Maripol een stad in puin en de waarheid aan diggelen in het Westen

Ja waar zal ik beginnen, de dag die normaal twaalf uur duurt, duurde een eeuwigheid, voor mijn gevoel wel vier-en-twintig uur, zoveel ellende, dat het haast teveel is voor een mens om goed te verwerken en erover te berichten.

Maar laten we bij het begin beginnen! Rijen van mensen die door de stad trekken op zoek naar eten en bovenal water, iedereen had lege flessen bij zich om vooral water te krijgen, zonder water kan een mens niet. Het eten is naar wat ik gezien en gehoord heb verzorgd door het Russische leger en de DPR militie. Elke dag staan er konvooien met humanitaire hulp op een ander plek in de stad, omdat de vijand deze hulp elke keert probeert aan te vallen.

Ik heb met diverse mensen kunnen spreken, al was dat moeilijk voor veel mensen, ik zag de “lege” blik in hun ogen, de blik van oorlog, dood en verderf, die ik al vaak in Syrië heb gezien, het lijden en verdriet. Maripol is het tweede Homs . Ook heb ik kunnen spreken met de burgemeester van Maripol, hierboven een video van zijn relaas, over wie en wat en hoe de stad verwoest werd. Een vrouw, vertelde huilend dat scherpschutters van het Azov bataljon vorige week haar dochter hadden doodgeschoten en haar man zwaargewond in het ziekenhuis ligt. Een andere vrouw vertelde hoe haar hele straat aan diggelen is geschoten met raketten, afgevuurd door het Oekrainse leger en weer een ander vrouw, een oude vrouw, stond bevend voor mij en kon niet geloven dat dit gebeurde. De emoties waren heftig en iedereen had moeite de tranen binnen te houden.

Vandaag kwam ook in veel reguliere media het bericht dat het Russische leger met DRONES, een chemische aanval had uitgevoerd op burgers die aan het wachten waren op hulp. Ik heb drones gezien, zonder chemische stof hoor, anders zou ik dit artikel niet kunnen schrijven. Die drones waren van ons de pers en waarschijnlijk wat van het Russische leger, die de wachtende rij mensen wilde filmen, die op humanitaire hulp wachtte. Deze chemische aanvallen kennen we nog uit Syrië en het Westen wil met alle geweld de boel nog meer laten escaleren om zo, als het even kan een derde wereldoorlog uit lokken, die naar mijn opinie al begonnen is. Het Azov bataljon verspreidde dit nepnieuws. Niemand anders in de stad heeft internet, elektriciteit of water, dus zij zijn de enigste bron die men in het Westen gelooft. Het Azov bataljon heeft de strijd eigenlijk al verloren, de de haven is bevrijd, het enigste wat zij nog bezetten in de Azov staalfabriek en een elektriciteit centrale. Zij vechten tot de dood erop volgt. Iedereen vindt dit vreemd of onverklaarbaar, waarom deze staalfabriek? Er is een verklaring voor:

Onder de industriële zone van Azovstal, eigendom van oligarch Rinat Akhmetov, de vermeende onwettige zoon van de voormalige Oekraïense president Kuchma, bevinden zich 24 km aan tunnels tot 30 m diep. Er is een geheime NAVO-faciliteit PIT-404 en een geheim NAVO-laboratorium voor biologische wapens. Het zijn NAVO-officieren in faciliteit PIT-404, die de tunnels voorzien hebben van een gepantserd bunkersysteem. Ongeveer 240 buitenlanders zouden in het gebouw zijn, waaronder officieren van de NAVO en het Franse Vreemdelingenlegioen, evenals biolabpersoneel. Hun bewakers, gefinancierd door Akhmetov, tellen tot 3.000 mensen. Het biolab onder de Azovstal-fabriek in Maripol in wat bekend staat als de PIT-404-faciliteit – gebouwd en geëxploiteerd door Metabiota, een bedrijf met banden met Hunter Biden, Rinat Akhmetov en Volodymyr Zelensky, testen biowapens uitgevoerd in de laboratoria van deze faciliteit. Duizenden inwoners van Maripol werden als “proefkonijnen” in deze gruwelijke tests gebruikt. Het waren vooral westerse ‘specialisten’ die deelnamen aan deze onmenselijke experimenten. Franse inlichtingenofficieren en officieren van de speciale strijdkrachten konden hun kameraden niet uit Maripol krijgen. Dat is de reden waarom Macron het Kremlin zo vaak heeft gebeld en om ‘humanitaire corridors’ heeft gevraagd. Bij de reddingsoperatie kwamen enkele Franse inlichtingendiensten officieren om het leven. Het hoofd van de Franse inlichtingendienst, Eric Videaux, werd op 31 maart 2022 ontslagen wegens mislukkingen door de Franse inlichtingendienst in de oorlog in Oekraïne. Officieren uit de VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Turkije, Zweden, Polen en Griekenland zitten nu vast in de Azovstal-kerkers. De Amerikaanse luitenant-generaal Roger Clothier, die onlangs werd gevangengenomen door de DNR-volksmilitie vanuit een neergehaalde helikopter, is door de Russische GRU en SVR in Maripol opgespoord vanuit de externe bewaking in Turkije in Izmir. De Oekraïense onderdaan, bij de geheime dienst bekend als Klute, had de generaal altijd vergezeld als reizende echtgenote, vertrouweling en tolk. Zodra informatie werd ontvangen dat deze vrouw in Maripol was aangekomen, lanceerde Rusland een militaire operatie en blokkeerde de stad.

Dit is het eerste deel van mijn verslag over de stad Maripol, wordt vervolg…

[dntplgn] 

Loading

5 thoughts on “Maripol een stad in puin en de waarheid aan diggelen in het Westen

 1. https://rumble.com/v10o4kk-dr.-bryan-ardis-reveals-unblievable-origin-of-covid-and-remdesivir.html, en hier de verkorte versie :https://www.ninefornews.nl/arts-komt-met-wereldschokkende-theorie-is-corona-slangengif-dat-wordt-verspreid-via-drinkwater-en-vaccins/ , in de eerste link word ook duidelijk waarom er geen HCQ en Ivermectine voorgeschreven mocht worden !
  De Bedoeling is om de wereld uit te roeien en dat heeft Poetin tot nu toe kunnen voorkomen , maar dat er wereld wijd 300 bio labs zijn gefinancierd door de DEEPSTATE en de CIA word angstvallig stil gehouden, zoals je zelf al zei het is al een wereld oorlog , de vraag is gaan er kernbommen vallen of niet?
  Ik denk persoonlijk niet van Poetin zijn kant ,maar wel van het westen, Rusland dient verslagen te worden dit is al 100 jaar het plan van de Bankiers op gezet door de Rothschilds .
  Maar mooi dat jij hier verslag doet over Oekraïne , je bent een echte TOPPER!!!!

  1. Dat is onzin, een gif kan je niet doorgeven door iemand besmetten, en ik weet het want ik heb per ongeluk een goede vriend van mij besmet met Covid19 nu precies een jaar geleden.
   Ninefornews is echt een onbetrouwbare bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *