar soldaten van dit bataljon langs de lijken rijden en verschillende malen ontdekt is dat de lijken hun handen opsteken, alles lijkt op een “false flag”. Zij zijn of waren in grote getalen aanwezig in de omstreden stad Marioepol, de stad bestaat uit 48,7% Oekraïners, 44,4% Russen en 4,3% Grieken. Ondanks het aantal Oekraïners spreekt 89.6% Russisch als eerste taal en slechts 9.9% Oekraïens. Het Azovbataljon is opgericht in Marioepol, Azov staat voor de zee van Azov, waar Marioepol aan grenst. De beelden uit Marioepol en de beschuldigingen direct aan de Russen over genocide en volkerenmoord is natuurlijk belachelijk, beschuldigingen uiten zonder onderzoek, afgaan op misschien wel fake video’s, maar dat is niets nieuws onder de zon, in Syrië gebeurde het dagelijks. Het Azov kan vergleken worden met ISIS (DAESH) ingezet door het Westen om Oekraïne een EU land en NAVO lid te laten worden. De VS doet dit al jaren, ze gebruiken of jihadisten nu dus neonazi, voor hen maakt het niet uit zolang ze maar winnen, hoe de bevolking daaronder lijdt is ook niet belangrijk voor hen.

Zoals de pas overleden Madeleine Albright het al fijntjes zei, toen haar een vraag gesteld werd of ze het niet heel erg vond dat er 500.000 Irakese kinderen om het leven waren gekomen door Amerikaanse bombardementen en raketaanvallen zei ze glashard: ” It was worth it”, dit is de mentaliteit van het Westen, de VS, EU en andere Westerse landen, moorden maar de regeringen vinden het prima, zolang hun macht blijft is het niet erg. Hun eigen bevolking indoctrineren met veel propaganda, zoals nu over Oekraïne, een campagne opzetten, giro 555, net als in Syrië om de toch zo arme bevolking te helpen, een rookgordijn voor de in hun ogen “stomme “bevolking, terwijl ze ondertussen Neonazi groeperingen sponsoren en diezelfde “arme” bevolking, nu meestal de Russische minderheid, laten vermoorden. Dit zijn fascistische praktijken, die na de tweede wereldoorlog nooit zijn gestopt.

Het is dus nooit gestopt, vooral niet in Oekraïne, het Waffen-Grenadier-Division der SS (galizische Nr. 1), leeft nog bij deze nakomelingen van nazi’s en van vader op zoon doorgegeven, zo zijn ze geïndoctrineerd.

De 14. Waffen-Grenadier-Division der SS (galizische Nr. 1) was een divisie van de Waffen-SS. De eenheid werd in april 1943 opgericht uit vrijwilligers van de Oekraïne en ontbonden in mei 1945 na de overgave van nazi-Duitsland.

Het embleem van de divisie was een klauwende Leeuw met drie kronen, afgebeeld op een schild. Deze leeuw stond voor Galicië, de regio waar het grootste deel van de vrijwilligers vandaan kwam, en goud als symbool van het Oekraïense nationalisme.

De divisie heeft tijdens de hele oorlog gevochten aan het oostfront, met name in Oekraïne, Tsjecho-Slowakije en Slovenië.

Galicië is een historische regio op de noordelijke hellingen van de Karpaten, behorend tot Polen en Oekraïne. Het grenst aan de Beskiden (zuiden), Weikhsel (noordwesten), de lijn tussen de monding van de San en de bron van de Zbruch (noorden) en ten slotte de rivieren Zbruch, Dnjestr en Cheremosh (zuidoosten). De grootste steden zijn Lviv en Krakau.

De divisie werd in april 1943 opgericht met voornamelijk vrijwilligers uit Oekraïne, uit de regio’s Gamma en Volhynië Aangezien de meeste soldaten Grieks-katholiek waren, zeer uitzonderlijk voor de Waffen-SS, maar gebruikelijk in de Wehrmacht – werden ze toch toegelaten tot de divisie. Wegens de verslechterende toestand aan het oostfront werd besloten dat de eenheid gevechtsklaar was en werd ze naar het front gestuurd. Dit verklaard ook de afscheiding van de kerk in Oekraïne van de Russische Orthodoxe kerk. Oekraïners, m.n. de rechts radicalen bataljons zijn Grieks Katholiek Orthodox.

Nu komt de vraag waarom zou Zelensky, die van Joodse afstamming is en ook zijn grootste sponsor Ihor Kolomoisky, zich affilieerden met neonazi’s? Die vraag is makkelijk te beantwoorden, als je van Joodse afstamming bent, is dat een geloof, het land Israël is een land met het grootste Joodse geloof, dat moet je gescheiden zien en zo is het woord antisemiet al niet op zijn plaats, het hele Midden-Oosten bestaat uit Semieten, ook Arabieren zijn Semieten, maar dat is een ander onderwerp. Zij zijn net als George Soros (ook van Joodse afstamming) gek op macht (en geld natuurlijk Kolomoisky is een oligarch) en Zelensky komt uit de plaats Kryvy Rih, de stad werd in de 17e eeuw door kozakken uit Zaporizja gesticht. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was Kryvy Rih van 1941 tot 1944 bezet door de Wehrmacht, die nauw samenwerkte met de 14. Waffen-Grenadier-Division der SS (galizische Nr. 1, daar is de connectie. Ook George Soros werkte samen met de nazi’s in de tweede wereldoorlog, dus Joden kunnen samenwerken met nazi’s, zoals ik zei Joods zijn is een geloof, geen nationaliteit. Dus het maakt in principe niets uit Joden kunnen dus fascisten zijn, net als katholieken en moslims.

Conclusie Oekraïne is een divers land, dat de naweeën van de tweede wereldoorlog en de sovjet unie nog niet achter zich heeft gelaten, net als de Baltische staten trouwens. Alleen is het probleem in Oekraïne, dat de Russisch sprekende bevolking net zo groot is als de Oekraïense en zij zullen tot een oplossing moeten komen, het nazisme moet inderdaad uitgeroeid worden en de presidenten en politici in Europa en de VS zouden beter moeten weten en een dialoog tot stand moeten brengen. Maar het zijn domkoppen en oorlogszuchtige gekken die aan de macht zijn in Europa en in de VS nog erger, de macht ligt gedeeltelijk bij een aan Alzheimer leidende President met een Junkie zoon, die teveel belangen hebben in Oekraïne, Burisma het gasbedrijf, bio laboratoria sponsoren en nog steeds geloven dat de wereld unipolair is. Terwijl ze drommels goed weten dat China en Rusland zijn uitgegroeid tot wereldmachten.

Het is zoals Sergey Lavrov, minister van Buitenlandse zaken van Rusland, onlangs zei in een persconferentie (iets wat in het Westen niet meer getoond mag worden natuurlijk heerst daar censuur, dat is normaal in een fascistische staat, maar probeer een VPN, dan kun je het volgen).

https://www.vpngids.nl/vpn-info/wat-is-een-vpn/

Als je in jaren 80 geleefd hebt, weet je wat het is om in een unipolaire wereld te leven, in de jaren 90 een bipolaire wereld en nu in een multipolaire wereld. “‘

Dit feit is voor het Westen, de VS, EU, Canada, Australië en het VK, moeilijk te accepteren, maar ze zullen moeten, de “green new deal en the great reset” zal niet in een multipolaire wereld functioneren, misschien voor het EU blok, al komen er langzaam scheuren en gaten in het blok. Het Westen zal deze propaganda oorlog verliezen, net als ze verloren hebben destijds in Syrië en de gevolgen zullen nog erger zijn dan in 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=UWSalCoWrwU

[dntplgn] 

Loading

2 thoughts on “Wat is het Azovbataljon? Zijn het echte neonazi’s? Waarom zegt het Westen niet dat ze antisemieten en fascisten zijn? Hoe kon een minderheid de macht grijpen in Oekraïne?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *