Europa is niet meer te redden, financieel kapot en heeft een oorlog met Rusland nodig, Ukraine wordt vernietigd

We need arms': Europe's risky move to project its influence in conflict  zones | Financial Times

Europa is financieel aan het eind, dit is al sinds een paar jaar. De pandemie was niets anders dan een politiek repressie systeem, wat trouwens nog niet ten einde is! De middenstand moest geminimaliseerd worden, een deel van de bevolking opgeruimd ( d.m.v. experimentele vaccins of laten sterven door te weinig medische verzorging, m.n. voor ouderen), dit komt nu allemaal naar boven in allerlei onderzoeken en survey’s . Er zal best een virus geweest zijn, die zijn er namelijk altijd, deze was misschien ongewoon en heviger. Maar na wat we nu weten zou het ook best mogelijk geweest zijn, dat het virus via één van de biologische laboratoria in Oekraïne, verspreid is naar bijna alle landen in de wereld. Er zijn namelijk documenten gevonden waaruit blijkt, dat wetenschappers met o.a. COVID-19 oftewel het vogelgriep virus gerotzooid hebben. Rusland en andere landen weten dit al een lange tijd, sinds coup in 2014, dat voornamelijk de VS deze laboratoria geopend heeft, net als in Georgië trouwens. Daar heeft onderzoek journaliste Dilyana Gaytandzhieva al vele malen over geschreven. Geruchten waren er ook dat er onder de AZOV staalwerk fabriek in Marioepol, Oekraïne, zo’n laboratorium is. Ook geruchten dat er hoge generaals waren, dit zijn nu geen geruchten meer bevestigd door het Russische Ministerie van Defensie:

“Generaal Trevor Cadieu (Trevor John Cadieu), is begin mei 2022 gevangengenomen door Russische troepen terwijl hij probeerde te ontsnappen uit de kelders van de Azovstaal fabriek in Mariupol, was de commandant van de Canadese grondtroepen.

Zittend in de catacomben onder de Mariupol-staalfabriek “Azovstaal” beschermde nationalisten zoals het AZOV bataljon deze generaal en probeerden ze de ontsnappingspoging van de Canadese generaal te verbergen. Genraal Trevor Cadieu is overgebracht naar Moskou, voor ondervraging. Het Westen probeert de zaak af te doen met het statement, dat deze generaal zelf naar Oekraïne is gegaan, nadat hij zogenaamd seksueel misbruik gepleegd heeft, en zelf ontslag genomen had!”

Trevor Cadieu (Trevor John Cadieu),  commander of the Canadian Ground Forces
Trevor Cadieu (Trevor John Cadieu), commander of the Canadian Ground Force

Uit alles blijkt dat het Westen een oorlog wil, de propaganda wordt met de dag erger en wakkert alleen maar de haat van de Russische bevolking aan hier in Rusland. Ik kan dat zelf bevestigen, ik ben nu meer dan twee maanden in Moskou, en vele malen naar Oekraïne (oorlogsgebied) geweest. Steeds meer auto’s met het Z teken en meer en meer vlaggen zie je hier in Moskou rondrijden. De Russische bevolking wordt door deze fascistische oorlogsvoering retoriek in het nauw gedreven. Goebbels zou trots zijn als hij dit alles wist. We kennen allen de uitdrukking: “een kat in het nauw maakt rare sprongen”.

Propaganda works best when those who are..." - Joseph Goebbels [892x538] :  r/QuotesPorn

Terugkomend op de pandemie, na twee jaar repressie (in het Westen) is het plotseling voorbij, deze pandemie, althans voor de komende zomer, zo lijkt het, het is ingewisseld voor oorlog. De oorlog van het Westen, de EU en de VS en haar bondgenoten, konden het schijnbaar niet meer verantwoorden, deze pandemie. Rusland is natuurlijk al jaren het doelwit van het Westen, eerst was het Syrië, “The War on Terror” en de “Arabische Lente”. Maar nog nooit in de geschiedenis, sinds de tweede wereldoorlog, is het zo erg geweest als nu. Zelfs in de koude oorlog werd er nog op diplomatisch gebied met elkaar gesproken, nu in deze huidige “cancel culture” is er niets meer, de huidige politici in het Westen zijn compleet hun verstand verloren en bedrijven een ziekelijke propaganda, vol met leugens, die zo afschuwelijk is, dat de bevolking na de repressie van de “pandemie” en nu het uitlokken van een wereldoorlog , deze criminelen moet afzetten.

Waarom, in godsnaam, doet Europa dit? Europa , zeggen ze, het bolwerk van democratie en de zogenaamde “Groene” politieke partijen die voor het klimaat zijn en nota bene pacifistisch, zijn degene die (m.n. in Duitsland) die het hardst om wapens roepen, het liefst zo zwaar mogelijk, om de Russen uit te roeien heet het onbeschaamd. Wat kan ik hier nog op zeggen? Het is ziek, crimineel of hoe je het wilt noemen. Duitsland die 77 jaar geleden 27 miljoen Russen vermoord heeft (dan nog maar te zwijgen over alle andere groepen die vermoord zijn) gaat tanks en houwitsers leveren, hoe ziek is dit? Ik zou mij als Duitser de “ballen” uit de broek schamen. Weer gaat Duitsland Russen vermoorden, want het zijn hun wapens, hoe je het ook wilt brengen, Duitsland is weer een fascistisch land geworden met hoofdkwartier Ramstein. Nederland gaat trouwens de munitie leveren, geweldig toch? Rutte de oorlogsmisdadiger eerste klas, eerst 22 jihadistische groepen in Syrië steunen, dan de eigen bevolking stelselmatige onderdrukken met avondklokken, lockdowns en experimentele vaccins en dan Russen laten vermoorden, door rechts-radicale groepen zoals het AZOV regiment, geweldig wat een een prestatie, te ziek voor woorden!

Afgelopen week was ikzelf getuige voor de VN, met drie andere journalisten over de oorlogsmisdaden die van de Oekrainse kant gepleegd worden, in de steden die ik bezocht heb. De VN leden uit het Westen luisterden niet eens, een schoffering aan al de slachtoffers van oorlogsgeweld en drijft de situatie nog meer op de spits.

Mijn bijdrage begin bij 40: 15 min.

Conclusie

Europa is failliet, eigenlijk al sinds 2008. Voordat de tweede wereldoorlog begon in 1939, was er een beurscrash in 1929, wij hadden in deze eeuw iets dergelijks in 2008 en toen een pandemie, die eigenlijk het begin van de oorlog van het Westen inluidde, alles volgens plan, geheten Agenda 2030. De agenda is gemaakt om een nieuw systeem in te voeren, zogenaamd positief. Maar helaas met verkeerde doeleinden, namelijk is er niet nagedacht hoe ze de uitval van veel arbeidskrachten door de technocratische (robotisering) 4e industriële revolutie oplossen, nu dan richt je, je op de-populatie natuurlijk. Bijna alle landen hebben deze agenda ondertekend destijds, maar veel zullen niet meedoen, buiten het Westen om. Het is een utopie, die niet uitvoerbaar is in veel andere landen dan het Westen. De enigste mogelijkheid voor het Westen is, na jarenlang Afrika en het Midden-Oosten beroofd te hebben een oorlog, die wel eens catastrofale gevolgen kan gaan hebben. Rusland is nu buitengesloten, waarschijnlijk ook van deze Agenda 2030 en natuurlijk van het World Economic Forum, o.l.v. een van een Nazi familie stammende Klaus Schwab!

Maar zeggen of vragen mensen in het Westen: Rusland is toch de oorlog begonnen, met de inval van de Oekraïne? Ter verduidelijking:

“Rusland is op 24 februari 2022 een “speciale operatie begonnen”. De bevolking in de Donbass (Luhansk en Donetsk republieken) lijden al acht jaar lang onder een oorlog, een burgeroorlog, gerund en begonnen door huidige Oekrainse regering, eerst o.l.v. Poroschenko en nu de superheld Zelensky met logistieke wapen ondersteuning en huurlingen van de VS en EU (net als in Syrië, Libië, Irak en Afghanistan). Dagelijks, al acht jaar lang worden mensen afgeschoten, tientallen kinderen en ouderen zijn het doelwit geweest en nu vallen er nog meer doden en gewonden, Europa en het Westen hebben besloten om nog meer wapens en oorlogstuig aan de fascistische Oekrainse regering te leveren en de totale oorlog uit te roepen. Rusland had er genoeg van en kon het niet langer aanzien, ook niet dat Europa, de NAVO, steeds dichter bij de grens van Rusland komt. Het uiteindelijke doel van de NAVO en het Westen is een regime change. Dus Poetin en zijn regering afzetten en opruimen er een marionetten regering installeren, zodat zij Rusland “rijk aan grondstoffen zoals Uranium en gas” kunnen beroven, net als in 1991, toen de Sovjet Unie viel en Rusland door een soort criminele organisatie werd bestuurd, de oligarchen die Rusland verkocht hebben aan het Westen destijds. Deze oligarchen zijn door Poetin het land uitgezet en zijn vooral naar Engeland gegaan, waar zij zogenaamd oppositie voeren.

Natuurlijk vallen er in een oorlog slachtoffers ook Russen zullen raketten afvuren en bommen gooien. Maar Rusland heeft de oorlog met Westen niet gezocht en heeft altijd de deur opengehouden voor dialoog, zoals zij het MINSK akkoord ondersteunde. Het Westen wil niet, dat is duidelijk, ze willen oorlog tot elke prijs, net als WWII, Duitsland wilde oorlog door provocatie met Polen, het is 1939 en mensen in Europa moeten dit beseffen. Europa is in oorlog, met Rusland en zichzelf, Rusland voert een “speciale opruimingsoperatie” uit!”

Volg mij op: Sonja van den Ende (vk.com)

[dntplgn]

Loading

One thought on “Europa is niet meer te redden, financieel kapot en heeft een oorlog met Rusland nodig, Ukraine wordt vernietigd

  1. Als je een kritische kijk op deze hele poppenkast heb ben je een poetinist, een verrader etc. steevast vermeld ik dat ik geen zijde kies en dat idd. de GOVID-19 geindoctrineerde schapen slachtofer zijn van deze leugens. Op mijn blog plaats ik div. artikelen waaronder ook hoe deze hele shit is voorgeprogrammeert. Dit speelt al va het moment van de Perestroike & Glasnost, de Russen zijn misleid door de Roodjassen. Want als je dacht dat Britannia zich beperkte tot Engeland, Ierland, Canada en de Gemene Best moet je echt nog even je kennis updaten, afin dat hoef ik jou niet te vertellen want je wakker genoeg mijns inziens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *