5 Mei, het waanbeeld van vrijheid

Graven op oorlogsbegraafplaats Nijmegen beklad | NOS
Begraafplaats Jonkerbos in Nijmegen op 5 mei de dag van de vrijheid

Vijf Mei de dag van de zogenaamde vrijheid in Nederland. Is dit echt zo? Of een waanidee van de elite die ons land regeert? Die vrijheid is sinds 2020 weg (of misschien wel eerder). Het is nu pijnlijk duidelijk en veel van onze grootouders zouden zich in hun graf omdraaien, als ze wisten dat de hakenkruizen weer verschijnen en de swastika’s op nota bene graven van gesneuvelde soldaten staan, die voor ons vochten, zodat wij niet onder de Nazi’s moesten leven. Rechts radicale gedachten door de regering omarmd wordt en neergezet wordt als democratie, schande en een alweer een niet te vergeven of te vergeten daad, de lijst wordt alsmaar langer en langer. Hopelijk worden Nederlanders eindelijk wakker en zien ze dat ze een oorlog in gerommeld worden nu met Rusland. Het land waar Europa al twee keer van verloren heeft en weer zal verliezen. De mentaliteit van het volk in een oorlog is belangrijk, zonder moraal win je een oorlog niet. Als je niet van je land houdt (vaderlandsliefde) win je de oorlog niet, mag dat duidelijk zijn. Dat doen de meerderheid van de Russen wel en daarom zullen zij overwinnen. Zij zijn 1940-1945 niet vergeten en vooral de fascisten niet, die nu weer aan de macht zijn, in een andere vorm en tijd in het Westen! Maar het is weer zover, na 80 jaar, niets hebben ze geleerd!

Vrede dat was eens, nu leeft Europa weer onder fascisten, in een ander vorm en een andere naam. Maar de fascisten zijn gekomen, ze zijn overal, maar vooral in de politiek en de media doet er aan mee. Met hun propaganda en ophitsing van ook zowel rechtse en zogenaamd linkse politiek. Begonnen is het in de Syrië oorlog, waar de politiek jihadisten steunden en nu dus het AZOV regiment. Fascisten pur sang. Laat je niets wijs maken door de fascistisch politiek, die een fascist als Zelensky laat spreken. Terwijl hij en zijn voorgangers al acht jaar lang de bevolking van oost-Oekraïne uitmoordt en een bloedig regime opgezet heeft om Oekraïne naar de denkbeelden van het Westen te transformeren en er een vazal staat van te maken, net als ze probeerde met Libië, Irak , Afghanistan en vele andere landen die soeverein waren of nog zijn.

Ze hebben er niet eens erg in, die idioten die nu regeren. Alles voor de “Great Reset”. Immers alles voor het klimaat , o.l.v. en een uit een Nazi stammende familie Klaus Schwab, die de leiding geeft aan het World Economic Forum (WEF). Immers moest er chaos komen, eerst een pandemie, nu chaos en voedsel tekort, alles volgens plan, eigenlijk is het Westen failliet, de unipolaire wereld is ook over, moeilijk te accepteren voor het Westen, de dollar verliest, helemaal door een komend embargo (olie en gas) . Dus roep je een oorlog uit, tegen Rusland. Maar dit zal hun grootste fout uit de geschiedenis gaan worden.

Laat ik, hier met ervaring in Rusland en de Oekraïne oorlog, dit zeggen: Rusland is geen onderdeel van de Great Reset en het moraal van de soldaten is goed, ook van de bevolking. Oost-Oekraïne wil NIET bij Zelensky en zijn fascistische club horen, het zijn heel veel ouderen mensen in de Oekraïne, die fascisten haten, hun ouders of familie zijn er voor gestorven. Het fabeltje dat Zelensky als Jood geen fascist kan zijn is onzin, Joods zijn is een religie, fascist is een ideologie, net als socialisme of communisme, niets met geloof te maken.

Als jullie daar in het ondergaande Europa niets tegen jullie regeringen ondernemen, gaat het heel erg fout aflopen, voor jullie! Stop deze bende oorlogshitsers die ze politici noemen, stop de “great reset” anders is het te laat en zijn we echt aanbeland in de derde wereldoorlog, anders kan ik het niet zeggen! Verwijder deze fascistische politiek en media!

[dntplgn]

Je kunt mij alleen nog op VK vinden, Facebook is een vreselijk platform, waar je Russen en hun aanhangers zoals mij, dood mag wensen, dus stap over naar VK, ook voor het echte nieuws, die ik bericht vanuit Oekraïne:

Sonja van den Ende (vk.com)

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *