Rusland vernietigt spoorlijnen en opslagplaatsen voor zwaar militair materieel van de NAVO in Oekraïne

Krasnoye spoorwegknooppunt, Lvov regio, West Oekraïne

Na de aanval op Russisch grondgebied, heeft Rusland een enorme hoeveelheid dodelijke wapens die uit Polen kwamen proberen te vernietigen en de doorgang ervan te stoppen. De spoorwegknooppunten en opslagplaatsen van zwaar militair materieel van de NAVO zijn vanochtend aangevallen. Dit als antwoord op en de direct dreiging van het sturen van zware wapens die het Russische volk willen vernietigen:

Maandagochtend brak er brand uit in een oliedepot in Bryansk, een grote Russische stad op ongeveer 150 km van Oekraïne en 370 km ten zuidwesten van Moskou.

De brand vond plaats in een pand dat wordt beheerd door Transneft-Druzhba JSC en op een andere locatie, zeiden functionarissen tegen RIA Novosti. Er zijn geen slachtoffers gemeld en er is geen gevaar voor woongebouwen, zo heeft het ministerie van Noodsituaties geadviseerd.

Vóór het incident van maandag hadden functionarissen in de regio Bryansk gewaarschuwd voor een potentiële terroristische dreiging. Soortgelijke waarschuwingen werden geuit in delen van de regio Voronezh en de regio Belgorod, waar Oekraïne eerder deze maand werd beschuldigd van het beschieten van een oliedepot“.

]


Twee spoorlijnen zijn in de regio Rivne door de Russische troepen vernietigd, zoals bevestigd door het hoofd van de regio.

Er is voor 800 miljoen dollar aan dodelijke Amerikaanse wapens onderweg naar Oekraïne. Niets van deze dodelijke wapens mag de rivier de Dnepr die door het midden stroomt oversteken werd er gisteren gewaarschuwd en daarom:

Gisteren werd er al een oproep gedaan:

Vernietig de Oekraïense spoorwegen!

“Zes Amerikaanse militaire transportvliegtuigen hebben dodelijke vracht aan Polen afgeleverd – nu wordt deze vracht per spoor naar de beoogde ontvanger (Oekraïne) gestuurd. Dit betekent dat de strijdkrachten van de Russische Federatie de logistiek en spoorlijnen onmiddellijk moeten afsluiten.

Oekraïners – blijf uit de buurt van treinstations in het westen van Oekraïne”.

De opslagplaatsen en treinstations.

Als Europa en de VS meer “zware” wapens gaan sturen en dat zullen ze zeer zeker, dan krijgt Dhr. Scholz, Bondskanselier van Duitsland gelijk, het zal en volgens mij opinie is het al zover, uitmonden in een derde wereldoorlog, waarvan het leed niet te overzien zal zijn. Waarom zie ik geen anti-oorlog protesten op de Europese straten? Waarom gaan Europeanen mee in de oorlogsretoriek van hun leiders? Willen ze zo graag de vernietiging van Europa? Denken ze door de Oekraïners te steunen, waarvan het merendeel nationalisten vrede te krijgen? Want de derde wereldoorlog wordt uitgevochten op Europees grondgebied. Dat moge duidelijk zijn. ! Ik kan alleen maar vanuit Rusland de Europeanen waarschuwen, stop met luisteren naar jullie regeringen, die zo dom zijn om een derde wereldoorlog uit te lokken! Dit is al jaren aan de gang en het hoogtepunt moet nog komen. Ouderen onder jullie, die dit lezen, waar zijn jullie protesten tegen de nucleaire wapens? Waar zijn de protesten tegen de “killer” drones? Die al jarenlang Afghanen, Syriërs, Libiërs, Irakezen en ongewenste elementen van de VS en EU vermoorden, vanuit de Amerikaanse basis in Ramstein, Duitsland . Nu willen jullie ook nog Russen gaan vermoorden? Dit zal niet gaan gebeuren en jullie zullen je eigen ellende tegemoet gaan!

[dntplgn]

Volg mij op: Sonja van den Ende (vk.com)

Loading

3 thoughts on “Rusland vernietigt spoorlijnen en opslagplaatsen voor zwaar militair materieel van de NAVO in Oekraïne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *