Het Westen is aan het voorbereiden voor de derde wereldoorlog

Eigenlijk hebben President Poetin en Sergey Lavrov, minister van Buitenlandse Zaken, een laatste waarschuwing gegeven aan de Europese Unie/NAVO en de VS. Maar natuurlijk luistert er niemand in het Westen, de politieke leiders al helemaal niet, die hitsen de boel op in de media, niets nieuws onder de zon zou je denken, een laatste waarschuwing van Rusland is gegeven, door President Poetin deze week waarin hij zegt dat als er provocaties komen vanuit het Westen Rusland direct zal reageren en Rusland meent het ernst, niet zoals het Westen, wat Rusland zegt doet het, de provocatie komt er hoe dan ook , laat het volgende even op je inwerken:

“Britse troepen maken zich op voor een van hun grootste inzet in Europa sinds de koude oorlog, heeft het ministerie van Defensie (MoD) gezegd. Duizenden Britse soldaten zullen de komende maanden worden gestuurd naar landen variërend van Albanië, Noord-Macedonië tot Finland om deel te nemen aan gezamenlijke oefeningen met hun tegenhangers van de NAVO, Finland en Zweden. Naar verwachting zal de inzet tussen april en juni een piek bereiken van zo’n 8.000 troepen. Ook deze zomer komen er tientallen Britse tanks en meer dan honderd gepantserde voertuigen aan in Europa”.

Polen

Verder is er een provocatie vanuit Polen. Polen maakt aanspraken op het Westen van de Oekraïne. Volgens de Poolse regering is dit gebied wat naar Oekraïne gegaan is na de eerste Wereldoorlog eigenlijk deel van Polen. Polen is het ergste nationalistische land in Europa en wordt met de dag meer fascistischer, omdat veel Oekraïners, uit West-Oekraïne naar Polen gegaan zijn of gevlucht, veel met een neonazi achtergrond, het fascisme leeft op in Europa en ik wordt al huiverig als je denkt aan Polen, daar is het mee begonnen in de tweede Wereldoorlog!

Polen heeft een massale aanstaande militaire oefening aangekondigd, waarbij de inwoners worden gewaarschuwd voor toenemend verkeer en “kolommen van militaire voertuigen” die door het hele land rijden. De oefeningen beginnen op 1 mei en duren tot het einde van de maand, zei het Poolse leger in een verklaring op donderdag.

“Militaire voertuigen zullen te vinden zijn op snelwegen, snelwegen en nationale wegen”, zei het leger.

“De aankomst en passage van de colonnes zal ook worden gebruikt door de deelnemers aan de oefeningen, d.w.z. om de ontvangst en inzet van geallieerde troepen te oefenen, om grensoverschrijdende activiteiten te coördineren en om samen te werken met gastlanden”, voegde het eraan toe, zonder te specificeren welke “gastlanden” precies bij de manoeuvres betrokken zouden kunnen zijn”.

De militaire voertuigen zullen voornamelijk ’s nachts door het land rijden om de impact op het burgerverkeer te minimaliseren. Toch zullen er overdag enkele manoeuvres plaatsvinden, zei het leger, en spoorde de Poolse burgers aan om de militaire colonnes niet te filmen.

Haat tegen Russen is de nieuwe Jodenhaat van toen

Het Westen zal dit met alle geweld willen ontkrachten of het aanmerken als antisemitisme, je mag tenslotte niets zeggen over dit. Maar de Russenhaat vind ik persoonlijk te vergelijken met de Jodenhaat, wat begon met de Kristalnacht in 1938, Russen in Europa worden uitgescholden, ontslagen van hun werk, kinderen van Russen geïntimideerd. Er zijn, tot nu toe nog niet gelukt, bomaanslagen op de Russische ambassade in Nederland en onlangs in Amerika. Alle eigendommen worden geconfisqueerd, iets wat de Nazi’s ook deden. De kunstwerken van rijke joden stelen. Nu doen ze hetzelfde met jachten van Oligarchen, het maakt niet uit wat je van hen vindt, hoe ze hun rijkdom gekregen hebben, het blijft stelen. De superheld Zelensky ( een Joodse fascist) wordt met naam en toenaam genoemd in de Panama papers, maar dat maakt niet uit. Het fascisme is terug in Europa en een ieder die het niet ziet is blind, maar dat was het Duitse volk ook van 1933-1945, stekeblind en geïndoctrineerd. Israël houdt zich dan ook op de achtergrond en er was kritiek vanuit Israël op Oekraïne, op de neonazi’s van Zelensky.

President Zelensky | Chattanooga Times Free Press
Pandora Papers Reveal Offshore Holdings of Ukrainian President and his Inner Circle – OCCRP

Het tweede front geopend door de NAVO

De NAVO heeft een tweede front geopend in Moldavië/Transnistrië, door provocaties uit te voeren en militaire doelen en munitie opslagplaatsen met raketten te bestoken.

Transnistrië is een republiek, grenzend aan Oekraïne. Zelensky i.s.m. de NAVO en de VS willen een tweede front creëren. Waarom Transnistrië,? Omdat het dorp Cobasna een munitiedepot herbergt, het is het grootste munitiedepot in de regio. Wettelijk en internationaal erkend is Transnistrië niet en de EU ziet het als onderdeel van Moldavië, de afgescheiden staat Transnistrië controleert het dorp en het munitiedepot. De staat Transnistrië is een bondgenoot van Rusland. Ook grenst Transnistrië aan Oekraïne.

Russia-China Strategic Relations Warm in Wake of Mounting Tensions with NATO /US | The Asia-Pacific Journal: Japan Focus

Is het te laat?

Helaas denk ik van ja! De criminele regeringen in het Westen, wat ze de EU noemen, houden niet op, na jarenlang oorlogen ” gevoerd te hebben, d.m.v. “Color revoluties” landen verwoest en mensen in Libië, Syrië, Afghanistan, Irak en ontelbare landen in wereld vermoord te hebben door bommen en daarna de bevolking te laten vluchten, heb ik heb ik geen hoop meer op het “gezond verstand” van Westerse politici. Westerse politici zijn bijna allemaal omgekocht zijn door lobbygroepen, eerst onder de Pandemie door de pharma lobby en nu door het Militaire complex, mensen zijn niet belangrijk die zijn kanonnenvoer en krijg je ze niet via pandemie weg dan laat je ze afschieten in een oorlog, dan heb je ook de-populatie. Crimineel is het. Maar het moest na al die jaren tot een hoogtepunt komen en dat is nu! De EU bevolking is te zwak, te verdeeld en vol met vluchtelingen van allerlei soorten, om op te staan tegen oorlog en de-populatie.

Europa zelf is te zwak voor het gevecht, een slecht leger met allerlei pluimage zoals transgenders etc.., een VS met een seniele president en de meest belachelijke regering die het ooit heeft gezien in de geschiedenis, maar dat maakt het juist zo gevaarlijk, net als de VS zitten er in Europa onbekwame mensen op de verkeerde posten (politieke). Maar de politici hebben geen macht, in dit geval is het de schaduw regering, ik ga ze niet noemen, dat heb ik al vele malen gedaan. Nu is het militaire complex aan zet en natuurlijk niet te vergeten de “Great Reset” plannen! Sterkte iedereen de komende tijd, ik blijf liever even hier in Moskou de komende tijd!

Volg mij op: Sonja van den Ende (vk.com)

[dntplgn]

Loading

One thought on “Het Westen is aan het voorbereiden voor de derde wereldoorlog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *